-
Γέλασα πολύ με τα σχόλια ορισμένων. Λοιπόν το 3008 πάει αέρα στην Ευρώπη. +353% για το 2017, 3ο με 170.000 κομμάτια, 2ο το Tiguan με 220.000 και πρώτο το QQ με κάτι λιγότερο από 250.000.
http://carsalesbase.com/european-sales- ... -segments/Σα ζεστό ψωμί πουλάει και μπράβο του γιατί άσχετα ποιας φίρμας είναι ο κόσμος αναγνωρίζει την πρόοδο. Κι έτσι αγοράζει. Επίσης στην Ευρώπη λόγω των νόμων να φοράνε χειμερινά λάστιχα, βολεύονται και με το Grip Control.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
Γέλασα πολύ με τα σχόλια ορισμένων. Λοιπόν το 3008 πάει αέρα στην Ευρώπη. +353% για το 2017, 3ο με 170.000 κομμάτια, 2ο το Tiguan με 220.000 και πρώτο το QQ με κάτι λιγότερο από 250.000.Τα πήγε πολύ καλά για το 2017 και μην ξεχνάμε πως η παραγωγή του ξεκίνησε προς το τέλος του 2016 και έτσι σαν νέο μοντέλο είχε μεγάλο χρόνο παράδοσης για τους πρώτους μήνες του 2017.. Οι πωλήσεις του για το 2018 θα είναι πολύ περισσότερες.. Οι πωλήσεις του Tiguan συμπεριλαμβάνουν και την εφταθέσια έκδοση του που ονομάζεται Tiguan allspace (στην Ελλάδα δεν το φέρνουν).. Με αυτή τη λογική αν ενώσουμε τις πωλήσεις του 3008 με του 5008 που στην ουσία είναι η εφταθέσια εκδοση του 3008, τότε το 3008-5008 θα έχει περισσότερες πωλήσεις από το tiguan- tiguan allspace για το 2018..
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Γέλασα πολύ με τα σχόλια ορισμένων. Λοιπόν το 3008 πάει αέρα στην Ευρώπη. +353% για το 2017, 3ο με 170.000 κομμάτια, 2ο το Tiguan με 220.000 και πρώτο το QQ με κάτι λιγότερο από 250.000.
Τα πήγε πολύ καλά για το 2017 και μην ξεχνάμε πως η παραγωγή του ξεκίνησε προς το τέλος του 2016 και έτσι σαν νέο μοντέλο είχε μεγάλο χρόνο παράδοσης για τους πρώτους μήνες του 2017.. Οι πωλήσεις του για το 2018 θα είναι πολύ περισσότερες.. Οι πωλήσεις του Tiguan συμπεριλαμβάνουν και την εφταθέσια έκδοση του που ονομάζεται Tiguan allspace (στην Ελλάδα δεν το φέρνουν).. Με αυτή τη λογική αν ενώσουμε τις πωλήσεις του 3008 με του 5008 που στην ουσία είναι η εφταθέσια εκδοση του 3008, τότε το 3008-5008 θα έχει περισσότερες πωλήσεις από το tiguan- tiguan allspace για το 2018..
το πρόβλημα είναι αν πουλάει περισσότερο από το Tiguan ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Crektis01 έγραψε:
http://carsalesbase.com/european-sales- ... -segments/Σα ζεστό ψωμί πουλάει και μπράβο του γιατί άσχετα ποιας φίρμας είναι ο κόσμος αναγνωρίζει την πρόοδο. Κι έτσι αγοράζει. Επίσης στην Ευρώπη λόγω των νόμων να φοράνε χειμερινά λάστιχα, βολεύονται και με το Grip Control.
ειπε κανείς το αντίθετο;βασικά όταν ζεις σε μια χώρα μιλας για τη χώρα σου πχ το crv πουλάει 10 το μήνα και στην αμερικη είναι πρώτο σε πωλησεις .Εγω ειπα οπως και άλλοι εδώ μέσα ότι στην Ελλάδα είναι πίσω από τις πωλήσεις όχι μόνο του Tiguan αλλά και από x1 gla κτλ .Όσο αφορά τις πωλήσεις φυσικά πρέπει να τις κοιτάζει καποιος γιατί υπάρχει και το θαμα της μεταπωλήσης .Το Kia Sportage που πουλάει 40 αυτοκινητα το μήνα σαν μεταχειρισμένος δεν θα φεύγει
-
@ ils την Gla για τους πρώτους 5 μήνες του 2018 την περνάει σε πωλήσεις
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Τα πήγε πολύ καλά για το 2017 και μην ξεχνάμε πως η παραγωγή του ξεκίνησε προς το τέλος του 2016 και έτσι σαν νέο μοντέλο είχε μεγάλο χρόνο παράδοσης για τους πρώτους μήνες του 2017.. Οι πωλήσεις του για το 2018 θα είναι πολύ περισσότερες.. Οι πωλήσεις του Tiguan συμπεριλαμβάνουν και την εφταθέσια έκδοση του που ονομάζεται Tiguan allspace (στην Ελλάδα δεν το φέρνουν).. Με αυτή τη λογική αν ενώσουμε τις πωλήσεις του 3008 με του 5008 που στην ουσία είναι η εφταθέσια εκδοση του 3008, τότε το 3008-5008 θα έχει περισσότερες πωλήσεις από το tiguan- tiguan allspace για το 2018..
Επειδή η ελληνική αγορά έχει κάποιες πολύ συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες λόγω της κρίσης, δε μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το αν πουλάει ή όχι κάτι. Για αυτό και βάζω τις πωλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Για μένα όπως έχω πει πολλές φορές, το αν πουλάει ή όχι ένα αυτοκίνητο δεν έχει να πει κάτι, ούτε έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι ή δεν είναι ένα αμάξι. Εφόσον όμως έγινε λόγος παρέθεσα κάποια στοιχεία.
Επίσης, διαβάζω αρκετά 'απαξιωτικά' σχόλια για το πόσο πρέπει να κάνει ένα 'Peugeot'. Γιατί έτσι σκέφτεται ο Έλληνας. Μόνο αυτόν νοιάζει η 'φίρμα'. Και αυτή είναι μεγάλη κουβέντα, που για να τελειώνει πρέπει να πούμε κάτι. Είναι αδιαμφισβήτητο πως το 3008 μπήκε σε άλλα σαλόνια τιμολογιακά γιατί το αξίζει. Αυτό τουλάχιστον παραδέχονται αρκετά περιοδικά του ειδικού τύπου.
Στην τελική ο καθένας παίρνει αυτό που θέλει και μπορεί. Και είναι άσχημο να μπαίνει και να γράφει ο καθένας ότι 'το Α είναι καλύτερο, αξίζει περισσότερο τα χρήματα του, είναι premium (έλεος πια με τον ηλίθιο αυτό όρο)'.
-
Από την μια οι κάτοχοι άλλων αυτοκινήτων που το κράζουν, από την άλλη οι κάτοχοι του που το αποθεώνουν.
Δεν γίνεται κουβέντα έτσι.Παρεπιπτόντως όσο και να το τιμολογεί η πεζω το αμάξι και ασχέτως αν το αξίζει η όχι, το 3008 ξεκίνησε με πολύ βαριά κληρονομιά του προηγούμενου μοντέλου που ακόμα κλαίνε οι κάτοχοι του ενώ και παλιότερα τουλάχιστον η πεζω μόνο αξιόπιστη δεν μπορεί να θεωρηθεί (διπλό το ειχα πληρώσει ένα 205 στα τέλη της δεκαετίας του 90).
Ενόψει αυτών θεωρώ ότι η εταιρεία θα μπορούσε να το είχε πλασάρει πιο οικονομικά να ανοίξει το πελατολόγιο της μιας και το αμάξι είναι από αυτά που έχουν αν όχι όλο μεγάλο μέρος του πακέτου. -
Εχει να κανει με τα μοντελα η αξιοπιστια. Οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο με την εταιρια.
Ενταξει τα ιαπωνικα εχουν μια γενικη ταση προς την αξιοπιστια.Π.χ το 207 βγηκε αναξιοπιστο σε ψηλομεγαλο βαθμο
Το 206 περαν των αρχικων ηλεκτρολογικων θεματων, βγηκε αρκετα καλο.Το 205 ηταν στο περιπου αλλα για το 106 παντου ακουγα σε συζητησεις για την αξιοπιστια του.
Το μονο που ηθελαν ηταν σωστη και συχνη συντηρηση και πηγαιναν ρολοι.
Π.χ στα γαλλικα της εποχης ηθελε αν θυμαμαι σωστα καθε 90.000 χιλ γρασαρισμα των βασεων και των ρουλεμαν του υστερουντα βραχιονα στην πισω διαταξη.
Κανενας δεν το εκανε, ουτε ενας μηχανικος δεν το ηξερε. Η πεζο ομως το ανεφερε.Μετα κοπαναγαν οι υστερουντες, και οι ροδες επαιρναν κλιση και εβγαινε εν τελη το κακο ονομα.
Και ειδαν με τι ντουγανια εχουν να κανουν και σου λεει παρε τωρα στη μαπα ημιακαμπτο να τον χαιρεσαι και να μην το συντηρεις.
-
Στην σούπερ ανταγωνιστική αγορά του αυτοκινήτου τα margins κέρδους ειναι πολυ μικρά
Η Peugeot έφτιαξε κάτι ποιοτικό και το τιμολογήσε ανάλογα
Τα μεχρι τωρα στοιχεία δείχνουν οτι και στο θέμα της αξιοπιστίας παει καλά αλλα εκεί θα χρειαστεί χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα.
Το QQ το δίνει leasing η Avis με 200€ το μήνα,λετε να μην πουλήσει ? -
Και 279 δίνει το αυτόματο Χ1 ντίζελ 1.5. Που το περίεργο;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην ξεχνάτε ότι οι τιμές στο λήζινγκ είναι +ΦΠΑ
Νομίζω πάντως ότι το θέμα των τιμών του 3008 το έχουμε εξαντλήσει .
Το αμάξι πουλάει καλά και εδώ που είμαστε η χώρα των κλειδολάγνων και του τζάμπα μάγκα . Της δηθενιάς και του τι εντύπωση θα κάνουμε στον αντίστοιχο αφραγκούζο γείτονα ...Ετσι αγοράζει πάντα ο ελληναράς . Για την μούρη που θα πουλήσει στους φίλους του και στους γείτονες του . Ποτέ για τον εαυτό του .
Προφανώς η εταιρεία δεν ασχολείται με τα συμπλέγματα των ελληναράδων . Πάει καλά , βγάζει καλά αμάξια και βέβαια τα περί αξιοπιστίας είναι γενικά σχόλια και αφορούν αυτούς που τα πληρώνουν , αλλά και αυτούς που τους πληρώνουν για να γράφουν ότι οι πρίμιουμ μπακατέλες είναι αξιόπιστες .
Αυτό που είχαν πετύχει στην Ελλάδα , ήταν ότι ο βλάκας ελληναράς που αγόρασε πανάκριβο πρίμιουμ σαπάκι , ακριβώς επειδή αγόρασε για την μούρη και τους άλλους , επί χρόνια δεν έλεγε τι βλάβες πλήρωνε , ακριβώς για να μην φανεί μλκς στον περίγυρο του , ενώ θα έχανε και την μεταπώληση .
Μετά ήρθε το λήζιγκ και αυτά άλλαξαν κάπως ...
-
Έχει λύσει κανείς το θεματάκι με τη μία θύρα USB? Θέλω να πω, υπάρχει τρόπος να έχω μόνιμα ένα usb επάνω με την μουσική μου και παράλληλα να συνδέω και το κινητό μου με το καλώδιό του κάθε φορά που οδηγάω;
Δοκίμασα στην 12V πρίζα (αφού κούμπωσα φορτιστή αυτοκινήτου με θύρα usb) να βάλω τόσο το usb με μουσική όσο και το καλώδιο του κινητού αλλά δεν βλέπει κανένα από τα δύο. Επομένως οι 12V πρίζες κάνουν μόνο για φόρτιση συσκευών.
Άρα σκέφτομαι ότι η μόνη λύση είναι ένα usb hub στη μοναδική θύρα του αυτοκινήτου. Το έχει δοκιμάσει κανείς αν κάνει δουλειά; -
-
Δεν έχει θύρα USB στις πίσω θέσεις? Χαμηλά στα πόδια εννοώ, κάτω από τους πίσω αεραγωγούς. Εγώ στο Grandland έχω μονίμως εκεί το USB με την μουσική μου και στην μπροστά θύρα το τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Κλασικα ειναι η αντιδραση του γιωργουσιτροεν. Μας τα εχει κανει τσουρεκια με το μενος του. Θα εχει φαει καμια ηττα μαλλον
-
Εεεεεεμμ εσεις οι Grandland-αδες είστε τυχεροί! Εμείς πρέπει να τη βγάλουμε με ένα usb σε ολόκληρο αμάξι!
-
Θυμάστε ότι πήρατε αμάξι και όχι η/υ,έτσι?
-
+10 hp η touch screen
+2 hp για καθε usb θυρα -
Ο χρήστης terrys έγραψε:
Εεεεεεμμ εσεις οι Grandland-αδες είστε τυχεροί! Εμείς πρέπει να τη βγάλουμε με ένα usb σε ολόκληρο αμάξι!Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός αυτός πρέπει να παίζει με τις εκδόσεις...
-
Η αλήθεια είναι ότι ο αριθμός αυτός πρέπει να παίζει με τις εκδόσεις...
Δυστυχώς στο 3008 είναι στάνταρ η μια θύρα usb σε όλες τις εκδόσεις. Μόνο πρίζα 220V μπορείς να προσθέσεις, αν δεν κάνω λάθος. Και γνωρίζω ότι δεν αγοράζεις PC, αλλά το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που το αυτοκίνητο/εταιρεία σου προσφέρει τη δυνατότητα να συνδέεις κινητό και 'φλασάκι' θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον τις αντίστοιχες θύρες. Και με σπλιτεράκι (usb hub) που δοκίμασα, δεν μου αναγνωρίζει και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα (με Car play, αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό). Δεν ξέρω αν κάποιος έχει βρεί άλλη λύση...
Peugeot 3008 2016