-
Τα λαστιχένια τα φοράω σε όλα τα αμάξια γιατί θεωρώ ότι γλιτώνω την μοκέτα του πατώματος από περιττές υγρασίες που περνάνε από τα νορμάλ πατάκια. Η φωλιασμένη υγρασία στην μοκέτα νομίζω βγάζει πολύ χειρότερη μποχα ενώ είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινή. Επιπλέον τα λαστιχένια καθαρίζουν πολύ πιο εύκολα.
-
ρε σεις λαστιχενια φοραω στο τζιβι που μπαινω με γαλοτσες. παχια μοκετα, να βουλιαζει το μποτακι μεχρι το κορδονι, με τις πλαστικουρες ειναι σαν να εχεις τρυφερο μιλφατο σε εμμηνοπαυση και εσυ να επιμενεις στο λαστιχο.
-
Τα λαστιχένια τα φοράω σε όλα τα αμάξια γιατί θεωρώ ότι γλιτώνω την μοκέτα του πατώματος από περιττές υγρασίες που περνάνε από τα νορμάλ πατάκια. Η φωλιασμένη υγρασία στην μοκέτα νομίζω βγάζει πολύ χειρότερη μποχα ενώ είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινή. Επιπλέον τα λαστιχένια καθαρίζουν πολύ πιο εύκολα.
Ρε συ Χρήστο, εσύ έγραψες θρίλερ ολόκληρο... Κόψε κάτι...
-
Ρε συ Χρήστο, εσύ έγραψες θρίλερ ολόκληρο... Κόψε κάτι...
Όχι αλήθεια λέω Χάρη. Αν θυμάσαι τότε που σας είχα πει για το πρόβλημα στην ηλεκτρική οροφή που μου είχε κάνει την πλευρά του συνοδηγού λίμνη; Ε το αμάξι χρειάστηκε δύο βιολογικούς μέσα σε ένα μήνα για να ξεβρωμισει! Μέχρι και σήμερα έχω την εντύπωση ότι το αμάξι δεν έχει ουδέτερη μυρωδιά. Η μοκέτα πρέπει να προστατευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα δυστυχώς...
Άσε που νομίζω ότι ο ουρανός μου έπεσε πολύ πιο σύντομα εξαιτίας των δύο βιολογικών. Όλα αλυσίδα είναι.
-
Λογικα περασε νερο στην ηχομινωση απο κατω, και επειδη ειναι παλιοπανα θα βρωμαγαν.
-
[quote=gatoz]
ρε σεις λαστιχενια φοραω στο τζιβι που μπαινω με γαλοτσες. παχια μοκετα, να βουλιαζει το μποτακι μεχρι το κορδονι, με τις πλαστικουρες ειναι σαν να εχεις τρυφερο μιλφατο σε εμμηνοπαυση και εσυ να επιμενεις στο λαστιχο.
[/q
uote]
Γάτε τοχεις και πολύ μάλιστα για παραγωγή αισθησιακών ταινιων!!! Δημιουργική φαντασία!!! Αμα πάρεις και τον lap να βοηθάει στα σενάρια μπορεί να γραφτουν απίστευτες επιτυχιες
-
Χρήστο, αυτό που περιγράφεις είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε από εισροή υδάτων και καμιά ομοιότητα δεν έχει με την υγρασία που μπορεί να έχουν τα βρεγμένα παπούτσια. Άσε που άμα γίνει το αμάξι λίμνη, όπως έγραψες, κανένα λαστιχένιο πατάκι δεν σε σώζει...
-
Δεν είπα ότι είναι το ίδιο, προφανώς. Απλά έφερα ένα παράδειγμα γιατί θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να προστατεύουμε την μοκέτα
-
Παίδες σας εω σπάσει τα νεύρα το ξέρω αλλά τι να κάνουμε :)). Έχει αλλάξει κάνεις ιμάντα χρονισμου? Γιατί κάτι πήρε το μάτι μου σε άλλο φόρουμ (το γνωστό) κάπου 1200 δολάρια νομίζω. Ποιο πολύ ενδιαφέρομαι για το 1.0
-
αν μπορείς να πας στο 1,5 θα γλιτώσεις, έχει καδένα.
το 1.0 έχει ιμάντα και με Σαρακακη αυτό θα πονέσει.Αλλά οκ μιλάμε για κάτι που θα γίνει στα 90 ή στα 120 χιλιάδες χλμ. Σε αυτά τα κυβικά που είναι 3κυλινδρα όλα έχουν ιμάντα.
-
αν μπορείς να πας στο 1,5 θα γλιτώσεις, έχει καδένα.
το 1.0 έχει ιμάντα και με Σαρακακη αυτό θα πονέσει.Αλλά οκ μιλάμε για κάτι που θα γίνει στα 90 ή στα 120 χιλιάδες χλμ. Σε αυτά τα κυβικά που είναι 3κυλινδρα όλα έχουν ιμάντα.
πίστεψε με nick το 1.5 θέλω αλλά 6000χιλιαρικα πάνω είναι πολλα(δεν λέω πως δεν τα αξίζει). Ξέρουμε δηλαδή στο περίπου πόσο πάει?
-
Δυστυχώς όχι, σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο ρώτα να σου πουν, εξάλλου αυτοί θα σου τα πάρουν!
-
Τα τρικυλινδρα μοτέρ παράγουν περισσοτερους κραδασμους. Η επιλογή ιμαντα σε σχέση με καδένα εξαλείφει κραδασμούς και θορύβους και επιπλέον έχει μικρότερη απωλεια ισχυος.
Το κόστος αλλαγής ιμαντα κρίνεται αμελητεο όταν εν δυνάμει αλλαχθεί το μέγιστο 4 φορές σε σχέση με μια ενδεχόμενη βλάβη καδενας-τεντωτηρα στο 1500 λόγω αστοχίας η κακής λίπανσης. Εννοείται ότι αν πας αντιπροσωπεία τρως κεφαλια.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία.Μια ερώτηση για το χιλιάρι civic για όσους το κατέχουν ή το έχουν οδηγήσει.Ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός για τις περισσότερες περιστάσεις που χρειάζεται ένα οικογενειακό αυτοκίνητο; Για ένα μακρυνό ταξίδι;Για μια προσπέραση (ενεργητική ασφάλεια) με την οικογένεια και φορτωμένο.Επαρκεί η ροπή ή νιώθεις να ζορίζεται;Το τονίζω γιατί το αμάξωμα φαίνεται βαρύ.Δεν πηγαίνω στον 1.5 δυστυχώς για οικονομικούς λόγους και επιμένω στο hatchback αντί για το sedan (αν υπάρχει ακόμα σε προσφορά) όσο και αν ίσως φαίνομαι γραφικός γιατί η επιθετική σχεδίαση του προσωπικά με έχει κερδίσει απόλυτα αν και ηλικιακά δεν είμαι και μικρός.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές με υγεία.Μια ερώτηση για το χιλιάρι civic για όσους το κατέχουν ή το έχουν οδηγήσει.Ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός για τις περισσότερες περιστάσεις που χρειάζεται ένα οικογενειακό αυτοκίνητο; Για ένα μακρυνό ταξίδι;Για μια προσπέραση (ενεργητική ασφάλεια) με την οικογένεια και φορτωμένο.Επαρκεί η ροπή ή νιώθεις να ζορίζεται;Το τονίζω γιατί το αμάξωμα φαίνεται βαρύ.Δεν πηγαίνω στον 1.5 δυστυχώς για οικονομικούς λόγους και επιμένω στο hatchback αντί για το sedan (αν υπάρχει ακόμα σε προσφορά) όσο και αν ίσως φαίνομαι γραφικός γιατί η επιθετική σχεδίαση του προσωπικά με έχει κερδίσει απόλυτα αν και ηλικιακά δεν είμαι και μικρός.
Ότι αφορά για τον κινητήρα θα σου απαντήσουν τα παιδιά που το έχουν. Εγώ αυτό που θέλω να σου πω είναι για παραγγελία θέλει 6 μήνες αναμονή. Αλλά.... Επειδή έχω έρωτα και γω και σκέφτομαι για το 1.0 μέχρι προχθές που μίλησα υπάρχει για να μπει παραγγελία και να έρθει σε τρεις μήνες σε ανθράκι χρώμα αν ενδιαφέρεσαι πάρε τηλ. Εγώ είπα τελικά από Μάρτιο να δω. Καλά Χριστούγεννα σε ολους
-
Μια χαρά είναι το χιλιάρι. Άλλωστε έχει 126 άλογα. Εγώ έχω το 1.5 αλλά πολύ άνετα θα είχα και το χιλιάρι. Είναι πολύ καλό (και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα χιλιάρια της αγοράς με τόσα άλογα είναι αρκετά σβελτα!) Και το σκαρί του σου φαίνεται βαρύ, δεν είναι. Με 1275 κιλά περίπου που ανακοινώνονται θα έλεγα ότι είναι από τα ελαφρύτερα της κατηγορίας.
-
Μια χαρά είναι το χιλιάρι. Άλλωστε έχει 126 άλογα. Εγώ έχω το 1.5 αλλά πολύ άνετα θα είχα και το χιλιάρι. Είναι πολύ καλό (και όχι μόνο αυτό, αλλά όλα τα χιλιάρια της αγοράς με τόσα άλογα είναι αρκετά σβελτα!) Και το σκαρί του σου φαίνεται βαρύ, δεν είναι. Με 1275 κιλά περίπου που ανακοινώνονται θα έλεγα ότι είναι από τα ελαφρύτερα της κατηγορίας.
Άκου τον sargus ξέρει αυτός. Χρόνια πολλά κρητικαρε
-
Κινείσαι άνετα με σβελτους ρυθμούς έχοντας της αίσθηση ενός μεγαλύτερου μοτέρ πλην της γρήγορης επέμβασης του κόφτη όταν το παρακάνεις. Στο στροφιλικι είναι αρκετά πιο ισορροπημένο κοινώς βγάζει λιγότερα μουτρα από το 1500αρι. Όταν είσαι μόνος είναι παιχνίδι.
-
Τους τελευταίους 2 μήνες, ελέω καραντίνας και τηλεεργασίας, έχω κάνει με το αμάξι γύρω στα 200 χλμ. Το βγάζω πολύ σπάνια, και αυτό για να πάω σούπερμάρκετ μόνο καθώς με τα (μικρά) παιδιά και τη δουλειά δεν έχω χρόνο για κάτι άλλο. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι πλέον έχω κλειστό ιδιόκτητο γκαραζ οπότε έχω σταματήσει να ανακαλύπτω καινούργιες αμυχές και γδαρσίματα.
Τέλοσπάντων, την προηγούμενη φορά που το πήρα δε δούλευε το σταρτ-στοπ ένεκα της ακινησίας. Οπότε Πέμπτη απόγευμα που είχα να πάω ξανά σουπερ μάρκετ, σκέφτηκα να το πάρω και να ξεκλέψω κάνα μισάωρο ώστε να το πατήσω λίγο να γεμίσει και η μπαταρία.
Ρε γαμ@το μου, τι κ@υλα είναι το άτιμο; πωπω! Με πόρωσε! Του ήπια λίγο το αίμα, του έκανα δυο-τρία 0-100 (συνεχίζει και σπινιάρει η τρίτη παρά το ότι οι δρόμοι δεν είναι τόσο λιωμένοι από τον ήλιο όπως το καλοκαίρι ) το 200ρισα μερικές φορές, έκανα μερικές καγκούρικες προσπεράσεις στο δρόμο κτλ. Γενικά με είχε πιάσει μαλάκυνση...θα ήθελα και ένα μηχανικό χειρόφρενο να θυμηθώ λίγο τα νιάτα μου αλλα τζίφος η Χοντάρα σε αυτό το θέμα .
Τέλοσπάντων, ήθελα να γράψω ότι το αμάξι το γουστάρω όπως την πρώτη μέρα που το πήρα (σπάνιο για εμένα, καθώς βαριέμαι πολύ τα πράγματα και ιδιαίτερα τα δικά μου και πάντα μου φαίνεται πιο γλυκό το παιχνίδι του άλλου). Μου αρέσει πολύ να το βλέπω και περιμένω πως και πως κάθε φορά να το βάλω μπροστά να το πάω βόλτα. Συνεχίζω να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου και αν και δε νομίζω να είχα μετανιώσει με κάποιο από τα άλλα υποψήφια μου, εντούτοις, πιστεύω ότι το civic (μου) βγάζει ένα κλικ περισσότερη κ@υλα από τους άμεσους ανταγωνιστές του.
-
Γεια σου ρε φίλε Sargus με το διαστημόπλοιο!... Civic ρε!!!!!
Μπορώ να έχω ένα τέτοιο παρακαλώ;;;;
Νέο Honda Civic 2017