-
Γρήγορη μήπως την ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη αίσθηση την μπερδεύεις με κάμψη; Ένα αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι υποστροφικό κούτσουρο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γρήγορη μήπως την ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη αίσθηση την μπερδεύεις με κάμψη; Ένα αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι υποστροφικό κούτσουρο.Mα οταν πχ μιλαω για ανεβασμα σε ραμπα σε πεζοδρομιο, τι παιχνιδιαρικη αισθηση να μπερδευω?
Εκει ερχεται η πρωτη εντυπωση. Κατοπιν στο στριψιμο, δεν αναφερομαι ουτε στην πχ ελαφρως πιο μαλακη ρυθμιση της στανταρ αναρτησης (lusso εκδοση νομιζω στην 147) της ARσε σχεση με την λιγο πιο σφιχτη του Golf (sportline εδω η εκδοση, και τα δυο παντως με 16αρες αλουμινιου...) ουτε στο πιο παιχνιδιαρικο σεταρισμα, με εντονοτερη την εμφανιση υπερστροφικων τασεων στο αφημα γκαζιου στην 147.
Αλλα στην μικροτερη 'επικοινωνια' του μπροστινου με τον πισω αξονα, την υποδυεστερη συνολικα πληροφορηση για το πως παταει συνολικα το αυτοκινητο υπο πιεση, παροτι το τιμονι της Ιταλιδας ειχε καλυτερο feedback. -
Έχω αντίθετη εμπειρία...
-
Εγω δε ξερω απο αυτα αλλα μηηηηηηπως να σταματουσαν λιγο τα εντελως οφ τοπικ;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω αντίθετη εμπειρία...Προφανεστατα...
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σύμφωνα με τον Merek έχει αλλάξει πολύ η συμπεριφορά του νέου κινητήρα, αυτό που αποκόμισα είναι ότι ο1.5 tsi έγινε ακόμα ποιο πολιτισμένος και δεν του αρέσει να πιέζεται και για ανταμοιβή έχει μειωθεί η μέση κατανάλωση 1-1,5lt.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Για το πολιτισμένος δεν ξέρω. Μήπως ο προηγούμενος 1.4 δεν ήταν πολιτισμένος; Μάλλον έγινε ράθυμος ενώ πιθανότατα να είναι και πιο μακριές οι σχέσεις του κιβωτίου πλέον, για μείωση της κατανάλωσης.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για το πολιτισμένος δεν ξέρω. Μήπως ο προηγούμενος 1.4 δεν ήταν πολιτισμένος; Μάλλον έγινε ράθυμος ενώ πιθανότατα να είναι και πιο μακριές οι σχέσεις του κιβωτίου πλέον, για μείωση της κατανάλωσης.Ίσως κατάλαβα λάθος. Δεν είναι πολύ ξεκάθαρος στο αν ο κινητήρας δεν αρέσκεται στο να πιέζεται ή απλά ο ήχος που βγάζει είναι φαιλ. Εμένα ποιο πολύ με πιάσει η μέση κατανάλωση που μειώθηκε έως 1,5λτ
Θα των ρωτήσω με comment!Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Αν ο νέος ειναι με πιο μακριές σχέσεις όποτε λιγο πιο αργοκίνητος για μεγαλύτερη οικονομία, προτιμώ τον δικό μου 1.4. Που για τις δικές μου ανάγκες ειναι μπομπα
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Αν ο νέος ειναι με πιο μακριές σχέσεις όποτε λιγο πιο αργοκίνητος για μεγαλύτερη οικονομία, προτιμώ τον δικό μου 1.4. Που για τις δικές μου ανάγκες ειναι μπομπαSent from my iPad using Tapatalk
Καλά εννοείται ότι νέος tsi δεν είναι λόγος για αλλαγή αυτοκίνητο με τον 1.4. Από αλλά βίντεο που είδα η κατανάλωση κυμαίνεται στα 6-6,5 μικτή, πιστεύω ότι για έναν άστρωτο κινητήρα και για οδηγούς που δεν έχουν μάθει το αυτοκίνητο είναι πολύ καλή. Η έκδοση με τα 130 θα είναι ακόμα ποιο οικονομική ιδικά σε αυτοκίνητα όπως polo, ibiza. Σε χώρες με λογική φορολογία στα κυβικά και τα καύσιμα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος κάποιος να επιλέξει Diesel εκτός και αν τον ενδιαφέρει μόνο η οικονομία.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Δοκιμή επί ελληνικού εδάφους για το 1600άρι πετρελαιοκίνητο.
Στα + αναφέρονται ποιότητα κατασκευής, εργονομία, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, άνεση ανάρτησης, ποιότητα κύλισης, ηχομόνωση, κατανάλωση, χώροι και στα - η απουσία έκτης σχέσης στο κιβώτιο και οι περιορισμένες αισθητικές αλλαγές.
Η τιμή του ξεκινά από τα 21.700€ για την 5θυρη έκδοση Comfortline, ο εξοπλισμός της οποίας είναι παραπάνω από πλήρης. Ενδεικτικά αναφέρεται πως περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Adaptive Cruise Control, 7 αερόσακους, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, λειτουργία αναγνώρισης πεζών, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης, ηλεκτρικό χειρόφρενο και έγχρωμη οθόνη αφής 6,5 ιντσών. -
Η απουσια εκτης σχεσης θα με προβληματιζε σχετικα με την καταναλωση αλλα εχοντας οδηγησει τον 1.6 και βλεποντας και τι νουμερα καταναλωσης εχει, ειναι σα να λεμε οτι δεν εχει επι της ουσιας αρνητικα.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντυπωση παντως μου κανει η τοποθετηση 5ταχυτου κιβωτιου εν ετη 2017, ειδικα με αυτη την τιμή και οταν θες να εξακολουθησεις να λες οτι εισαι το πρώτυπο της κατηγοριας και ο ηγετης. Ποσο παραπανω δηλαδη κοστιζει το 6ταχυτο κιβωτιο;!;!;
-
Είναι θέμα κλιμακωσης των σχέσεων.
Το octavia φοράει το ίδιο μοτέρ και σασμαν και ούτε μου έλειψε η 6η σχέση ούτε έχει υψηλή κατανάλωση.
Μάλιστα η 5η είναι τόσο τέλεια που αν είσαι με 120-130 και το πατήσεις επιταχύνει πολύ γρήγορα. Με 6η νομίζω θα έπρεπε να κατεβάσεις σχέση.
Επίσης είναι ήσυχο γιατί θα περίμενε κανείς να έχει θόρυβο από το μοτέρ με 5η, αλλά όχι.
Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι ότι η 2α είναι κάπως μακρυά και θέλει περισσότερο στροφαρισμα η 1η αλλιώς του πέφτει 'βαριά'
Sent from my E6853 using Tapatalk
-
το νέο-νέο Golf (το 7.5! όπως το είδα κάπου) τι αναρτήσεις έχει;
(ρωτάω γιατί εντύπωση μου έκανε ότι στο 7 τα φθηνά μοντέλα είχαν ημιάκαμπτο και τα ακριβά πολλαπλούς συνδέσμους) -
Ο χρήστης tempo έγραψε:
(ρωτάω γιατί εντύπωση μου έκανε ότι στο 7 τα φθηνά μοντέλα είχαν ημιάκαμπτο και τα ακριβά πολλαπλούς συνδέσμους)Από το 6 και μετά αυτό ισχύει. Μόνο από μια ιπποδύναμη και πάνω φοράει πίσω πολλαπλούς.
-
(ρωτάω γιατί εντύπωση μου έκανε ότι στο 7 τα φθηνά μοντέλα είχαν ημιάκαμπτο και τα ακριβά πολλαπλούς συνδέσμους)Από το 6 και μετά αυτό ισχύει. Μόνο από μια ιπποδύναμη και πάνω φοράει πίσω πολλαπλούς.
....με αυτό το δεδομένο πως μπορούμε να μιλάμε για αυτοκίνητο-σημείο αναφοράς στην κατηγορία;
ο ανταγωνισμός (bmw1-volvo v40-alfa romeo giulietta-ford focus κλπ) απο όσο γνωρίζω έχει ως στάνταρ τους πολλαπλούς....μήπως πρέπει να ξανασκεφτούμε τι πρέπει να προσέχουμε σε συγκριτικό test και τι όχι; Απο απλό ενδιαφέρον έχω διαβάσει αρκετά συγκριτικά και έχω παρακολουθήσει άλλα τόσα video στο youtube.....όλοι μιλούν για τα πλαστικά στο εσωτερικό (που και αυτά παίζουν τον ρόλο τους) άλλα λίγοι αναφέρονται στις αναρτήσεις για παράδειγμα.
περίμενα απο την vw να προσθέσει ως στανταρ και σε κάθε αυτοκίνητο golf αυτό το χαρακτηριστικό στην νέα έκδοση.
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
περίμενα απο την vw να προσθέσει ως στανταρ και σε κάθε αυτοκίνητο golf αυτό το χαρακτηριστικό στην νέα έκδοση.
Μα ακριβώς από τη VW δε πρέπει να περιμένεις κάτι τέτοιο!
Οι άνθρωποι παίζουν το παιχνίδι του μάρκετινγκ και της αγοράς καλύτερα και από την Apple.
Βάζουν χλιδή (μαλακά πλαστικά, οθόνες κτλ.) εκεί που φαίνεται για να ψαρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών που δεν ξέρουν παραπάνω και κόβουν από εκεί που μόνο οι γνώστες καταλαβαίνουν (π.χ. πολλαπλούς) οι οποίοι όμως είναι πολύ λίγοι συγκριτικά. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Μα ακριβώς από τη VW δε πρέπει να περιμένεις κάτι τέτοιο!
Οι άνθρωποι παίζουν το παιχνίδι του μάρκετινγκ και της αγοράς καλύτερα και από την Apple.
Βάζουν χλιδή (μαλακά πλαστικά, οθόνες κτλ.) εκεί που φαίνεται για να ψαρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών που δεν ξέρουν παραπάνω και κόβουν από εκεί που μόνο οι γνώστες καταλαβαίνουν (π.χ. πολλαπλούς) οι οποίοι όμως είναι πολύ λίγοι συγκριτικά.+1
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νέο...Golf??