-
Παρεμπιπτόντως χθες με πήραν από Σαρακακη και μου είπαν για το 1.0 αν το θέλω σε ανθράκι μπορούν να βάλουν παραγγελία και να έρθει όχι σε 6 αλλά σε 3μηνες.
-
otokomae wrote:
Εσένα θα πρέπει να σε βγάζουν για φαγητό :))
Έχεις καμμία καλή πρόταση όταν ανοίξουν τα φαγαδικα Άλεξ μιξ;;))
Κοίτα όπως έχουμε γράψει σε άλλο τοπικ όταν τελειώσουν όλα με covid θα κοιτάξουμε να βρεθούμε πρώτα Γιάννενα για τσιπούρα και κρεατικά και μετά Άρτα Αμβρακικός για ψάρια ψητά. Ίσως θα ήταν καλό να τους πεις να μας κεράσουν μια γυρα(όχι τον LAP).. :))
Καλό ακούγεται. Αλλά γιατι όχι τον λαπ. Πες τα όλα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στο τραπέζι. Τελικά θα πάρεις το σιβικα η όχι. Και ο χιλιαρης είναι πολύ καλός και στρίβει καλύτερα. Ο χιλιοπεντακοσαρης είναι υπερτιμημενος. Με κάτι παραπάνω παίρνεις πραγματικό gt
-
Δεν παρεξηγουμε εγω.... το μισο φορουμ με βριζει και οι αλλοι μισοι μου στελνουν αρνητικες σκεψεις.... αντεχω ακομα!
Εντωμεταξυ η Ήπειρος ειναι απίστευτη περιοχη. Και χιονοδρομικα και δαση, και παράδοση, και παραλιες και και και... τι να πρωτοπεις,....κριμα που την εχουν ριγμένη. Δεν γινονται πολλες επενδύσεις εκει και ειναι κριμα.
-
Δεν παρεξηγουμε εγω.... το μισο φορουμ με βριζει και οι αλλοι μισοι μου στελνουν αρνητικες σκεψεις.... αντεχω ακομα!
Εντωμεταξυ η Ήπειρος ειναι απίστευτη περιοχη. Και χιονοδρομικα και δαση, και παράδοση, και παραλιες και και και... τι να πρωτοπεις,....κριμα που την εχουν ριγμένη. Δεν γινονται πολλες επενδύσεις εκει και ειναι κριμα.
Όχι όχι χίλια συγνώμη ήταν λογοπαίγνιο είπα να μας βάλουν μια ΓΎΡΑ, όχι τον LAP, εννοώντας να μην μπερδευτούν με το Lap =γύρο αλλά μια γύρα ποτά.
Υ. Γ Lap εγώ δεν ήμουν αυτός που αστειεύονταν και έγραφα σκέφτηκε σκηνικό όλοι να καθόμαστε να λέμε τα δικά μας και ο Lap να είναι απέναντι με το harisma και να διαφωνούν για ότι μηχανολογικά υπάρχει.
-
alex mix wrote:
otokomae wrote:
Εσένα θα πρέπει να σε βγάζουν για φαγητό :))
ις το σιβικα η όχι. Και ο χιλιαρης είναι πολύ καλός και στρίβει καλύτερα. Ο χιλιοπεντακοσαρης είναι υπερτιμημενος. Με κάτι παραπάνω παίρνεις πραγματικό gt
Κοίτα είμαι στο 99.9 να το πάρω απλά τώρα λόγω covid δεν μπορώ να μετά κινηθώ από νόμο σε νομο(δεν υπάρχει honda αρτα) και εντάξει δεν παπούτσια να το πάρω δια μέσου τηλ ή ίντερνετ μου αρέσει να κλείνω τις δουλειές πρόσωπο με πρόσωπο. Οπότε όταν ανοίξουν και αν έχω προλάβει τότε ναι.
-
Ναι ρε τι δικαιολογησαι;;; ...το καταλαβα το λογοπαίγνιο, απλα εννοουσα οτι δεν θα στεναχωρηθω ακομα και αν αυτο σημαινε (χωρις το λογοπαίγνιο).
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας με τα posts. Αντε πιες μια γουλια ζεστο κρασακι, ρακομελακι (οτι πρεπει τετοια εποχη)....να στανιαρουμε
-
Σωστά να μη παρεξηγιεσαι αλλά να αποφεύγεις τις κακοτοπιες βλέπε όπως εγώ το (χάρισμα) χαχα!!! Και που γίνονται επενδύσεις; Α ξέχασα σε ένα νησί δε θυμάμαι ποιο που πρότεινε να κάνει μια οικολογικη επένδυση η VAG για ηλεκτροκινηση και αυτόνομη οδήγηση ως πιλοτικό πρόγραμμα.
-
Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθειά σας, ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών και ερωτώ: Michelin, pirelli ή continental; Και γιατί;
-
panoslevidi wrote:
snp wrote:
Ναι για αυτό ρωτάω εάν μπορεί να γίνει κάτι άλλο..γιατί προφανώς δε μου αρέσει, από τη στιγμή που μπορεί να γίνει κάτι άλλο(εάν μπορεί), όπως υπάρχει το garmin δηλαδή.
Υπάρχουν βιντεακια στο youtube όπου κατεβάζουν το honda hack και από εκεί κατεβάζεις google maps όπως και playstore!
Έχω βάλει το Honda Hack και αν θυμάμαι καλά αν βάλεις το Google services, τότε το infotainment το οποίο είναι android 4, σέρνεται. Σε σημείο να λαγκαρει ο χρόνος που ενεργοποιείται η κάμερα στην όπισθεν. Απαράδεκτο
Ναι το έβαλα κι εγώ, αλλά πλην του ότι μπορείς να πατάς κουμπι και να βλέπεις την κάμερα πίσω (αντε και να βάλεις το here) δεν αξίζει για κάτι άλλο.. αν βάλεις δε και google play..γονάτισε το σύστημα...
-
Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την βοήθειά σας, ήρθε η ώρα για αλλαγή ελαστικών και ερωτώ: Michelin, pirelli ή continental; Και γιατί;
Εγώ προσωπικά δεν έχω καθόλου άποψη, και για αυτό λέω να πάω στα primacy 4 που είναι η συνέχεια αυτών που φοράει τώρα και παίρνουν και καλές βαθμολογίες.
Αλλά θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις από γνώστες ή από άλλους κατόχους civic που έχουν δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
Στα άλλα μου αυτοκίνητα φοράω τα τελευταία χρόνια τα efficiency grip και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ για λάστιχα:
Το 'Michelin, Pirelli ή Continental' είναι τόσο γενικόλογο όσο το 'Renault, Fiat ή Volkswagen;'. Δεν είναι θέμα κατασκευαστή (αν και ο κάθε κατασκευαστής έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά), αλλά μοντέλου. Ρώτησε στο παραπάνω θέμα, αναφέροντας διάσταση και επιθυμητά χαρακτηριστικά (σπορ συμπεριφορα/άνεση/γρήγορο ζέσταμα κλπ) και το συζητάμε.
-
Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ για λάστιχα:
Το 'Michelin, Pirelli ή Continental' είναι τόσο γενικόλογο όσο το 'Renault, Fiat ή Volkswagen;'. Δεν είναι θέμα κατασκευαστή (αν και ο κάθε κατασκευαστής έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά), αλλά μοντέλου. Ρώτησε στο παραπάνω θέμα, αναφέροντας διάσταση και επιθυμητά χαρακτηριστικά (σπορ συμπεριφορα/άνεση/γρήγορο ζέσταμα κλπ) και το συζητάμε.
Διαστάσεις: 235/45R17 94W, όσο για επιθυμητά χαρακτηριστικά με ενδιαφέρει η άνεση κυρίως .ευχαριστώ
-
Aikibill wrote:
Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο άσχημο. Παντως δεν μπορω να εντόπισω ακριβώς τι με χαλάει σε σχέση με το αμερικανικό sedan που μου άρεσε οταν το είδα.
Τι να κανουμε!!! χαλαλι για το αμαξι που εχουμε και την εγγυηση!!!
Τελικα 192 ευρω το μαλλι..λαδια ,φιλτρο λαδιου, φιλτρο a/c. και κατι ψιλα αναλλωσιμα υγρο τζαμιων απιονισμενο...ληστεια κανονικη..
αρχηγέ μου, που πηγές και βρήκες σχόλιο μου του 2016 να κανείς quote!
πρωτη εντύπωση ήταν, τώρα πιστεύω ότι το αυτοκίνητο τα σπάει και οποίου δεν του αρέσει είναι ξενέρωτος.
-
Hankook ventus prime 3 ως καλύτερο σε αίσθηση τουριστικό ελαστικό. Και pirelli zero nero η miichelin ps4 για ανησυχους. Πιστέψτε με αξίζει κάτι καλύτερο το civic από λάστιχα οικονομίας.
-
Είμαι στο 4ο σετ ελαστικών (πριν μια εβδομάδα)
*Michelin Primacy 4
- Pirelli Cinturato P7
*Dunlop Sport Bluresponse
*Dunlop Sport Bluresponse
Μακράν ότι χειρότερο από τα 4 συγκριτικά ήταν το Pirelli.
Αυξημένο θόρυβο , σκληρή αίσθηση στο τιμόνι, αυξημένη κατανάλωση.
Μεταξύ των Michelin και Dunlop δεν βρίσκω διαφορές παρά μόνο την κατανάλωση (υπέρ του Dunlop), αλλά μάλλον αδικώ τα Michelin μιας και το μοτέρ τότε ήταν ακόμα στο στρώσιμο και δεν είχε στρώσει η κατανάλωση.
Αλλά από θόρυβο και αίσθηση που μεταφέρουν στο τιμόνι και τα 2 είναι ισάξια.
Θεωρώ από προηγούμενη εμπειρία ότι η διάρκεια στον χρόνο θα είναι υπέρ του Michelin, καθώς και όπως είδα την φθορά όταν τα έβγαλα από το αμάξι.
Με τα κρατήματα δεν είχα κανένα παράπονο από κανένα από τα δυο. Άλλωστε πιστεύω ότι οι δυνατότητες του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερες και από τα λάστιχα και από τα χέρια μου
υγ
215/55/R16
-
Μακράν ότι χειρότερο από τα 4 συγκριτικά ήταν το Pirelli.
Γενικά ελάχιστα Pirelli είναι καλά....και εγώ παρόμοιες εμπειρίες έχω, δεν έχω μείνει από κανένα ευχαριστημένος εκτός από καποια Pzero Nero.
-
Καλημέρα. Είμαι υποψήφιος αγοραστής του civic 1.5 sport 5θ και ηθελα να ρωτήσω κυρίως για τυχόν τριγμούς από τα πλαστικά ..αν είσαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του αυτοκινήτου .έχω qashqai γι αυτό και ρωτάω Καμμένος από ποιότητα. ..το οδήγησα και εμεινα ενθουσιασμένος. Βέβαια με προβληματίζει η παράδοση που μου δίνουν 6μηνο αναμονής ..επίσης κόστος service περίπου;
ευχαριστώ προκαταβολικά
-
Λάστιχα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και γιατί το θέλεις. Επί παραδείγματι ο thesniki τον περπατάει σιγά τον σιβικα, το λέει κιόλας, με μέση κατανάλωση 4.2 στα 100. Οπότε τι pirelli 7. Ποιος άσχετος σου το πούλησε. Το p7 είναι πάρα πολύ καλό τουριστικό με κορυφαία πληροφόρηση στο τιμόνι. Κοινώς εχει σκληρο σκελετό. Οι σωστοί επαγγελματίες ρωτάνε πως οδηγάς πρώτα και μετά προτεινουν. Ας σου πρότεινε το blue p7 που είναι οικονομίας με πιο μαλακό σκελετό. Τότε ο thesniki θα το αποθέωνε.
-
Ποια primacy και cinturanto και blue response και τρίχες κατσαρες;
Ρε παιδιά στο civic σας θα βάλετε ένα από τα κορυφαία σπορ των μεγάλων. Ή PS4 , ή F1A5 , ή SC6 ή το αντίστοιχο Pireli δεν θυμάμαι ποιο είναι.
Οι δικές μου επιλογές θα ήταν ανάμεσα στα 2 πρώτα.
Δεν έχετε ποτέ αντιληφθεί την διαφορά αυτών των ελαστικών υπό πίεση ,και ειδικά στο βρεγμένο;
-
Καλημέρα. Είμαι υποψήφιος αγοραστής του civic 1.5 sport 5θ και ηθελα να ρωτήσω κυρίως για τυχόν τριγμούς από τα πλαστικά ..αν είσαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του αυτοκινήτου .έχω qashqai γι αυτό και ρωτάω Καμμένος από ποιότητα. ..το οδήγησα και εμεινα ενθουσιασμένος. Βέβαια με προβληματίζει η παράδοση που μου δίνουν 6μηνο αναμονής ..επίσης κόστος service περίπου;
ευχαριστώ προκαταβολικά
Θα σε πειράξει λίγο στην αρχή και ιδιαίτερα της συζύγου!!! Από το ρετιρέ στο ισόγειο!!!! Αλλά μετά θα αποζημιωθείς. Η ποιότητα καμμία σχέση με qashqai και η αίσθηση οδηγισης πραγματικα σε απογειωνει. Τα κόστη συνεργείου Σαρακάκη μέχρι 30-40000χιλ είναι 150€ με 250€ αλλά μετά απογειώνονται.
Νέο Honda Civic 2017