-
Και μένα πολύ άσχημο μου φαίνεται το renegade εσωτερικά βέβαια το βάζω πρωτο στην κατηγορία του των μικρομεσαίων suv. Και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω το vitara οσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο οπτικά το vitara, όπως και το 500χ πολύ ομορφο απο κοντα
-
εγώ από την άλλη το βλέπω πολύ όμορφο (ιδίως με κάτι 'παστέλ' χρώματα είναι για μένα απίστευτα όμορφο), αλλά από μέσα δεν μου φάνηκε πολύ ποιοτικό.
'H μάλλον 'φτωχό' θα έλεγα και όχι μη-ποιοτικό -
σε ποιο αναφερεσε skous ;
-
Νομίζω ότι το kadjar πρέπει να έχει όλα όσα θες.
Πετρέλαιο
Αυτόματο
4x4
Χώρους
Και από όσα ακούγεται θα χει και καλές τιμές. ... -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η αισθητικη των οχηματων της φίρμας είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη. Από αξιοπιστία δεν ξέρω. Επί σειρά ετών εφοδιάζαν όμως κάποια οχήματα με κινητήρες της Merc αν δεν κάνω λάθος. Πάντως εάν δεν υπάρχει δίκτυο υποστήριξης τότε θα πήγαινα για άλλα. Από εκεί και μετά το renegade είναι ένα ασφαλές εισιτήριο στον κόσμο των suv, με καλή μεταπωλητική αξία αλλά και με αρκετά πληθωρικό δίκτυο υποστήριξης. Το vitara δεν το συμπαθω έχοντας βέβαια στο μυαλό μου τα οχήματα στα οποία αναφέρονταν το συγκεκριμένο όνομα, εντούτοις θα το προτιμούσα στην σύγκριση αυτού κι ενός scross.Ναι Σπυρο ειχε για ενα διαστημα κινητηρες της Merc. Και βγηκαν και αξιοπιστοι. Ομως φοβαμαι την υποστηριξη σε ανταλλακτικα, παθητικη ασφαλεια και τα λεφτα αυτα θα τα εδινα για καποιο αλλο.
-
Εχεις δίκιο Στηβ. Τα ίδια χρήματα που ζητά τουτο τα έσπρωξε καλός φίλος για να πάρει ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο ML. Στην σύνέχεια του έβαλε και υγραέριο και είναι εδώ και τρία χρόνια ο ορισμός του ευτυχισμένου οδηγού.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
σε ποιο αναφερεσε skous ;στο renegade Μήτσο...
Στα Γιάννενα, πάντως, βλέπω όλο και περισσότερα...Πουλάει καλά!
Και μάλιστα η μικρή έκδοση βενζίνης είναι και σχετικά οικονομική από ότι είδα... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πετρέλαιο
Αυτόματο
4x4
Χώρους
Και από όσα ακούγεται θα χει και καλές τιμές. ...Δεν ξέρω που ακούγεται αυτό, αλλά εάν έρθει με τις τιμές που έχει στο εξωτερικό μόνο καλές δεν τις λες.
Ειδικά αν βγει πιο ακριβό από το QQ.
-
Δεν είναι κακό να βγει λιγο πιο ακριβό στην κορυφαία του έκδοση συγκρινόμενο με του qq. Άλλωστε οι προδιαγραφές του δείχνουν πως πρόκειται για βελτιωμένο qq στα σημεία αν έχω καταλάβει καλά. Από εκεί και μετά νομίζω πως η renault σε κάθε κατηγορία έδινε πάντα ένα καλό vfm όπως γενικότερα πράττουν οι Γαλλικές. Τεσπα ίσως κάνω λάθος αλλά το kadgar δείχνει από τις πρώτες εντυπώσεις πιο ταξιδιάρικο.
-
Το Kadjar περίπου στις τιμές του Qashqai με πάνω κάτω ίδιο εξοπλισμό.
Αλλά με τη 2η φορά αριστερά και τα αμάξια στο τελωνείο παγωμένα τα λανσαρίσματα νέων μοντέλων όλων των εταιρειών γίνονται με το σταγονόμετρο, αφού ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το μέτρο της απόσυρσης.
-
Δηλαδή σε όλη την Ευρώπη είναι πιο φτηνό από το QQ αλλά στο Ελλαδιστάν δε μας νοιάζει να το πληρώσουμε το καπέλο.....
-
Σε κάποιες νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί τιμολογιακά το Kadjar πάνω από το Qashqai.
Ελλάδα για αρχή ίδιες τιμές για Qashqai-Kadjar με σχεδόν ίδιο εξοπλισμό - λογικά.
-
Πετρέλαιο
Αυτόματο
4x4
Χώρους
Και από όσα ακούγεται θα χει και καλές τιμές. ...Το QQ πάντως δε βγαίνει σε 4x4 έκδοση με αυτόματο κιβώτιο. Σίγουρα θα βγαίνει το Kadjar;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Kadjar περίπου στις τιμές του Qashqai με πάνω κάτω ίδιο εξοπλισμό.Αλλά με τη 2η φορά αριστερά και τα αμάξια στο τελωνείο παγωμένα τα λανσαρίσματα νέων μοντέλων όλων των εταιρειών γίνονται με το σταγονόμετρο, αφού ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με το μέτρο της απόσυρσης.
Δηλαδή τα Kadjar έχουν έρθει ήδη τελωνείο και ο Θεοχαράκης περιμένει να δει τι θα γίνει με την απόσυρση;
-
Μόνο ο Θεοχαράκης;
Εδώ και ενάμιση μήνα τα μόνα αυτοκίνητα που ταξινομούνται είναι:
-
2.0 κυβικά που δεν επωφελούνται απόσυρσης
- εκτελωνισμένα από πέρσι, άρα είχε περάσει το όφελος απόσυρσης πάνω τους
- ελάχιστα επείγοντα εταιρικά που τα εκτελωνίζουν χωρίς απόσυρση αν επείγουν
- σπάνιοι ιδίωτες που τα βιάζονται αλλά τα αγοράζουν ακριβότερα αφού δεν μπαίνει όφελος απόσυρσης.
Αν δει κανείς τις καθημερινές ταξινομήσεις του υπουργείου μεταφορών ταξινομούνται σχεδόν μόνο μηχανάκια. Όλες οι εταιρείες τα έχουν παγωμένα τελωνείο. Και ο πελάτης φυσικά το αφήνει αν έχει παραγγείλει από τη στιγμή που θα κερδίσει από 1000-2800 euro. Βέβαια στις αντιπροσωπείες ρευστότητα μηδέν αλλά τα έξοδα τρέχουν κανονικά.
Και γιατί η οποιαδήποτε κεντρική αντιπροσωπεία να κάνει λανσάρισμα οπουδήποτε νέου μοντέλου από τη στιγμή που δεν μπορεί να το κάνει ολοκληρωμένα. Εστω ότι δίνει τιμές και 2 δημοσιογραφικά στα περιοδικά. Τι να το κάνει αφού δεν θα μπορεί να έχει εκθεσιακά, test drives, δεν θα μπορεί να παραδίδει αυτοκίνητα, θα γκρινιάζουν οι πελάτες και με τη ρευστότητα να ρίξει διαφήμιση όταν δεν έρχονται έσοδα.
Ολα στη κατάψυξη.
-
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εχεις δίκιο Στηβ. Τα ίδια χρήματα που ζητά τουτο τα έσπρωξε καλός φίλος για να πάρει ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο ML. Στην σύνέχεια του έβαλε και υγραέριο και είναι εδώ και τρία χρόνια ο ορισμός του ευτυχισμένου οδηγού.Μια χαρα εκανε για εμενα! Πονταρω πολλα στην υποστηριξη απο την αντιπροσωπεια. Μην ψαχνω οπως καναμε παλια με τηλ για να βρουμε ανταλλακτικο. Ή για κατι απλο να περιμενω κανα 2 βδομαδες.
-
Ξέρει κανείς αν τα lt του QQ είναι 430 με ρεζέρβα ανάγκης ή με κιτ επισκευής;
-
Εμένα έχει μέσα ρεζέρβα
-
Εμένα έχει μέσα ρεζέρβαΚ ποσα λιτρα είναι; 400 ή 430;
-
Νομίζω 430
4X4 Diesel Auto?