-
Νομίζω ότι ο touring χαρακτήρας της αλλά είναι πιο κοντά στα pilot
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Νομίζω ότι ο touring χαρακτήρας της αλλά είναι πιο κοντά στα pilotSent from my Nexus 5X using Tapatalk
Αναφέρεσαι στα Michelin Pilot Sport4, σωστά;
-
Καλοτάξιδο και από εμένα με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Καλοτάξιδο και από εμένα με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Sent from my iPhone using Tapatalk
Να σαι καλα φίλε
-
Ναι!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Service, αλλαγή 1-2 αισθητήρων και κάποιων μηχανικών μερών - check
Αλλαγή ελαστικών σε Pirelli Pzero - Check
Εγκατάσταση οθόνης pioneer για carplay και spotify + camera πίσω - check
βολτάρες το ΣΚ - Check
Ανέβασμα φώτος στο 4T Forum - Check
Πράγματα που μένουν:
-
Ζάντες:
επειδή είναι πολύ γρατσουνισμένες σκέφτομαι αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή. Αν έχετε προτάσεις πέραν του κλασσικού ασημί που σκέφτομαι να το αφήσω, μιλήστε τώρα -
Φώτα Xenon
-
-
Κουκλάρα....(Ιταλίδα με latin καπούλια)....καλές διαδρομές!!!
-
Οφου οφου!Το flirt εξελίχτηκε άμεσα σε σχέση ε;
Πολύ καλή περίοδος για νέους έρωτες...εύχομαι να το χαρείς τώρα που καλοκαιριάζει, γράφοντας πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα -
Κουκλάρα. Θέλω βόλτα. Καλορίζικη, καλοτάξιδη, και όπως έγραψε ο lleonidas από πάνω, πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Καλοτάξιδη!
-
Τι μουν@ρ@ αμαξι..
-
Εξαιρετικό!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολυ παιδιά!
Προσπαθώ εδώ και καιρό να βγάλω και τη μούρη μια φωτό αλλά οταν βλέπω αυτό τον κώλο....
-
Πολύ ωραίο, να το χαίρεσαι!
Μόνο κάνε μια χάρη στον εαυτόν σου και κυρίως στους άλλους και μην βάλεις τίποτα κινεζο-xenon!!! Εκτός του ότι είναι παράνομα χωρίς ειδικό φακό και πλυστικό, είναι και επικίνδυνα καθώς τυφλώνουν τους πάντες! -
Πολυ καλή παρατήρηση. Εδώ μου είπαν οτι όλα τα xenon γίνονται στην Κίνα.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν θα με στείλουν σε κάποιον που δουλεύει μια γερμανική εταιρία.Εχεις να προτείνεις να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο; Κάποια χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω;
-
Πρεπει να τα φοραει ηδη τα xenon γιατι το εγραψε στα πραγματα που θα κρατησει στο αυτοκινητο οποτε ας ελπισουμε να είναι από τα καλα..
ΥΓ. Πραγματικη κουκλα. Καλοριζικο και καλοταξιδο.
edit: Με προλαβε.. ειχα την εντυπωση ότι φοραγε ηδη xenon,..
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Πρεπει να τα φοραει ηδη τα xenon γιατι το εγραψε στα πραγματα που θα κρατησει στο αυτοκινητο οποτε ας ελπισουμε να είναι από τα καλα..ΥΓ. Πραγματικη κουκλα. Καλοριζικο και καλοταξιδο.
edit: Με προλαβε.. ειχα την εντυπωση ότι φοραγε ηδη xenon,..
Εχεις δίκιο Χαχα, όπως το έγραψα μπορεί να εννοηθεί και ως πράγματα που θα μείνουν,
αλλά εννοούσα οτι αυτά είναι τα πράγματα που μένουν ως εκκρεμότητεςSent from my iPhone using Tapatalk
-
Τοτε Οκ. Εχεις δικιο υπαρχει και αυτή η εκδοχή του 'πραγματα που μενουν'... αλλα σαν πρωτη σκεψη μου ηρθε το ότι τα εχει ηδη το αυτοκινητο και δεν θα τα αλλαξεις.
Παντως μιας και το εφερε το θεμα αληθεια τι πραγματα πρεπει να κοιταξει τωρα που θελει να βαλει xenon ο φιλος Thanoss?
Για παράδειγμα ο REALZEUS ειπε για ειδικο φακο. Εννοει φανταζομαι projectors ετσι? Στην περιπτωση που εχει προβολεα με κατοπτρο και καθρεπτες (τους κλασσικους που φοραγαν τα αυτοκίνητα της περασμένης δεκαετιας) τι κανει?
Επισης μιλησε για πλυστικο συστημα. Εννοεις τα πιτσηλιστηρια που απλα πετανε νερο φιλε REALZEUS?
Ένα άλλο θεμα επισης το συστημα αυτόματης ρυθμισης της δεσμης. Παει πακετο μαζι με τους projectors ή μπορει να μπει και προσθετο μετα σε περιπτωση που δεν το εχει? -
Ναι, θέλει αλλαγή το κάτοπτρο για να είναι σωστό, αλλιώς τυφλώνει τους απέναντι. Το πλυστικό πρέπει να υπάρχει γιατί το λερωμένο φανάρι κάνει διάθλαση και πάλι τυφλώνεις, είναι μάλιστα Κανονισμός της Ε.Ε. Εξαιρούνται τα νέα φτηνότερα xenon χαμηλής φωτεινότητας. Η αυτόματη ρύθμιση της δέσμης επιβάλλεται να υπάρχει για τον ίδιον λόγο.
-
Οποτε σε περιπτωση που θελεις να βαλεις σωστα xenon σε αυτοκινητο χωρις projectors σχεδόν το ξεχνας... εκτος αν βαλεις τα μουφο-xenon και τυφλωνεις ολο το κοσμο... το οποιο για μενα είναι εγκλημα.
edit: οσο αφορα το πλυστικο όμως γιατι χρειαζεται μονο στα xenon? και στους απλους προβολεις με λαμπες αλογονου παλι δεν θα τυφλωνει το λερωμενο φαναρι?
Γνώμες για αγορά σπορ μετ/νου αυτοκινήτου ως €20.000 +-