-
πανέμορφο! καλοτάξιδο και να το χαρείς!!
-
Το 3008 είναι ένα εξαίρετο αυτοκίνητο με ιδιαίτερη εμφάνιση και εντυπωσιακή εσωτερική κυρίως εφαρμογή των μελλοντικών cockpit των αυτοκινήτων. Ίσως δεν αρέσει σε όλους αλλά είναι κάτι ξεχωριστό. Με το καλό να το ευχαριστηθείς και να αποδειχθεί απροβλημάτιστο και να αξίζει αυτά τα χρηματα που ζητά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ περιμένω να το οδηγήσω για να διαπιστώσω τα καλά λόγια για την ποιότητα κύλισης. Βέβαια ακόμα περιμένω (σχεδόν μηνα) τηλεφώνημα από μεγάλο αντιπρόσωπο στα ΒΠ.
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν ! -
Την ειδανε φαου βε κι αυτοι... πριμιουμ αμα λαχει να ουμε.. Πρεπει να τους κυνηγεις σα γυναικα που σε ταλαιπωρει
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας.
Το μοντέλο είναι το 1.6BlueHDi 120 S&S EAT6 ALLURE GRIP.
Τα extra είναι:
Μεταλλικό χρώμα GRIS AMAZONITE
Σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί και άνοιγμα – κλείσιμο θύρας χώρου αποσκευών χωρίς χέρια
Προσαρμοζόμενος ρυθμιστής ταχύτητας (active cruise control)και Active Safety Brake (λειτουργία προειδοποίησης και φρεναρίσματος για την αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης)
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, κάμερα οπισθοπορείας 360ο και Park Assist
Η τιμή του αυτοκινήτου με τα παραπάνω extra ήταν 36.660. Εμένα μου στοίχησε 30.550 λόγω αναπηρίας.
To active cruise control είναι νομίζω απαραίτητο για όποιον κινείται αρκετά στην εθνική οδό. Δεν διατηρεί απλά απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό, όταν έχεις ενεργοποιημένο το cruise control, αλλά έχει τη δυνατότητα πλήρους ακινητοποίησης του οχήματος. Επιστρέφοντας σήμερα από Αθήνα φτάνοντας στα διόδια σταμάτησα απλά κρατώντας το τιμόνι! Επίσης το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει είναι πάρα πολύ καλό. Η φωνητική καθοδήγηση είναι στα Ελληνικά το ίδιο και οι πληροφορίες πάνω στον χάρτη. Δεν έχω καταλάβει όμως για ποιο λόγο δεν υπάρχει σαν γλώσσα πληκτρολόγησης τα Ελληνικά. Απολαυστικό και το αυτόματο παρκάρισμα-ξεπαρκάρισμα.Η αντανάκλαση που φαίνεται στη φώτο στην κεντρική οθόνη είναι από τη μεμβράνη για τις γρατζουνιές που είχε από το εργοστάσιο την οποία αφαίρεσα σήμερα. Το περιεχόμενο φαίνεται άψογα ακόμα και με τον ήλιο από πάνω και στις 2 οθόνες. Φαντάζομαι ότι έχουν μεριμνήσει για το θέμα της υπερθέρμανσης από τον ήλιο της οθόνης που εξέχει.
Γενικά το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει κορυφαία υλικά και είναι πολύ προσεγμένο. Θα δείξει ο χρόνος. Πάντως παίρνοντας ως παράδειγμα το C4 μου που ναι μεν είχε πολύ καλά υλικά και αυτό αλλά τουλάχιστον ένα κλικ ποιο κάτω από το 3008, το έδωσα μετά από 4.5 χρόνια καθημερινής χρήσης και 128.000χλμ και δεν υπήρχαν φθορές ούτε στο δέρμα του τιμονιού, ούτε στα υφάσματα των καθισμάτων, ούτε στα κουμπιά του τιμονιού και του ηχοσυστήματος. Άρα λογικά το ίδιο θα συμβεί και με το 3008.Εδώ θα ήθελα να πω ότι το 3008 είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε αυτούς που τους αρέσει η τεχνολογία. Αν δεν το έχεις τότε πολύ απλά ακόμα και αν σου αρέσει εξωτερικά πρέπει να επιλέξεις κάποιο άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο. Εγώ προσωπικά αν και το έχω στην κατοχή μου μόλις 32 ώρες το έχω λατρέψει γιατί λατρεύω την τεχνολογία.
Το 3ημερο της Πρωτομαγιάς θα πάω ταξιδάκι στην πατρίδα μου τη Λάρισα οπότε θα δω και το θέμα της κατανάλωσης.
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Εδώ θα ήθελα να πω ότι το 3008 είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε αυτούς που τους αρέσει η τεχνολογία.Εννοείς τα γκατζετάκια. Η τεχνολογία είναι άλλο πράγμα.
Καλοτάξιδο! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την ειδανε φαου βε κι αυτοι... πριμιουμ αμα λαχει να ουμε.. Πρεπει να τους κυνηγεις σα γυναικα που σε ταλαιπωρειΣτη φαου βε βέβαια είχα κλείσει μέσα σε δυο μέρες τεστ και δη στο μοντέλο που ήθελα.
-
Στη φαου βε εχω επαναλαμβανομενα τη χειροτερη συμπεριφορα πωλητων μακραααν.. Το υφος ειναι 'εδω που μπηκες θα πληρωσεις για ετσι πρεπει και ολα τ αλλα ειναι κονσερβες' ,παντα και παντου, με το ελαφρυντικο οτι η τελευταια φορα ηταν αρκετο καιρο πισω, οποτε δε ξερω αν αυτο αλλαξε.
-
Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς γκατζετάκια από τα παραπάνω που ανέφερα. Τα συστήματα ασφαλείας ή τις οθόνες; Το ότι για παράδειγμα έχεις μια οθόνη αφής που χειρίζεσαι κάποιες λειτουργίες εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ γκάτζετ αλλά τεχνολογία-εξέλιξη. Για τα συστήματα ασφαλείας ούτε λόγος. Σίγουρα σε κάποιους δεν αρέσει όλο αυτό και θέλουν κάτι ποιό συμβατικό. Αυτό λέω. Και δεν τα διαθέτει μόνο το 3008 όλα αυτά αλλά και άλλα αυτοκίνητα και θα ακολουθήσουν και άλλα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Στη φαου βε εχω επαναλαμβανομενα τη χειροτερη συμπεριφορα πωλητων μακραααν και επαναλαμβανομενα.. Το υφος ειναι 'εδω που μπηκες θα πληρωσεις για ετσι πρεπει και ολα τ αλλα ειναι κονσερβες' ,παντα και παντου, με το ελαφρυντικο οτι η τελευταια φορα ηταν αρκετο καιρο πισω, οποτε δε ξερω αν αυτο αλλαξε.Βέβαια είχα πέσει σε πωλητή μεταγραφή από Τογιότα [emoji12]
Στο θέμα τυχόν ανταλλαγής με το QQ είχαν τέτοιο ύφος και γι αυτό δεν προχώρησα τίποτα. Όταν μετά από τρίμηνο με κάλεσαν ξανά να δουν αν είχα πουλησει μόνος το qq και τους ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι στην τιμή, τους απαντησα και εγώ με ύφος ότι 'με λιγότερα από τα λεφτά που θέλετε για το Tiguan αγοράζω BMW' και δεν είχαν κατι να πουν !
Παντως για να είμαστε και on topic στην πεζω που το περιεργάστηκα ώρα το 3008 και ζήτησα το τεστ πριν ένα μήνα,είχα πάει για το σέρβις του 108,όποτε θεωρητικά δεν ήμουν ο χ άσχετος που πάει για χαβαλέ. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στη φαου βε εχω επαναλαμβανομενα τη χειροτερη συμπεριφορα πωλητων μακραααν και επαναλαμβανομενα.. Το υφος ειναι 'εδω που μπηκες θα πληρωσεις για ετσι πρεπει και ολα τ αλλα ειναι κονσερβες' ,παντα και παντου, με το ελαφρυντικο οτι η τελευταια φορα ηταν αρκετο καιρο πισω, οποτε δε ξερω αν αυτο αλλαξε.
Βέβαια είχα πέσει σε πωλητή μεταγραφή από Τογιότα [emoji12]
Στο θέμα τυχόν ανταλλαγής με το QQ είχαν τέτοιο ύφος και γι αυτό δεν προχώρησα τίποτα. Όταν μετά από τρίμηνο με κάλεσαν ξανά να δουν αν είχα πουλησει μόνος το qq και τους ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι στην τιμή, τους απαντησα και εγώ με ύφος ότι 'με λιγότερα από τα λεφτά που θέλετε για το Tiguan αγοράζω BMW' και δεν είχαν κατι να πουν !
Παντως για να είμαστε και on topic στην πεζω που το περιεργάστηκα ώρα το 3008 και ζήτησα το τεστ πριν ένα μήνα,είχα πάει για το σέρβις του 108,όποτε θεωρητικά δεν ήμουν ο χ άσχετος που πάει για χαβαλέ.Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί και στον Χανιαδάκη και στη ΓΚΑΛΟ και στην AUTOMOTIVO με ένα τηλεφώνημα πήγα και το οδήγησα. Στον Χανιαδάκη το manual στους άλλους 2 το αυτόματο. Μάλιστα στη ΓΚΑΛΟ για να είναι ακριβής πήγα χωρίς να τηλεφωνήσω.
-
Μιλάω για automotivo στην κηφισιας. Ζήτησα το αυτόματο και κατά προτίμηση τη βενζίνη με τα 130 για να κάνω και τη σύγκριση μου με την Χ1. Τεσπα έτσι και αλλιώς εμένα προσωπικά δεν με πειράζει.
-
Αν δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτο που ζητησες....μη σου κανει εντυπωση. Οχι οτι ζητησες και τιποτα σπουδαιο ωστοσο. Σκεψου και το τελευταιο σεναριο να κανει μπαμ απ τη φατσα οτι δε γουσταρεις γαλλικα οποτε σου λενε και αυτοι χαμμενος κοπος..
-
Ο χρήστης kosnear έγραψε:
Το ότι για παράδειγμα έχεις μια οθόνη αφής που χειρίζεσαι κάποιες λειτουργίες εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ γκάτζετ αλλά τεχνολογία-εξέλιξη..Είναι πολύ πιο δύσκολο να κοιτάς μια οθόνη και να προσπαθείς να κεντράρεις με το δάχτυλό σου όταν οδηγείς, παρά να έχεις ένα κουμπί πάνω στο τιμόνι που κάνει την ίδια δουλειά πολύ πιο γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Για αυτό μίλησα για γκατζετάκια. Τεχνολογία είναι ο κινητήρας, το κιβώτιο, το πλαίσιο, η ανάρτηση, τα συστήματα ασφάλειας κλπ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν δεν υπαρχει διαθεσιμο αυτο που ζητησες....μη σου κανει εντυπωση. Οχι οτι ζητησες και τιποτα σπουδαιο ωστοσο. Σκεψου και το τελευταιο σεναριο να κανει μπαμ απ τη φατσα οτι δε γουσταρεις γαλλικα οποτε σου λενε και αυτοι χαμμενος κοπος..Μπορεί..... αλλά και πάλι είχα πάει με το 108 [emoji41]
-
Αμα εχει κανα αυτοκολλητο leaseplan πισω, τη μυριστηκαν τη δουλεια
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμα εχει κανα αυτοκολλητο leaseplan πισω, τη μυριστηκαν τη δουλεια[emoji106][emoji106][emoji106][emoji6][emoji6][emoji6]
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βέβαια ακόμα περιμένω (σχεδόν μηνα) τηλεφώνημα από μεγάλο αντιπρόσωπο στα ΒΠ.
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν !Μην το ψάχνεις...εγώ έχω γνωστό (όχι φίλο) στην Automotivo και μου έχει πει εδώ και 3 μήνες ότι θα μου το δώσει για 1 ημέρα. Μου είπε ότι καθυστερεί, γιατί τα αυτοκίνητα ήταν ανά την Ελλάδα για παρουσιάσεις και μετά με πήρε τηλέφωνο μια Παρασκευή τέλος Φεβρουαρίου και μου λέει: 'Στείλε μου το δίπλωμά σου σκαναρισμένο, σου κανονίζω το αυτοκίνητο για την Τρίτη. Θα σε πάρω Τρίτη πρωί για τις λεπτομέρειες'....ακόμα περιμένω τηλεφώνημα!!!
-
Εγώ πήγα automotivo στο γέρακα κι έκανα Test drive σε 1 μέρα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιώνω (δυστυχώς) και εγώ ,σε ένα μήνα εχω κάνει test drive την Χ1 , το Q2, το ateca και δυο φορές το C-HR ακόμα περιμένω για το 3008!
Peugeot 3008 2016