-
deleted by author
-
Ψοφίμι δεν ξέρω αν είναι και δεν νομίζω κιόλας! Σίγουρα όμως δεν έχει τα άλογα που θα ήθελα για τα λεφτά που ζητάει! Αλλά από την άλλη πιο SUV της κατηγορίας έχει αξιοπρεπή άλογα! Φωτεινή εξαίρεση το Honda CRV με 160 hp!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
deleted too
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Ψοφίμι δεν ξέρω αν είναι και δεν νομίζω κιόλας! Σίγουρα όμως δεν έχει τα άλογα που θα ήθελα για τα λεφτά που ζητάει! Αλλά από την άλλη πιο SUV της κατηγορίας έχει αξιοπρεπή άλογα! Φωτεινή εξαίρεση το Honda CRV με 160 hp!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω το κυριο κριτηριο αυτων που αγοραζουν τα περισσοτερα suv μεχρι 35000 δεν ειναι η ιπποδυναμη. Η ροπη και οι καλες ρεπριζ 50-80 και 80-110 για να προσπερνουν με ασφαλεια με την οικογενεια μεσα ναι ειναι ενα καλο κριτηριο. Αν θες αλογα ή κοιτας σε super cars suv πανω απο 50-60Κ ή κοιτας αλλες κατηγοριες. Σιγουρα οχι οικογενειακα συμβατικα suv. Απλα και εγω θα συμφωνησω σχετικα με το οτι το 3008 ειναι απο τα πιο αργα πετρελαιοκινητα της κατηγοριας ακομα και στην εκδοση των 120 ιππων. Δεν το βοηθα το βαρος και ο ογκος του.
-
Το βάρος του 3008 είναι αστείο για τα δεδομένα της κατηγορίας και του όγκου του. Το kuga είναι 200 κιλά βαρύτερο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ψοφίμι δεν ξέρω αν είναι και δεν νομίζω κιόλας! Σίγουρα όμως δεν έχει τα άλογα που θα ήθελα για τα λεφτά που ζητάει! Αλλά από την άλλη πιο SUV της κατηγορίας έχει αξιοπρεπή άλογα! Φωτεινή εξαίρεση το Honda CRV με 160 hp!
Νομιζω το κυριο κριτηριο αυτων που αγοραζουν τα περισσοτερα suv μεχρι 35000 δεν ειναι η ιπποδυναμη. Η ροπη και οι καλες ρεπριζ 50-80 και 80-110 για να προσπερνουν με ασφαλεια με την οικογενεια μεσα ναι ειναι ενα καλο κριτηριο. Αν θες αλογα ή κοιτας σε super cars suv πανω απο 50-60Κ ή κοιτας αλλες κατηγοριες. Σιγουρα οχι οικογενειακα συμβατικα suv. Απλα και εγω θα συμφωνησω σχετικα με το οτι το 3008 ειναι απο τα πιο αργα πετρελαιοκινητα της κατηγοριας ακομα και στην εκδοση των 120 ιππων. Δεν το βοηθα το βαρος και ο ογκος του.
Το Honda CRV με καλύπτει χωρίς να είναι ούτε σούπερ suv ούτε τόσο ακριβό! Υπάρχουν επιλογές!
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Ψοφίμι δεν ξέρω αν είναι και δεν νομίζω κιόλας! Σίγουρα όμως δεν έχει τα άλογα που θα ήθελα για τα λεφτά που ζητάει! Αλλά από την άλλη πιο SUV της κατηγορίας έχει αξιοπρεπή άλογα! Φωτεινή εξαίρεση το Honda CRV με 160 hp!Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
το 3008 ειναι απο τα πιο αργα πετρελαιοκινητα της κατηγοριας ακομα και στην εκδοση των 120 ιππων. Δεν το βοηθα το βαρος και ο ογκος του.
Το βαρος του ειναι μικρότερο όλων των ανταγωνιστικών μοντελων
-
Μετά από 500 χλμ οδήγηση το Σ/Κ μπορώ να πω τα εξείς:
- Μέση Κατανάλωση 5,3 λτρ/100χλμ σε μεικτή διαδρομή! (επαρχιακός/εθνική με ταχύτητες 120-135 χλμ)
- Απουσία αεροδυναμικών θορύβων στην Εθνική παρά τον ισχυρό άνεμο
- Ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, μικρές κλίσεις στις στροφές, ωραίο σε αίσθηση τιμόνι, άριστη απόσβεση αναρτήσεων
- Ικανοποιητικές ρεπρίζ
-
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... i-yvridiko
-
Φίλε flatmanager,σκέψου πόσο θα πέσει όταν μάθεις καλά το αυτοκίνητο και στρώσει και το αμάξι....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kayto-peugeot-3008-tha-einai-yvridikoαυτό μάλιστα!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kayto-peugeot-3008-tha-einai-yvridiko
αυτό μάλιστα!
50.000+ και λίγα λέω! Εδώ ζητάνε 45.000 για το GT!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kayto-peugeot-3008-tha-einai-yvridiko
αυτό μάλιστα!
-
To DS7 ξεκινάει από 52000 , άρα με τους κινητήρες αυτούς και με την ισχύ που περιγράφει μια χαρά θα την δικαιολογεί την τιμή .
Βέβαια οι συνεργειοκαμμένοι με τα υπερτιμημένα φύκια , θα μας λένε πάλι ότι είναι Πεζώ και άλλα τέτοια ...
Εννοείται βέβαια ότι για τον απλό κόσμο θα είναι πανάκριβο , αλλά δεν είναι πολλά αμάξια για τον απλό κόσμο , τουλάχιστον σαν καινούργια .
-
Εγώ προσωπικά αυτά τα λεφτά δν τα δίνω ούτε για DS ούτε για Peugeot!
-
Εντάξει, τελικά υπάρχουν πολλοί πιο ακραίοι από εμένα που έλεγα πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για αυτοκίνητο του 'λαού' και έφτασα να καλοβλέπω το νέο τιγκουάν . Celestus πιθανό να έχεις σοβαρό λόγο να το πιστεύεις. Δεν υπάρχει κανένας όμως σοβαρότατος λόγος να το γράφεις κι έτσι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εντάξει, τελικά υπάρχουν πολλοί πιο ακραίοι από εμένα που έλεγα πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για αυτοκίνητο του 'λαού' και έφτασα να **καλοβλέπω το νέο τιγκουάν **.Λοιπόν η μόνη λύση είναι γρήγορα:
- 3 πατερ-ημών
- 4 απεταξάμην
- 10 ημέρες νηστεία
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εντάξει, τελικά υπάρχουν πολλοί πιο ακραίοι από εμένα που έλεγα πως δεν θα έδινα ούτε σεντ για αυτοκίνητο του 'λαού' και έφτασα να καλοβλέπω το νέο τιγκουάν . Celestus πιθανό να έχεις σοβαρό λόγο να το πιστεύεις. Δεν υπάρχει κανένας όμως σοβαρότατος λόγος να το γράφεις κι έτσι.50.000+ δεν δίνω ούτε για Alfa Romeo Stelvio ούτε για Volvo XC60! Τα δίνω για Lexus NX, Infinity QX30, Range Rover Evoque ή Velar, Jaguar F Pace!
-
Εγώ τα έδωσα παλιότερα και περισσότερα και τώρα πλέον έχω περάσει στην φάση του vfm , γιατί εκεί δεν έπιασαν τόπο τα χρήματα μου . Οπότε πλέον κάθε ευρώ που πληρώνουμε πρέπει να έχει ανταπόδοση .
Peugeot 3008 2016