-
Γεια σας κι από μένα.
Ψάχνω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που κατά κύριο λόγο ως σκοπό θα έχει να με ενθουσιάζει όταν το οδηγώ και όταν το κοιτάω καθώς το κλειδώνω φεύγοντας.
- Δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα οπότε δεν με ενδιαφέρει το θέμα βενζίνη/πετρέλαιο.
- Δεν θα ήθελα να πληρώνω πολλά λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας και φόρους πολυτελείας, οπότε θα έβαζα ως όριο τα 2.000cc +-
- Ιδανικά θα διέθετα 15.000, αλλά μπορώ να φτάσω τα 20.000 για κάτι που (υποκειμενικά) αξίζει.
Τα αυτοκίνητα που βλέπω μέχρι στιγμής:
AR Brera 1750cc - 2200cc του 08-09.
BMW 320 Cabrio του 09-10.
AR GT 1800cc του 10.AR Mitto QV του 12 και πάνω.
AR Giulietta του 14-15.
Audi A3 S-line του 12 και πάνω.Τα αυτοκίνητα που γράφω πιο πάνω είναι με σειρά προτίμησης με τελείως υποκειμενικά κριτήρια.
Έχετε άλλες προτάσεις; Τι λέτε για τη λίστα μου;
Ευχαριστώ!
-
Γεια σας κι από μένα.
Ψάχνω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που κατά κύριο λόγο ως σκοπό θα έχει να με ενθουσιάζει όταν το οδηγώ και όταν το κοιτάω καθώς το κλειδώνω φεύγοντας.
- Δεν θα κάνει πολλά χιλιόμετρα οπότε δεν με ενδιαφέρει το θέμα βενζίνη/πετρέλαιο.
- Δεν θα ήθελα να πληρώνω πολλά λεφτά σε τέλη κυκλοφορίας και φόρους πολυτελείας, οπότε θα έβαζα ως όριο τα 2.000cc +-
- Ιδανικά θα διέθετα 15.000, αλλά μπορώ να φτάσω τα 20.000 για κάτι που (υποκειμενικά) αξίζει.
AR Giulietta του 14-15.
Audi A3 S-line του 12 και πάνω.Τα αυτοκίνητα που γράφω πιο πάνω είναι με σειρά προτίμησης με τελείως υποκειμενικά κριτήρια.
Ευχαριστώ!
-
Γεια σας κι από μένα.
AR Giulietta του 14-15.
Ευχαριστώ!
-
Εντελως υποκειμενικα λοιπον, τη brera και ιδανικα την tbi.. μη ρωτας γιατι, εχω προσωπικα κολλημα με το αυτοκινητο, οποτε οποιος μπορει να το αποκτησει απλα του το ευχομαι
(προσοχη η λευκη στο car.gr ειναι πρωην δημοσιογραφικο-δοκιμων !)Σε giulietta θα κοιταγα την QV μονο....
Αν δε σε πειραζει οτι θα το παντρευτεις, laguna coupe GT επισης.
και αυτο συγκεκριμενα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6967420/ -
Θενξ για τις προσθήκες στη λίστα! Την είδα τη λευκή.
Εννοείς οτι την έχουν λιώσει οι δημοσιογράφοι;
Εντάξει εδώ που τα λέμε, οι άλλες brera που παίζουν, όλο και κάποιος άλλος θα τις εχει λιώσει. Η άσπρη λες ειναι τέρμα λιώμα ;
Εγώ έχω βάλει στο μάτι μια κόκκινη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως αυτή η Brera μου έχει κάψει την καρδιά...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Η λευκη brera εννοω οτι ηταν αμαξι δοκιμων περιοδικων οποτε και δε ξερεις ποσοι το εχουν οδηγησει και τι χρηση εχει γινει.... εγω δε θα το ρισκαρα.
-
[quote='nonos']Η λευκη brera εννοω οτι ηταν αμαξι δοκιμων περιοδικων οποτε και δε ξερεις ποσοι το εχουν οδηγησει και τι χρηση εχει γινει.... εγω δε θα το ρισκαρα.[/quote
Δεν έχεις κι άδικο, περισσότεροι οδηγοί = περισσότερες πιθανότητες κακομεταχείρισης
-
Brera .Πολυ καλη επιλογη.
Τωρα αν θες παλι να ξεχωριζει το ματι σου το αυτοκινητο σου απο τα αλλα... κοιτα και αυτο...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7748618/Τουλαχιστον εχει ποιο ενδιαφερον μρσα κι εξω απο τα αλλα της κατηγοριας κατα την γνωμη μου παντα.
-
Εγώ προσωπικά έχω άλφα αλλά θα πρότεινα να δεις/οδηγησεις μίνι κουπερ ς
-
Τα χα σκεφτει και τα δυο ,αλλα ειπα να μην τον μπλεξω χειροτερα..
Τοσα λεφτα παντως καλυτερα θα ταν να παει σε πιο 'αμαξι' και οχι παιχνιδι-'κουβαδακι'.. Και τη mito θα την απερριπτα δηλαδη. Και η GT ειναι παλιοτερης γενιας σασσι-αυτοκινητο. Και οι τελευταιες ειναι ακριβες. -
Το πεζο δεν ειναι 207 . Κουβαδακι δηλ! Ανηκει σε μεγαλυτερη κατηγορια. Διαστασεις η αλλιως ογκο μεγαλυτερης κατηγοριας . Μια ματια στο car και βλεπει κανεις ολο αουντι ΤΤ Α5 και Α3. Bonus. Clk mini cooper
Αυτοκινητα που βαριεσαι να τα βλεπεις εξω. Οσο καλα κι αν ειναι.
Πιστευω πως καλο ειναι να βλεπουμε και αλλες επιλογες. -
Εννοειται οτι συμφωνω να βλεπεις και περα απο τα 'καθιερωμενα'
-
Αναλογα και τα γουστα φυσικα. Πχ εγω θα επαιρνα μια brera v6 με κομπρεσσορα..... Βελτιωμενη .....
-
Προσωπικά δεν μου αρέσει το πεζό. Είναι σίγουρα διαφορετικό και ξεχωρίζει, αλλά κάτι στο σχεδιασμό του μου ξενίζει και δεν κάνει κλικ
- Α5 Cabrio μόλις προστέθηκε στη λίστα.
Όχι σε mini cooper, ο φίλος το έθεσε πολύ σωστά, πάμε σε κάτι πιο...αμάξι. Για αυτό όσο και να μου αρέσει η mito, δυστυχώς βγαίνει από τη λίστα.
Η GT ακόμα παραμένει γιατί δεν ξέρω, αυτό το αμάξι είναι ακόμα ερωτεύσιμο
Είδα πρόσφατα και το AR 159 tbi. Κι αυτό πολύ όμορφο, νομίζω φοράει τον ίδιο κινητήρα με αυτόν της brera, αλλά παραμένει πολύ...οικογενειακό για τα γούστα μου, οπότε μένει οριακά εκτός λίστας.
Όπως βλέπετε δεν έχω βάλει καν το audi TT μέσα στη λίστα.
Αν θα μπορούσα να κάνω λίγο παραπάνω stretch το budget, θα κοιτούσα και προς GLA μεριά...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αναλογα και τα γουστα φυσικα. Πχ εγω θα επαιρνα μια brera v6 με κομπρεσσορα..... Βελτιωμενη .....Αυτή η brera έχει κάψει καρδιές
Εγώ θα έπαιρνα οποιαδήποτε, αρκεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε τεκμήριο και αν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και τον φόρο πολυτελείας, ακόμα καλύτερα
-
Πάντως αν η Brera περνάει τους ελέγχους....δεν βρίσκω λόγο γιατί όχι?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Πάντως αν η Brera περνάει τους ελέγχους....δεν βρίσκω λόγο γιατί όχι?
Sent from my iPad using TapatalkΤο μόνο πρόβλημα με τη Brera είναι ότι το 1750tbi κάνει 20 και το 2200 κάνει 10+. Η διαφορά είναι τεράστια και εννοείται ότι θα προτιμούσα να πάω στο 2200. Απλά μετά έχεις φόρο πολυτελείας και τέλη στα 1031 ευρώ σύμφωνα με το site http://www.money-money.gr/news/posos-in ... forias/453
που νομίζω ότι είναι περισσότερα σύμφωνα με τον πίνακα που το ίδιο site έχει, το αυτοκίνητο που κυκλοφόρησε πρώτη φορά στην Ελλάδα από το 09 εώς το 13 στα 2200cc πληρώνει 530 ως φόρο πολυτελείας + 690. 1220 ευρώ το χρόνο σε κάνουν να ξανασκέφτεσαι μήπως αξίζει τον κόπο να φτάσεις τα 20 για το 1750tbi. Από την άλλη, θα περάσουν 8-10 χρόνια μέχρι να καλυφθεί η οικονομική διαφορά μεταξύ τους και αμφιβάλω αν θα κρατήσω το αυτοκίνητο 10 χρόνια.
Αυτό είναι το μόνο θέμα που έχω.
-
Θάνο, έλα παλικάρι μου πάρε ένα τέτοιο και άσε τα ημίμετρα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7294866/
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Θάνο, έλα παλικάρι μου πάρε ένα τέτοιο και άσε τα ημίμετρα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7294866/Οι πόρσε που μου αρέσουν κοστίζουν λίγο παραπάνω
Γνώμες για αγορά σπορ μετ/νου αυτοκινήτου ως €20.000 +-