-
@Celestus το autotriti έχει κάποια λάθη στις πωλήσεις που λογικά έγιναν καταλάθος.. Τα στοιχεία πωλήσεων τα βγάζει η σελίδα http://www.seaa.gr http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf Αυτά ειναι τα επίσημα και από εκεί τα αντιγράφουν οι υπόλοιποι .. Προφανώς το autotriti έκανε κάποια λαθάκια στην αντιγραφη..
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
@Celestus το autotriti έχει κάποια λάθη στις πωλήσεις που λογικά έγιναν καταλάθος.. Τα στοιχεία πωλήσεων τα βγάζει η σελίδα http://www.seaa.gr http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf Αυτά ειναι τα επίσημα και από εκεί τα αντιγράφουν οι υπόλοιποι .. Προφανώς το autotriti έκανε κάποια λαθάκια στην αντιγραφη..Αν είναι λάθος είναι χοντρό!!!
Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ορισμένα από τα 'λάθη' του autotriti έχουν φέρει ως αποτέλεσμα εξαπάτηση και χειραγώγηση καταναλωτών.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Τι σχεση εχουν οι πωλησεις με το αν ειναι καλο,οι πωλησεις εχουν να κανουν με 500 αλλα πραγματα,με το στοκ,τις εκπτωσεις,την κατηγορια μεγεθους,τις αναγκες της χωρας,την φορολογια...το αυτοκινητο αλλωστε πουλαει και ως νοικιαρικο,εγω ετσι το οδηγησα και εντυπωσιαστηκα.
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Να το χαίρεσαι το βολβο ! Γαματο!
Αλλα ρε συ από QQ κλπ σε XC60 είναι μακρύς ο δρόμος .....Χαχα το ξέρω! Φίλε αν το Qashqai είχε το Aisin κιβώτιο που έχει το 3008 θα το είχα πάρει να ξέρεις! Το ότι είχα χρήματα να πάρω και πολύ πιο ακριβό αυτοκίνητο δεν σημαίνει κάτι! Ομοίως και το 3008 θα το είχα πάρει παρότι με χαλούσε πάρα πολύ το 360 view (η απουσία multilink δεν με πείραζε τόσο) αλλά η τιμή του για μένα ήταν κοροϊδία! Έτσι κατέληξα στο Volvo το οποίο θεώρησα ότι ήταν πράγματι vfm. Είναι ο παράγοντας που εξετάζω πάντα πολύ και κατά τη γνώμη μου αυτό το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στα χρήματα που ζητάει. Ξαναλέω δεν έχει σημασία για μένα τι μάρκα είναι ένα αυτοκίνητο ούτε θα ένιωθα κομπλεξικα αν έπαιρνα το Nissan. Δεν με απασχολούν τέτοια θέματα! Το vfm όμως με απασχολεί πάρα πολύ....
Δεν είναι θέμα μάρκας αλλά μεταξύ των δυο άβυσσος και σαν κατηγορία και σαν ποιότητα και σαν εξοπλισμός.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
To αυτοκίνητο μέσα μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα μόνο με τη Χ1 που και πάλι την κερδίζει λόγω εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα υλικά και η συναρμογή του είναι απείρως ανώτερα από Tiguan και τη γερασμένη GLA.Ο εξοπλισμός που (δεν) έχει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το τι κάνει εμπορικά στην ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορο. Γενικά πάει τρένο σε πωλήσεις όπως είναι απόλυτα λογικό.
στην Ελλάδα γιατί εδώ ζούμε έχουμε άλλους δρόμους αλλά θέλω και άλλους μισθούς δεν πάει καλα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Το ότι συνεχώς μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής του 3008 άπο ότι διαβάζω σε ξένα φόρα, μάλλον δείχνει καλές πωλήσεις παρά το αντίθετο.για Ελλάδα μισώ φίλε μου
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
@Celestus το autotriti έχει κάποια λάθη στις πωλήσεις που λογικά έγιναν καταλάθος.. Τα στοιχεία πωλήσεων τα βγάζει η σελίδα http://www.seaa.gr http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf Αυτά ειναι τα επίσημα και από εκεί τα αντιγράφουν οι υπόλοιποι .. Προφανώς το autotriti έκανε κάποια λαθάκια στην αντιγραφη..το 4 plus που έκανε είναι πωλήσεις από αρχές έτους μέχρι τώρα;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
To αυτοκίνητο μέσα μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα μόνο με τη Χ1 που και πάλι την κερδίζει λόγω εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα υλικά και η συναρμογή του είναι απείρως ανώτερα από Tiguan και τη γερασμένη GLA.
Ο εξοπλισμός που (δεν) έχει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το τι κάνει εμπορικά στην ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορο. Γενικά πάει τρένο σε πωλήσεις όπως είναι απόλυτα λογικό.
στην Ελλάδα γιατί εδώ ζούμε έχουμε άλλους δρόμους αλλά θέλω και άλλους μισθούς δεν πάει καλα
5ο σε πωλήσεις είναι στην κατηγορία του, όντας απ' τα ακριβότερα μάλιστα. Αυτό σου λέει κάτι? Εσύ επέλεξες με βάση τι πουλάει περισσότερο? Γιατί βλέπω έχεις ρωτήσει σε 232 τόπικ πόσο καίνε τα diesel και ψάχνεις μία σχετική επιβεβαίωση για την επιλογή σου.
Επίσης το Κασκάι που είναι πρώτο σε πωλήσεις το θεωρείς ανώτερο του Tiguan πχ?
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Στο συγκεκριμένο thread έχω γράψει πολλές φορές γιατί το 3008 το είχα ψάξει εξονυχιστικά! Το XC60 δεν χρειάζεται συστάσεις! Για το Τ8 μιλάω, τις άλλες εκδόσεις δεν τις γνωρίζω! Δεν νομίζω να έχουν πάρει πολλοί την συγκεκριμένη έκδοση αλλά δεν ξέρω κιόλας!Όλα τα αμάξια χρειάζονται συστάσεις σε κάποιον και αυτός είναι ο λόγος του forum και των αντίστοιχων threads. Η περιγραφή του XC60 από έναν χρήστη στο thread που θα μπει να ψάξει ίσως είναι καταλυτική για την απόφαση του, το σίγουρο είναι πως δεν έχει θέση στο παρόν thread καθώς εδώ θα μπουν άτομα που ίσως ενδιαφέρονται για το 3008 και όχι για το XC60. Το παρόν thread έχει κάτι το οποίο δεν έχω δει σε άλλα: γράφεται 1 post σχετικό με το αμάξι και 5 από άτομα που έχουν άλλα αμάξια και συγκρίνουν τι παίρνουν με τα ίδια λεφτά. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...
Τώρα αν αυτά που έχω γράψει σου φαίνονται τρολάρισμα έξυπνος άνθρωπος είσαι απορώ τι κάθεσαι και απαντάς σε ένα τρολ! Όσο για τις ταξινομήσεις από τα στοιχεία που παραθέτει το autotriti τις είδα! Δεν πουλάω αυτοκίνητα για να έχω άλλη πληροφόρηση!
Όταν αναφέρεται ένα πράγμα πολλές φορές καταντάει τρολάρισμα. Κοιτάζοντας το ιστορικό των μηνυμάτων σου βλέπω συγκεκριμένο pattern το οποίο παρεξηγείται.
Σχετικά με τις ταξινομήσεις έπρεπε να σε προβληματήσει το εν λόγω νούμερο και εσένα, καθώς βλέπεις τι χαμός γίνεται εδώ μέσα
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Το παρόν thread έχει κάτι το οποίο δεν έχω δει σε άλλα: γράφεται 1 post σχετικό με το αμάξι και 5 από άτομα που έχουν άλλα αμάξια και συγκρίνουν τι παίρνουν με τα ίδια λεφτά. Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...Κάπου, όμως, εχει κουράσει και η συγκεκριμένη αναφορά. Συνέβη σε μεγάλο βαθμό κάποιο διάστημα, δεν αντιλέγω, αλλά εν μερει και ως ομόθυμη αντίδραση στο συνεχές τρολάρισμα από συγκεκριμένο μέλος αλλων νημάτων για σήματα, κλειδιά κλπ γραφικά.
Δεν δικαιολογείται γενικώς, αλλά δυστυχώς ένα γενικό φόρουμ σαν αυτό των 4Τ θα έχει πάντα τέτοια θέματα γιατί όλοι γράφουν για όλα και πολλοί μπάινουν με διάθεση να προξενησουν καβγάδες!
Στην Χ1, στο QQ, στο Kodiaq είναι γνωστό τι έγινε και πλεον δεν περιμενει κανείς κάτοχος να βρει ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα αμάξια αυτά εδώ μεσα.... οπότε μην περιμένεις στο παρόν νημα να βρεις πολλά! -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
To αυτοκίνητο μέσα μπορεί να συγκριθεί σε ποιότητα μόνο με τη Χ1 που και πάλι την κερδίζει λόγω εμπνευσμένης σχεδίασης. Τα υλικά και η συναρμογή του είναι απείρως ανώτερα από Tiguan και τη γερασμένη GLA.
Ο εξοπλισμός που (δεν) έχει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Το τι κάνει εμπορικά στην ελλάδα είναι εντελώς αδιάφορο. Γενικά πάει τρένο σε πωλήσεις όπως είναι απόλυτα λογικό.
5ο σε πωλήσεις είναι στην κατηγορία του, όντας απ' τα ακριβότερα μάλιστα. Αυτό σου λέει κάτι? Εσύ επέλεξες με βάση τι πουλάει περισσότερο? Γιατί βλέπω έχεις ρωτήσει σε 232 τόπικ πόσο καίνε τα diesel και ψάχνεις μία σχετική επιβεβαίωση για την επιλογή σου.
Επίσης το Κασκάι που είναι πρώτο σε πωλήσεις το θεωρείς ανώτερο του Tiguan πχ?
το ότι ρωτάω κάνω μια επιβεβεβαιωση ότι η διαφορά κατανάλωσης στα diesel είναι 1-2 λίτρα σε σχέση με τη βεντζηνα γιατί αυτό που φωνάζω τόσο καιρό σε φιλους είναι ότι η διαφορά είναι στη τιμή λιτρου Δεν θεωρώ το qq καλητερο φυσικά ούτε το Tiguan ούτε το 3008.Το Tiguan το πήρα γιατί 5 πράγματα που ήθελα και με cash χρήμα το πήρα σε καλή τιμή και με καλή έκπτωση .Εγω δεν κρίνω την επιλογή του καθενός ειπα ότι άποψη δικιά μου είναι ότι το έχουν ακριβά δλδ είναι υπερτιμημένο οπως και της Audi είναι υπερτιμημένα και στο λέω εγώ που ήμουν κάτοχος Audi 12 χρονια .
-
Τεσπα επειδή βλέπω κάποιοι πειράχτηκαν ειλικρινά συγγνώμη δεν ήταν ο σκοπός μου αυτό
-
Πάλι το μαγαρίσατε το θέμα του 3008 και δεν έχω αρχίσει ακόμα να γράφω...
Και λέτε και ψεμματάκια , αφού αυτά που σας τσίτωναν τα έγραφα είτε εδώ , είτε σε γενικό θέμα . Σχεδόν ποτέ στα θέματα που αφορούν κλειδολάγνους , λαικούς κλπ τύπους . Εκτός αν είχαν παραξεφύγει εδώ μέσα .
Τώρα όταν έρχεται ένας που αγόρασε ένα πανάκριβο κινέζικο και μας το λέει για vfm . Γελάνε και τα παλαιά τσιμέντα , αφού καινούργια δεν πέφτουν...
Είδα και το μικρό κινέζικο στο δρόμο . Αν το πλειμομπίλ , είναι πλειμομπίλ , το κινέζικο είναι πόκεμον...
Αν δεν σας αρέσει το 3008 , είναι δικαίωμα σας . Αλλά να γράφετε στο θέμα του ανυπόστατα πράγματα δεν βοηθάει .
Τελικά πρέπει να έχει πειράξει πολλούς το γεγονός ότι το 3008 είναι τόσο αξιόλογο αυτοκίνητο . Και που να έλθουν και τα αδελφάκια του...
-
Πόσο σοβαρά να πάρουμε την αποψη κάποιου που λέει ότι δεν πήρα το qq με 30000 γιατί δεν μου άρεσε το cvt και εδωσα αλλά 40000 κ;ι πήρα το xc60 γιατί με ενδιαφέρει πρωτίστως το vfm!....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πόσο σοβαρά να πάρουμε την αποψη κάποιου που λέει ότι δεν πήρα το qq με 30000 γιατί δεν μου άρεσε το cvt και εδωσα αλλά 40000 κ;ι πήρα το xc60 γιατί με ενδιαφέρει πρωτίστως το vfm!....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάνω από 40.000! Αλλά είδατε να έχω σκοπό να πείσω κανένα να πάρει το Volvo ή να μην πάρει το 3008 ή να πάρει το Qashqai και να μην πάρει το Evoque; Εμένα δεν με νοιάζει που θα ξοδέψει τα λεφτά του ο καθένας κι ούτε θα κάμω κουμάντο στην τσέπη των άλλων! Για το 3008 έχω πει ότι είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και πολλές φορές (πλην 360 view που είναι κατά τη γνώμη μου εγκληματικό και multilink) αλλά είναι και πολύ ακριβό δλδ η τιμή του δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική του αξία! Κάποιος μπορεί να το πει και για τη δική μου επιλογή αυτό! Νομίζεις με νοιάζει; Κουβέντα κάνουμε κι ο καθένας έχει την άποψη του και το γούστο του!
Υ.Γ Το cvt είναι πραγματικά άθλιο κιβώτιο, νομίζεις ότι οδηγείς scooter! Όταν ήμουνα μικρός είχα ένα Gilera Runner! Έτσι μοιάζει...
-
Ναι γενικά ο καθένας μπορεί να λέει και να παίρνει ότι θέλει και οι άλλοι απλά μπορούν να τοποθετηθούν μιας και πρόκειται για δημόσιο φόρουμ. Και σε αυτό το φόρουμ και στα πλαίσια του σχολιασμού αδυνατω να καταλάβω το επιχείρημα του vfm για το βολβό των +70000 . Μιας και είμαστε στο θέμα του 3008 . Αδυνατω να καταλάβω πως το 3008 είναι ακριβό στα 35000 για αυτά που προσφέρει και το xc60 vfm στα +70000. Βοήθησε να καταλάβουμε το σκεπτικό σου.
Και να αρχίσω εγώ το 3008 λες είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει και το κοστολογεις 26. Το xc60 αξίζει τα +70 που ζητά;
-
Πολυ οθονη βλεπω αντι για δεικτες μπροστα στο καντραν. Οταν θα χαλασουν αυτες οι οθονες( γιατι θα χαλασουν), το κλαμα στην αντιπροσωπεια θα ακουστει σιγουρα κανα 2 χιλιομετρα. Ολα θα τα βολεψει το Ελληνικο καλοκαιρι.
Εδω το nissan gtr που τα πυροβολει ολα μα ολα , εχει δεικτες και απλο καντραν μπροστα....δεν ηξεραν οι γιαπωνεζοι να βαλουν οθονη?Πελααααατες μου!!!!
-
Καλά αυτός είναι ο προβληματισμός όλων κατόχων και μη. Για πόσο μπορούν να δουλέψουν στα θερμά κλίματα αυτές οι οθόνες σε κλειστό περιβάλλον που αναπτύσσονται θερμοκρασίες ως και 60 βαθμών. Πάντα για Ελλάδα Κύπρο Ντουμπάι και συναφή μέρη μιλάμε...θα το μάθουμε σε βάθος χρόνου....στο Παρίσι που πιάνει +30 βαθμούς 2 μέρες το χρόνο όλα καλά θα είναι ...
-
Πολυ κακια για ενα πραγματικα ομορφο αυτοκινητο. Η ζηλεια και ο φθονος. Ελληνες...
Τελικα η βορεια μακεδονια φταιει που ο ενας θελει να βγαλει το ματι του αλλου; Σεβαστες οι αποφασεις του καθενος, αλλα να ψοφησει και η κατσικα του γειτονα, εε;Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016