-
Eμενα ρωτας αν ειναι χαζοι ανθρωποι τους οποιους δεν ξερω???
Υπαρχει κοσμος που δεν καιγεται πολυ για την αξιοπιστια του καθε αμαξιου γιατι τα οδηγαει για 3 χρονια και μετα τα αλλαζει. Σε αυτους απευθυνεται το μαρκετινγκ.
Αν εσυ εισαι σε αυτη την κατηγορια τοτε μπορεις να διαβασεις το μαρκετινγκ/παρουσιασεις. Αν θελεις να το κρατησεις πολλα χρονια θα πρεπει να περιμενεις να δεις αν βγει καλο. Για ποσο το θελεις?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ρε συ τι συμπερασματα να βγαλουν απο 2 ωρες σε καινουριο αμαξι; πρεπει να περινενεις 2-3 χρονια να δεις εμπηρειες κατοχων για να καταλαβεις αν ειναι καλο. Οι δημοσιογραφοι μερος του μαρκετινγκ ειναι κακο δεν θα γραψουν για καινουριο μοντελλο.Καλά, άλλοι 'έβγαλαν συμπεράσματα' χωρίς να το έχουν δει ούτε στα 10 μέτρα απόσταση.
Θα εμπιστευτώ περισσότερο αυτούς που τουλάχιστον το καβάλησαν και το οδήγησαν έστω και για 2-3 ώρες.Όπως και να έχει, παγκοσμίως και για όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο πράγμα γίνεται και με τον ίδιο τρόπο παρουσιάζονται και δοκιμάζονται τα καινούργια μοντέλα.
Ε δε μπορεί να είναι όλοι άχρηστοι και κατευθυνόμενοι από το μάρκετινγκ.
Αλίμονο αν θα χρειαζόταν να περίμενε κανείς 2-3 χρόνια για να αγοράσει ένα καινούργιο μοντέλο (το οποίο αν ήταν Ιαπωνέζικο ή Κορεάτικο, πιθανόν να είχε ήδη παλιώσει κιόλας).
Προσωπικά αν είχα την οικονομική ευχέρεια, θα το παράγγελνα (αυτό και οποιοδήποτε άλλο μου άρεσε) με το που θα πατούσε τις ρόδες του στην Ελλάδα. -
https://www.autocar.co.uk/car-review/volvo/xc40
Δεν τη λες κ ενθουσιώδη την κριτική πάντως...
-
Δε νομίζω ότι έχει κάτι αρνητικό η κριτική.
Προσπαθεί να κινηθεί σε αντικειμενικά επίπεδα θα έλεγα και κλείνει προς το θετικό σε γενικές γραμμές. -
Κανένα νεώτερο για το αμάξι έχουμε παιδιά; με ψήνει άσχημα
-
Μάλλον Φεβρουάριο έρχεται.
-
-
Εφόσον ισχυει....είναι μια τίμια τιμή αν σκεφτεις τι προσφέρει στον Βασικό εξοπλισμό.....
-
Ο χρήστης Katafractos17 έγραψε:
Δε νομίζω ότι έχει κάτι αρνητικό η κριτική.
Προσπαθεί να κινηθεί σε αντικειμενικά επίπεδα θα έλεγα και κλείνει προς το θετικό σε γενικές γραμμές.Ακριβώς όπως το γράφεις : 'κλίνει προς το θετικό' κ όπως το γράφω κ εγώ: 'δεν τη λες κ ενθουσιώδη την κριτική'...
Το xc60 μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Αυτό πίσω ξεκάθαρα με χαλάει...
-
σε αυτό το επίπεδο τιμών πάντως, εκτός της έκδοσης Τ3, δεν ξέρω πόσοι αγοραστές θα το προτιμήσουν έναντι της Macan ή του LR
-
Αναμενόμενη η τιμή. Πολύ ακριβές οι μεγάλες εκδόσεις και συνεχίζει (από τις φωτογραφίες) να είναι συνολικά άσχημο! Καμία σχέση με το αρκετά όμορφο XC60.
-
Έχει και συνέχεια....
Να γιατί το νέο Volvo XC40 είναι το χειρότερο στην αποφυγή κινδύνου
...εντάξει, αρχίζουν να θυμίζουν παιδάκια νηπιαγωγείου....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Έχει και συνέχεια....Να γιατί το νέο Volvo XC40 είναι το χειρότερο στην αποφυγή κινδύνου
...εντάξει, αρχίζουν να θυμίζουν παιδάκια νηπιαγωγείου....
'Καλό θα είναι να μπει φρένο στην ιδέα του να κατεβάσουμε τα ευρωπαϊκά στάνταρτ ποιότητας και κυρίως ασφάλειας, στο πολύ χαμηλότερο επίπεδο των κινέζικων-αμερικάνικων, ειδικά για μοντέλα που θέλουν να πουληθούν πανάκριβα'
Πωπω! Μιλάμε για μίσος , βεντέτα κανονική!
Εν τω μεταξύ έχει έναν ενδιαφέροντα πίνακα με το βάρος σχεδόν όλων των αυτοκινήτων της κατηγορίας.
Μου έκανε φοβερή εντύπωση το βάρος του QQ σε όλες τις εκδόσεις του , δεν το περίμενα , στην 1.6 d με τα 130 μάλιστα είναι όσο το Kuga 1.5 με τα 180.
Δεν του φαίνεται.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο δίκιο και να έχει(αν έχει) ένα έντυπο στις μετρήσεις και στην κριτική που ασκεί, η συγκεκριμένη προσέγγιση διαπνέεται εξόφθαλμα από προκατάληψη και είναι τόσο διαφορετική από τα άρθρα/δοκιμές/παρουσιάσεις για τη συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων μοντέλων αυτοκινήτων του ίδιου εντύπου που σε ωθεί να την αντιμετωπίσεις ως ''λάσπη''.
-
Και είναι πλέον τόσο έγκυρο το συγκεκριμένο έντυπο,που με έχει μπλοκάρει από τον οποιοδήποτε σχολιασμό επειδή στο πρώτο άρθρο που δημοσίευσαν απλά διαφώνησα με τον τρόπο παρουσίασης του θέματος. Μάλιστα έσβησαν όχι μόνο το δικό μου σχόλιο που είχε τα περισσότερα likes αλλά και όσα δεν ήταν ' σύμφωνα ' με την δίκη τους οπτική. Τώρα αυτό λέγεται 'ειδικός τύπος'?
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Όσο δίκιο και να έχει(αν έχει) ένα έντυπο στις μετρήσεις και στην κριτική που ασκεί, η συγκεκριμένη προσέγγιση διαπνέεται εξόφθαλμα από προκατάληψη και είναι τόσο διαφορετική από τα άρθρα/δοκιμές/παρουσιάσεις για τη συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων μοντέλων αυτοκινήτων του ίδιου εντύπου που σε ωθεί να την αντιμετωπίσεις ως ''λάσπη''.Μα πως σου ρθε αυτο ρε συ Λεωνίδα? Οι ανθρωποι...βρίθουν αντικειμενικότητας...
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 160466.asp
(Τζαμπα το κλικ αλλα τελοσπαντων)
Τους αφήσαν αποξω και τα χωνουν οπως μπορούν...γελαει ο κόσμος -
Χρόνια τώρα τα έχουμε ζήσει απο τον ειδικό τύπο. Αφού ξεκίνησαν να χαρίζουν απο τότε ράβδους χρυσού, ανακάλυπταν τα φρένα του Bravo ως ανεπαρκή, τσιπαρισμένα Fiat Marea, βελτιώνανε αυτοκίνητα και τα δίνανε στους αναγνώστες τα οποία ποτέ δεν δούλεψαν όπως πρέπει, και οτι μπορεί να βάλει ανθρώπου νούς. Πέρυσι το χειμώνα στα Γιάννενα στις διακοπές των Χριστουγέννων αποφάσισα να αγοράσω περιοδικό ειδικού τύπου, αντί σουβλάκια (άτιμη δίαιτα) μια που το ξεφύλισσα και μια που το πέταξα. Κάποτε περιμέναμε την 1η του μήνα να βρούμε κρεμασμένα τα νεα τεύχη στο περίπτερο πως και πως.
Υπάρχουν ακόμη αναγνώστες που περιμένουν να ενημερωθούν έτσι; -
Οι τιμή του Τ3 φαίνεται μια χαρά.
Θα το προτιμούσα μάλλον σε σχέση με Χ1, Q3, και 3008, σίγουρα έναντι Tiguan, Karoq και βέβαια δε θα χωρούσε καν σύγκριση στο μυαλό μου με Qashqai και λοιπά Ιαπωνοκορεάτικα.Ακόμη και οι τιμές των Τ5 και D4 σε σχέση με τον εξοπλισμό και την ιπποδύναμη που προσφέρουν δεν διαφέρουν από αυτές του άμεσου 'premium' ανταγωνισμού των Χ1 και Q3 αν σε αυτά βάλεις τους 2λιτρους κινητήρες με 4x4 και όλο τον εξοπλισμό που προσφέρει το XC40.
Βέβαια έτσι και έχεις τα οικονομικά προσόντα να δώσεις 50+ χιλιάρικα, μπορείς να πάρεις την E-Pace, οπότε αν τα είχα μάλλον προς τα εκεί θα κοίταζα.Όσο για τα άρθρα τα οποία σχολιάζετε, εγώ εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να μη τους δίνω ούτε κλικ.
Γενικώς δεν είναι μόνο αυτή η αχαρακτήριστη εμμονή και λάσπη εναντίον του XC40. Πολλά από τα άρθρα, τις έρευνες και τα τεστ που βγάζουν, κυμαίνονται σε ανούσια, μπακαλίστικα, καφενειακά και άθλια μήκη κύματος. -
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Όσο δίκιο και να έχει(αν έχει) ένα έντυπο στις μετρήσεις και στην κριτική που ασκεί, η συγκεκριμένη προσέγγιση διαπνέεται εξόφθαλμα από προκατάληψη και είναι τόσο διαφορετική από τα άρθρα/δοκιμές/παρουσιάσεις για τη συντριπτική πλειονότητα των υπόλοιπων μοντέλων αυτοκινήτων του ίδιου εντύπου που σε ωθεί να την αντιμετωπίσεις ως ''λάσπη''.
Μα πως σου ρθε αυτο ρε συ Λεωνίδα? Οι ανθρωποι...βρίθουν αντικειμενικότητας...
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 160466.asp
(Τζαμπα το κλικ αλλα τελοσπαντων)
Τους αφήσαν αποξω και τα χωνουν οπως μπορούν...γελαει ο κόσμοςΧαχα...από τη δημοσίευση που παραθέτεις είχε ξεκινήσει η κουβέντα στη σελίδα 4 του παρόντος thread
@kkostask Αυτό που γράφεις,είναι απαράδεκτο εκ μέρους τους,αν δεν έβρισες ή δεν έθιξες κάποιον με τα γραφόμενά σου.
Καλώς ή κακώς παιδιά,ο ειδικός τύπος εξαρτάται εν μέρει από τις εταιρείες...αν δεν πάρει χρήματα από διαφημίσεις,δε θα μπορέσει να βγάλει τα έξοδά του και αν δεν πάρει οχήματα για δοκιμές,δε θα βγάλει ενδιαφέρουσα ύλη.Σε ένα βαθμό λοιπόν κατανοώ τις όποιες υπερβολές ή ακόμα και την ήπια ''κιτρινίλα'' του τύπου.Το καλύτερο είναι να ενημερωνόμαστε από αρκετές πηγές,εγχώριες και μη,πριν οδηγηθούμε σε συμπεράσματα και να γνωρίζουμε οι ίδιοι από κοντά το εκάστοτε όχημα,αν αυτό είναι εφικτό.
Και κάτι ακόμα: κάποια δεδομένα και κάποιοι αριθμοί δεν αμφισβητούνται,θαρρώ!Το νέο X μοντέλο της Ψ εταιρείας δεν μπορεί να ζυγίζει 1250 κιλά και να έχει απόσταση από το έδαφος περίπου 20cm για ένα περιοδικό και για ένα άλλο περιοδικό οι αριθμοί να είναι διαφορετικοί.Διαφορετικά μπορεί να είναι όλα τα υπόλοιπα(αίσθηση,άνεση,φιλικότητα κ.ο.κ.) αλλά όχι τα στοιχεία που υποτίθεται ότι ανακοινώνονται επισήμως και βαραίνουν την ίδια την εταιρεία και την αξιοπιστία της. -
Η υποκειμενικότητα ενός δοκιμαστή είναι έως ένα βαθμό αναμενόμενη και ανεκτή,αλλά τίτλοι του στυλ 'το μέτρησαν οι Εσκιμώοι και το βρήκαν 500 κιλά βαρύτερο' είναι τουλάχιστον αστείοι. Αγαπητέ Λεωνίδα,το σχόλιο μου ήταν ακριβώς όπως τα σχόλια μου εδώ. Δεν είμαι 20 χρόνων τρολάκι. Απλά θέλω να λέω τη γνώμη μου και να ασκώ κριτική πάντα καλοπροαίρετα και κόσμια. Για το βάρος που αναφέρεις,άλλο έγραψε το εν λόγω περιοδικό και άλλο πχ το drive. Ποιόν να πιστέψουμε?
volvo XC40 / V40 / CMA platform