-
Γιατι να ναι δευτερο χερι..? μπορει να ναι και πρωτο.. μπορει και τριτο.. καταλαβες τι θελω να πω..
-
Το ιδιο μοτερ εχει ο αδερφος μου στο golf 2008 1.4 tsi με τα εργοστασιακα 140hp (πραγματικα ειναι παραπανω)..Δεν του χει βγάλει τιποτα απολυτως για τον λογο οτι το παει πολυ μα πολυ χαλαρα ενεκα φοβων ελλειψης αξιοπιστιας μοτερ που του χουν 'διασπειρει' τριτοι..Προσωπικα ο κινητηρας του μ´αρεσε, ροπατος και ομαλος χωρις ξεσπασματα..Εκτος αυτου σε ταξιδι ειναι αρκετα οικονομικο..
Το plus μου αρεσει αρκετα λογω παροχης αυξημενων χωρων ενω διατηρει συγχρονως το μικρο μηκος μικρομεσαιου..Αν και στη συμπεριφορα δεν ειναι alfa αλλα σε τετοιες δυσκολες εποχες το συναισθημα μπαινει σε δευτερη μοιρα! Ευχομαι ό,τι κ αν παρεις να σου βγει καλη επιλογη!! -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eναλλακτικες:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7336595/ (Αξιόλογο αλλά και πάλι είναι Αθήνα...)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7412613/ (hatchback καλύτερα και δεν έχουμε και service στην πόλη μου)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7182117/ (Μου αρέσει αλλά είναι Αθήνα και δύσκολα να βρω καποιον...)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7031467/ (Διαζύγιο το λιγότερο αν ξαναβαλω alfa στο σπίτι.. είχα κάτι προβληματάκια...
Α3 1,6 FSI.... Δεν το είχα στο μυαλό ....το πιο οικονομικό που έχει στη Β.Ελλάδα είναι στα 7700 και με 105ps του φοράει 225/45/17...
-
Για το πετρελαιο οπως ειπαν τα παιδια. Το μεταχειρισμενο θα ειναι εισαγωγης με μπολικα χιλιομετρα φορτωμενο και το αλλο ειναι με τα βρωμικα καυσιμα που ειναι κινδυνος για τον κινητηρα. Το Focus εστω και με τα 115 αλογα ειναι καλη επιλογη και οπως και το bravo για αν θες κατι γρηγοροτερο. Και το note που προτειναν ειναι και αυτο καλο. Απο τα λιγα που ξερω και ακουω και διαβαζω.
-
Το note ειναι ενα εντελως μετριοπαθες και αδιαφορο αυτοκινητο.. για χαμαλης μεταφορας ανθρωπων και πραγματων που το ειχαμε σε μια δουλεια μια χαρα ειναι και μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το note ειναι ενα εντελως μετριοπαθες και αδιαφορο αυτοκινητο.. για χαμαλης μεταφορας ανθρωπων και πραγματων που το ειχαμε σε μια δουλεια μια χαρα ειναι και μεχρι εκει.+1
-
To turbo compressor tsi μοτέρ, μετά από 150.000 χιλιόμετρα, μπορώ να πω είναι από τα πλέον αξιόπιστα κι έβγαζε καποιες περιφερειακές μικροβλάβες στα πρώτα χιλιόμετρα που καλύπτονταν εντός εγγυησης. Καμια σχέση με την παραφιλολογία που ακούγεται. Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει ιμάντες, η συντήρησή του είναι σαφώς φθηνότερη σε σχέση με αντίστοιχο ατμοσφαιρικό με ιμάντες...
-
Μιας και θες και να τσουλαει λιγακι θα προτεινω κι εγω Bravo Sport. Αξιοπιστο, γρηγορο κι αν δεν το πιεζεις εχεις μια μεση καταναλωση γυρω στα 7-8λιτρα, μια χαρα δηλαδη.
ΥΓ Εκτος κι αν θες το δικο μου οικογενειακο Auris 1.33 2011 fl με 60κ χιλιομετρα κανα 7.5αρι, για να παρω εγω Bravo....Sent from Montechristo
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το note ειναι ενα εντελως μετριοπαθες και αδιαφορο αυτοκινητο.. για χαμαλης μεταφορας ανθρωπων και πραγματων που το ειχαμε σε μια δουλεια μια χαρα ειναι και μεχρι εκει.Καταλαβα. Εκτος λιστας τοτε.
-
Ο χρήστης montechristo έγραψε:
Μιας και θες και να τσουλαει λιγακι θα προτεινω κι εγω Bravo Sport. Αξιοπιστο, γρηγορο κι αν δεν το πιεζεις εχεις μια μεση καταναλωση γυρω στα 7-8λιτρα, μια χαρα δηλαδη.
ΥΓ Εκτος κι αν θες το δικο μου οικογενειακο Auris 1.33 2011 fl με 60κ χιλιομετρα κανα 7.5αρι, για να παρω εγω Bravo....Sent from Montechristo
Αν ο φίλος ψάχνει για οικονομικό (σε κατανάλωση) όχημα, μη του συστήνετε Bravo και δη την Sport έκδοση. Ναι μεν τσουλάει (έως πολύ) αλλά ακόμη και χωρίς πίεση η κατανάλωση δεν μπορεί να πέσει στα 7l/100km. Τέτοιο νούμερο θα δει μόνο αν 'σέρνεται' με το πολύ 2000στρ/λεπτό και μέγιστη ταχύτητα τα 80χλμ/ώρα. Για μια πιο λογική κατανάλωση να υπολογίζει 8-8,5 λίτρα μέσα στην πόλη (πάντα χωρίς καθόλου πίεση, διαφορετικά θα ξεπεράσει τα 9+ ) και 8-10 λίτρα σε ταξίδια εκτός πάντα ανάλογα τα κέφια. Σε γενικές γραμμές η κατανάλωσή του είναι 1-1,5 λίτρο πάνω από τα μοντέλα του ανταγωνισμού την περίοδο που παρουσιάσθηκε.
Σίγουρα όμως είναι αξιόπιστο, ιδίως τα μοντέλα από αρχές 2009 και μετά. -
Εγώ στην θέση σου θα έψαχνα να βρω ένα Focus κανένα πεντοχιλιαρο και θα τα κράταγα τα υπόλοιπα χρήματα για την οικογένεια. Και τη δουλειά σου θα κάνεις μια χαρά και οικονομία και θα μπορείς να μπαίνεις σε καμία στροφουλα. Οκ, δεν θα βάζεις φωτιά στην άσφαλτο αλλά νομίζω σε όλα τα άλλα σε καλύπτει.
-
Κατ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δειξατε στην αναζήτηση μου! Τελικά βρήκα αυτοκίνητο. Είναι diesel , Ελληνικό , πρώτο χέρι, service αντιπροσωπείας , 99.000 χλμ σε ταξίδια , 1,6 105ps skoda fabia Μόντ 2012 και το έχει και γνωστός μου τιμή 8500...( οκ ξέρω ανέβηκε λίγο....)
Σίγουρα στην Αθήνα με 8500 θα μπορούσα να βρω ίσως κάτι καλύτερο αλλά στη Θράκη με την αγορά που έχουμε τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα! Δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν ήξερα τον κάτοχο και το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Mandagor έγραψε:
Κατ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον που δειξατε στην αναζήτηση μου! Τελικά βρήκα αυτοκίνητο. Είναι diesel , Ελληνικό , πρώτο χέρι, service αντιπροσωπείας , 99.000 χλμ σε ταξίδια , 1,6 105ps skoda fabia Μόντ 2012 και το έχει και γνωστός μου τιμή 8500...( οκ ξέρω ανέβηκε λίγο....)Σίγουρα στην Αθήνα με 8500 θα μπορούσα να βρω ίσως κάτι καλύτερο αλλά στη Θράκη με την αγορά που έχουμε τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα! Δεν θα το σκεφτόμουν αν δεν ήξερα τον κάτοχο και το αυτοκίνητο.
Μεγαλη υποθεση να παρεις αμαξι απο ιδιωτη που τον ξερεις. Εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να την πατησεις. Καλοταξιδο!
-
Καλοτάξιδο, 100000 χλμ για καλά συντηρημένο diesel δεν είναι τίποτα, και καλή τιμή
-
Και εγώ νομίζω είναι καλή επιλογή. Τα καινούργια αμάξια με πολλά χιλιόμετρα συνεπάγονται πάντα εύκολη προηγούμενη χρήση στην εθνική οδό. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι τα ντίζελ στρώνονται καλύτερα με αυτές τις συνθήκες έκανες πολύ καλή επιλογή. νομίζω ότι το μονο που πρέπει να δεις είναι τα αναλώσιμα της ανάρτησης και των φρένων και μετά είσαι οκ
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και εγώ νομίζω είναι καλή επιλογή. Τα καινούργια αμάξια με πολλά χιλιόμετρα συνεπάγονται πάντα εύκολη προηγούμενη χρήση στην εθνική οδό. Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι τα ντίζελ στρώνονται καλύτερα με αυτές τις συνθήκες έκανες πολύ καλή επιλογή. νομίζω ότι το μονο που πρέπει να δεις είναι τα αναλώσιμα της ανάρτησης και των φρένων και μετά είσαι οκSent from my LG-D855 using Tapatalk
Μέσα στη βδομάδα το πάω για έναν τυπικό έλεγχο . Τα λάστιχα του είναι ολοκαίνουργια θα δούμε και για τα υπόλοιπα!Τα χιλιόμετρα δεν τα φοβάμαι.. το atos όταν το πήρα είχε 150.000 αλλά η προηγούμενη ιδιοκτήτρια δούλευε 40χλμ από τη πόλη...Βιβλίο στη huyndai και βουρ το αγόρασα... το έκανα άλλα 40.000 και έχω αλλάξει μόνο μια φλάτζα καπακιού, κι ένα τσιμουχάκι... και το σασμάν του βούτηρο .... σσ το πουλάω όποιος δεν το κατάλαβε....
Η όλη κουβέντα ξεκίνησε απο πλάκα και τελικά δώσαμε τα χέρια..κάποια πράγματα τελικά έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις...
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ max 7000,00