-
Εγώ έχω το renegade . Ο αδερφός μου στην Αμερική εκεί ένα Subaru impreza που έχει μόνιμη τετρακίνηση πάνω . Εντυπωσιαστηκε με το jeep .
Το subaru XV έχει cvt αυτόματο που δεν είναι και πολύ καλό . Επίσης στην έκδοση με το cvt ξεκινά περίπου στα 27 όσο δηλαδή και το renegade . Οπότε δεν βλέπω πως μένουν 7 χιλιάρικα .
Για μένα το derby θα είναι ανάμεσα στο renegade και στο kuga . Αλλά θετικά το πρώτο άλλα το δεύτερο .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Επισης, αν μπορει να περιμενει λιγο ο φιλος, πολύ καλο φαινεται να είναι και το νέο tiguan! 20mm αποσταση από το εδαφος και τεράστιοι χωρο.! Δεν ξερω μονο εάν τα μικρα μοτερ (1.6tdi,1.4tsi) θα συνδυάζονται με τετρακινηση. Αν εχει καποιος καποια επιπλέον info σχετικα με αυτό ας την καταθεσει.το ψάχνω γενικά το θέμα και εγω με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά το βλέπω για 30+ χαλαρά
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Εγώ ακούω VW και βγάζω αφρούς .Ο άνθρωπος είπε μέχρι 1800 κυβικά . Προφανώς θέλει να αποφύγει το διλιτρο. Και το kuga βγάζει 182 άλογα στον 1.5 .
βγαίνει ΚΑΙ με 150 ΚΑΙ με 182, αλλά το δεύτερο κάνει πάνω από 30k, ενώ το πρώτο λιγότερα
το subaru για εκτός θα είναι καλή επιλογή, αλλά στον δρόμο υστερεί
-
παίζουν τα Q3 και GLA σε αυτές τις τιμές?
Στο τιμολογιακό κομμάτι τα δύο μοντέλα στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο ξεπερνούν τα 30.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το Audi Q3 1,4
TFSI S tronic κοστίζει 30.140 ευρώ με απόσυρση, ενώ η Mercedes GLA 200 Auto είναι λίγο ακριβότερη (31.216 ευρώ με απόσυρση), όμως και με ελάχιστα καλύτερο εξοπλισμό καθώς εφοδιάζεται στάνταρ με cruise control. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ ακούω VW και βγάζω αφρούς .
Ο άνθρωπος είπε μέχρι 1800 κυβικά . Προφανώς θέλει να αποφύγει το διλιτρο. Και το kuga βγάζει 182 άλογα στον 1.5 .
Γιατί το λες αυτό αυτοκράτορα;
@drenie καταρχήν καλοτάξιδο το Jeepακι και καλές διαδρομές!
Αναφερόμουν στο manual XV με τα κοντά το οποίο πάει γύρω στα 23000. Υποθέτω ότι το Jeep δεν πάει κάτω από 30Κ στην 4χ4 εκδοση. Εξ ου και η διαφορά που ανέφερα. Η οποία μάλλον μεγαλώνει στη χρήση με δεδομένο ότι ο Multiair καίει αρκετά (με πολύ καλύτερες επιδόσεις βέβαια...).
Όμως αν μιλάμε για το CVT που είναι ακριβότερο, τότε ναι η διαφορά πέφτει γύρω στα 4-4.5Κ.
-
Εμφανισιακά προτιμώ το renagate αλλά και το Vitara μου αρέσει και έχει το 100% αυτών που ζητάω. Θα ήθελα όμως σε χώρους κάτι παραπάνω. Το Kuga νομίζω ότι πάει στα 35000€. Θα ήθελα να δω και τα καινούργια Tiguan και Atteca αν και δεν τρελαίνομαι με τον όμιλο.
-
Εγώ ακούω VW και βγάζω αφρούς .
Ο άνθρωπος είπε μέχρι 1800 κυβικά . Προφανώς θέλει να αποφύγει το διλιτρο. Και το kuga βγάζει 182 άλογα στον 1.5 .
Γιατί το λες αυτό αυτοκράτορα;
@drenie καταρχήν καλοτάξιδο το Jeepακι και καλές διαδρομές!
Αναφερόμουν στο manual XV με τα κοντά το οποίο πάει γύρω στα 23000. Υποθέτω ότι το Jeep δεν πάει κάτω από 30Κ στην 4χ4 εκδοση. Εξ ου και η διαφορά που ανέφερα. Η οποία μάλλον μεγαλώνει στη χρήση με δεδομένο ότι ο Multiair καίει αρκετά (με πολύ καλύτερες επιδόσεις βέβαια...).
Όμως αν μιλάμε για το CVT που είναι ακριβότερο, τότε ναι η διαφορά πέφτει γύρω στα 4-4.5Κ.
Αν μελετήσεις λίγο τα 'νούμερά' του υστερεί αρκετά σε επιδόσεις. Ιδίως σε σύγκριση με το renegade είναι πολύ πίσω.
Έχω απεριόριστο σεβασμό στη Subaru, ίσως γιατί έχω 'χαρεί' το impreza του αδερφού μου που είχε φτάσει τα 370 άλογα - δεν έχω ξανανιώσει έτσι μέσα σε αμάξι - αλλά και γιατί το forester το θεωρώ από τα καλύτερα στο είδος του, αλλά το XV το θεωρώ από τις άστοχες επιλογές της εταιρίας, μάλλον στην προσπάθειά της για μια πιο εμπορική επιλογή σε μια κατηγορία που οι άλλες εταιρίες προσφέρουν πολύ περισσότερα σε κάθε τομέα (εμφάνιση, επιδόσεις, κατανάλωση, τεχνολογία, καμπίνα, χώρο αποσκευών...). -
Αν μελετήσεις λίγο τα 'νούμερά' του υστερεί αρκετά σε επιδόσεις. Ιδίως σε σύγκριση με το renegade είναι πολύ πίσω.
Έχω απεριόριστο σεβασμό στη Subaru, ίσως γιατί έχω 'χαρεί' το impreza του αδερφού μου που είχε φτάσει τα 370 άλογα - δεν έχω ξανανιώσει έτσι μέσα σε αμάξι - αλλά και γιατί το forester το θεωρώ από τα καλύτερα στο είδος του, αλλά το XV το θεωρώ από τις άστοχες επιλογές της εταιρίας, μάλλον στην προσπάθειά της για μια πιο εμπορική επιλογή σε μια κατηγορία που οι άλλες εταιρίες προσφέρουν πολύ περισσότερα σε κάθε τομέα (εμφάνιση, επιδόσεις, κατανάλωση, τεχνολογία, καμπίνα, χώρο αποσκευών...).Για τον κινητήρα θα συμφωνήσω, είναι το μελανό του σημείο και μοιάζει παράταιρος δίπλα στα τούρμπο που κυκλοφορούν. Είναι ο συμβιβασμός στην ελληνική φορολογική πραγματικότητα, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο 2.0D ο οποίος είναι μια χαρά. Λείπει όμως ένας σύγχρονος diesel χαμηλού κυβισμού.
Ομως με δεδομένο ότι όποιος ψαχνει αυτοκινητο της κατηγορίας δεν έχει σε πρώτη προτεραιότητα τις επιδόσεις και το ότι το μοντέλο αυτό είναι πραγματικό τετρακίνητο, με το μεγαλύτερο clearance από τα υπόλοιπα και απο τα μοναδικά στο είδος του με κοντές σχέσεις (μαζι με το Jeep), για εμένα αξίζει ως επιλογή για κάποιον που δεν κάνει πολλά km και τον ενδιαφέρει πραγματικά η χρήση της τετρακίνησης.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις (πλην επιδόσεων) δε θα συμφωνήσω:
- Εμφάνιση: Εντελώς υποκειμενικό - εμένα το XV μου φαίνεται συμπαθητικό.
- Τεχνολογία: Αν μη τι άλλο η Subaru έχει αρκετή από δαύτη.
-Κατανάλωση: Για ατμοσφαιρικό βενζινης νομιζω ότι ειναι η αναμενόμενη. Ενταξει δεν μπορει να συγκριθεί με τα diesel βεβαια... - Εσωτερικό: Μια χαρά μου φαίνεται. ΟΚ δεν είναι πολυτελές αλλά είναι καλοφτιαγμένο.
- Χωρος αποσκευών: Με 380lt είναι στο μ.ο. Πχ Το vitara είναι στα 375, το qq στα 400, το Jeep στα 350. Δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα και εδώ.
Συμπερασματικά έγω θα έλεγα ότι το XV είναι 'το forester του φτωχού' και ως τέτοιο μόνο άστοχο εμπορικά δεν θα το χαρακτήριζα.
-
koralli καλημέρα!
Για τον κινητήρα λοιπόν συμφωνούμε! Μάλιστα ορισμένα από τα νούμερά του είναι απελπιστικά αργά! Αν δεις π.χ. ενδεικτικά μόνο το 0-100, το αμάξι είναι τάφος!
http://www.gocar.gr/cars/SUBARU/XV/
Πώς να κάνεις ταξίδι με αυτό;Για να δούμε για τα άλλα πιο προσεκτικά:
Γράφεις :- Εμφάνιση: Εντελώς υποκειμενικό - εμένα το XV μου φαίνεται συμπαθητικό.
Απαντώ :
Δεν διαφωνώ για το υποκειμενικό, αλλά π.χ. η πλειοψηφία που διαλέγει π.χ. QQ δεν θα συμφωνήσει. Μαζί της και εγώ!
Γράφεις :
Απαντώ :
Η Subaru αν δεν κάνω λάθος ιδίως για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει ενσωματώσει συστήματα σαν το active shield της nissan/renault ή παρόμοια συστήματα άλλων εταιριών.
Γράφεις :
-Κατανάλωση: Για ατμοσφαιρικό βενζινης νομιζω ότι ειναι η αναμενόμενη. Ενταξει δεν μπορει να συγκριθεί με τα diesel βεβαια...
Απαντώ :
Συμφωνώ για όσα γράφεις για τα diesel. Βέβαια και το Renegade βενζίνης δεν έχει καλή κατανάλωση. Εδώ ο χρήστης επιλέγει με βάση τη χρήση που θα κάνει.Γράφεις :
- Εσωτερικό: Μια χαρά μου φαίνεται. ΟΚ δεν είναι πολυτελές αλλά είναι καλοφτιαγμένο.
Απαντώ :
Σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πίσω, όπως και η άλλη ιδιαίτερα συμπαθής μου ιαπωνική μάρκα, η mitsubishi. Πρέπει να βελτιώσουν πολύ την εικόνα τις καμπίνας για να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό.
Γράφεις :
- Χωρος αποσκευών: Με 380lt είναι στο μ.ο. Πχ Το vitara είναι στα 375, το qq στα 400, το Jeep στα 350. Δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα και εδώ
Απαντώ :
Το QQ είναι ήδη στα 430 λίτρα και ο φίλος θέλει περισσότερα. Το Q3 είναι στα 460, όσα περίπου νομίζω έχει ήδη το νέο HRV, ενώ το Kadjar έχει περισσότερα. Προσωπικά πιστεύω ότι για οικογένεια τα 430 του QQ είναι το minimum εάν έχεις παιδιά. Μετά...μπαγκαζιέρα! Εγώ που κατέβηκα ταξίδι τα χριστούγεννα στα 505 λίτρα του δικού μου χώρεσα τα πράγματα ίσα ίσα στο πορτ παγκάζ (2 μεγάλες βαλίτσες όρθιες, παρκοκρέβατο, καρότσι, ένας τενεκές 17κιλος για λάδι...και μετά διάφορες μικροτσάντες, από τις οποίες μια δυο μπήκαν και μέσα στην καμπίνα στον χώρο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού...). Η γυναίκα μου έκατσε στο πίσω κάθισμα μαζί με τις δύο κόρες μου που κάθονταν σε παιδικά καθίσματα. Νομίζω ότι π.χ. στο QQ με 75 λίτρα λιγότερα θα χωρούσαν σαφώς πιο δύσκολα και κάποια ακόμη θα έπρεπε να πάνε στην καμπίνα αντί για το πορτ παγκάζ. Για τα υπόλοιπα που γράφεις οι παραχωρήσεις θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες. Και να μην μπω στο κόπο να γράψω για καλοκαιρινές διακοπές (ομπρέλες, ψάθες, κουβαδάκια, βατραχοπέδιλα, μάσκες κτλ.). Τότε μου φαίνεται ότι θα πρέπει να βάλω και εγώ πάλι τον...κουβά από πάνω!
-
koralli καλημέρα!
Για τον κινητήρα λοιπόν συμφωνούμε! Μάλιστα ορισμένα από τα νούμερά του είναι απελπιστικά αργά! Αν δεις π.χ. ενδεικτικά μόνο το 0-100, το αμάξι είναι τάφος!
http://www.gocar.gr/cars/SUBARU/XV/
Πώς να κάνεις ταξίδι με αυτό;Για να δούμε για τα άλλα πιο προσεκτικά:
Γράφεις :- Εμφάνιση: Εντελώς υποκειμενικό - εμένα το XV μου φαίνεται συμπαθητικό.
Απαντώ :
Δεν διαφωνώ για το υποκειμενικό, αλλά π.χ. η πλειοψηφία που διαλέγει π.χ. QQ δεν θα συμφωνήσει. Μαζί της και εγώ!
Γράφεις :
Απαντώ :
Η Subaru αν δεν κάνω λάθος ιδίως για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει ενσωματώσει συστήματα σαν το active shield της nissan/renault ή παρόμοια συστήματα άλλων εταιριών.
Γράφεις :
-Κατανάλωση: Για ατμοσφαιρικό βενζινης νομιζω ότι ειναι η αναμενόμενη. Ενταξει δεν μπορει να συγκριθεί με τα diesel βεβαια...
Απαντώ :
Συμφωνώ για όσα γράφεις για τα diesel. Βέβαια και το Renegade βενζίνης δεν έχει καλή κατανάλωση. Εδώ ο χρήστης επιλέγει με βάση τη χρήση που θα κάνει.Γράφεις :
- Εσωτερικό: Μια χαρά μου φαίνεται. ΟΚ δεν είναι πολυτελές αλλά είναι καλοφτιαγμένο.
Απαντώ :
Σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά πίσω, όπως και η άλλη ιδιαίτερα συμπαθής μου ιαπωνική μάρκα, η mitsubishi. Πρέπει να βελτιώσουν πολύ την εικόνα τις καμπίνας για να σταθούν απέναντι στον ανταγωνισμό.
Γράφεις :
- Χωρος αποσκευών: Με 380lt είναι στο μ.ο. Πχ Το vitara είναι στα 375, το qq στα 400, το Jeep στα 350. Δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα και εδώ
Απαντώ :
Το QQ είναι ήδη στα 430 λίτρα και ο φίλος θέλει περισσότερα. Το Q3 είναι στα 460, όσα περίπου νομίζω έχει ήδη το νέο HRV, ενώ το Kadjar έχει περισσότερα. Προσωπικά πιστεύω ότι για οικογένεια τα 430 του QQ είναι το minimum εάν έχεις παιδιά. Μετά...μπαγκαζιέρα! Εγώ που κατέβηκα ταξίδι τα χριστούγεννα στα 505 λίτρα του δικού μου χώρεσα τα πράγματα ίσα ίσα στο πορτ παγκάζ (2 μεγάλες βαλίτσες όρθιες, παρκοκρέβατο, καρότσι, ένας τενεκές 17κιλος για λάδι...και μετά διάφορες μικροτσάντες, από τις οποίες μια δυο μπήκαν και μέσα στην καμπίνα στον χώρο μπροστά από τη θέση του συνοδηγού...). Η γυναίκα μου έκατσε στο πίσω κάθισμα μαζί με τις δύο κόρες μου που κάθονταν σε παιδικά καθίσματα. Νομίζω ότι π.χ. στο QQ με 75 λίτρα λιγότερα θα χωρούσαν σαφώς πιο δύσκολα και κάποια ακόμη θα έπρεπε να πάνε στην καμπίνα αντί για το πορτ παγκάζ. Για τα υπόλοιπα που γράφεις οι παραχωρήσεις θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες. Και να μην μπω στο κόπο να γράψω για καλοκαιρινές διακοπές (ομπρέλες, ψάθες, κουβαδάκια, βατραχοπέδιλα, μάσκες κτλ.). Τότε μου φαίνεται ότι θα πρέπει να βάλω και εγώ πάλι τον...κουβά από πάνω!
Καλημέρα κι από εμένα emperor!
Για τις επιδόσεις συμφωνούμε αλλά το 'ταφος' είναι λίγο υπερβολικό νομίζω! Τι να πουμε που τοσα χρόνια προ τουρμπινών καναμε ταξίδια με ασθενικα 1400αρια σε πολύ χειροτερους δρομους αποτι σημερα! Φυσικα θα ηταν πολύ καλυτερα να ειχε ένα πιο δυνατο μοτερ.
Στα υπόλοιπα (εμφάνιση, εσωτερικό κλπ) είναι καθαρά υποκειμενικά τα κριτήρια, ενώ για την τεχνολογία αναφερόμουν στα μηχανικα μερη (βλ. τετρακίνηση) και όχι στα διάφορα βοηθήματα που άλλωστε είναι extra και γενικά αφορούν λίγο κόσμο.
Τις συγκρίσεις εγω τις κάνω με 4-κινητο ανταγωνισμό γιατι για μενα δεν εχει νοημα να παρεις αυτοκινητο αυτης την κατηγοριας δικινητο. Το HRV δεν έχει καν τετρακίνηση και το Q3 για να το παρεις quattro θες 10Κ πιο πάνω από το Subaru! Το QQ ΟΚ είναι αξιόλογος αντιπαλος αλλα αρκετα πιο ακριβος!
Τωρα για τους χωρους, παλι περι ορεξεως... Παντως θα ελεγα ότι με 2 παιδια ότι και να εχεις σε διακοπες διαρκειας δεν θα τη γλιτώσεις την μπαγκαζιερα! Οποτε και 50 lt παραπανω να εχεις δεν θα σε σωσουν
Από περιέργεια 505lt χώρο αποσκευών ποιο έχει;
-
Επειδή είναι και ντροπαλό αγόρι απαντάω εγώ εκ μέρους του ... Η νεα BMW X1.
-
koralli το χαρακτήρισα 'τάφο' γιατί π.χ. τα 13.8'' στο 0-100 μου φαίνονται ανεπίτρεπτο νούμερο για αμάξι στα 2016.
Π.χ. το Renegade έχει κάτω από 9'! Η διαφορά είναι χαώδης!Το QQ σε τετρακίνητο πρέπει να έχει παραπάνω 2-3k ή κάνω λάθος; Αλλά δίνει πολλά περισσότερα σαν αμάξι.
Αφού ο φίλος λέει ότι δίνει μέχρι 30k και θέλει και χώρους νομίζω ότι θα πρέπει να πάει σε λίγο μεγαλύτερο αμάξι από αυτά που δίνουν χώρο αποσκευών κάτω από 400 λίτρα. Εγώ θα έθετα σαν βάση το QQ και θα κοιτούσα και την πιο πάνω κατηγορία ενδεχομένως θυσιάζοντας κάτι, όπως την τετρακίνηση ή το diesel (ανάλογα με το τι προτεραιότητες έχω...). Εάν π.χ. κάνει 20.000 χλμ το χρόνο, το diesel είναι μονόδρομος. Εάν κάνει 10.000 χλμ και θέλει να πηγαίνει συνέχεια off road, τότε θυσιάζεις το diesel και πας σε 4χ4. Και μην ξεχνάμε και το αυτόματο, πόσο σημαντικό το θεωρεί ο φίλος. Και εγώ που ήμουν φανατικά ΚΑΤΑ, πλέον έχω αλλάξει γνώμη 100%. -
koralli το χαρακτήρισα 'τάφο' γιατί π.χ. τα 13.8'' στο 0-100 μου φαίνονται ανεπίτρεπτο νούμερο για αμάξι στα 2016.
Π.χ. το Renegade έχει κάτω από 9'! Η διαφορά είναι χαώδης!Το QQ σε τετρακίνητο πρέπει να έχει παραπάνω 2-3k ή κάνω λάθος; Αλλά δίνει πολλά περισσότερα σαν αμάξι.
Αφού ο φίλος λέει ότι δίνει μέχρι 30k και θέλει και χώρους νομίζω ότι θα πρέπει να πάει σε λίγο μεγαλύτερο αμάξι από αυτά που δίνουν χώρο αποσκευών κάτω από 400 λίτρα. Εγώ θα έθετα σαν βάση το QQ και θα κοιτούσα και την πιο πάνω κατηγορία ενδεχομένως θυσιάζοντας κάτι, όπως την τετρακίνηση ή το diesel (ανάλογα με το τι προτεραιότητες έχω...). Εάν π.χ. κάνει 20.000 χλμ το χρόνο, το diesel είναι μονόδρομος. Εάν κάνει 10.000 χλμ και θέλει να πηγαίνει συνέχεια off road, τότε θυσιάζεις το diesel και πας σε 4χ4. Και μην ξεχνάμε και το αυτόματο, πόσο σημαντικό το θεωρεί ο φίλος. Και εγώ που ήμουν φανατικά ΚΑΤΑ, πλέον έχω αλλάξει γνώμη 100%.Καταρχήν καλοτάξιδη! Πρέπει να είσαι από τους πρώτους κατόχους στην Ελλάδα πάντως!
Ποια έκδοση πήρες; Εντυπώσεις; Τι καταναλώσεις γράφεις;Συμφωνούμε ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγω πχ δεν θα θυσίαζα με τπτ την τετρακίνηση σε αυτή την κατηγορία γιατί για εμένα χάνουν το νόημα υπάρξής τους αυτά τα αυτοκίνητα (crossover) και καταλήγουν να είναι υπερυψωμένα σεντάν. Κ δεν θα με πείραζε να έχω λίγο μικρότερο χώρο αποσκευών ή να έχω λίγο χειρότερες επιδόσεις ή κατανάλωση όπως πχ στο XV. Αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι!
-
Αφού ο φίλος λέει ότι δίνει μέχρι 30k και θέλει και χώρους νομίζω ότι θα πρέπει να πάει σε λίγο μεγαλύτερο αμάξι από αυτά που δίνουν χώρο αποσκευών κάτω από 400 λίτρα. Εγώ θα έθετα σαν βάση το QQ και θα κοιτούσα και την πιο πάνω κατηγορία ενδεχομένως θυσιάζοντας κάτι, όπως την τετρακίνηση ή το diesel (ανάλογα με το τι προτεραιότητες έχω...). Εάν π.χ. κάνει 20.000 χλμ το χρόνο, το diesel είναι μονόδρομος. Εάν κάνει 10.000 χλμ και θέλει να πηγαίνει συνέχεια off road, τότε θυσιάζεις το diesel και πας σε 4χ4. Και μην ξεχνάμε και το αυτόματο, πόσο σημαντικό το θεωρεί ο φίλος. Και εγώ που ήμουν φανατικά ΚΑΤΑ, πλέον έχω αλλάξει γνώμη 100%.Καταρχήν καλοτάξιδη! Πρέπει να είσαι από τους πρώτους κατόχους στην Ελλάδα πάντως!
Ποια έκδοση πήρες; Εντυπώσεις; Τι καταναλώσεις γράφεις;Συμφωνούμε ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγω πχ δεν θα θυσίαζα με τπτ την τετρακίνηση σε αυτή την κατηγορία γιατί για εμένα χάνουν το νόημα υπάρξής τους αυτά τα αυτοκίνητα (crossover) και καταλήγουν να είναι υπερυψωμένα σεντάν. Κ δεν θα με πείραζε να έχω λίγο μικρότερο χώρο αποσκευών ή να έχω λίγο χειρότερες επιδόσεις ή κατανάλωση όπως πχ στο XV. Αλλά δεν το βλέπουν όλοι έτσι!
Έχω γράψει αναλυτικές εντυπώσεις για το αμάξι στο νήμα για τη νέα Χ1. Εδώ θα αρκεστώ να γράψω ότι έχω την τετρακίνητη και αυτόματη έκδοση diesel με τα 190 άλογα. Μέχρι στιγμής (4.500 χλμ σε λιγότερο από 3 μήνες...) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τo στήσιμο και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου καθώς και από τους χώρους του (βασικότερα κριτήρια για την επιλογή μου...). Η μέση κατανάλωση είναι γύρω στο 6,5 με ελαφρά πτωτικές τάσεις όσο περνάνε τα χιλιόμετρα (αλλά κάνω τα περισσότερα εκτός πόλης και γι' αυτό προσδοκώ ακόμη χαμηλότερα νούμερα στο μέλλον...).
Αναφορικά με τις προτεραιότητες έχεις δίκιο! Γι' αυτό υπάρχουν τόσα διαφορετικά μοντέλα για να επιλέξει κάποιος ακριβώς αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τη χρήση που θέλει να του κάνει! Ελπίζω και ο φίλος που ψάχνει να βρει αυτό που επιθυμεί και να μείνει ευχαριστημένος!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Εγώ έχω το renegade . Ο αδερφός μου στην Αμερική εκεί ένα Subaru impreza που έχει μόνιμη τετρακίνηση πάνω . Εντυπωσιαστηκε με το jeep .Το subaru XV έχει cvt αυτόματο που δεν είναι και πολύ καλό . Επίσης στην έκδοση με το cvt ξεκινά περίπου στα 27 όσο δηλαδή και το renegade . Οπότε δεν βλέπω πως μένουν 7 χιλιάρικα .
Για μένα το derby θα είναι ανάμεσα στο renegade και στο kuga . Αλλά θετικά το πρώτο άλλα το δεύτερο .
Δεν το συζητάμε ότι εκτός δρόμου το Renegade είναι καλύτερο.
-
Θεωρώ πως μονο το renegade trailhawk ανταγωνιζεται εκτός δρόμου το xv. Στις υπόλοιπες εκδόσεις του το renegade χάνει απο το xv λόγω γωνιών και απόστασης απο το εδαφος
-
Ότι κάνει το trailhawk κάνει Και η έκδοση της βενζίνης . Αν δεν το δεις από κοντά δεν θα το πιστέψεις . Η μόνη διαφορά είναι όντως οι γωνίες . Η έκδοση βενζίνης είναι πιο φιλική για την αστική χρήση .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Ότι κάνει το trailhawk κάνει Και η έκδοση της βενζίνης . Αν δεν το δεις από κοντά δεν θα το πιστέψεις . Η μόνη διαφορά είναι όντως οι γωνίες . Η έκδοση βενζίνης είναι πιο φιλική για την αστική χρήση .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε δύσκολες off road καταστάσεις οι κοντές σχέσεις που έχει το jeep trailhawk πιστεψέ με θα κάνουν τη διαφορά.
Γιατί δεν τις έχουν και στο 1.4 ? μάλλον για να δικαιολογήσουν τα 33 plus που ζητάει το σκληροπυρηνικό renegade.... -
Και το xv έχει κοντές..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ έχω το renegade . Ο αδερφός μου στην Αμερική εκεί ένα Subaru impreza που έχει μόνιμη τετρακίνηση πάνω . Εντυπωσιαστηκε με το jeep .
Το subaru XV έχει cvt αυτόματο που δεν είναι και πολύ καλό . Επίσης στην έκδοση με το cvt ξεκινά περίπου στα 27 όσο δηλαδή και το renegade . Οπότε δεν βλέπω πως μένουν 7 χιλιάρικα .
Δεν το συζητάμε ότι εκτός δρόμου το Renegade είναι καλύτερο.
Πόθεν προκύπτει αυτο Δια αν μου επιτρέπεις ;
Εχει καλύτερη τετρακίνηση απο το subaru/ κοντά;
Γωνιες; Απόσταση απο το έδαφος;
Η ροπή του ΜΑ ειναι σίγουρα υπέρ του, αλλα το Subaru εχει και κοντα.
4X4 Diesel Auto?