-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ναι εκεί κρύβονται προς το παρόν, μέχρι να τους πάρει χαμπάρι η εταιρεία και να τους ξετρυπώσει, γιατί την δυσφημούν και επηρεάζουν και τις αξίες των αυτοκινήτων της με αναπόδεικτα στοιχεία.
έλεος ρε cruiser....λες και δυσφημούν το αργυρό ιωβηλαίο της αξιοπιστίας...χαλάρωσε λίγο
-
Δεν περιμένω από χέητερς να καταλάβουν κάποια πράγματα, αφού δεν αφορούν αγαπημένες τους εταιρείες..
Θα περίμενα όμως να καταλάβαιναν την έννοια της διαγραφής, όχι μόνο εμένα όπως είδαμε, αλλά και άλλου μέλους του φόρουμ και ποιος ξέρει πόσες δεκάδες έχουν διαγράψει επειδή δεν γούσταραν αυτά που λένε, οι οποίοι δεν είναι στα 30-40 άτομα που γράφουν συστηματικά εδώ μέσα.
Θεωρώ ότι θα καταλάβαιναν ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας και μόνο, να μην δέχεσαι να σε κρίνουν άλλοι άγνωστοι και αδιάφοροι και να σου στερούν το δικαίωμα της έκφρασης, αλλά φαίνεται και η αξιοπρέπεια κάποιων, είναι επιλεκτική και εξαρτάται από μάρκες αυτοκινήτων.
Σε κάθε περίπτωση όμως, η χρήση ενός εμπορικού σήματος, από ιδιώτες για προσωπικούς τους σκοπούς, είναι προς έλεγχο νομίζω.
Και το σταματώ εδώ, γιατί πολύ αξία δώσαμε σε δικτατορίσκους, ζηλωτές του Ζίγδη.
Επιστρέφουμε στο θέμα του αυτοκινήτου λοιπόν, με τα καλά του και τα άσχημα του.
-
Πάντως στην ομάδα του 2008, που δεν την έχουν οι δικτατορίσκοι και είναι ανοικτή σε όλους και δεν έχει διαγραφές, μπορούν και αυτοσαρκάζονται...
-
Δεν είχα πει να δω τον οχετο
Τελικά κάποιες φορές ειναι σοφοί οι κανόνες
Η μη συμμετοχή μαλλον εμποδιζοταν από το ανάλογο του ΔΜΣ 'εγω' -
Πάντως στην ομάδα του 2008, που δεν την έχουν οι δικτατορίσκοι και είναι ανοικτή σε όλους και δεν έχει διαγραφές, μπορούν και αυτοσαρκάζονται...
Όταν λες ότι το γκρουπ του 2008 είναι ελεύθερο εννοείς το ελληνικό ή το ξένο?
Γιατί στο ελληνικό βλέπω ότι είναι ιδιωτικό.
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Είναι ελεύθερο να το δεις και είναι ιδιωτικό για να γράψεις και προφανώς δεν σε διαγράφουν, αφού δεν έχω γράψει ποτέ, μια και γράφτηκα εδώ και 2,5 χρόνια επειδή σκεπτόμαστε να πάρουμε το 2008, αλλά τελικά ήταν μικρή η διαφορά τιμής και προτιμήσαμε το 3008, οπότε γράφτηκα σε αυτο που με διαγράψανε και μένα όπως και τον άλλο που τόλμησε να διαφωνήσει με τις αυθεντίες που τολμάνε να μιλάνε για οχετούς.
Αντίθετα η παρέα των υπερεγώ, όπως έδειξε και το λινκ, δεν σου επιτρέπει να δεις τίποτα.
Είναι λέει μια κλειστή λέσχη, όπως λένε και οι εδώ απολογητές της με κανόνες δικούς της.
Να το δεχτούμε. Αλλα να αναφέρεται ως η Λέσχη των Τάδε και όχι ως ομάδα του 3008, που είναι ένα αυτοκίνητο που έχουν πολλοί και έχουν μάθει να είναι όλες οι ομάδες αυτοκινήτων σαν αυτήν του 2008.
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Είναι ελεύθερο να το δεις και είναι ιδιωτικό για να γράψεις και προφανώς δεν σε διαγράφουν, αφού δεν έχω γράψει ποτέ, μια και γράφτηκα εδώ και 2,5 χρόνια επειδή σκεπτόμαστε να πάρουμε το 2008, αλλά τελικά ήταν μικρή η διαφορά τιμής και προτιμήσαμε το 3008, οπότε γράφτηκα σε αυτο που με διαγράψανε και μένα όπως και τον άλλο που τόλμησε να διαφωνήσει με τις αυθεντίες που τολμάνε να μιλάνε για οχετούς.
Αντίθετα η παρέα των υπερεγώ, όπως έδειξε και το λινκ, δεν σου επιτρέπει να δεις τίποτα.
Είναι λέει μια κλειστή λέσχη, όπως λένε και οι εδώ απολογητές της με κανόνες δικούς της.
Να το δεχτούμε. Αλλα να αναφέρεται ως η Λέσχη των Τάδε και όχι ως ομάδα του 3008, που είναι ένα αυτοκίνητο που έχουν πολλοί και έχουν μάθει να είναι όλες οι ομάδες αυτοκινήτων σαν αυτήν του 2008.
Δωσε ενα λινκ για το 2008 γιατί οτι βρίσκω στο φβ ειναι ιδιωτικο
-
Εγώ είμαι μέλος οπότε δεν μπορώ να δω αυτό που βλέπεις.
Πάντως όταν μπήκα πριν 2,5 χρόνια ήταν ανοικτό.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κανόνες το ΦΒ, αλλά εδώ μιλάμε για διαγραφές και για το γεγονός ότι συγκεκριμένο μέλος για δικούς του λόγους ποστάρει σχόλια από εκεί τα οποία εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι αλήθεια.
Επίσης για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κάνει αίτημα σε τέτοιες ομάδες με τέτοια συμπεριφορά.
Τέλος η μεγάλη αγάπη στο να κάνουν τα μέλη κλικ ως σχόλια ή ως λάικ, κάτι μου θυμίζει, μα κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα.
Και τέτοιο όρο δεν έχω συναντήσει σε καμία άλλη ομάδα από τις 30-40 που είμαι μέλος.
-
Βρε ψεύτη….δεν χωρούσες στο 2008….
-
Δεν ήταν για μένα το αμάξι.
Χωράω αλλά με παραχωρήσεις και δεν μου αρέσουν.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Βρε ψεύτη….δεν χωρούσες στο 2008….
Αυτό είναι κακία αλλά λίγο αλήθεια.
Sorry @criuser -
Τι κακία; Αφού μόνος του το έλεγε, δεν το έλεγα εγώ.
-
Μα το λέω και τώρα. Φίλοι που το έχουν όταν πρέπει να μπω μέσα κάνω κινήσεις γυμναστικής εδάφους.
-
Φορώντας κολλητό κολάν;;;;
-
Μπανάκι την Κυριακή στη Ψάθα.
Καταναλώση όταν πήγαινα (Φορτισμένος):
Καταναλώση όταν γυρνούσα (Αφόρτιστος. Μόνο με ανάκτηση):
Έχω και φώτο για τους φίλους Τογιοταίους.
-
Ποια ψάθα βρε πλούσιε;
Αυτό είναι η ψάθα; Εμείς με τα καρεκλάκια τι είμαστε;
Μπανάκι στο τσεστερφιλ;
Μια χαρά κατανάλωση
-
Γέρασα και θέλω και λίγο άνεση.
Τα έχω φάει στη μάπα τα καρεκλάκια και δε θέλω άλλο. -
Αυτές τις φωτό να τις κοινοποιείς και προσωπικά στον Γάτο...
Να του θυμίζεις ότι το δικό σου κινείται και τι έχασε τόσο καιρό που το έσπαγε στα βουνά για να πηγαίνει για καφέ στα συνεργεία...
-
καποιοι βαζουν φωτο το αμαξι με ταξιδια στα βουνα
καποιοι απο το εξωτερικοοταν εχεις πεζω βαζεις οτι καταφερες να φτασεις μεχρι τη ψαθα
-
Πέταμα της μπαλίτσας έξω από το γήπεδο, γιατί ο διαιτητής είναι βλάκας...
Peugeot 3008 2016