-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
28-9,5 έδωσε και προφανώς δεν ήταν μόνο για τα ετήσια μειωμένα έξοδα ,αλλά και για να έχει καινούργιο αυτοκίνητο.28 έδωσε (15+13) στο σύνολο.
Και έγραψα, 'Να μου πείς ότι το έκανες από κέφι, καύλα κλπ. με τα χίλια να το καταλάβω!'. Άρα το κατανοώ για οποιοδήποτε λόγο, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους. Οπότε αυτό γράφω, ή ότι κάτι δεν υπολόγισε σωστά ή απλά 'χρυσώνει το χάπι'.
-
τώρα μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο τα 15Κ από που προκύπτουν?
-
-
Ρε σεις δεν υπάρχετε!
Μου κάνατε όλους του υπολογισμούς ... να σας δώσω να μου κάνετε και τη δήλωση;Πάνω από όλα Φάνη είναι το γεγονός αγοράς νέου αμαξιού και η ανανέωση! Καταναλωτικά προϊοντα είναι και αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής την κάνουμε!
Οσο και να με κάλυπτε σε χώρους, αξιοπιστία και ποιότητα, το rav ήταν ήδη ένα αμάξι 8ετίας που ήθελε κάποια περιποίηση για να στανιάρει και βέβαια μεγάλα πάγια έξοδα! Οπότε και σε οικονομικούς όρους το χώσιμο χαμένων χρημάτων σε κάτι ήδη παλιό και απαξιωμένο (που δε πρόκειται να πάρει αξία μελλοντικά) δεν ωφελεί, ειδικά μπροστά σε μια νέα αγορά! -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
:hmmm: τώρα μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο τα 15Κ από που προκύπτουν?15 έδωσε για να αλλάξει το RAV με το QQ και άλλα 13 για το QQ με την X1. Άρα σύνολο 28.
Στέφανε, εγώ απλά απάντησα στο σχόλιο σου ότι άλλαξες το RAV με οικονομικά κριτήρια, κάτι που δεν ευσταθεί. Για ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και προφανώς ΔΙΚΑ σου είναι τα χρήματα ό,τι θες κάνεις και δεν μου πέφτει ούτε λόγος ούτε τίποτα!! Για να ξέρουμε τι λέμε και για να μην παρεξηγούμαστε μεταξύ μας....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
:hmmm: τώρα μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο τα 15Κ από που προκύπτουν?
15 έδωσε για να αλλάξει το RAV με το QQ και άλλα 13 για το QQ με την X1. Άρα σύνολο 28.
Στέφανε, εγώ απλά απάντησα στο σχόλιο σου ότι άλλαξες το RAV με οικονομικά κριτήρια, κάτι που δεν ευσταθεί. Για ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και προφανώς ΔΙΚΑ σου είναι τα χρήματα ό,τι θες κάνεις και δεν μου πέφτει ούτε λόγος ούτε τίποτα!! Για να ξέρουμε τι λέμε και για να μην παρεξηγούμαστε μεταξύ μας....
Την οικονομική μου προσέγγιση στην ανέλυσα παραπάνω!
stop loss (από πάγια, συντήρηση, λάστιχα, περιποίηση κλπ) και ανανέωση, ήτοι νέο αμάξι, νέα εγγύηση..... -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
:hmmm: τώρα μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο τα 15Κ από που προκύπτουν?
15 έδωσε για να αλλάξει το RAV με το QQ και άλλα 13 για το QQ με την X1. Άρα σύνολο 28.
Καλά δεν νομίζω ότι κανείς σε παρεξήγησε όλα καλα
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Την οικονομική μου προσέγγιση στην ανέλυσα παραπάνω!
stop loss (από πάγια, συντήρηση, λάστιχα, περιποίηση κλπ) και ανανέωση, ήτοι νέο αμάξι, νέα εγγύηση.....Είμαι off topic και δεν το συνεχίζω...απλά stop loss με χρηματοικονομικούς όρους δεν είναι. Για το νέο αμάξι συμφωνώ 100%!
-
Βασικα μπορει και να ειναι, διοτι αναβαθμιζεται η υπολειματικη αξια του αυτοκινητου, και στα λογιστικα αυτο μετρα παρα πολυ ως παγιο.
Δεν εχω υπολογισει τιποτα, αλλα τετοιες αλλαγες που και που ειναι σωστες σε παγιο εξοπλιαμο ακα αυτοκινητο
-
Που είναι ο cruiser να μας βάλει σε τάξη
-
Κύριοι η ουσία είναι ότι οι καύλες πληρώνονται και οι οικονομικές αναλύσεις είναι γτπ .
-
Καλημέρα,
Ο χρήστης balex έγραψε:
Youtube VideoΚαυλα ..
Ναι, εδώ είμαι και εγώ Δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε που το πήρα. Το αυτοκίνητο πραγματικά είναι απροβλημάτιστο! Η μέση κατανάλωση τα τελευταία 2.500 χιλιόμετρα είναι 7.5 λίτρα και εκτός του ότι περιλαμβάνει και εξορμήσεις έξω, περιλαμβάνει και πατήματα εντός Αθήνας για να ξεκαυλώσω και άλλο
Παρακολουθώ τις τελευταίες σελίδες να αναλύετε από τώρα το κόστος μεταπώλησης του αυτοκινήτου. Βρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτό; Τι συγκρίνετε ακριβώς; Ο κάθε ένας μπορεί να πουλάει το αμάξι του φθηνότερα από τον μέσο όρο λόγω κάποιου προβλήματος, πιστεύω ότι κανείς που αγόρασε το αμάξι του τα τελευταία 2 έτη και το έχει βάλει στο car.gr δεν είχε σκοπό να το βάλει τόσο σύντομα.
Η προσωπική μου άποψη είναι μακάρι να μην πουλήσει το 3008 ώστε να μην βρωμίσει το car.gr μετά από 7-8 χρόνια με δαύτα. Όταν πήρα το Insignia το 2009 είμασταν μετρημένοι στα δάκτυλα και το αμάξι έγινε θύμα της επιτυχίας του και έχει βρωμίσει ο τόπος με μεταχειρισμένα, οπότε θα νικήσει αυτός με την χαμηλότερη τιμή.
-
Αξία μεταπώλησης σημαίνει και ρυθμός απαξίωσης
Αυτή τη στιγμή πωλείται 3008 active αυτόματο 9 μηνών( με extra Navi), με κάτι λιγότερο από 25000 χλμ με 25000 € (αρχική πάει 32)
Επειδή είμαι σε αναζήτηση SUV και το 3008 παίζει ψηλά στη λίστα μου, το να βλέπω ένα αυτοκίνητο να χάνει 7000€ σε 9 μήνες με προβληματίζει..
-
Ετσι ειναι, μετα σιγα σιγα σταθεροποιηται.
Παντως 9μηνες 25000 χλμ σημαινει το αυτοκινητο πιεστηκε αρκετα, για αυτο και η μεγαλυτερη απαξιωση.Εδω πορσε καγιεν κοστιζαν 8500€ απο τα 70-80.000€
-
Πολλά αυτοκινητα που βλέπουμε στις αγγελιες μας φαίνονται φτηνά. Αλλάζουμε όμως άποψη μόλις τα δούμε απο κοντα και παρ´ολο που ειναι σχετικά καινούρια ειναι πχ βαμμένα.
Αν απο 32000 το είχε 29-30000 θα το έπαιρνες καινούριο ή μεταχειρισμένο.
Δυστυχώς αυτές ειναι οι τιμές αν θέλεις να διώξεις το οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Τωρα αν ο άλλος πιστεύει πως επειδη το οδήγησε αυτός παιρνει αξία το αυτοκίνητο και θα το πουλήσει 2000 κάτω απο καινούριο έρχεται η αγορα και πολλοί περιεργοι που κανουν περιτα τηλεφωνα ρωτωντας ασχετα πραγματα, και μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Αξία μεταπώλησης σημαίνει και ρυθμός απαξίωσηςΑυτή τη στιγμή πωλείται 3008 active αυτόματο 9 μηνών( με extra Navi), με κάτι λιγότερο από 25000 χλμ με 25000 € (αρχική πάει 32)
Επειδή είμαι σε αναζήτηση SUV και το 3008 παίζει ψηλά στη λίστα μου, το να βλέπω ένα αυτοκίνητο να χάνει 7000€ σε 9 μήνες με προβληματίζει..
Αυτό σε αυτόματο με navi & camera μπορεί να είχε και 33000 . Φυσικά τα σχεδόν 100 χιλιόμετρα τους τελευταίους 9 μήνες κάθε μέρα αδιάκοπα είναι πάρα πολλά.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά κάποιοι γράφουν πράγματα που δεν στέκουν σε σοβαρή κριτική
Τους συμβουλεύω να πάνε να δουν στα μτχ στα κεντρικά της μερσεντές που έχει αμάξια μηνών έως 1-2 έτη και να δουν πόσο κατεβαίνει η τιμή , ή ανάλογα στα μτχ του Σπανού .
Από την στιγμή που βάζεις πινακίδα στο αμάξι χάνεις 15 % . Τώρα αν έχεις κάνει και 25-30000 χλμ προφανώς το 20 % είναι λογικό . Αν μάλιστα σκεφτούμε και ότι έπαιζαν και εκπτώσεις στον συγκεκριμένο τύπο λόγω αλλαγής κινητήρα με χαμηλότερου τεκμηρίου και ασφάλισης , αλλά μεγαλύτερης ισχύος και περιβαλλοντικών δεδομένων άρα και χαμηλότερων τελών , το 20 % παίζει να είναι και λίγο .
Αρα εδώ μια χαρά είναι η τιμή .
Οποιος νομίζει ότι η αγορά αυτοκινήτου είναι επένδυση είναι νυχτωμένος μακράν .
-
Σε αυτα τα κριτήρια ταιριάζει ένα αυτοκίνητο απο τον αντιπρόσωπο στην Ηγουμενίτσα και test drive.
Εάν ειναι αυτο- Πολλα τα χιλιομετρα για test drive έπρεπε να το βγάλει για πωληση νωρίτερα ειδικα σε μια μικρη πόλη όπου οι αποστάσεις ειναι μικρες.
- Προφανώς το έδινε και σε πελάτες σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
- Σίγουρα το έπαιρνε και ο ίδιος για κανένα μπανακι μέχρι τα Συβοτα.
4.το χρησιμοποιούσε πχ ο λογιστής της εταιρείας για εξωτερικές εργασίες (τράπεζες , εφορίες)
5 υπολόγιζε αν μπορούμε να πούμε χαμηλότερη τιμη αγοράς αφου βγαίνουν απο την μέση πχ το κερδος αντιπροσώπου.
Αν έχει κάποιος εμπειρία απο πωληση ή προσπάθεια πώλησης premium suv ας μας πει την εμπειρία του και ποσο του δίνανε έτσι για ενημέρωση.
-
Μιας και μιλουσαμε για μεταπωλιτικη αξία είδα μια αγγελία από ιδιώτη με Toyota Chr με 20.000km που το δίνει μόνο 12.500ευρώ .. Έπαθα πλάκα.. Αυτός δεν το πουλάει αλλά το χαρίζει... https://www.car.gr/13767595-toyota-c-hr
-
Ρε παιδιά αυτές οι νέες τιμές με τον 1.5 πότε θα ανακοινωθούν εδώ; Όπως το πάνε νέα 3008 θα κυκλοφορήσουν από το 2019 και μετά για ντίζελ παντα . Όποιος ψώνισε ψώνισε για φέτος... οπότε εγώ που λέω να αλλάξω αμάξι από το 20 και μετα θα το πάρω φρεσκαδουρα θα του έχουν κάνει και fl και ολα κομπλέ στάνταρ!
Ήδη όποιος θέλει καπαρωνει από τώρα το scross μου! Το δινω ...2020 ... 10.000 ευρώ με 110.000 πραγματικά χλμ που θα έχει τότε με έναν οδηγό μη καπνιστή!!!! ΕΥΚΑΙΡΊΑ!!!!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016