-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η live κίνηση σε Google και TT είναι κατά ένα μεγάλο μέρος και συνεισφορά χρήστη, αναλύοντας την ταχύτητα που πηγαίνεις σε σχέση με τα χ.α.ω. του δρόμου και φυσικά με το πόσοι χρήστες είναι στο ίδιο μοτίβο. Έχει τύχει αρκετές φορές που περιμένω κάπου σε κίνηση να μου πετάξει το Google maps alert για το αν συμβαίνει κάτι στο σημείο και να το κάνω report από ένα drop down menu.
Και το waze κάνει τέτοια κόλπα!
Άσχετο χίλια συγγνώμη εκ των προτέρων...
Iceman γιατί έβγαλες τον Underwood από το avatar???
Δεν πιστεύω να είναι γιατί βγήκε από την ντουλάπα δημοσίως;
Ήταν γνωστό αυτό!Για την άλλη κατηγορία δεν θέλω να το πιστέψω με τίποτα!
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Την κίνηση την βλέπουμε στους χάρτες της Google και στο εξαιρετικό HERE αλλά τρώνε ΜΒ . Το ΤΑ το έχουν στο εξωτερικό όπου υπάρχει και κανάλι στο ραδιόφωνο , αλλά εδώ όχι . Είναι όμως κυρίως για τους Α/Δ .
-
Επειδή έχει γίνει εδώ ο κακός χαμός με την τιμή του 3008 , κοιτάξτε να τι γράφουν οι ίδιοι που έκραζαν εδώ στο θέμα του Κάροκ όπου το αμάξι έρχεται άδειο στα 22000 και φτάνει ένα μικρό Σκόντα καθαρά στο 27-30000 , αλλά δεν τους φαίνονται πολλά για Σκόντα ...
Κάντε τζάμπα την ψυχοθεραπεία ρεεεε .... Την χρειάζονται πολλοί ....
-
Ο κινητήρας βενζίνης, 1,2, θα αντικατασταθεί από τον 1,6? Ξέρουμε τις τιμές?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Επειδή έχει γίνει εδώ ο κακός χαμός με την τιμή του 3008 , κοιτάξτε να τι γράφουν οι ίδιοι που έκραζαν εδώ στο θέμα του Κάροκ όπου το αμάξι έρχεται άδειο στα 22000 και φτάνει ένα μικρό Σκόντα καθαρά στο 27-30000 , αλλά δεν τους φαίνονται πολλά για Σκόντα ...Κάντε τζάμπα την ψυχοθεραπεία ρεεεε .... Την χρειάζονται πολλοί ....
Όπως πάντα, υπερβάλλεις Το Karoq στα 22Κ€ είναι κομπλέ πακέτο, με τις καλύτερες επιδόσεις, ανεκτό εξοπλισμό (όχι πλήρη προφανώς), καλούς χώρους (αν και μια κατηγορία κάτω από το 3008) και αποδεκτό design. Στα 25Κ€ η Style με τον 1.5EVO είναι μεν ακριβότερη, αλλά έχει αρκετά καλύτερο εξοπλισμό και πιο χλιδάτο εξωτερικό/εσωτερικό. Αντιθέτως στα 25Κ€ παίρνεις το 3008 με....τίποτα, βασικό μοτέρ (εντελώς οριακό) και βασικό εξοπλισμό. Αυτά είναι τα νούμερα, το πιο είναι πιο ωραίο/άσχημο, premium/ξεpremium είναι υποκειμενικό και διαφορετική συζήτηση.
-
Καλημέρα και καλό μήνα,
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Στα 25Κ€ η Style με τον 1.5EVO είναι μεν ακριβότερη, αλλά έχει αρκετά καλύτερο εξοπλισμό και πιο χλιδάτο εξωτερικό/εσωτερικό. Αντιθέτως στα 25Κ€ παίρνεις το 3008 με....τίποτα, βασικό μοτέρ (εντελώς οριακό) και βασικό εξοπλισμό.Βασικός εξοπλισμός η προσαρμοζόμενη οθόνη οδηγού, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το σύστημα ακούσιας αλλαγής λωρίδας, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων ορίου ταχύτάτας (και προσαρμογή της ταχύτητας σε αυτά) και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών; Ειδικά το πρώτο δεν το βρίσκεις αλλού στον βασικό εξοπλισμό.
-
Να σημειώσω ότι η βασική έκδοση diesel του 3008 είναι με τα 100 άλογα, έχει A/C επίσης (και όχι κλιματισμό...δεν με ενοχλεί, αλλά για να τα λέμε όλα) και τιμή €26.400.
-
Δεν συγκρίνω το μικρό Κάροκ με το 3008 . Γιατί η διαφορά του Κάροκ με το 3008 είναι η διαφορά του 2008 με το Κάροκ .
Ακόμα δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης στην εμφάνιση μέσα και έξω οπότε δεν τα βάζω σε καμία σύγκριση τα αμάξια αυτά .
Το Κάροκ όμως συγκρινόμενο με το κοντινό του όπελ crossland , αλλά και τα κορεάτικα που περιμένουμε , είναι πανάκριβο .
Και αν το κάροκ κάνει τόσο , όσο το Q2 , Q3 , το Τ-ροκ πόσο θα κάνει ?
Οσο για την εμφάνιση , εντάξει είναι υποκειμενική . Σε κάποιους άρεσαν και τα μούλτιπλα , βελ-σατίς κλπ , αλλά ήταν λίγοι . Πολύ λίγοι .
Για να μην το μακραίνουμε , δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια . Αλλά το Κάροκ βγαίνει πολύ ακριβό και βέβαια κάποιοι βαγκέληδες θα προτιμήσουν άουντι ή έστω φόλκς...
Με τις τιμές αυτές βλέπω την Σκόντα να γίνεται Σέατ στις πωλήσεις...
-
Δεν συγκρίνω το μικρό Κάροκ με το 3008 . Γιατί η διαφορά του Κάροκ με το 3008 είναι η διαφορά του 2008 με το ΚάροκTo Καροκ είναι πολύ κοντά σε διαστάσεις με το 3008 (εσωτερικά είναι δε μεγαλύτερο σε κάποιες διαστάσεις) και πολύ μεγαλύτερο από το 2008, οπότε με το 3008 συγκρίνεται.
Και ναι ακριβό είναι το Karoq και στα δικά μου μάτια....απλά το 3008 είναι πανάκριβο.
-
Συμφωνώ απόλυτα για τις τιμές .
Αυτό που με ενοχλεί , είναι ότι κάποιοι βλέπουν μόνο του 3008...
-
Συμφωνώ απόλυτα για τις τιμές .Αυτό που με ενοχλεί , είναι ότι κάποιοι βλέπουν μόνο του 3008...
Μπορεί και να ισχύει. Προσωπικά, επειδή έψαχνα σε αυτή την κατηγορία, πριν 11 μήνες, σύγκρινα όλα τα τότε διαθέσιμα μοντέλα. Τότε και το Kadjar ήταν πανάκριβο και επιτέλους το τιμολόγησαν σωστά.
-
Δεν υπάρχει περίπτωση το karoq να έχει μικρότερους χώρους από το 3008. Και ειδικά με τα varioflex καθίσματα έχεις άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης. Φυσικά δεν υφίσταται καμία σύγκριση με 2008, crossland κλπ. Το πρόβλημα είναι ότι τις βασικές diesel εκδόσεις και των 2 μοντέλων τις χωρίζουν 4 χιλιάρικα +. Πολλά λεφτά. Το peugeot είναι πιο όμορφο μέσα έξω και εξίσου (ή και πιο ποιοτικό) αλλά -δυστυχώς- πανάκριβο. Φτάνει τα 30 χιλιάρικα για το diesel με τα 120 άλογα.
Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η επιλογή του karoq με τον μκρό tsi (που κινεί μια χαρά το αυτοκίνητο και είναι πολύ οικονομικός) και αφήνει περιθώριο να φορτώσει ο αγοραστής extra περίπου 2 χιλιάδων ευρώ (προ φόρων) με την τελική τιμή να βγαίνει γύρω στα 22.500. -
Ναι οκ, μόνο που είναι ο μικρός tsi. End of discussion.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Ναι οκ, μόνο που είναι ο μικρός tsi. End of discussion.Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς σου διαφεύγει το γεγονός ότι το 3008 με τον 1.2 puretech ζυγίζει 1410 κιλά (μετρήσεις drive) ενώ το χιλιάρι karoq είναι περίπου 150 κιλά ελαφρύτερο. Στην πράξη η διαφορά στις επιδόσεις θα είναι πολύ μικρή, αναμένουμε βέβαια και μετρήσεις.
-
Όχι μωρέ, δε μου διαφεύγει το βάρος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς τις επιδόσεις. Η διαφωνία μου αφορά την αξιοπιστία των δύο κινητήρων.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ναι οκ, μόνο που είναι ο μικρός tsi. End of discussion.
Προφανώς σου διαφεύγει το γεγονός ότι το 3008 με τον 1.2 puretech ζυγίζει 1410 κιλά (μετρήσεις drive) ενώ το χιλιάρι karoq είναι περίπου 150 κιλά ελαφρύτερο. Στην πράξη η διαφορά στις επιδόσεις θα είναι πολύ μικρή, αναμένουμε βέβαια και μετρήσεις.
Η μέτρηση του βάρους ήταν με τον οδηγό? Γιατί εγώ είχα ακούσει για 1300κατι κιλά.
-
Όχι μωρέ, δε μου διαφεύγει το βάρος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ως προς τις επιδόσεις. Η διαφωνία μου αφορά την αξιοπιστία των δύο κινητήρων.Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχει δείξει δείγματα αναξιοπιστίας ο μικρός χιλιάρης, αν και είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.
Η μέτρηση του βάρους ήταν με τον οδηγό? Γιατί εγώ είχα ακούσει για 1300κατι κιλά.
Από μετρήσεις βάρους σε πολλά αυτοκίνητα συμπεραίνω ότι είναι χωρίς τον οδηγό. Απλά οι εταιρείες ανακοινώνουν το βάρος της βασικής έκδοσης και τα αυτοκίνητα δοκιμών είναι πολλές φορές φορτωμένα με extra.
-
Για να εξηγήσω τι εννοώ ότι το 3008 είναι ακριβό: το 'αδελφό' Opel Grandland X 1.2 Auto X-Clusive έχει αρχική τιμή €32.300 σε σύγκριση με τα €34.500 του 3008 Allure auto, με πολύ πλουσιότερο εξοπλισμό το Opel, δηλαδή έχει στάνταρ τα full LED φώτα, την ηλεκτρική λειτουργία του χώρου αποσκευών (μόνο αυτά είναι περί τα €2.000 έξτρα εξοπλισμός) και άλλα 2-3 πραγματάκια. Δηλαδή, το ίδιο αυτοκίνητο είναι €4.500-5.000 φτηνότερο επειδή έχει σήμα Opel αντί για Peugeot.
Για εμένα, σε αυτά τα επίπεδα θα έπρεπε να είναι και η τιμολόγηση της Peugeot.
-
Χωρίς να διαφωνώ στο τελευταίο ποστ, να πω πως το πεζό είναι απείρως ομορφότερο από το αδερφάκι του.
-
Χωρίς να διαφωνώ στο τελευταίο ποστ, να πω πως το πεζό είναι απείρως ομορφότερο από το αδερφάκι του.Συμφωνώ (όχι στο απείρως, αλλά ναι είναι πιο όμορφο), αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό και για εμένα δεν είναι βασική παράμετρος τιμολόγησης, λόγω τεράστιας υποκειμενικότητας.
Δεν το λέω για να μειώσω το Πεζό, απλά για να εξηγήσω τι εννοώ (εγώ τουλάχιστον) όταν γράφω ότι το 3008 είναι πολύ ακριβό (γιατί όλα σχετικά είναι).
Peugeot 3008 2016