-
@antoniokon said in Peugeot 3008 2016:
@a-d-p said in Peugeot 3008 2016:
Προφανώς παίζουν και τρέλα παζάρια από τους αγοραστές, του στυλ έχω 15000 ζεστά τα θέλεις ρε μάγκα και το σημαντικότερο οι ανταλλαγές. Σίγουρα πωλούνται ένα 5-10% κάτω όταν δεν υπάρχει ανταλλαγή στη μέση.
Επειδή δεν το έχω με τα παζάρια...
Αν βρω αγγελία να με ενδιαφέρει, αναλαμβάνεις?
Από ότι κόψει, τα μισά δικά σου
Έπεσες στην περίπτωση.....Εγώ να δεις πόσο δεν το έχω....δεν έχω αγοράσει μτχ και τα δικά μου τα δινω σε έμπορο ή αντιπροσωπεία.
-
Προφανώς παίζουν και τρέλα παζάρια από τους αγοραστές, του στυλ έχω 15000 ζεστά τα θέλεις ρε μάγκα και το σημαντικότερο οι ανταλλαγές. Σίγουρα πωλούνται ένα 5-10% κάτω όταν δεν υπάρχει ανταλλαγή στη μέση.
Πόσο μεγάλη ανοησία αυτό το στυλ παζαριού. Πουλάει κάποιος πχ 20000 και του σκάει ο άλλος έχω 16000 μετρητά έρχομαι τώρα.
Δηλαδή οταν κάποιος ζητάει 20000 πως ακριβώς θα τα περιμένει; Σε δόσεις; -
Αν είναι σε ανάγκη και τα 20.000 αργούν μπορεί να πει ναι και με τα 16.000.
-
@georgemit said in Peugeot 3008 2016:
Αν είναι σε ανάγκη και τα 20.000 αργούν μπορεί να πει ναι και με τα 16.000.
Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.... έχω παρατηρήσει αρκετές περιπτώσεις όπου το
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!! ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!!!! ΟΧΙ ΠΑΖΆΡΙΑ....κτλ
έχει ακολουθήσει μεγάλη έκπτωση σε λιγότερο από μήνα -
@antoniokon said in Peugeot 3008 2016:
Επειδή δεν το έχω με τα παζάρια...
Αν βρω αγγελία να με ενδιαφέρει, αναλαμβάνεις?
Από ότι κόψει, τα μισά δικά σου
Έπεσες στην περίπτωση.....Εγώ να δεις πόσο δεν το έχω....δεν έχω αγοράσει μτχ και τα δικά μου τα δινω σε έμπορο ή αντιπροσωπεία.
Καλύτερα! Δεν ξέρεις με ποιον μουρλό θα έρχεσαι σε επαφή! Ας χάσεις λίγα χρήματα και ας είσαι ήρεμος!
-
Το παζάρι δεν είναι ανατολίτικη συνήθεια το εφαρμόζουν και οι δυτικοί ,καλά δεν έχετε δει wheelers deelers και άλλες τέτοιες σειρές παντού γίνεται .
Το σωστό παζάρι τώρα ΔΕΝ γίνεται από το τηλέφωνο πας επιτόπου βλέπεις το αυτοκίνητο και μετα κάνεις την προσφορά σου .
Παράδειγμα πάω να δω πριν χρόνια με έναν φίλο ψυκτικό ένα accent με 5η πόρτα φαινόταν προσεγμένο με καινούργια λάστιχα κλπ ζήταγε 2500€ για 150.000 χλμ , τελευταία στιγμή ζητάω το ΚΤΕΟ και το μελετώ υπήρχε ένα θέμα 100 χιλιάδων χλμ ... μείον!
λέω οχι τραβάω τον φίλο να φύγουμε μας κυνηγάει ο πωλητής του λέω 1200 το κλείνουμε τελικά στα 1400€ .
Το αμάξι βγήκε καλό αγοράστηκε πριν τον κορονοιο και ο φίλος το πούλησε 1500€ μετά απο 5 χρόνια παρά το θέμα με τα χλμ η 5η πόρτα είναι μεγάλο + για τους επαγγελματίες.Την ίδια εποχή έψαχνα για MX-5 και έτυχα σε παρόμοια περίπτωση με κατεβασμένα 60.000 χλμ ζήταγε 4500€ του έκανα προσφορά 2 χιλιάρικα δεν την δέχτηκε και έφυγε τουλάχιστον κατέβασε την αγγελία την ίδια μέρα...
Peugeot 3008 2016