-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει και αυτό με τα 35000 δίνω δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση είναι μια καραμέλα που πρέπει να σταματήσει...
Δλδ θέλετε να πείτε ότι όσοι αγοράζουν αμάξι με +35000 όλοι το πληρώνουν σε μετρητά; Άμα ήταν έτσι οι πριμιουμ εταιρείες θα ειχαν μονοψήφια νούμερα καθε μήνα!! Γιατί άλλο στάτους προϋποθέτει το πληρώνω 35Κ μπραφ και άλλο δίνω 9000 μπροστά και 400*84!!!Δεν έγραψα 'δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση', είπα ότι σε αυτά τα χρήματα είναι ανούσιο κάποιος να ασχολείται για €300/χρόνο. Εάν η διαφορά είναι €2.000, φυσικά το συζητάμε.
Κυρίως μετρητά ή leasing. Με δόσεις είναι πολύ λίγα (ειδικά τα ακριβά) γιατί απλά δεν εγκρίνονται τα δάνεια.
Προσωπικά θεωρώ βλακεία κάποιος να δανειστεί για να πάρει τόσο ακριβό αυτοκίνητο.
Επίσης, ναι εάν κάποιος δίνει 35κ για αυτοκίνητο είναι ηλίθιο να ασχολείται με +/- €300 τον χρόνο...είναι που λέμε 'ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι', εάν ασχολείται τότε κάτι δεν έχει υπολογίσει σωστά και μάλλον κακώς έχει αγοράσει τέτοιο αυτοκίνητο. Προσωπική άποψη πάντα!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εντάξει και αυτό με τα 35000 δίνω δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση είναι μια καραμέλα που πρέπει να σταματήσει...
Δλδ θέλετε να πείτε ότι όσοι αγοράζουν αμάξι με +35000 όλοι το πληρώνουν σε μετρητά; Άμα ήταν έτσι οι πριμιουμ εταιρείες θα ειχαν μονοψήφια νούμερα καθε μήνα!! Γιατί άλλο στάτους προϋποθέτει το πληρώνω 35Κ μπραφ και άλλο δίνω 9000 μπροστά και 400*84!!!Δεν έγραψα 'δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση', είπα ότι σε αυτά τα χρήματα είναι ανούσιο κάποιος να ασχολείται για €300/χρόνο. Εάν η διαφορά είναι €2.000, φυσικά το συζητάμε.
Κυρίως μετρητά ή leasing. Με δόσεις είναι πολύ λίγα (ειδικά τα ακριβά) γιατί απλά δεν εγκρίνονται τα δάνεια.
Προσωπικά θεωρώ βλακεία κάποιος να δανειστεί για να πάρει τόσο ακριβό αυτοκίνητο.
Επίσης, ναι εάν κάποιος δίνει 35κ για αυτοκίνητο είναι ηλίθιο να ασχολείται με +/- €300 τον χρόνο...είναι που λέμε 'ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι', εάν ασχολείται τότε κάτι δεν έχει υπολογίσει σωστά και μάλλον κακώς έχει αγοράσει τέτοιο αυτοκίνητο. Προσωπική άποψη πάντα!
Γιατι? Ο περισσοτερος κοσμος με δανεικα αγοραζει αμαξι ακομα και με 150κ. 80-90% των πωλησεων είναι με δανεικα.
Επισης και εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα θελει να καιει ακριβο καυσιμο σε ένα καθημερινο αμαξι χωρις να υπολογιζει τα εξοδα. Οι διαφορες μπορει να είναι και 200 ευρω τον μηνα ευκολα σε τοσο βαρυ αμαξια σε σχεση με το να παρεις το αντιστοιχο ντηζελ. Για μενα βαρυ Σουβ και κανονικη χρηση σε χμ το ντηζελ μονόδρομος θα ηταν.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατι? Ο περισσοτερος κοσμος με δανεικα αγοραζει αμαξι ακομα και με 150κ. 80-90% των πωλησεων είναι με δανεικα.Επισης και εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα θελει να καιει ακριβο καυσιμο σε ένα καθημερινο αμαξι χωρις να υπολογιζει τα εξοδα. Οι διαφορες μπορει να είναι και 200 ευρω τον μηνα ευκολα σε τοσο βαρυ αμαξια σε σχεση με το να παρεις το αντιστοιχο ντηζελ. Για μενα βαρυ Σουβ και κανονικη χρηση σε χμ το ντηζελ μονόδρομος θα ηταν.
Δάνεια από τράπεζα είναι ελάχιστα πλέον, ΔΕΝ εγκρίνονται. Εκτός εάν μιλάς δανεικά από συγγενείς.
Δεν μίλησα για €200/μήνα Άγη. Μίλησα για διαφορά €150/10.000χλμ (δλδ. 1 λίτρο που μπορεί να έχει ένα βαρύ SUV από ένα άλλο πιο ελαφρύ, ίδιας κατηγορίας γιατί για τέτοιες διαφορές μιλάμε), δηλαδή για €200-300/χρόνο. Εεε είναι αστείο κάποιος να δίνει €35.000 για αυτοκίνητο (δλδ. για σίδερα εκτεθειμένα στον δρόμο) και να σκέφτεται τα €200/χρόνο, πως να το κάνουμε! Δεν μίλησα για σύγκριση diesel vs βενζίνη. Εάν το μόνο κριτήριο είναι η οικονομία, το diesel είναι μονόδρομος.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατι? Ο περισσοτερος κοσμος με δανεικα αγοραζει αμαξι ακομα και με 150κ. 80-90% των πωλησεων είναι με δανεικα.
Επισης και εγω δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα θελει να καιει ακριβο καυσιμο σε ένα καθημερινο αμαξι χωρις να υπολογιζει τα εξοδα. Οι διαφορες μπορει να είναι και 200 ευρω τον μηνα ευκολα σε τοσο βαρυ αμαξια σε σχεση με το να παρεις το αντιστοιχο ντηζελ. Για μενα βαρυ Σουβ και κανονικη χρηση σε χμ το ντηζελ μονόδρομος θα ηταν.
Δάνεια από τράπεζα είναι ελάχιστα πλέον, ΔΕΝ εγκρίνονται. Εκτός εάν μιλάς δανεικά από συγγενείς.
Δεν μίλησα για €200/μήνα Άγη. Μίλησα για διαφορά €150/10.000χλμ (δλδ. 1 λίτρο που μπορεί να έχει ένα βαρύ SUV από ένα άλλο πιο ελαφρύ, ίδιας κατηγορίας γιατί για τέτοιες διαφορές μιλάμε), δηλαδή για €200-300/χρόνο. Εεε είναι αστείο κάποιος να δίνει €35.000 για αυτοκίνητο (δλδ. για σίδερα εκτεθειμένα στον δρόμο) και να σκέφτεται τα €200/χρόνο, πως να το κάνουμε! Δεν μίλησα για σύγκριση diesel vs βενζίνη. Εάν το μόνο κριτήριο είναι η οικονομία, το diesel είναι μονόδρομος.
Ακριβως!
Πετάς τόσα λεφτά στο δρόμο είτε κασέρι είτε δανεικά και νοιάστηκες για τα 2-3 κατοστάρικα; Ή θα πηγαίνεις σαν κουλος στο δρόμο; Για οποιον κάνει πολλά χλμ ή μετράει και το σεντ υπάρχει και το diesel. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Συμφωνώ. Εγώ προσωπικά αν δεν δανειζομουν θα είχα ακόμα αμάξι 15 ετιας.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άλλο δανείζομαι να πάρω ενα οικογενειακό αυτοκίνητο που μου χρειάζεται και αλλο δανείζομαι για να πάρω ένα πουλ μουρ αυτοκίνητο που κοστίζει 40-50% παραπανω από αυτό που καλύπτει τις ανάγκες μου. Αυτό λεω και προσπαθώ να εξηγήσω.
Τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας δεν αγοραζονται με δανειο εκτώς εαν συντρέχουν φορολογικοί ή επενδυτικοί λόγοι.
Δεν δανείζεσαι να αγορασεις ρόλεξ για να βλέπεις την ώρα!
-
Φανης πολυ σωστα τα λες.... πριν 10 15 χρονια βεβαια τα παντα αγοραζοταν με δανεικα...
Τωρα ακομη και να σ δινουν να φορτωθεις δανειο κανα 40αρι και να πληρωσεις στη τελικη ενα 50αρι για κατι που δεν χρειαζεσαι ειναι οντως χαζο...βεβαια παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε καλά τα βολβο δεν έχουν και την αξία την αντίστοιχη και την θέση που έχουν τα ρολεξ! Στα τελευταία μοντέλα έχουν κατέβει ,και καλά έκαναν , μια κατηγορία τιμής. Το xc40 αν έβγαινε την προηγούμενη δεκαετία θα κόστιζε +5-6 χιλιαδες από την βασική έκδοση σε σχέση με το τωρινό.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ε καλά τα βολβο δεν έχουν και την αξία την αντίστοιχη και την θέση που έχουν τα ρολεξ! Στα τελευταία μοντέλα έχουν κατέβει ,και καλά έκαναν , μια κατηγορία τιμής. Το xc40 αν έβγαινε την προηγούμενη δεκαετία θα κόστιζε +5-6 χιλιαδες από την βασική έκδοση σε σχέση με το τωρινό.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχως ....γιατι εχουν υπερεκτιμηθει απιστευτα λογω της μουρης που προσφερουν,του απιστευτου μαρκετινγκ της εταιριας και της επιτειδευμενης μειωσης παρςγωγης...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως το τέστ τα στρογγυλεύει μια χαρά τα τεράστια μειονεκτήματα αυτού του αυτοκινήτου .
Είναι μικρό , αισθητικά μέτριο και πανάκριβο , χωρίς κανένα λόγο .
Πραγματικά στις τιμές που λέει θα παίρνει κάποιος το 5 αιρκρός με τα 180 άλογα και αυτόματο και θα του μένουν λεφτά να πάρει και κανένα σίτιγκο...
Πάντως μπράβο στο μάρκετινγκ των Κινέζων που πουλάνε κάτι μέτριο ως κάτι σπουδαίο ...
-
Να και ενας με αντικειμενικος κριτης των αυτοκινητων και των γαλλικων ιδιαιτερα...
Το γεγονος οτι στα δικα μου ματια το 5 αιρκροσ θυμιζει τερατουργημα σ λεει κατι;;;το θεωρω τοσο ασχημο που ουτε θα σηκωνομουν ποτε να παω να το δω απο κοντα ειδικα να το οδηγησω.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
https://www.autoexpress.co.uk/citroen/c ... 018-review
Καλα και τις κριτικες δε τις λες διθυραμβικες....της κινεζικης εκδοσης βεβαια που δε νομιζω να διαφερει κ τοσοΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την αισθητική του καθενός δεν μπορώ να την κρίνω . Είναι καθαρά προσωπικό θέμα .
Οσο για το εγγλέζικο άρθρο κάτσε να το δούμε και στα ευρωπαϊκά.
Γιατί κάτι τάρανδοι είναι εξαιρετικοί για τα γαλλικά , ενώ και κινητήρες έχουν και κιβώτια και αναρτήσεις και εξοπλισμό και καλές τιμές .
Δεν είπα ποτέ ότι είμαι αντικειμενικός . Αλλωστε αντικειμενικά κανείς δεν είναι αντικειμενικός ...
Γιατί όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας και τις ανάγκες μας .Βάζω κάθε φορά τα κριτήρια μου όμως και έτσι σύμφωνα με αυτά κρίνω αντικειμενικά .
Αλλά τα κριτήρια μου , προφανώς δεν θα συμπίπτουν απόλυτα με τα δικά σου...
-
Καλημέρα..
Παρέλαβα εχτές το D4 AWD στην έκδοση launch edition που πραγματικά έχει πάνω του όλο τον κατάλογο..Εντυπώσεις (θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικος)
1)εμφάνιση : το θεωρώ το ωραιότερο SUV στην κατηγορία του.. Το πιο φρέσκο.. Πολύ μυώδες, φαίνεται φρέσκο και μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι
2)ποιότητα κατασκευής : εξαιρετική αλλά και με φάουλ σε μερικά σημεία. Κάποια πλαστικά ίσως να ήθελαν αναβάθμιση
3)στον δρόμο (όσα χλμ έκανα εντός προς το παρόν πόλης) : πολύ άνετο, εξαιρετική ηχομόνωση
4)το αυτόματο κιβώτιο δεν πετάει και φωτιές. Μικρό lag στην αλλαγή αλλά ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσω με sport ρυθμίσεις
5)infotainment system : στην αρχή φαίνεται λίγο δαιδαλώδες αλλά όταν το στήσεις είναι εξαιρετικό και πρωτοποριακό. Λίγο lag στην εναλλαγή μεταξύ των οθονών (ίσως διορθωθεί με update)
Συνοπτικά : τη θεωρώ εξαιρετικη επιλογή για την κατηγορία του, με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Μιλάμε για την εισαγωγή έκδοση της volvo στα suv.
Οπως το Q3 είναι το αντίστοιχο suv του Α3, η gla της a-class, η Χ1 της σειράς 1 κτλ
Είναι ακριβό; Ναι, προφανώς είναι όπως και όλα τα suv της κατηγορίας αυτής. Όσο καιρό διαβάζω το φόρουμ δε θυμάμαι κάποιον να έγραψε ότι η Χ1 έχει φοβερό value for money ή ότι η gla είναι ευκαιρία ζωης.
Είναι τέτοια η τιμολογιακή πολιτική στα suv που μας τα παίρνουν χοντρά.Το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα φρέσκο και νέο αυτοκίνητο που δε θα αλλάξει ή θα φάει facelift σε κάνα χρόνο, με απίστευτα σύστημα άνεσης και ασφάλειας (στην συγκεκριμένη τουλάχιστον έκδοση)
Εχει καλό value for money;
Θα φανεί... Πάντως επειδή αναλυτικά τις τιμές σε πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας, μας ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ στους φόρους. Για πλάκα ένα αυτοκίνητο των 27000 € φτάνει 40000 λόγω τέλους ταξινόμησης... -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Καλημέρα..
Παρέλαβα εχτές το D4 AWD στην έκδοση launch edition που πραγματικά έχει πάνω του όλο τον κατάλογο..Εντυπώσεις (θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικος)
1)εμφάνιση : το θεωρώ το ωραιότερο SUV στην κατηγορία του.. Το πιο φρέσκο.. Πολύ μυώδες, φαίνεται φρέσκο και μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι
2)ποιότητα κατασκευής : εξαιρετική αλλά και με φάουλ σε μερικά σημεία. Κάποια πλαστικά ίσως να ήθελαν αναβάθμιση
3)στον δρόμο (όσα χλμ έκανα εντός προς το παρόν πόλης) : πολύ άνετο, εξαιρετική ηχομόνωση
4)το αυτόματο κιβώτιο δεν πετάει και φωτιές. Μικρό lag στην αλλαγή αλλά ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσω με sport ρυθμίσεις
5)infotainment system : στην αρχή φαίνεται λίγο δαιδαλώδες αλλά όταν το στήσεις είναι εξαιρετικό και πρωτοποριακό. Λίγο lag στην εναλλαγή μεταξύ των οθονών (ίσως διορθωθεί με update)
Συνοπτικά : τη θεωρώ εξαιρετικη επιλογή για την κατηγορία του, με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Μιλάμε για την εισαγωγή έκδοση της volvo στα suv.
Οπως το Q3 είναι το αντίστοιχο suv του Α3, η gla της a-class, η Χ1 της σειράς 1 κτλ
Είναι ακριβό; Ναι, προφανώς είναι όπως και όλα τα suv της κατηγορίας αυτής. Όσο καιρό διαβάζω το φόρουμ δε θυμάμαι κάποιον να έγραψε ότι η Χ1 έχει φοβερό value for money ή ότι η gla είναι ευκαιρία ζωης.
Είναι τέτοια η τιμολογιακή πολιτική στα suv που μας τα παίρνουν χοντρά.Το σημαντικό για μένα είναι ότι πήρα φρέσκο και νέο αυτοκίνητο που δε θα αλλάξει ή θα φάει facelift σε κάνα χρόνο, με απίστευτα σύστημα άνεσης και ασφάλειας (στην συγκεκριμένη τουλάχιστον έκδοση)
Εχει καλό value for money;
Θα φανεί... Πάντως επειδή αναλυτικά τις τιμές σε πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας, μας ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ στους φόρους. Για πλάκα ένα αυτοκίνητο των 27000 € φτάνει 40000 λόγω τέλους ταξινόμησης...Καλοταξιδο !
Αυτα ακριβως π ειπες....συμφωνω 1000% σε ολα...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο . Να το χαρείς με υγεία και ευτυχία .
-
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ..??
-
Με γεια , καλοτάξιδο
Φωτογραφίες βάζε -
Το αυτοκίνητο ήταν της Βελμαρ οπότε δεν περίμενα καθόλου..
Μόνο 10 ημέρες ώστε να κλείσει 6μηνο από την πρώτη άδεια ώστε να μπορέσει να βγει προς πώλησηΠώς ανεβάζω Φώτος;;
Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάτι σαν photo bucket κτλ; -
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΣ?
volvo XC40 / V40 / CMA platform