-
Καλοτάξιδο!!!
Για πές χρώμα? Αυτοματο? Σου έκαναν καλύτερη τιμή λόγω αλλαγής κινητήρα?
-
Ασπρο μεταλλικο με μαυρη οροφη! Οχι δεν ειναι το αυτοματο
-
Oχι καμια εκπτωση !! Οταν το παρηγγειλα (Απριλιος) δεν ειχαν καν ενημερωση για την αφιξη και την τιμη των νεων κινητηρων και δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι μεχρι και τωρα οι 1,6 ειναι κανονικα διαθεσιμοι!! Στην ουσια ο νεος 1,5 επικεντρώνεται στις προδιαγραφες του euro6 δεν θα ειναι και καμια τρελη αλλαγη!
-
Ο χρήστης argydakar έγραψε:
Οταν το παρηγγειλα (Απριλιος) δεν ειχαν καν ενημερωση για την αφιξη και την τιμη των νεων κινητηρων και δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι μεχρι και τωρα οι 1,6 ειναι κανονικα διαθεσιμοι!! Στην ουσια ο νεος 1,5 επικεντρώνεται στις προδιαγραφες του euro6 δεν θα ειναι και καμια τρελη αλλαγη!Αν και κανεις δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για το αν και το πόσο καλύτερος θα είναι ο νέος 1.5, η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα είναι σαφέστατα καλύτερος! Και δεν μιλάω για τη δεδομένη αύξηση της ιπποδύναμης (από 120 σε 130 ίππους) αλλά για τη συνολική ποιότητα λειτουργίας!
Που το βασίζω; Στη σημαντικότατη βελτίωση σε ποιότητα λειτουργίας του νέου 1.5 της Ford, ο οποίος βασιζεται στον προηγούμενο 1.6 της Ford, ο οποίος, ως γνωστόν ήταν 'δανεικός' από την PSA. Θεωρητικά η συνεργασία Ford - PSA στον τομέα των κινητήρων diesel έχει σταματήσει, αλλά πρακτικά περιμένω ότι η βελτίωση για το νέο 1,5 της PSA θα είναι αντίστοιχη.
-
Που νομιζεις οτι υστερει ο 1,6 πλην της ιπποδυναμης θα με ενδιεφερε η αποψη σου!
-
Που νομιζεις οτι υστερει ο 1,6 πλην της ιπποδυναμης θα με ενδιεφερε η αποψη σου!Εγώ μπορώ να κάνω σύγκριση βάσει της εμπειρίας μου, μόνο μεταξύ του νέου 1.5 TDCi (στο Focus mk3.5 που έχω) και των 1.6 TDCi (σε C-Max mk2) και 1.6 HDi (στο προηγούμενο 308) με τα οποία έχω κάνει κάποιες εκατοντάδες χιλιόμετρα. Σε αυτή τη σύγκριση λοιπόν, ο νεότερος κινητήρας είναι τόσο πιο πολιτισμένος που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι αποτελεί εξέλιξη των άλλων δύο. Δεν κροταλίζει, έχει λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο, τραβάει θετικά από πολύ χαμηλά και όλα αυτά χωρίς να υπολογίσουμε το κέρδος σε ιπποδύναμη. Τι άλλο μπορείς να θες;
Τώρα για το νέο 1.5 HDi της PSA, μάλλον κανείς δεν μπορεί να σου πει αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα πως θα είναι, αλλά συνυπολογίζοντας τις κοινές ρίζες με τον 1.5 TDCi της Ford, μαζί με την πιθανή ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των εταιριών και σε κάθε περίπτωση την αντιστοιχία των χρσιμοποιούμενων τεχνολογικών λύσεων, εγώ θα ρισκάρω να προβλέψω ότι θα είναι εξίσου επιτυχημένος!
-
Oχι καμια εκπτωση !! Οταν το παρηγγειλα (Απριλιος) δεν ειχαν καν ενημερωση για την αφιξη και την τιμη των νεων κινητηρων και δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο γιατι μεχρι και τωρα οι 1,6 ειναι κανονικα διαθεσιμοι!! Στην ουσια ο νεος 1,5 επικεντρώνεται στις προδιαγραφες του euro6 δεν θα ειναι και καμια τρελη αλλαγη!Καλοταξιδο! Το παρήγγειλες τον Απρίλιο. Μάιο που πήρα προσφορά έδιναν με έκπτωση ως 4000 το gt line 120 diesel από έτοιμοπαραδοτα . Όταν έκανα συγκεκριμένη παραμετροποίηση στην ζήτηση μου είπαν δεν μπορώ να σου δώσω τιμή αλλάζει ο κινητήρας. Τιμή ακόμα να μου δώσουν . Συνεπώς 1.6 ντίζελ από τον Μάιο δεν δέχονται παραγγελίες. Μόνο έτοιμοπαραδοτα δίνουν προφανώς με έκπτωση ( πλέον μπορεί να έχουν εξαντληθεί).
Εσύ ήσουν και τυχερός και άτυχος!
Τυχερός γιατί πρόλαβες και παρήγγειλες το αμάξι όπως το ήθελες!
Άτυχος γιατί δεν το πήρες με εκτύπωση σημαντική αν σε βολευε βέβαια κάποιο από τα έτοιμα που είχαν ένα μήνα μετά και γιατί σύντομα ίσως νιώθεις λίγο παλιός λόγω του επερχόμενου 1.5 130 euro6d με λιγότερους ρύπους που είναι πιο future proof.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το έχω πει αλλά το ξαναλέω. Κάθε φορά που ανεβαίνω στο χωριό της γυναίκας μου, ο πεθερός μου με ρωτάει ξανά και ξανά αν είναι πετρέλαιο το αμάξι. Ειδικά από μέσα δεν ακούς τίποτα.
-
Επειδή έκανα μια βόλτα ξανά χθες από την Πεζώ,τα 308 active της προσφοράς έχουν τελειώσει και από 1η Σεπτεμβρίου θα έρχονται μόνο 1,5. Δεν έχουν τιμές μόνο για το 308 αλλά οι ενδείξεις που έχουν οι πωλητές είναι ότι θα τσιμπήσει γύρω στα 1000 ευρώ. Το ΕΑΤ6 καταργείται και θα έρθει το ΕΑΤ8. Η Πεζώ στην Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει 2(!!) αυτοκίνητα (308) που θα παραχθούν πριν τις διακοπές του Αυγούστου και θα έρθουν με τον νέο κινητήρα.
-
Το 308 1000 ευρώ πάνω???
Άι καλά... -
Μήπως εννοείς το 3008?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή ρώτησα για το 308,θεωρώ δεδομένο ότι ανάλογη αύξηση θα έχει και το 3008. Πάντως τιμές των νέων εκδόσεων για το 3008 έχουν βγει! Απλά δεν ρώτησα....σόρρυ...
-
Αν ξέρει κανείς ας ενημερώσει αφού έχουν βγει όπως λέει ο φίλος
-
Από όσο ξέρω η αύξηση της τιμής από τον 1.6 120hp σε 1.5 130hp είναι της τάξης των 500 ευρώ
-
Διαβαζω οτι στο GT θα μπαινει το ΕΑΤ8 μονο
Αυτο που φαινεται να προσφερει ειναι καλυτερη καταναλωση κατα 7% (αρα στην πραξη λιγοτερο απο 7%!)Στα Μετεωρα το ΣΚ συναντησα ενα..5008 (ελληνικες πινακιδες).
-
Προσφορές περασμένης εβδομάδας από φίλο που ενδιαφέρεται για ετοιμοπαράδοτο 3008
- 1.6 120hp EAT 6 GT-Line 36280€ (συμπεριλαμβάνεται μεταλλικό χρώμα και έκπτωση 600€)
- 1.5 130hp EAT8 Allure Grip 36180€ Euro 6.2 (συμπεριλαμβάνεται μεταλλικό χρώμα και έκπτωση 400€)
Άγγίζει την τιμή του παλιού GT-Line πλεον το allure Με το νεο κινητήρα 1.5 και το νεο 8-ταχυτο αυτόματο!!!
-
Σημερινή προσφορά 1.5 130 ΕΑΤ8 gt line μόνο....38051,35!!!! Τζάμπα πράμα....
-
Η gt line είναι πολύ αρχοντική έκδοση.
Από τα πράγματα που φιάχνουν την ημέρα ενός οικογενειάρχη.
-
Αρχοντική έκδοση αλλά...το κλειδακι μπαίνει στην μίζα παραδοσιακά...40 χιλιάρικα και ψάχνεις να βρεις που είναι το κλειδί.... δυστυχώς η τιμή ξέφυγε τελείως...
Περιμένουμε να δούμε πόσο βελτιωμένος είναι ο κινητήρας σε απόδοση και οικονομία και αν δικαιολογείται η σημαντικη αύξηση τιμης σχεδόν 1000 ευρώ
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αρχοντική έκδοση αλλά...το κλειδακι μπαίνει στην μίζα παραδοσιακά...40 χιλιάρικα και ψάχνεις να βρεις που είναι το κλειδί.... δυστυχώς η τιμή ξέφυγε τελείως...
Περιμένουμε να δούμε πόσο βελτιωμένος είναι ο κινητήρας σε απόδοση και οικονομία και αν δικαιολογείται η σημαντικη αύξηση τιμης
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο υβριδικό που έχω έχει κουμπι αντι για κλειδί και μάλλον περισσότερο με αγχώνει παρά με διευκολύνει.
Για την τιμή υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Να ειναι σε τέτοια επίπεδα ώστε να το αγοράζει όποιος το γουστάρει και να μην βρεθεί κάποιο ντεμι που απλά πήρε μια προσφορά.
Peugeot 3008 2016