Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    15
    32
    243
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      johnkyr last edited by

1.έχεις αποκλείσει την αγορά μικρομεσαίου ?
      2.το budget σου αρκεί .... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα supermini (όπως και δήποτε να κάνεις κι ένα τεστ drive, πχ ενός (308/focus), φαντάζομαι πως μετά, δεν θα θες να μπεις σε κανένα supermini.
      3. πόσα χλμ το χρόνο θα κάνεις;, πως και δεν σκέφτεσαι την 'μόδα?' των diesel;

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • ken11
        ken11 last edited by

Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
        από ότι φαίνεται κοιτάς supermini βενζίνη

ότι κι αν επιλέξεις τελικά ..... μια συμβουλή, να είναι TURBO
        +1 στο fiesta 125/140Hp
        +2 με τις τις 17Κ€ που λες, είσαι πολύ κοντά και σε fiesta ST

-Καταναλωση ecoboost,5αρι σασμαν,42 λιτρα ντεποζιτο,μετριοι χωροι,αλλα ναι για 25χρονο που δεν θα νοιαστει και για την καταναλωση ειναι ενα πολυ καλο supermini το fiestaki.

Καλυτερος συνδιασμος το 1.0 110TSI με 6αρι σασμαν η και DSG.Aπλα και τα τρια μοντελα αυτα,fiesta,polo,ibiza ειναι στα τελειωματα τους,σε 1-1,5 χρονο περιπουμε θα εχουμε τις νεες γενιες τους.Το yaris εχει εναν δοκιμασμενο ατμοσφαιρικο κινητηρα,αλλα πισω απο τον ανταγωνισμο πλεον και οχι καινουριο τεχνολογικα.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • I
          iceman7 last edited by

Επειδή νέο παιδί είσαι και θα πας την εκδρομουλα σου βγαίνοντας συχνά σε ανοιχτό δρόμο γιατί δεν κοιτάς και το το Yaris diesel; θα το χαρείς αφάνταστα. Και ποιότητα και σβελταδα και αξιοπιστία.

• J
            jonarbk last edited by

Ευχαριστώ παιδιά για όλες τις απόψεις σας, πραγματικά με βοηθάνε πολύ αλλά όπως λέτε όλοι σας, η απόφαση θα γίνει, εννοείται, μετά απ'τα test drive του κάθε αμαξιού

@G-ATOS
            Δυστυχώς, το Navigation μπαίνει μόνο σε αυτές τις εκδόσεις οι οποίες είναι ντίζελ, και σε βενζινοκινητήρα η full έκδοση είναι η KIA RIO 1.2 UPGRADE + που δε το έχει. Απλά αναρωτιέμαι, άμα τους πώ ότι θέλω το Navigation σε αυτή την έκδοση, θα μπορούν να το βάλουν?
            @Aikibill
            Ναι, μετά το test drive θα έχω σίγουρα μια ολοκληρωμένη άποψη για το κάθε αμάξι. Το Yaris δηλαδή, σε χώρους, κοντράρει τους Κορεάτες? Γτ ήμουν ευχαριστημένος με τους χώρους των Rio/i20 για την κατηγορία πάντα Το Fiesta τόσο καλή οδηγική συμπεριφορά έχει?

@ursus
            Οπωσδήποτε, στην τελική αυτο απλά γνώμες ζητάω για τα προτεινόμενα αυτοκίνητα Ξέρω οτι στην τελική, αυτό που θα μου κάνει το κλικ, αυτό θα πάρω

@ursus, @G-ATOS
            Σε όλες τις φουρνίες αμαξιών, θα βγούν πάντα και καλά και κακά οχήματα. Και εγώ προσωπικά, έχω και φίλους και συγγενείς οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν ποτέ σοβαρό πρόβλημα με VW και γενικότερα με ευρωπαΪκές μάρκες. Απλά επειδή έχω στο νου μου και άτομα που μου έχουν πει ότι εχουν υπάρξει σοβαρά προβλήματα με τις μάρκες του Γκρουπ, γι'αυτό είμαι κάπως σκεπτικός. Και ότι οι αντιπροσωπείες τους, αντί να κάνουν το σωστό και να παραδεχτουν οτι όντως κάτι δεν δουλεύει σωστά, πάνε να σε βγάλουν και τρελό και ότι εσύ είσαι ο μοναδικός υπαίτιος για το ότι έβγαλε πρόβλημα το αμάξι. Εννοείται πως δεν κατηγορώ καμία εταιρεία, ίσα ίσα VW, TOYOTA που είναι μεγάλες ανταγωνίστριες της έχω πολύ ψηλά στην υπόληψή μου, η κάθε μια έχει τα καλά της και τα λιγότερο καλά της, και πάντα παίζει ρόλο και πώς χειρίζεται ο καθένας το αυτοκίνητό του . Μια ερώτηση: Ένα θέμα που αφορούσε κάτι για σβησίματα σε χαμηλές στροφές στους TDI 1.4 στα Polo ξέρετε άμα όντως ίσχυε και άμα έχει λυθεί? Είχαν κανα τέτοιο πρόβλημα και οι TSI 1.0??? Γενικότερα, έχουν ακουστεί προβλήματα με τους 1.0 TSI? Γτ είναι και μεγάλη η γκάμα των αυτοκινήτων στα οποία μπαίνουν οι κινητήρες αυτοί.

@odiki_asfaleia
            Το έχω δει και το Peugeot 208, ωραίο αμαξάκι, απο οδηγική συμπεριφορά έχω ακούσει καλά πράγματα, για χώρους δεν ξέρω βέβαια. Απλά ενώ απο έξω είναι πολύ ωραίο, μέσα με χαλάει, αν και πολύ φινετσάτο, το σαλόνι του, σε δύο κυριώς θέματα. Ένα είναι το τιμόνι που είναι πολύ μικρό, και πραγματικά δεν ξέρω γτ το κάνανε έτσι, το οποίο δεν νομίζω να με βολεψει ιδιαίτερα 😕 και ένα δεύτερο σημείο, είναι η κεντρική κονσόλα, η οποία μοιάζει λες και την τομοθέτησαν μέσα την τελευταία στιγμή αλλά εννοείται γούστα είναι αυτά. Όσο για το Corsa, ωραίο δε λέω, αλλά το κιβώτιο όταν άλλαζα ταχύτητες (στην έκθεση πάντα, το αμάξι σβηστό, σταματημένο, μοντέλο έκθεσης, όχι μοντέλο test drive σε έκθεση) ήταν σαν να με ζόριζε στο να της βάλω. Μπορεί απλά να μου φάνηκε, αλλά ήταν λες και έπρεπε να βάλω έξτρα 'ζόρι' για να μπεί η ταχύτητα 😕
            Υ.Γ. γτ τα Κορεάτικα δε τα έχεις σε μεγάλη υπόληψη?

@johnkyr
            Γενικότερα, επειδή είναι κάπως πιο μεγάλα, και θα το θέλω το αμάξι για μέσα στην πόλη κυρίως, δεν πολυσκέφτομαι τα μικρομεσαία, αν και για ορισμένα το budget παραφτάνει απλά προτιμώ ένα μικρότερης κατηγορίας και να του βάλω όσο καλύτερο εξοπλισμό ασφαλείας και κομφορ, παρά να πάρω ένα μεγαλύτερο που μπορεί να περιέχει λιγότερα πράγματα αν και το 308 στο οποίο μπήκα, ήταν πααααααααρα πολύ όμορφο και απ'έξω δείχνει κουκλάκι όσο για ντίζελ, λόγω του ότι θα κυκλοφορώ κυρίως εντός πόλεως, και ποίος ο λόγος να πληρώσω παραπάνω έναν κινητήρα που δε θα τον αποσβέσω εν τελεί? εννοείται θα θέλω να πηγαίνω και κανένα ταξίδι, και στη Χαλκιδική θα πηγαινοέρχομαι, αλλά η κύρια χρήση του αμαξιού θα γίνεται μέσα στην πόλη

@Ken11
            Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ χειροκίνητο, ακόμα έχει άλλη γλύκα. Δεν πειράζει που είναι στα τελειώματα τους, αρκεί να μην βγάλουν προβλήματα λόγω του ότι θα επικεντρωθούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες στην ανάπτυξη των καινούργιων μοντέλων, και δε θα αφήσουν στη μοίρα τους τις παλιές φουρνιές

• J
              jonarbk last edited by

@iceman7
              Το ντίζελ δε το κοιτάω τόσο γτ η βασική μου ασχολία θα είναι να ταξιδεύω στο κέντρο ελέω δουλειάς. Και τα ταξίδια, αν και θα θέλω να πηγαίνω (και θα πηγαίνω ) δε θα είναι τόσα πολλά ώστε να καταφέρω να κάνω απόσβεση τον πετρλαιοκινητήρα. γι' αυτό επικεντρώνομαι στην βενζινοκίνηση

• U
                ursus last edited by

Εχει λυθει το θεμα των πολο.

Για τον 1.0 δεν εχει ακουστει κατι

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • I
                  iceman7 last edited by

Ο χρήστης jonarbk έγραψε:
                  @iceman7
                  Το ντίζελ δε το κοιτάω τόσο γτ η βασική μου ασχολία θα είναι να ταξιδεύω στο κέντρο ελέω δουλειάς. Και τα ταξίδια, αν και θα θέλω να πηγαίνω (και θα πηγαίνω[emoji14]) δε θα είναι τόσα πολλά ώστε να καταφέρω να κάνω απόσβεση τον πετρλαιοκινητήρα. γι' αυτό επικεντρώνομαι στην βενζινοκίνηση

Δεν είναι πάντως θέμα αποσβέσης όσο είδους διαδρομών για να ξεμπουκωνει το dpf

• realzeus
                    realzeus last edited by

Το Fiesta τόσο καλή οδηγική συμπεριφορά έχει?

Μαζί με την Mito, τα δύο κορυφαία supermini σε αυτόν τον τομέα.

• O
                      odiki_asfaleia last edited by

@odiki_asfaleia
                      Το έχω δει και το Peugeot 208, ωραίο αμαξάκι, απο οδηγική συμπεριφορά έχω ακούσει καλά πράγματα, για χώρους δεν ξέρω βέβαια. Απλά ενώ απο έξω είναι πολύ ωραίο, μέσα με χαλάει, αν και πολύ φινετσάτο, το σαλόνι του, σε δύο κυριώς θέματα. Ένα είναι το τιμόνι που είναι πολύ μικρό, και πραγματικά δεν ξέρω γτ το κάνανε έτσι, το οποίο δεν νομίζω να με βολεψει ιδιαίτερα 😕 και ένα δεύτερο σημείο, είναι η κεντρική κονσόλα, η οποία μοιάζει λες και την τομοθέτησαν μέσα την τελευταία στιγμή αλλά εννοείται γούστα είναι αυτά. Όσο για το Corsa, ωραίο δε λέω, αλλά το κιβώτιο όταν άλλαζα ταχύτητες (στην έκθεση πάντα, το αμάξι σβηστό, σταματημένο, μοντέλο έκθεσης, όχι μοντέλο test drive σε έκθεση) ήταν σαν να με ζόριζε στο να της βάλω. Μπορεί απλά να μου φάνηκε, αλλά ήταν λες και έπρεπε να βάλω έξτρα 'ζόρι' για να μπεί η ταχύτητα 😕
                      Υ.Γ. γτ τα Κορεάτικα δε τα έχεις σε μεγάλη υπόληψη?

Το τιμόνι του 208 μου είχε φανεί και εμενα μικρό, αλλά μετά από λίγη συμβίωση δεν το άλλαζα με κανένα πιστεψέ με. Η κεντρική του κονσόλα έχει την οθόνη αφής που από εκεί κάνεις κάποιες ρυθμίσεις και όλα τα υπόλοιπα είναι στη σωστή θέση, πολύ ευκολόχρηστα απότι θυμάμαι. Το μόνο που δεν μου άρεσε στην έκδοση που οδηγούσα ήταν ο λεβιές ταχυτήτων, ίσως έφταιγε η έκδοση, δεν έχω οδηγήσει το βενζινοκινητο 110.
                      Το Κόρσα το οδήγησα μόνο σε ένα καλοοργανωμένο τεστ ντραιβ. Δυνατό, στιβαρό με εκπληκτική ποιότητα και καλό εξοπλισμό, είχε το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (άχρηστο σε εμένα φυσικά), αλλά με χάλασαν δύο πραγματα, μύριζε κακής ποιότητας πλαστικό το καινούργιο και μου έσβησε σε μία επιτόπια στροφή σε νησίδα από αλλαγή πρώτη σε δευτέρα, μάλλον κάποια βλακεία του start-stop, απαράδεκτο φυσικά.
                      Τα Κορεάτικα δεν με πείθουν, τα νοιώθω χωρίς να παρεξηγηθώ πιο χαμηλής κλάσης, η κάπως έτσι.
                      Το Πόλο πάντως κοιταξέ το σοβαρά, είναι σούπερ, το Γιάρις υστερεί πολύ στον κινητήρα τουλάχιστον, άμα το οδηγήσω θα επανέλθω.

• A
                        adriver last edited by

Στα χρήματα που δίνεις, αν θέλεις αυτοκίνητο για οδήγηση, και δεν πειράζουν οι χώροι, κορυφαία επιλογή θεωρώ το Swift Sport
                        http://www.topgear.com/car-reviews/suzuki/swift-sport
                        http://www.autocar.co.uk/car-review/suzuki/swift-sport

• N
                          nascar1 last edited by

Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:

@odiki_asfaleia
                          Το έχω δει και το Peugeot 208, ωραίο αμαξάκι, απο οδηγική συμπεριφορά έχω ακούσει καλά πράγματα, για χώρους δεν ξέρω βέβαια. Απλά ενώ απο έξω είναι πολύ ωραίο, μέσα με χαλάει, αν και πολύ φινετσάτο, το σαλόνι του, σε δύο κυριώς θέματα. Ένα είναι το τιμόνι που είναι πολύ μικρό, και πραγματικά δεν ξέρω γτ το κάνανε έτσι, το οποίο δεν νομίζω να με βολεψει ιδιαίτερα 😕 και ένα δεύτερο σημείο, είναι η κεντρική κονσόλα, η οποία μοιάζει λες και την τομοθέτησαν μέσα την τελευταία στιγμή[emoji14]αλλά εννοείται γούστα είναι αυτά. Όσο για το Corsa, ωραίο δε λέω, αλλά το κιβώτιο όταν άλλαζα ταχύτητες (στην έκθεση πάντα, το αμάξι σβηστό, σταματημένο, μοντέλο έκθεσης, όχι μοντέλο test drive σε έκθεση) ήταν σαν να με ζόριζε στο να της βάλω. Μπορεί απλά να μου φάνηκε, αλλά ήταν λες και έπρεπε να βάλω έξτρα 'ζόρι' για να μπεί η ταχύτητα 😕
                          Υ.Γ. γτ τα Κορεάτικα δε τα έχεις σε μεγάλη υπόληψη?[emoji14]:)

Το τιμόνι του 208 μου είχε φανεί και εμενα μικρό, αλλά μετά από λίγη συμβίωση δεν το άλλαζα με κανένα πιστεψέ με. Η κεντρική του κονσόλα έχει την οθόνη αφής που από εκεί κάνεις κάποιες ρυθμίσεις και όλα τα υπόλοιπα είναι στη σωστή θέση, πολύ ευκολόχρηστα απότι θυμάμαι. Το μόνο που δεν μου άρεσε στην έκδοση που οδηγούσα ήταν ο λεβιές ταχυτήτων, ίσως έφταιγε η έκδοση, δεν έχω οδηγήσει το βενζινοκινητο 110.
                          Το Κόρσα το οδήγησα μόνο σε ένα καλοοργανωμένο τεστ ντραιβ. Δυνατό, στιβαρό με εκπληκτική ποιότητα και καλό εξοπλισμό, είχε το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (άχρηστο σε εμένα φυσικά), αλλά με χάλασαν δύο πραγματα, μύριζε κακής ποιότητας πλαστικό το καινούργιο και μου έσβησε σε μία επιτόπια στροφή σε νησίδα από αλλαγή πρώτη σε δευτέρα, μάλλον κάποια βλακεία του start-stop, απαράδεκτο φυσικά.
                          Τα Κορεάτικα δεν με πείθουν, τα νοιώθω χωρίς να παρεξηγηθώ πιο χαμηλής κλάσης, η κάπως έτσι.
                          Το Πόλο πάντως κοιταξέ το σοβαρά, είναι σούπερ, το Γιάρις υστερεί πολύ στον κινητήρα τουλάχιστον, άμα το οδηγήσω θα επανέλθω.

Αυτό για τα κορεάτικα δεν έχει καμία λογική υπόσταση...

• T
                            trail-rated last edited by

Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο suzuki baleno, ολοκαίνουργιο μοντέλο κινητήρας 1.0 turbo 110 ps και αξιοπρεπείς χώρους. Ισως τρέξουν και προσφορές με το λανσάρισμα. Πήγαινε δές και οδήγησε το!

• C
                              cosneo last edited by

Δείχνει ενδιαφέρουσα πρόταση. Για τον 1,0 τα reviews των ειδικών λενε καλά λόγια που μάλλον θα μπει και στο μεγαλύτερο SX4.
                              Σχεδιαστικά δεν... αλλά οκ.
                              Θα άφηνα όμως να περάσει λίγο ο καιρός. Τα πάντα του σε πρώτη εμφάνιση είναι.

• First post
                                Last post
                              • 1
                              • 2
                              • 2 / 2
                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ