-
Γεια σε ολους.
Λογω ανωτερας βιας πρεπει να αντικαταστησω το Avensis 1.6 του 09 που ειχα (και με το οποιο ημουν υπερευχαριστημενος). Λογω μπατζετ, καινουργιο δεν παιζει, οποτε πρεπει να παω σε κατι αντιστοιχο μεταχειρισμενο (αντε λιιιγο πιο καινουργιο)
Προφανως το Avensis 1.6 ειναι επιλογη, οπως και το Mondeo 1.6 (ατμοσφαιρα).
Δεν θελω να παω σε 1.8 (αρα καιω επιλογες σαν το Mazda 6 ας πουμε) και ειμαι επιφυλακτικος σε turbo (αλλιως το insignia 1.4T μου φαινοταν επισης καλο) - εχω δικιο να φοβαμαι τα τουρμπο σαν επιπροσθετη πηγη πιθανων ζημιων;
Επισης τα χιλιομετρα που κανω ειναι σχετικα λιγα (12-15k)οποτε θεωρω οτι δεν εχει νοημα να παω σε diesel.To ΄κακο΄ειναι οτι αυτα που παιζουν στην αγορα ειναι κυριως απο leasing σε μαντραδες (απο τους οποιους εχει τρομαξει το ματι μου). Λογικο βεβαια, αφου λιγοι ιδιωτες θα εδιναν τετοιο αμαξι στην πενταετια ας πουμε. Δεν με πειραζει τοσο το leasing (δεν ειναι κ punto σε πωλητες ας πουμε) αλλα αυτα που εχουν συντηρηθει απο συνεργεια της εκαστοτε leasing εταιριας τα φοβαμαι σε σχεση με αλλα που γινονταν service σε αντιπροσωπειες ας πουμε. Εχω δικιο σ'αυτο ή δεν έχει τελικά ιδιαίτερη σημασία (ολα τα ιδια χαλια δλδ );
Εχετε καποια αλλη προταση για μοντελο σε αυτα τα χρηματα;
Ευχαριστώ σε όλους!
-
Γεια σε ολους.
Λογω ανωτερας βιας πρεπει να αντικαταστησω το Avensis 1.6 του 09 που ειχα (και με το οποιο ημουν υπερευχαριστημενος). Λογω μπατζετ, καινουργιο δεν παιζει, οποτε πρεπει να παω σε κατι αντιστοιχο μεταχειρισμενο (αντε λιιιγο πιο καινουργιο)
Δεν θελω να παω σε 1.8 (αρα καιω επιλογες σαν το Mazda 6 ας πουμε) και ειμαι επιφυλακτικος σε turbo (αλλιως το insignia 1.4T μου φαινοταν επισης καλο) - εχω δικιο να φοβαμαι τα τουρμπο σαν επιπροσθετη πηγη πιθανων ζημιων;
Επισης τα χιλιομετρα που κανω ειναι σχετικα λιγα (12-15k)οποτε θεωρω οτι δεν εχει νοημα να παω σε diesel.To ΄κακο΄ειναι οτι αυτα που παιζουν στην αγορα ειναι κυριως απο leasing σε μαντραδες (απο τους οποιους εχει τρομαξει το ματι μου). Λογικο βεβαια, αφου λιγοι ιδιωτες θα εδιναν τετοιο αμαξι στην πενταετια ας πουμε. Δεν με πειραζει τοσο το leasing (δεν ειναι κ punto σε πωλητες ας πουμε) αλλα αυτα που εχουν συντηρηθει απο συνεργεια της εκαστοτε leasing εταιριας τα φοβαμαι σε σχεση με αλλα που γινονταν service σε αντιπροσωπειες ας πουμε. Εχω δικιο σ'αυτο ή δεν έχει τελικά ιδιαίτερη σημασία (ολα τα ιδια χαλια δλδ );
Ευχαριστώ σε όλους!
-
Γεια σε ολους.
Ευχαριστώ σε όλους!
-
Μια λύση θα μπορούσε να είναι ένα volvo s40 1.6. Βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου και εάν βρεις ένα Avensis σε καλή κατάσταση και έως 100000 χλμ καλα θα κάνεις να το πάρεις. Κατά την γνώμη μου καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτικός με τα turbo. Εφόσον έχεις καλομάθει με το avensis επίσης με τίποτα δεν σου πρωτείνω scoda αλλά το Mondeo έχει επίσης θωριά αντίστοιχη αλλά και χώρους παρόμοιους ή και καλύτερους νομίζω... Δεν χάνεις βέβαια να ρίξεις και μια ματια σε C5 το οποίο είναι της κατηγορίας που κινείσαι και οπωσδήποτε ένα πολύ όμορφο για 'μενα από τις προτασεις αυτής της κατηγορίας. Καλό κυνήγι!
-
Ειδικά για το τελευταίο ρίξε μια ματιά εδώ που είναι και σε πετρέλαιο!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7674680/ -
Σ'ευχαριστω Σπυρο.
Για τα Citroen δεν εχω κ την καλυτερη εντυπωση (βεβαια αυτο ειναι απο παλιες εμπειριες- ισως να εχουν αλλαξει τα πραγματα).
Αυτο που εστειλες δεν θα το προτιμουσα και γιατι ειναι πετρελαιο (οπως ειπα δεν κανω τοσα χιλιομετρα που να το δικαιολογουν (12-15κ κανω) και τα φοβαμαι για καποιες ακριβες ζημιες που μπορουν να βγαλουν), και γιατι ειναι αυτοματο (οσο απλουστερα τα πραγματα τοσο καλυτερα). Ασε που για να λεει 118000 km (το κοβω και για εισαγωγης), τρεχα γυρευε..
Οντως παντως, για λογους αξιοπιστιας δεν θα ηθελα να μπλεξω με passat ή με octavia. και το Volvo θα μου αρεσε αλλα λογω ακριβης συντηρησης παλι δεν θα ηθελα να μπλεξω. Φιλος με s40 εχει απαυδήσει.Ειναι πρωτη φορα που μπλεκω με μεταχειρισμενο κ εχω τρομαξει με αυτα π εχω δει (ιδιωτης με αμαξι του 11 με γυρισμενο κοντερ 25k χμ.(ειχε ξεχασει το χαρτι του κτεο χαχαχα), λαστιχα του '12 και ενας θεος ξερει τι αλλες μαιμουδιες ειχε κανει)
-
Γιατί δεν κοιτάς πάλι ένα Avensis, εφόσον είσαι ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο και το κόστος συντήρησης του?
-
Κοιταω, αλλα μην νομιζεις οτι παιζουν και πολλα avensis 1.6.
10 ολοκληρες αγγελιες εχει αττική το car.gr (0 απο ιδιωτη) κ συνηθως για την καραβασικη εκδοση θελουν πανω απο 10000 -
Κακα τα ψέματα. Καλός φίλος έχει ένα avensis με 140000χλμ και 10 χρόνια και το περισσότερο που έχει σκάσει είναι πρόσφατα 350 ευρώ για επισκευή μίζας. Κατά τα άλλα τίποτε και το αυτοκίνητο το βλέπω καθημερινά και είναι σαν να βγήκε από την έκθεση. Αν βρεις avensis σε πραγματικά καλή κατάσταση όπως έγραψα και πιο πάνω παρτο και ας βγει και χίλια ευρώ παραπανω από την τιμή που θα ήθελες. Χαμένος δεν θα βγεις.
-
Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις μια ωραιότατη Lancia Delta.
Τους έμπορους και τα πρώην μισθωμένα καλά κάνεις και τα αποφεύγεις imho.
Για το τούρμπο, οδηγώ αμάξια με τούρμπο 10 χρόνια τώρα και δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα οπότε προσωπικά τα εμπιστεύομαι. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ειδικά για το τελευταίο ρίξε μια ματιά εδώ που είναι και σε πετρέλαιο!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7674680/Κακώς δεν έχεις καλή εντύπωση για την Citroen σε ντίζελ. Εγώ κλείνω 4 χρόνια και εξήντα χιλιάδες χιλιόμετρα με μόνο κόστος τα λάδια και είναι με start stop και ημιαυτόματο( δηλαδή πηγές προβλημάτων)
Σ'ευχαριστω Σπυρο.
Για τα Citroen δεν εχω κ την καλυτερη εντυπωση (βεβαια αυτο ειναι απο παλιες εμπειριες- ισως να εχουν αλλαξει τα πραγματα).
Αυτο που εστειλες δεν θα το προτιμουσα και γιατι ειναι πετρελαιο (οπως ειπα δεν κανω τοσα χιλιομετρα που να το δικαιολογουν (12-15κ κανω) και τα φοβαμαι για καποιες ακριβες ζημιες που μπορουν να βγαλουν), και γιατι ειναι αυτοματο (οσο απλουστερα τα πραγματα τοσο καλυτερα). Ασε που για να λεει 118000 km (το κοβω και για εισαγωγης), τρεχα γυρευε..
Οντως παντως, για λογους αξιοπιστιας δεν θα ηθελα να μπλεξω με passat ή με octavia. και το Volvo θα μου αρεσε αλλα λογω ακριβης συντηρησης παλι δεν θα ηθελα να μπλεξω. Φιλος με s40 εχει απαυδήσει.Ειναι πρωτη φορα που μπλεκω με μεταχειρισμενο κ εχω τρομαξει με αυτα π εχω δει (ιδιωτης με αμαξι του 11 με γυρισμενο κοντερ 25k χμ.(ειχε ξεχασει το χαρτι του κτεο χαχαχα), λαστιχα του '12 και ενας θεος ξερει τι αλλες μαιμουδιες ειχε κανει)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
ο Ace δεν πηρε C5 αφου πουλησε το τζιπ Mazda που ειχε και εχει καταστραφει απο τις βλαβες;
Απλα το C4 το δικο σου ηταν ολοκαινουργιο -
Σπυρο, δεν αντιλεγω αλλα κακα τα ψεματα, στα 4 χρονια ολα τα αμαξια ειναι καινουρια κ δεν θα βγαλουν τιποτα - εκτος αν εισαι σουπερ γκαντεμης. Εγω σκεφτομαι τι θα λεει το αμαξι στα 10-12 χρονια (αφου δεν ειμαι της αλλαγής γενικά) κ εκει ειναι που φοβαμαι και τα γαλλικά/ιταλικά (το ίδιο δηλαδή νιώθω και για το Lancia που προτεινε ο kapami - που αισθητικά κιολας δεν μου πολυκολλαει γιατι μαλλον θελω πιο βαρετά πραγματα)
Μακαρι φυσικα να σου βγει εξισου καλα κ σε 4 και σε 14 χρονια αλλα επειδη τα κοιταω ολα βασει πιθανοτητων και στατιστικων ας πουμε οτι γερνω (ελαφρως) προς ιαπωνια μερια.Γνωμες για insignia 1.4T ή mondeo 1.6; Να δω προς τα εκει η θα μετανιωσω την αλλαγη;
Ξαναευχαριστω σε ολους για τις γνωμες σας
-
Καλοτάξιδο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6893642/
-
Πολύ καλό αυτο το Mondeo αλλά υπάρχει η πιθανότητα να έχει τα διπλά χιλιόμετρα!!
Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά και για τα sedan civic και lancer??
Λίγο μικρότερα αλλά καλά αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοτάξιδο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6893642/+100000000000000000000000000000000
-
Που τον στελνεις ν αγορασει......
Αφου ερχεσαι απο avensis τοτε η καλυτερη λυση που προταθηκε ειναι το civic sedan.. Εχει και εξαιρετικο εσωτερικο ,πολυ καλυτερο του toyota...!
-
-
Φίλος μου δούλευε στα μεταχειρισμένα της Hertz....πούλαγε κατά κόρον στον Μπίτρο....καλύτερα μακριά!!
-
Το cruze θα το έπαιζες?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7126753/η Chevrolet δεν πουλάει πλέον Ελλάδα αυτοκίνητα, αλλά στη lion που πάω το aveo μου για service υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να έχω ποτέ πρόβλημα ούτε με το service μου ούτε με κάποιο ανταλλακτικό...
Επιλογή μεταχειρισμένου οικογενειακού 8-10.000