-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@panos2171 said in Peugeot 3008 2016:
Αν κάνεις αναζήτηση Power steering failure θα σου βγάλει πολλά προβλήματα σε διάφορους κατασκευαστές και πιο πολύ ford.
Αυτό ακριβώς.
Όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους.
Δεν είναι μόνο η Peugeot.καμμια αλλη εταιρεια ΔΕΝ εχει τοσα πολλα θεματα
και τα ψεμματα που λεει ο κριου να τα πει σε οποιον την πατησει και παρει κανενα και μετα τον πετυχει στο δρομο.... -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Αν κάνεις αναζήτηση Power steering failure θα σου βγάλει πολλά προβλήματα σε διάφορους κατασκευαστές και πιο πολύ ford.
Αυτό ακριβώς.
και τα ψεμματα που λεει ο κριου να τα πει σε οποιον την πατησει και παρει κανενα και μετα τον πετυχει στο δρομο....O ψεύτης είναι αυτός που καταστρέφει ένα αμάξι δρόμου σε χρήση εντελώς εκτός δρόμου και επειδή είναι λήζινγκ δεν τον νοιάζει. Η δε εταιρεία λήζινγκ αντί να εφαρμόσει την σύμβαση και να μην του πληρώσει καμία ζημιά, εννοείται ότι η εγγύηση είναι σαφές ότι έχει αποσυρθεί από την κατασκευάστρια εταιρεία αφού η χρήση δεν είναι η προβλεπόμενη, αλλά επειδή η εταιρεία λήζινγκ έχει πολλά αμάξια στην εταιρεία του ψεύτη, δεν την πειράζει να ανακατασκευάζει ένα από αυτά που το διαλύει, επειδή το γουστάρει σαν αυτοκίνητο και επειδή αυτό που συντηρούσε κάθε εβδομάδα και το είχε κάνει αμιγώς εκτός δρόμου, πήγαινε με ταχύτητα φορτωτή στην εθνική και δεν μπορούσε να φτάσει πουθενά στον διαθέσιμο χρόνο....
Απλά πράγματα, που σας τα λέει ένας πραγματικός χρήστης που τα χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα με την προβλεπόμενη χρήση και έτσι έχουν την προβλεπόμενη εξαιρετική απόδοση χωρίς θέματα, πέραν αυτών που η ίδια η εταιρεία αναγνωρίζει και αναλαμβάνει δωρεάν.
-
Αυτό ακριβώς.
και τα ψεμματα που λεει ο κριου να τα πει σε οποιον την πατησει και παρει κανενα και μετα τον πετυχει στο δρομο....Όλα μέλι γάλα σε bmw, mini, Audi δηλαδή; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι q5 που άνοιγαν μοτέρ.
-
Δεν άνοιγαν, έσπαγαν.
-
Αυτό ακριβώς.
και τα ψεμματα που λεει ο κριου να τα πει σε οποιον την πατησει και παρει κανενα και μετα τον πετυχει στο δρομο....Όλα μέλι γάλα σε bmw, mini, Audi δηλαδή; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι q5 που άνοιγαν μοτέρ.
εαν ειχαν γιατι να μην πεσει κραξιμο? δεν επαθα απο κατι τετοιο, εαν παθαινα επισης κραξιμο θα εριχνα, δεν θα σκασω για να πεισω οτι αγορασα αμαξαρα. αλλωστε σε μονιμη βαση διαχειριζομαι ενα πληρωμενο απο εμενα στολο 25+αυτοκινητων ωστε να εχω μια αρκετα σφαιρικη αποψη αλλα και την ευκολια να κραξω.
οπως ας πουμε στα τσι και στα ντιεςτζι που φαγανε δικαιως οσο κραξιμο επρεπε και απο εμενα πριν πολλα χρονια που η ταλαιπωρια με ντιεςτζι πραγματι ηταν μεγαλη αν και οχι τοσο συχνη-καθημερινη οσο ειναι τα φέιλ των γαλλων, ενα σασμαν καθε 40-50k και οχι καθε μηνα 10 μερες συνεργειο.
αναλογο ή και χειροτερο ειναι το θεμα με τους πιουρ κραπ και τους ντηζελ της στελαντι.
αν ειναι δυνατον να εχουν λαθος ιμαντες και λαθος καδενες ολα, να βγαζουν προβλημα αντμπλου καθε λιγο τα πετρελαια, να εχουν φέιλ τα ηλεκτρονικα, τα ημιαξονια τα αλλαζονται συνεχεια και ουκ εστι αριθμος παγιων θεματων
ημουν παλια μαθημενος απο μαζντα (μακαρι να ειχε γκαμα που θα μου επετρεπε να εχω αποκλειστικα τετοια) - ποτε θεμα ή τουλαχιστον ποτε σοβαρο θεμα
ουτε καν σε λαντσια που επισης ειχα οπως και σε αλλα ιταλικα που υποτιθεται φημιζοντουσαν για προβληματα, ολα μια χαρα, μικροαστοχιες τις δεχεσαι
εκανα καποια στιγμη το λαθος και πηρα 508 με τον πρινς. νομιζω ειναι γνωστο το μεγεθος πρινς, τοσο σε πεζω οσο και σε πεμβε, ειπα διορθωθηκαν και δεν θα κουβαλαω παλι κουβερτα για υπνο σε παρκιν εο και μετα απο ενα υπεροχο τουρμπατο σουζ ξαναπηρα το τοπ πεζω. 58000 παρακαλω. για να μενει απο καθε ειδους λογο ενω το χρησιμοποιω με την μεγιστη προσοχη. αυτα τα εκτος δρομου ειναι βλακειες καθως με μονο 14cm απο το εδαφος (απατη των γαλλων που ανακοινωνουν 21cm και στο service manual γραφουν τα 14 αν και φαινεται ακομη χαμηλοτερο) δεν περνας ουτε απο απλωμενο καλωδιο. απλα το κοιτας και χαλαει. οπως και το πετρελαιο 3008 που εχω στην εταιρεια. ειπα, ακομη δεν ηξερα, στην αδελφη μου και πηρε c3 110. μου εχει κοψει την καλημερα απο τα προβληματα, εχει μεινει απο καθε πιθανο και απιθανο λογο στα ουτε 15k!!! οταν γραφτηκα στην ομαδα των 3008 ειχα την απορια αν αλλος εχει θεματα... να ελεγα οτι εχω μαντει καρ. τελικα καθε μερα υπαρχουν καμποσες αναρτησεις απο ανθρωπους με προβληματα, απο σοβαρα μεχρι, ποιο συχνα, σπασμενους κινητηρες.τωρα οι κουταμαρες καποιων που τα ξενα λεφτα, την ξενη περιουσια, δεν τα σεβονται, ε, ειναι κατι που ο καθενας το μετραει αναλογα, εγω οτι εχω καταφερει οικονομικα ειναι με σκληρη εργασια, με πελατες στον ιδιωτικο τομέα κατα 98.2% , εντιμα, απολυτως φορολογημενα και ξεκινωντας απο το μηδεν. οποτε σεβομαι την προσπαθεια ολων και την επενδυση τους και στο αυτοκινητο, δεν αξιζει σε κανενα να παθαινει οτι συμβαινει στα συγχρονα τουλαχιστον στελλαντι.
τωρα στα τρομερα επιχειρηματα, ουτε καν γνωριζουν οτι το 3008 το εχω απο εταιρεια ληζινγκ που ΔΕΝ εχω παρα μονο δυο αυτοκινητα απο τα 31 που εχω συνολικα στην εταιρεια. και οτι εχω προεξοφλησει την μεγαλυτερη απο την αξια του για να το εξαγορασω, ειπαμε πιστευα οτι δεν θα ειναι τριμπουρδελο, πλεον προτιμω να πεταξω τα ευρω που εχω δωσει. -
Αυτό ακριβώς.
εαν ειχαν γιατι να μην πεσει κραξιμο? δεν επαθα απο κατι τετοιο, εαν παθαινα επισης κραξιμο θα εριχνα, δεν θα σκασω για να πεισω οτι αγορασα αμαξαρα. αλλωστε σε μονιμη βαση διαχειριζομαι ενα πληρωμενο απο εμενα στολο 25+αυτοκινητων ωστε να εχω μια αρκετα σφαιρικη αποψη αλλα και την ευκολια να κραξω.
οπως ας πουμε στα τσι και στα ντιεςτζι που φαγανε δικαιως οσο κραξιμο επρεπε και απο εμενα πριν πολλα χρονια που η ταλαιπωρια με ντιεςτζι πραγματι ηταν μεγαλη αν και οχι τοσο συχνη-καθημερινη οσο ειναι τα φέιλ των γαλλων, ενα σασμαν καθε 40-50k και οχι καθε μηνα 10 μερες συνεργειο.
αναλογο ή και χειροτερο ειναι το θεμα με τους πιουρ κραπ και τους ντηζελ της στελαντι.
αν ειναι δυνατον να εχουν λαθος ιμαντες και λαθος καδενες ολα, να βγαζουν προβλημα αντμπλου καθε λιγο τα πετρελαια, να εχουν φέιλ τα ηλεκτρονικα, τα ημιαξονια τα αλλαζονται συνεχεια και ουκ εστι αριθμος παγιων θεματων
ημουν παλια μαθημενος απο μαζντα (μακαρι να ειχε γκαμα που θα μου επετρεπε να εχω αποκλειστικα τετοια) - ποτε θεμα ή τουλαχιστον ποτε σοβαρο θεμα
ουτε καν σε λαντσια που επισης ειχα οπως και σε αλλα ιταλικα που υποτιθεται φημιζοντουσαν για προβληματα, ολα μια χαρα, μικροαστοχιες τις δεχεσαι
εκανα καποια στιγμη το λαθος και πηρα 508 με τον πρινς. νομιζω ειναι γνωστο το μεγεθος πρινς, τοσο σε πεζω οσο και σε πεμβε, ειπα διορθωθηκαν και δεν θα κουβαλαω παλι κουβερτα για υπνο σε παρκιν εο και μετα απο ενα υπεροχο τουρμπατο σουζ ξαναπηρα το τοπ πεζω. 58000 παρακαλω. για να μενει απο καθε ειδους λογο ενω το χρησιμοποιω με την μεγιστη προσοχη. αυτα τα εκτος δρομου ειναι βλακειες καθως με μονο 14cm απο το εδαφος (απατη των γαλλων που ανακοινωνουν 21cm και στο service manual γραφουν τα 14 αν και φαινεται ακομη χαμηλοτερο) δεν περνας ουτε απο απλωμενο καλωδιο. απλα το κοιτας και χαλαει. οπως και το πετρελαιο 3008 που εχω στην εταιρεια. ειπα, ακομη δεν ηξερα, στην αδελφη μου και πηρε c3 110. μου εχει κοψει την καλημερα απο τα προβληματα, εχει μεινει απο καθε πιθανο και απιθανο λογο στα ουτε 15k!!! οταν γραφτηκα στην ομαδα των 3008 ειχα την απορια αν αλλος εχει θεματα... να ελεγα οτι εχω μαντει καρ. τελικα καθε μερα υπαρχουν καμποσες αναρτησεις απο ανθρωπους με προβληματα, απο σοβαρα μεχρι, ποιο συχνα, σπασμενους κινητηρες.τωρα οι κουταμαρες καποιων που τα ξενα λεφτα, την ξενη περιουσια, δεν τα σεβονται, ε, ειναι κατι που ο καθενας το μετραει αναλογα, εγω οτι εχω καταφερει οικονομικα ειναι με σκληρη εργασια, με πελατες στον ιδιωτικο τομέα κατα 98.2% , εντιμα, απολυτως φορολογημενα και ξεκινωντας απο το μηδεν. οποτε σεβομαι την προσπαθεια ολων και την επενδυση τους και στο αυτοκινητο, δεν αξιζει σε κανενα να παθαινει οτι συμβαινει στα συγχρονα τουλαχιστον στελλαντι.
τωρα στα τρομερα επιχειρηματα, ουτε καν γνωριζουν οτι το 3008 το εχω απο εταιρεια ληζινγκ που ΔΕΝ εχω παρα μονο δυο αυτοκινητα απο τα 31 που εχω συνολικα στην εταιρεια. και οτι εχω προεξοφλησει την μεγαλυτερη απο την αξια του για να το εξαγορασω, ειπαμε πιστευα οτι δεν θα ειναι τριμπουρδελο, πλεον προτιμω να πεταξω τα ευρω που εχω δωσει.@gatoz για πες μας για το c3 της αδερφής, με ενδιαφέρει ως κάτοχος.
Είναι για popcorn η ιστορία μάλλον
-
C3 1.5 με 165000χλμ και 5 διαφορετικούς οδηγούς. Πριν 5000χλμ αλλάχτηκε ο δίσκος γιατί αν πατούσες απότομα το γκάζι χτυπούσε. Λόγω leasing στο συνεργείο τους κάνανε τσαπατσοδουλεια. Με το που ξεκινάς τραντάζει όλο το αυτοκίνητο, τώρα τους ζητήσαμε να αλλάξουν και κιβώτιο, άντε να δούμε.
Δεν ξέρω γιατί εμφάνισε αυτο το πρόβλημα αλλά στα χέρια μου έκανε 20000χλμ περίπου, συνέχεια το πήγαινα 160-180 και μετά αυτό.Λόγω leasing και επειδή δε θα το κρατήσουμε μετά επειδή έχει μαλακή ανάρτηση όσο μπορώ το κάνω άλματα σε χωματόδρομους.
Το κιβώτιο γενικά είναι για τον π..... Κακό και ασαφές κούμπωμα και αναθεμα το κούμπωμα, μπορείς να βγάλεις και να βάλεις ταχύτητα χωρίς συμπλέκτη. Το είπα σε ένα συνάδελφο και αυτός τις κάρφωνε. Μετά του είπα ότι πατάς μαλακά το γκάζι και σπρώχνεις απαλά το λεβιέ μέχρι να κουμπώσει, δεν ξέρω αν το δοκίμασε ακόμα.
Adblue γέμισμα πάντα όταν φτάσει στην τελευταία ειδοποίηση που απομένουν τα ελάχιστα χιλιόμετρα μέχρι να σβήσει.
-
περι adblue, σημερα ειναι πανω-πανω στην ομαδα
-
Μόνο όσοι ΘΈΛΟΥΝ να πεισθούν πείθονται από τον γάτο.
Είπαμε το αμάξι πούλησε πολύ και τα προβλήματα σαν ποσοστό ελάχιστα.
Επίσημα κάτω από 5 %.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Μόνο όσοι ΘΈΛΟΥΝ να πεισθούν πείθονται από τον γάτο.
Είπαμε το αμάξι πούλησε πολύ και τα προβλήματα σαν ποσοστό ελάχιστα.
Επίσημα κάτω από 5 %.
βρες μου αποδειξη για αυτο το 5%
Που ειναι φυσικα πολυ ψηλο ουτως ή αλλως -
Δεν έχω να αποδείξω κάτι σε γκαντεμηδες.
Μακριά και αγαπημένοι.
Απορώ γιατί δεν ψηφίζεις Κούλη.
Η μάλλον έπρεπε να είσαι υπουργός στο Μαξίμου
Δύο γκαντεμηδες μπορεί να είχατε αλληλοεξουδετερωθει...
Peugeot 3008 2016