-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μια χαρά θα δουελεψει το apple car play, αρκεί να το ενεργοποιήσεις μέσω Lexia ή Diagbox
Wtf είναι τούτο?
Διαγνωστικο
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[quoteWtf είναι τούτο?][/quote]οπως σου έγραωα πιο πάνω, να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο peugeot το οποίο έχει το εργοστασιακό διαγνωστικό (lexia). Ο ηλεκτρολόγος θα μπει στην παραμετροποίηση της 'Τηλεματικής'και θα σου το ενεργοποιήσει.
-
Τελικα το προβλημα του Apple car... ημουνα εγω.Ενας ευγενεστατος πωλητης απο τον Αλιμο μου το ελυσε.
Ειχα μεν ενεργοποιησει Siri και τα σχετικα αλλα καπου υπηρχε ενα κλειδωμα της εφαρμογης που μου ειχε διαφυγει.
Πλεον παιζει κανονικοτατα.Ακομα φυσικα δεν υποστηριζονται google maps,αυτο το περιμενουμε απο του χρονου. -
Χμμ, θα με βάλεις τώρα να συνδέσω καλώδιο να δω αν εμφανίζει Google maps. Έχω την εντύπωση πως παίζουν κανονικά, θα ελέγξω και θα απαντήσω.
-
Η apple στο car play υποστηρίζει μόνο apple maps, αλλά αυτό θα αλλάξει με το ios 12
https://www.engadget.com/2018/06/04/apple-carplay-google-maps-waze-support-ios-12/Αν έχει κάνει jailbreak το iphone μπορείς να βάλεις το carbridge και ξεκλειδώνει όλες τις εφαρμογές
-
Χμμ παίζει αυτό. Tiger, Apple maps σου ανοίγουν ή ούτε αυτοί;
-
Ανοιγουν και ειναι ο μοναδικος λογος να χρησιμοποιω το car play
-
τελικα η αυξηση της τιμης απο τον 1.6 120 HP σε 1.5 130 ΗP (diesel) ειναι στα 500 ευρω
-
Ερχεται και ο νέος 1,6 με τα 180 και το 8τάχυτο , οπότε θα μπορεί να συντρίψει άνετα κάτι προπέλες του γλυκού νερού , κάτι κινέζικα αμάξια με μακρυά μούρη και κάτι λαϊκά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ερχεται και ο νέος 1,6 με τα 180 και το 8τάχυτο , οπότε θα μπορεί να συντρίψει άνετα κάτι προπέλες του γλυκού νερού , κάτι κινέζικα αμάξια με μακρυά μούρη και κάτι λαϊκά αυτοκίνητα...Κάτσε να δούμε σε τι τιμή θα είναι...γιατί εάν έχει όσο τα δίλιτρα 'κινέζικα' και οι προπέλες....
-
Ξερουμε σε τι τιμες θα παιξει πανω κατω γιατι τωρα βλεπω με το 1.6 165 36 με 37 χιλιαρικα (με αυτοματο κιβωτιο ) παιζει.
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
θα υπαρχει προβλημα με την τιμολογηση λογω φορων
γνωστος πηγε να παρει 1.5 allure diesel με 130 HP και οσο εβαζε κατι αισθητηρες και μικροπραγματα ηταν ΟΚ
με το που παει να βαλει γυαλινη οροφη (κοστος 1400 ευρω) αυτοματως του βγηκε χρεωση 2500 ευρω αντι για 1400κατι πρεπει να κανει η μαμα Peugeot στην Ελλαδα γιατι ετσι δεν παμε πουθενα
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ερχεται και ο νέος 1,6 με τα 180 και το 8τάχυτο , οπότε θα μπορεί να συντρίψει άνετα κάτι προπέλες του γλυκού νερού , κάτι κινέζικα αμάξια με μακρυά μούρη και κάτι λαϊκά αυτοκίνητα...Κακώς μπαίνεις σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις... ούτε μέτοχοι είμαστε στις εταιρείες, ούτε ποσοστά μας δίνουν οι έμποροι. Ο καθε υποψήφιος αγοραστής δίνει ένα σεβαστό ποσό (10-20-30-50-100 χιλ.) για να αγοράσει το αυτοκίνητο που του αρέσει και ικανοποιεί περισσότερο τις όποιες ανάγκες του. Όλοι εμείς σαν καταναλωτές μόνο ωφελιμένοι βγαίνουμε από τον ανταγωνισμό των εταιρειών, μέσω εκπτώσεων και μέσω βελτιωμένων προϊόντων.
Και στην τελική, ο καθένας επιλέγει με τα δικά ΤΟΥ κριτήρια πού θα ξοδέψει τα λεφτά ΤΟΥ.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οντως η σωστοτερη αποψη dr angelo που ακουσα εδω και καιρο στο φορουμ..Πραγματικα εκτος απο τη καζουρα δε καταλαβαινω το λογο να πορωνεται ο καθενας με μια μαρκα η ενα αυτοκινητο και ολα τα αλλα να του φαινονται για πεταμα...
Ο καθενας διαλεγει το αυτοκιντητο του με τα δικα του κριτηρια με τις δικες του αναγκες. και σιγουρα καπου θα υπερτερει σε σχεση με τον ανταγωνισμο και καπου θα χανει... Τελειο αυτοκινητο δεν υπαρχει.
Εγω δλδ που πηρα το 'κινεζικο' αλλα σκεφτεται η γυναικα το 3008 φανταζεσαι να καθομαστε να πλακωνομαστε ποιος εχει το καλυτερο???Μπορει να τα στησουμε κιολας να δουμε ποιος ειναι γρηγοροτερος...[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Οντως η σωστοτερη αποψη dr angelo που ακουσα εδω και καιρο στο φορουμ..Πραγματικα εκτος απο τη καζουρα δε καταλαβαινω το λογο να πορωνεται ο καθενας με μια μαρκα η ενα αυτοκινητο και ολα τα αλλα να του φαινονται για πεταμα...Γιατί δυστυχώς ο έλληνας είναι παλιοφάρα. Πρέπει πάντα να έχει δίκιο σε αυτό που λέει, πρέπει πάντα να έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή, πρέπει οι πάντες να υποκλίνονται στο μεγαλείο των γνώσεων και των επιλογών του κτλ. Επίσης, επειδή δεν του αρκούν όλα τα παραπάνω, πρέπει να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα! Εν προκειμένω, πρέπει να απαξιώσει πλήρως τις γνώσεις και τις επιλογές των άλλων, ει δυνατόν και την ευφυία τους!
Ναι ξέρω, τα λέω χοντρά και σίγουρα με μια δόση υπερβολής, αλλά και χιούμορ (ελπίζω). Στην ουσία όμως εδώ μέσα, όπως και στα περισσότερα (αν όχι όλα) ελληνικά αυτοκινητιστικά φορουμ, βλέπουμε σημαντική μερίδα συμμετεχόντων να κινείται με οπαδικά κριτήρια, μεταφέροντας πολλές φορές εμμονές και ψυχαναγκασμούς. Στο χέρι όλων μας είναι να διακρίνουμε τον κολλημένο από τον ακομπλεξάριστο.
-
Ας μην πιάσουμε το εν λόγω θέμα γιατί ειδικά εδώ μέσα οπαδοί άλλων εταιριών γράφουν το μακρύ και το κοντό τους για το 3008. Ακόμη και όταν πχ έκλεισα το GT είχα διάφορους του στυλ 'γιατί τόσα χρήματα για peugeot', 'με τα ίδια θα έπαιρνες το ΧΧΧΧ' κλπ.
Ειδικά στο εν λόγω thread το κακό έχει παραγίνει...
-
Ο χρήστης panasol έγραψε:
θα υπαρχει προβλημα με την τιμολογηση λογω φορωνγνωστος πηγε να παρει 1.5 allure diesel με 130 HP και οσο εβαζε κατι αισθητηρες και μικροπραγματα ηταν ΟΚ
με το που παει να βαλει γυαλινη οροφη (κοστος 1400 ευρω) αυτοματως του βγηκε χρεωση 2500 ευρω αντι για 1400κατι πρεπει να κανει η μαμα Peugeot στην Ελλαδα γιατι ετσι δεν παμε πουθενα
Υπάρχει κατάλογος για το 1.5 diesel; Η Peugeot ακόμα τον 1.6 εχει στον τιμοκατάλογο.
Αν ξέρεις απο πόσα ξεκινάει η allure στο 1.5 diesel ή στο 1.2 puretec;
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Ας μην πιάσουμε το εν λόγω θέμα γιατί ειδικά εδώ μέσα οπαδοί άλλων εταιριών γράφουν το μακρύ και το κοντό τους για το 3008. Ακόμη και όταν πχ έκλεισα το GT είχα διάφορους του στυλ 'γιατί τόσα χρήματα για peugeot', 'με τα ίδια θα έπαιρνες το ΧΧΧΧ' κλπ.Ειδικά στο εν λόγω thread το κακό έχει παραγίνει...
Αν θυμάμαι καλά έχεις το ντίζελ, πως σου φαίνεται οδηγικά και απο κατανάλωση;
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Ας μην πιάσουμε το εν λόγω θέμα γιατί ειδικά εδώ μέσα οπαδοί άλλων εταιριών γράφουν το μακρύ και το κοντό τους για το 3008. Ακόμη και όταν πχ έκλεισα το GT είχα διάφορους του στυλ 'γιατί τόσα χρήματα για peugeot', 'με τα ίδια θα έπαιρνες το ΧΧΧΧ' κλπ.Ειδικά στο εν λόγω thread το κακό έχει παραγίνει...
Η σωστη απαντηση ειναι δικα μου ειναι και θα τα ξοδεψω οπως γουσταρω σε οποιο αμαξι μου αρεσει και με καλυπτει...Και προφανως και ξερω τι επαιρνα με αυτα τα λεφτα αλλα αυτο ηθελα...εσεις μπορειτε να διαλεξετε οποιο σας αρεσει..
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Οντως η σωστοτερη αποψη dr angelo που ακουσα εδω και καιρο στο φορουμ..Πραγματικα εκτος απο τη καζουρα δε καταλαβαινω το λογο να πορωνεται ο καθενας με μια μαρκα η ενα αυτοκινητο και ολα τα αλλα να του φαινονται για πεταμα...
Γιατί δυστυχώς ο έλληνας είναι παλιοφάρα. Πρέπει πάντα να έχει δίκιο σε αυτό που λέει, πρέπει πάντα να έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή, πρέπει οι πάντες να υποκλίνονται στο μεγαλείο των γνώσεων και των επιλογών του κτλ. Επίσης, επειδή δεν του αρκούν όλα τα παραπάνω, πρέπει να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα! Εν προκειμένω, πρέπει να απαξιώσει πλήρως τις γνώσεις και τις επιλογές των άλλων, ει δυνατόν και την ευφυία τους!
Ναι ξέρω, τα λέω χοντρά και σίγουρα με μια δόση υπερβολής, αλλά και χιούμορ (ελπίζω). Στην ουσία όμως εδώ μέσα, όπως και στα περισσότερα (αν όχι όλα) ελληνικά αυτοκινητιστικά φορουμ, βλέπουμε σημαντική μερίδα συμμετεχόντων να κινείται με οπαδικά κριτήρια, μεταφέροντας πολλές φορές εμμονές και ψυχαναγκασμούς. Στο χέρι όλων μας είναι να διακρίνουμε τον κολλημένο από τον ακομπλεξάριστο.
Τα ειπες ολα...[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Peugeot 3008 2016