-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Να πω την αλήθεια ο Ολυμπιακός μάλλον άδικα έχασε προχτές ....
Φοβάμαι τώρα , μην ξεσπάσει στην Γιουβέντους......
Αεκτζης? Το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής το μετράτε στα τρόπαια σας?
Βάζελος . Ακόμα στην συνολική ιστορία της ΟΥΕΦΑ , παρ΄ όλα τα 20 κλεμμένα και την τζάμπα είσοδο στο τσου λου , είμαστε από πάνω σας ...
Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ μετράει τα πρωταθλήματα Γ΄ και Β' εθνικής , αλλά εσείς μετράτε τα πρωταθλήματα των φυλακών με τους φυλακόβιους προέδρους σας...
Θα σπάσετε πάλι το ρεκόρ σήμερα ? Το άλλο το κρατήσατε για χρόνια , μέχρι που άλλαξε το τσου λου και έβαλαν μέσα τα καφενεία με τους προκριματικούς καφενείων που έφτιαξαν...
-
Άντε με το καλό και εσείς στην Β η Γ εθνική μπας και δείτε κανένα πρωτάθλημα μετά από τόσο χρόνια.
-
Προσωπικά επειδή είμαι με την Οικογένεια , δεν ασχολούμαι ενεργά με την ομάδα από τότε που τα γαυροποιημένα της 13 με το μεροκαματάκι από τον μακαρίτη και άλλον , πήραν το κουμάντο της ομάδας ....
Οπότε όταν ξαναγίνουμε πραγματικός Παναθηναϊκός θα τα ξαναπούμε . Μέχρι τότε θα παραμένετε κλέφτες στην Ελλάδα και ρεζίλια στην Ευρώπη . Και βέβαια ούτε ο τίγρης , ούτε ο Ιβαν είναι παιδάκια .
Ακόμα μην ξεχνάτε ότι έχετε κλέψει τους πάντες , σε κράτος και παίκτες με τον Κοσκωτά και έπρεπε να είχατε διαλυθεί από τότε , αλλά επειδή είστε αυτό που είστε , είστε ιδανικοί για στρατός ασφάλειας σε κάθε λαμόγιο , ώστε να τον προστατεύετε με τα σώματα σας που προφανώς είναι αναλώσιμα...
Καλύτερα στο τοπικό και καθαρός , παρά θύμα λαμογίων και απατεώνων ....
-
Off topic [emoji1304]πολύ φανατιλα που δε ταιριάζει σε ώριμους ανθρώπους. Ελπίζω να μη γράφεις με την ίδια λογική και για τ αμάξια...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εξαρτάται απόλυτα από το ύφος του συνομιλητή ...
Είμαι και του σαλονιού και του γιαπιού... -
Άντε με το καλό και εσείς στην Β η Γ εθνική μπας και δείτε κανένα πρωτάθλημα μετά από τόσο χρόνια.Μπα πια δε συμφέρει, το έκαναν οι Αεκτζηδες κι απο τότε άλλαξε ο νόμος.
Και τολμάνε να μιλάνε οι Αεκτζηδες με δεκάδες εκ απλά χαρισμένα.
Οσο για τον παο.... δεν τους έκανε ο τζιγκερ, τους χάλαγε.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Είναι μεγάλος γαύρος ο Τζιγγερ !! [emoji1][emoji1]
-
Ε ναι ευτυχως που μπήκε ο Αλαφούζος ο παναθηναικαρας! Χαχχαχα
-
Αρκετά νομίζω με τα οπαδικά στο θέμα για το 3008
-
Να πω την αλήθεια ο Ολυμπιακός μάλλον άδικα έχασε προχτές ....
Φοβάμαι τώρα , μην ξεσπάσει στην Γιουβέντους......
Αεκτζης? Το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής το μετράτε στα τρόπαια σας?
Και βέβαια το μετράμε ....είναι το πιο σημαντικό μας. Είναι αυτό που πήραμε τα χρόνια της χολέρας για να ταξιδεύει στην Ευρώπη και να μας κάνει ρεζίλι η μπανιέρα σας !
-
Καλημέρα,
Πίσω στο θέμα μας. Έχει παραλάβει κανείς το 3008 με το ενσωματωμένο Navi και έχει ενεργοποιημένο το TomTom traffic; Γίνεται χαμός στο Αγγλικό forum πως πολλές αντιπροσωπείες ξεχνάνε να το ενεργοποιήσουν (είναι δωρεάν αλλά θέλει μία ενεργοποίηση σε ένα intranet που έχουν πρόσβαση οι dealers) με αποτέλεσμα να έχει βγει επιστολή από την Peugeot Αγγλίας ζητώντας να κάνουν ενεργοποίηση. Λόγω αυτού φοβάμαι πως και εδώ το ίδιο θα συμβαίνει αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει τη διαδικασία (ρώτησα το μαγαζί από το οποίο το παρήγγειλα και λέει πως δεν ξέρει κάτι για ενεργοποίηση).
-
Eίχα την τύχη να έχω στα χέρια ένα 3008 Allure Grip 1.6Hdi για δυο ημέρες και έκανα 600 χιλιόμετρα.
Έχοντας τον τελευταιό χρόνο ενα CRV 1.6 iDtec μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ αυτά τα δυο μοντέλα είναι τόσο κοντά σε χαρακτηριστικά (χώροι, κινητήρας, ακόμη και κοινή επιλογή για λάστιχα M+S) και σε τιμή δεν τα έχω δει ποτέ σε συγκριτικό τεστ.Μερικά σχόλια για το 3008
α)Πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο μέσα έξω σου έφιαχνε την διάθεση
β)Ταξιδιάρικο αυτοκίνητο, παρά την έλλειψη πολλαπλών συνδέσμων το κοφτερό τιμόνι σου δίνει μεγάλη σιγουριά.
γ)Πολυ καλός κινητήρας diesel
d) Πολύ εξυπηρετικά τα πληκτρα πιάνο.Σε σχέση με το CRV υπερτερεί
α)Εικόνα μέσα έξω
β)Καλύτερο ζύγισμα και συμπεριφορά με τα Μ+S
c)Eξοπλισμός
δ)Λόγω αποστάσεων και ρυθμίσεων θα πατάει καλύτερα σε χώμα και χιόνι (δεν το δοκίμασα)Υστερεί
α)Πρακτικότητα , μικρότερος χώρος αποσκευών, πιο στενό πίσω , πιο στριμωγμένος ο οδηγός σε πλάτος.
β)Είναι λίγο άβολο το κλιματιστικό να είναι στο infotainment (παρότι το πιάνο βοηθάει πολύ)
γ)Χάνει στα σημεία ο κινητήρας, πιο εύστροφος ο honda ,έαν και ο κινητήρας της Peugot τεμπελιάζει λιγότερο στις 1200-1600 στροφές.Έαν οι χώροι δεν δημιουργούν θέμα το 3008 είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το CRV ή να το πούμε καλύτερα σου φιάχνει περισσότερο την διάθεση πράγμα που είναι και το ζητούμενο στα αυτοκίνητα ελευθέρου χρόνου.
-
Ακομπλεξαριστος
Μου κανει εντυπωση παντως που δε βρηκε χαωτικη τη διαφορα των κινητηρων υπερ του Honda. -
Φαινεται πως οι Γάλλοι έχουν κανει πραγματικά καλη δουλειά σε αυτο το αυτοκινητο πλην ενος πράγματος: ξέχασαν να βάλουν μια 4κινητη εκδοση. Κ ειναι κρίμα γιατι σε ολα τα υπόλοιπα δε δείχνει υστερεί σημαντικά καπου. Ελπιζω τουλαχιςτον να τη δουμε στο μέλλον.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ακομπλεξαριστος
Μου κανει εντυπωση παντως που δε βρηκε χαωτικη τη διαφορα των κινητηρων υπερ του Honda.Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , μιλάμε για το 2wd CRV με τα 120 άλογα και όχι το τετρακίνητο με τα 160.
-
Α οκ νομιζα οτι εχεις το 160!
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλημέρα,Πίσω στο θέμα μας. Έχει παραλάβει κανείς το 3008 με το ενσωματωμένο Navi και έχει ενεργοποιημένο το TomTom traffic; Γίνεται χαμός στο Αγγλικό forum πως πολλές αντιπροσωπείες ξεχνάνε να το ενεργοποιήσουν (είναι δωρεάν αλλά θέλει μία ενεργοποίηση σε ένα intranet που έχουν πρόσβαση οι dealers) με αποτέλεσμα να έχει βγει επιστολή από την Peugeot Αγγλίας ζητώντας να κάνουν ενεργοποίηση. Λόγω αυτού φοβάμαι πως και εδώ το ίδιο θα συμβαίνει αλλά επειδή κανείς δεν ξέρει τη διαδικασία (ρώτησα το μαγαζί από το οποίο το παρήγγειλα και λέει πως δεν ξέρει κάτι για ενεργοποίηση).
Γιώργο καλησπέρα
Καταρχήν να σου πω ότι έχω δει το thread σου στο Αγγλικό forum και τις απαντήσεις των Άγγλων .
Λοιπόν- Έχω παραλάβει εδώ και 5 μήνες το 3008 σε Allure με ενσωματωμένο Navi και δεν έχει ενεργοποιημένο το TomTom traffic.
- Ο αντιπρόσωπος σε κάθε χώρα μπορεί να κάνει διαφορετικό configuration ανά έκδοση εξοπλισμού, στα αμάξια που θα εισάγει στην χώρα ευθύνης του (αυτό, απ’ όσο ξέρω, γίνεται σε κάθε μάρκα αυτοκινήτων). Έτσι το 3008 που πωλείται στην Αγγλία έχει διαφορετικό configuration από αυτό που πωλείται στην Ελλάδα ή στη Γαλλία, Νορβηγία κλπ (π.χ. τα Ελληνικά Allure έχουν στον βασικό εξοπλισμό το Grip Control , ενώ τα Αγγλικά Allure όχι. Η αντίστοιχα , τα Αγγλικά Allure έχουν στον βασικό εξοπλισμό το Peugeot Assistance και SOS ενώ τα Ελληνικά Allure όχι)
- Χωρίς να έχω ρωτήσει την αντιπροσωπία εδώ στη Θεσ/νίκη , προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν θα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το TomTom traffic γιατί μάλλον προϋποθέτει την ύπαρξη του Peugeot Assistance και SOS καθόσον ένα από τα βήματα ενεργοποίησης είναι και (βρίσκονται ψηλά εκατέρωθεν του κεντρικού καθρέφτη) ,που στις Ελληνικές εκδόσεις (μέχρι και την Allure τουλάχιστον) δεν υπάρχουν αυτά τα κουμπιά.
-
Καλησπέρα,
Στις οδηγίες λέει πως η ενεργοποίηση γίνεται είτε μέσω του Connect SOS + Black Peugeot Assistance, είτε μέσω tethering με κινητό τηλέφωνο, οπότε δεν έχει να κάνει με τα εν λόγω κουμπιά. Το θέμα είναι αν κάνουν την ενεργοποίηση σε ένα σύστημα με όνομα 'OSV' που έχει η Peugeot, ενεργοποίηση η οποία είναι αναγκαία (αν και δωρεάν η συνδρομή).
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ακομπλεξαριστος
Μου κανει εντυπωση παντως που δε βρηκε χαωτικη τη διαφορα των κινητηρων υπερ του Honda.Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις , μιλάμε για το 2wd CRV με τα 120 άλογα και όχι το τετρακίνητο με τα 160.
Με το τετρακίνητο δεν νομίζω οτι θα ειχες τα ιδια συμπεράσματα....
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ακομπλεξαριστος
Με το τετρακίνητο δεν νομίζω οτι θα ειχες τα ιδια συμπεράσματα....
Ισχύει
Το τετρακίνητο , έχει κινητήρα που σκοτώνει και δεν υπάρχει diesel με λιγότερα από 2000 κυβικά να το ανταγωνιστεί, ενώ αρκετοί δίλιτροι είναι εμφανώς κατώτεροι (2.0 TDI VW Group 150PS) .
Από την άλλη λογω βάρους το 4WD είναι λιγότερο σφικτό στις στροφές και γέρνει περισσότερο (αναλογικά). Έαν δεν χρειάζεσαι την τετρακίνηση συχνά το 3008 κάνει καλά και ευχάριστα την δουλειά του.
Στο ευκαιριακό χιόνι και το M+S λάστιχα κάνουν καλή δουλειά. Σε ανηφορικό πέταλο όμως εκεί το δικίνητο ακομή και με M+S τα βρίσκει δύσκολα.
Peugeot 3008 2016