-
Εχω αρκετες αντιρρησεις στα λεγομενα σου φιλε μου αλλα ειμαστε οποτε ..
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Εχω αρκετες αντιρρησεις στα λεγομενα σου φιλε μου αλλα ειμαστε οποτε ..Σεβαστές πάντα οι απόψεις σου φιλτατε κ με χαρά μου τις διαβαζω πάντα! Ακόμη κ με PM!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εχω αρκετες αντιρρησεις στα λεγομενα σου φιλε μου αλλα ειμαστε οποτε ..
Σεβαστές πάντα οι απόψεις σου φιλτατε κ με χαρά μου τις διαβαζω πάντα! Ακόμη κ με PM!
+1
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Προς @mixalakisH ηλιοροφή ανοίγει ή είναι πανοραμική ;
Μπορείς να βάλεις καμία φωτογραφία της οροφής από μέσα;
Πόσο ανέβασε την τελική τιμή του αυτοκινήτου;Η ορορφή είναι πανοραμική (όπως την αναφέρουν) και ανοίγει η μισή.
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς ανέβασε την τιμή γιατί ενώ πχ. μπορεί να κάνει 2.000€, υπάρχει και ο φόρος που εξαρτάται από την τελική τιμή προ φόρων, ανάλογα με τα έξτρα που έχεις.Στην φώτο που έβγαλα το δικό μου από το μπαλκόνι φαίνεται το γυάλινο τμήμα και το σημείο που χωρίζει το ανοιγόμενο.
Σου χρωστάω μία από μέσα!
-
Πανέμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πανέμορφο φίλε μου να το χαίρεσαι...+1!
-
Ο χρήστης mixalakis έγραψε:
Προς @mixalakis
H ηλιοροφή ανοίγει ή είναι πανοραμική ;
Μπορείς να βάλεις καμία φωτογραφία της οροφής από μέσα;
Πόσο ανέβασε την τελική τιμή του αυτοκινήτου;Η ορορφή είναι πανοραμική (όπως την αναφέρουν) και ανοίγει η μισή.
Δεν ξέρω πόσο ακριβώς ανέβασε την τιμή γιατί ενώ πχ. μπορεί να κάνει 2.000€, υπάρχει και ο φόρος που εξαρτάται από την τελική τιμή προ φόρων, ανάλογα με τα έξτρα που έχεις.Στην φώτο που έβγαλα το δικό μου από το μπαλκόνι φαίνεται το γυάλινο τμήμα και το σημείο που χωρίζει το ανοιγόμενο.
Σου χρωστάω μία από μέσα!
Θα προτιμούσα να μην άνοιγε αλλά να είναι μέχρι μπροστά .
Ξέρεις αν σου αυξάνει το ασφάλιστρα; σου ζήτησαν να δηλώσεις αν έχει ή όχι ηλιοροφή; Στην θραύση κρυστάλων λογικά είναι. -
Όχι δεν θυμάμαι κάτι σχετικό για τα σφάλιστρα και τα κρύσταλα.
Έκανα μεικτή στο συνολικό ποσό αγοράς. -
Ποσο πληρωνεις για ασφαλεια?
-
Άστα!
Έχω βάλει τα πάντα μέσα και αποζημίωση για ολόκληρη την αξία και βγαίνει στα 327€ το τρίμηνο! -
πολλά δεν είναι? σε πια ασφαλιστική? τι απαλλαγή?
-
Προσοχή γιατί η ηλιοροφή, ακόμα και η σταθερή, δεν καλύπτεται από την θραύση κρυστάλλων!Έχω το 208 active plus και έκανα επιπλέον ασφάλεια για την ηλιοροφή. Επίσης πρέπει να αναγράφεται στην άδεια ότι το όχημα φέρει εργοστασιακή ηλιοροφή!
-
Στην Allianz έκανα που έχει συνεργασία με την Peugeot.
Δεν ξέρω τι ισχύει με την ηλιοροφή αλλά η απαλλαγή είναι 300€.
Είχα ψάξει και στο insurance market και για τις ίδιες καλύψεις έβγαινε το ίδιο. -
Με τη τιμή ασφάλισης ακριβώς. Μάλλον βέβαια καλά είσαι!
Με το που συμπληρώσεις χρόνο ρίξε την αξία αρκετά -
Αντε πάλι να φυτιλιάσουμε λίγο την κατάσταση .
35000 είναι πολλά για Πεζό , αλλά 30000 για ένα μικρό Σκόντα δεν είναι ?
Εγραψα κάποια πράγματα στο θέμα του Κάροκ , αλλά η ουσία είναι ότι καλά τα σουβ , αλλά για να πάρεις μεγαλούτσικο αμάξι με σωστό κινητήρα και εξοπλισμό το 3 θα το δεις εύκολα μπροστά .
Σε αυτά τα λεφτά τα δικίνητα σουβ συναντάνε μεγαλύτερα σεντάν .
Δηλαδή με 30000 παίρνεις ένα σωστό Κούγκα ή ένα σωστό Μοντέο . Κόντιακ ή Σουπέρμπ . Κάροκ ή Οκτάβια .
Στο θέμα του 3008 και του 508 , ο σχεδιασμός του 3008 σε συνδυασμό ότι το 508 τελειώνει σαν μοντέλο δεν επιτρέπει σύγκριση . Αλλά σε 1-2 χρόνια με το νέο 508 η σύγκριση θα υπάρχει .
Μήπως τελικά τα σουβ πρέπει να αναθεωρήσουν τιμές ? Η θα στραφούμε στα σουβ κατηγορίας Β που οι διαφορές με τα Η/Β είναι σημαντικές σε χώρους ?
-
Σωστό Kuga με 150 αλογα παίρνεις με πολύ λιγότερα!
Για τις τιμές συμφωνώ μαζί σου. Είναι εμπορική η κατηγορία και βαρανε στο ψαχνό. Ελάχιστα τα vfm! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Σωστό Kuga με 150 αλογα παίρνεις με πολύ λιγότερα!
Για τις τιμές συμφωνώ μαζί σου. Είναι εμπορική η κατηγορία και βαρανε στο ψαχνό. Ελάχιστα τα vfm!Ήμουν έτοιμος να το γράψω και εγώ, αλλά πιθανολογώ ότι με το 'σωστό' εννοεί με 4κίνηση. Καθώς όμως η 4κίνηση στο Kuga έρχεται αναγκαστικά με το αυτόματο (στη βενζίνη), δεν είναι ξεκάθαρη επιλογή, καθώς το συγκεκριμένο αυτόματο είναι μάλλον μειονέκτημα, ειδικά για αυτόν που αγοράζει το Kuga για τα οδηγικά του προτερήματα. Για το diesel όμως έχει δίκιο ο cruiser, το καλό 2.0D 4WD με το Powershift πάει εύκολα 30+ Κ€. Αλλά βέβαια το συγκεκριμένο Kuga είναι πολύ μπροστά από οποιοδήποτε άλλο παραπλήσιας τιμής, οπότε και πάλι παραμένει η βέλτιστη επιλογή
-
Δεν νομίζω ότι εννοεί τετρακίνηση, γιατί ούτε το 3008 την προσφερει!
Επίσης το δίλιτρο ελάχιστους ενδιαφέρει με το φορολογικό καθεστώς στην Ελλάδα. Το Kuga προσφέρει πολύ καλό εξοπλισμό σε ανταγωνιστικότατη τιμή. Κ επειδή ο αντίλογος για κάποιους είναι η εμφάνισή του, προφανώς δεν ισχύει κ αυτό το φανερώνουν κ οι πωλήσεις του. Προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερο κ από τα πιο όμορφα της κατηγορίας του!
Προφανώς το 3008 είναι ομορφότερο αλλά το Kuga ξεκάθαρα πιο vfm γι' αυτό κ το προτιμάνε περισσότεροι -
Καλημέρα,
Χθες πήρα και αριθμό πλαισίου, σε ~1 μηνα θα έρθει και το 2.0 GT μου. Εν τω μεταξύ ρε παιδιά μπαίνω συχνά-πυκνά για να δω αν έχει γράψει εμπειρίες κάποιο μέλος και με μεγάλη απογοήτευση είδα μόνο τον mixalakis και οι υπόλοιπες σελίδες πάλι από τους ίδιους και τους ίδιους οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν πως η λύση που έχουν είναι καλύτερη/φθηνότερη/δυνατότερη/πλουσιότερη/μπλαμπλατερη.
Μερικά πράγματα:
-
mixalakis: ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ! Έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή! Με στεναχώρησες λίγο για αυτό που είπες για το μαύρο χρώμα. Προσωπικά το έχω παραγγείλει σε μαύρο και σκεφτόμουν μήπως έκανα λάθος, έως ότου το είδα από κοντά στο δρόμο την περασμένη εβδομάδα καλογυαλισμένο. Πραγματικά τα σπάει, ειδικά οι αντιθέσεις του νίκελ με το μαύρο (πχ στο GT είναι και τα καλύμματα των καθρεπτών νίκελ) είναι φανταστικές. Έχεις και το Navi; TomTom traffic σου ενεργοποίησαν (live δεδομένα κίνησης στην οθόνη);
-
Παιδιά, ο κάθε ένας παίρνει αμάξι βάσει της κ@βλ@ς του. Το ότι η Peugeot έβγαλε ένα SUV του οποίου η αξία είναι παραπάνω από τις εταιρίες που θεωρούνται παρόμοιες, δεν σημαίνει ότι είναι κλέψιμο το εν λόγω αυτοκίνητο ή απάτη ή ο,τιδήποτε άλλο. Πραγματικά εύχομαι να μπαίνετε στο αυτοκίνητο σας και να το χαίρεστε, αφήστε και εμάς να το χαρούμε. Είπατε την άποψη σας 1, 10, 700 φορές, παρακαλώ πείτε κάτι διαφορετικό σχετικό με το αυτοκίνητο ώστε να συνεισφέρετε στο παρόν thread με τυχόν πληροφορίες για το αυτοκίνητο.
-
-
Με το καλό να παραλάβεις!
Εντυπωσιακό το μαύρο αλλά δύσκολο χρωμα για περιποίηση.
Το 3008 όπως και γενικά τα αμάξια πάνω από ένα όριο είναι σωστά όπως λες αμάξι που αγοράζεις για να κανεις πρωτίστως την καυλα σου.
Μην τα παίρνεις στραβά όσα γράφουμε. Αντικειμενικά είναι όμορφο το 3008 και με σωστά specs και απλά θα μπορούσε να πωλούσε και λίγο περισσότερο, αν και όπως είπαμε τέτοια οχήματα τα αγοράζεις γιατί πραγματικά γουστάρεις
Peugeot 3008 2016