-
Μήπως μπερδεύετε το φ.α. με το υγραέριο? Πρατήρια φ.α. έχει απειροελάχιστα, και ήδη στην Αθήνα κάθε πρωί έχει τεράστια ουρά στο ένα που γνωρίζω γιατί τον τελευταίο χρόνο πέσανε πολλοί με τα μούτρα στον ταμπλά με τα κουλούρια.
-
Και τώρα ο μεγάλος προβληματισμός!!! Τι χρώμα ταιριάζει στο 1.5 sport; Ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο και sonic grey;;;
-
Το γκρι!
-
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Και τώρα ο μεγάλος προβληματισμός!!! Τι χρώμα ταιριάζει στο 1.5 sport; Ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο και sonic grey;;;Είναι ένα από τα υποψήφια αυτοκίνητα μου. Έχω κατεβάσει λοιπόν φωτό με όλα τα χρώματα για να διαλέξω...το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε μέρα που τα κοιτάζω προτιμώ και διαφορετικό χρώμα!!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Και τώρα ο μεγάλος προβληματισμός!!! Τι χρώμα ταιριάζει στο 1.5 sport; Ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο και sonic grey;;;
Είναι ένα από τα υποψήφια αυτοκίνητα μου. Έχω κατεβάσει λοιπόν φωτό με όλα τα χρώματα για να διαλέξω...το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε μέρα που τα κοιτάζω προτιμώ και διαφορετικό χρώμα!!
Ωραία χρώματα για το hatch είναι και τα κόκκινο και μπλε. Φυσικά θα κάνουν μπαμ στο μάτι και σε συνδιασμο με την συνολική “extreme” εμφάνιση μπορεί να σου φαίνεται too much. Εγώ που ήθελα κάτι πιο απαρατήρητο διάλεξα το polished metal metallic. Θα σου πρότεινα να πας από την αντιπροσωπεία να δεις από κοντά γιατί σίγουρα στην οθόνη φαίνονται διαφορετικά.
-
Φυσικά. Αλλά εδώ Ηράκλειο, μη νομίζεις ότι έχουμε και ποικιλία. Υπάρχει ένα μπλε στην αντιπροσωπεία (χιλιάρι). Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ένα με το δικό σου χρώμα απ'έξω (πάλι χιλιάρι) μάλλον για παράδοση σε πελάτη ενώ έχω δει μία και μόνη φορά στο δρόμο ένα (κόκκινο χιλιάρι). Και τα 3 αυτά που είδα δια ζωσης μου άρεσαν πολύ και δεν ξέεω ποιο θα διάλεγα (ίσως κάποιο σκοτεινό χρώμα -γκρι ή μαύρο- για να καγκουρίζει λιγότερο )
-
Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο σε κάθε χρώμα απλά γιατί είναι πολύ όμορφο. Προχθές το είδα σε γκρι - ανθρακί και ήταν μεγαλείο. Το είδα σε μπλε και το λάτρεψα. Το είδα σε λευκό και το ερωτεύτηκα. Σε ότι χρώμα και να το είδα αυτή η αίσθηση του muscle car είναι απαράμιλλη.
-
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Και τώρα ο μεγάλος προβληματισμός!!! Τι χρώμα ταιριάζει στο 1.5 sport; Ανάμεσα σε μαύρο, άσπρο και sonic grey;;;Το κόκκινο και μπλε τονίζουν περισσότερο την, έτσι κι αλλιώς, πολύ extreme εμφάνιση του. Το άσπρο είναι πιο ήπιο αλλά κάνει αντίθεση με τους fake αεραγωγους πίσω, κάτι το οποίο δε μου αρεσε πολύ. Για τους λόγους αυτους προτίμησα polished Metal με δεύτερη επιλογή το sonic Grey που είναι αρκετά ιδιαίτερο. Μαύρο δε θα έπαιρνα για τους λόγους που ένα μαύρο αυτοκίνητο μειονεκτεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά, μια ερώτηση: Διαβάζω σε ξένα φόρουμ, συγκεκριμένα στο Bob is the oil guy, πως ο 1.5t έχει σημαντικό πρόβλημα με εισροή καυσίμου στο λιπαντικό, με αποτέλεσμα την επικινδυνη άνοδο στάθμης λιπαντικού και άλλα διάφορα. Για τους άλλους κινητήρες δεν έχει ακουστεί κάτι. Έχετε παρατηρήσει οι κάτοχοι κάτι αντίστοιχο; Όσοι το έχουν δει, το έχουν δει από τα πρώτα 5-10.000 χλμ.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Αν μιλάμε για το 5πορτο ένα είναι το χρώμα (αυτό πήρα μετά από πολύ ψάξιμο και επί τόπου σύγκριση στον Σαρακάκη).Polished metal metallic, ανάλογα με το φως της ημέρας φαίνεται διαφορετικό, σοβαρό, στιβαρό!!!! Οι μαύρες γρίλιες, τζάμια,μάσκα κλπ κάνουν μαι γλυκιά αντίθεση. Στο μαύρο χάνονται όλες αυτές οι αντιθέσεις, μαύρες γρίλιες κλπ. (χώρια το γρήγορο λέρωμα, γρατζουνιές). Στο λευκό κάνουν έντονη αντίθεση. Το sonic grey μου μοιάζει με αντισκουριακό, γκρι για τα κάγκελα-μουντό. Το κόκκινο είναι μια πολύ καλή επιλογή, για μικρές όμως ηλικίες. Συμπέρασμα: polished metal metallic.
-
Η γυναίκα μου δε μπορεί ούτε να το βλέπει το σιβικ. Τις προάλλες είδαμε ένα polished metal metallic και μου λέει: 'Αν το πάρουμε (εννοώντας αν μου επιτρέψει να το πάρω ), μόνο σε αυτό το χρώμα να το σκέφτεσαι καν, καθώς με αυτό φαίνεται πιο πολύ σαν φυσιολογικό αυτοκίνητο' .
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Παιδιά, μια ερώτηση: Διαβάζω σε ξένα φόρουμ, συγκεκριμένα στο Bob is the oil guy, πως ο 1.5t έχει σημαντικό πρόβλημα με εισροή καυσίμου στο λιπαντικό, με αποτέλεσμα την επικινδυνη άνοδο στάθμης λιπαντικού και άλλα διάφορα. Για τους άλλους κινητήρες δεν έχει ακουστεί κάτι. Έχετε παρατηρήσει οι κάτοχοι κάτι αντίστοιχο; Όσοι το έχουν δει, το έχουν δει από τα πρώτα 5-10.000 χλμ.Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Νομίζω αυτό αφορούσε περιοχές με πολύ βαρύ χειμώνα. Παρατηρήθηκε oil dilution αλλά δεν επηρεάζε κάπου τον κινητήρα. Δε νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί.
-
Τελικά το έκλεισα σε Sonic Grey pearl. Καλή αναμονή μου λοιπόν
-
Με το καλό να παραλάβεις!! Την ημερομηνία σου έχουν δώσει?
-
Μπράβο φίλε μου! Με το καλό να παραλάβεις λοιπόν!!
Ποιο; το 1.5; Πόσο με το κλειδί στο χέρι; Πόσους μήνες αναμονή; Υπήρχε ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο άλλο χρώμα; -
Καλοτάξιδο και πάντα με υγεία.
-
Ευχαριστώ πολύ Μέσω leasing θα το πάρω οπότε η τιμή που ξέρω είναι του τιμοκαταλόγου. Το 1.5 ναι. Ετοινοπαραδοτο 1.5 δεν υπάρχει σε κανένα χρώμα. Θεού θέλοντος παραλαβη μέσα Νοεμβρίου. Αν ήθελα άσπρο ή polished metal θα ήταν τέλη Οκτωβρίου.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ! 6 μήνες ή κάτι λιγότερο λοιπόν η αναμονή.
Δε με βλέπω να ενδιαφέρομαι αν δεν αλλάξει κάτι στο επόμενο 2μηνο που θα παραγγείλω καθώς δεν κάθομαι να περιμένω τόσο πολύ για ένα αμάξι. -
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Τελικά το έκλεισα σε Sonic Grey pearl. Καλή αναμονή μου λοιπόνΚαλή αναμονή! Ο χρόνος θα περνάει αργά και βασανιστικά...
-
Ο χρήστης gkouk έγραψε:
Τελικά το έκλεισα σε Sonic Grey pearl. Καλή αναμονή μου λοιπόνΚαλή σου υπομονή και με το καλό να παραλάβεις.
Νέο Honda Civic 2017