-
Χαχαχα
Point goes to Fanis...
-
Πήγα Σ για Α (φίλτρο λαδιού και λάδι) αλλαγή σε φιλτρο καμπινας και αέρα, σούμα:150 euros + τους ειπα να κοιτάξουν τους αισθητήρες παρκαρίσματος γιατί κάθε που βρέχει κανουν σαν παλαβοί και μου είπαν ότι υπάρχει ανάκληση από Σ για αυτό και μου παρήγγειλαν νέα μάσκα στο ύψος του (H) σήματος μπροστά και θα με πάρουν τηλ. για να την αλλάξουν, εντός εγγύησης φυσικά.
Ρώτησα στο τοπικό συνεργείο τι γίνεται με τους αισθητήρες γιατί τώρα με τις πολλές βροχές μου χτυπάνε και εμένα και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάποια τεχνική οδηγία για αλλαγή ή κάτι παρόμοιο.
Τι γίνεται ρε παιδιά; Αλλά λένε εδώ και άλλα εκεί; σας είπανε ότι υπάρχει ανάκληση ή καλή τη πίστη σας το άλλαξαν;
-
snp wrote:
Πήγα Σ για Α (φίλτρο λαδιού και λάδι) αλλαγή σε φιλτρο καμπινας και αέρα, σούμα:150 euros + τους ειπα να κοιτάξουν τους αισθητήρες παρκαρίσματος γιατί κάθε που βρέχει κανουν σαν παλαβοί και μου είπαν ότι υπάρχει ανάκληση από Σ για αυτό και μου παρήγγειλαν νέα μάσκα στο ύψος του (H) σήματος μπροστά και θα με πάρουν τηλ. για να την αλλάξουν, εντός εγγύησης φυσικά.
Ρώτησα στο τοπικό συνεργείο τι γίνεται με τους αισθητήρες γιατί τώρα με τις πολλές βροχές μου χτυπάνε και εμένα και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάποια τεχνική οδηγία για αλλαγή ή κάτι παρόμοιο.
Τι γίνεται ρε παιδιά; Αλλά λένε εδώ και άλλα εκεί; σας είπανε ότι υπάρχει ανάκληση ή καλή τη πίστη σας το άλλαξαν;
Ο snp θα πηγε με καλό ντυσίματακι και κάνα ρολογακι καλό. Εσύ άμα ήσουν με τα πρόχειρα τι περιμένεις;; Εδώ τόσα σεμινάρια έγιναν. Δηλαδή πρέπει να είσαι καλοντυμένος μόνο όταν πας για αγορά;;. Για να σοβαρευτούμε τώρα αυτός εκεί που πας είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Είναι μια εντελώς ανεξάρτητη κατάσταση και από πάνω τον έχουνε χεσμενο. Μίλα με τα κεντρικά για να βγάλεις άκρη.
-
sargus wrote:
snp wrote:
Ο snp θα πηγε με καλό ντυσίματακι και κάνα ρολογακι καλό. Εσύ άμα ήσουν με τα πρόχειρα τι περιμένεις;; Εδώ τόσα σεμινάρια έγιναν. Δηλαδή πρέπει να είσαι καλοντυμένος μόνο όταν πας για αγορά;;. Για να σοβαρευτούμε τώρα αυτός εκεί που πας είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Είναι μια εντελώς ανεξάρτητη κατάσταση και από πάνω τον έχουνε χεσμενο. Μίλα με τα κεντρικά για να βγάλεις άκρη.
@Otokomae: κουστουμάρα φόραγα και rolex..χαχαχα
Σοβαρά τώρα, στον Σ το πήγα όχι σε τοπικό, γενικά (δυστυχώς) μόνο στα κεντρικά βγάζεις άκρη.. όλοι οι άλλοι κάνουν την πάπια..Μόνοι τους μου είπαν ότι στο αλλάζουν (όπως και έκαναν) εντός εγγύησης. Το παρήγγειλαν και μετά από 10 μέρες με πήραν τηλέφωνο και πήγα. 20 λεπτά δουλειά και από τότε κανένα θέμα δεν έχω.
-
Έχω το civic 2 μήνες τώρα, ακόμη το στρώνω είμαι στα 1100χλμ.
Δεν προβληματίζει κανέναν η μικρή πλευρική στήριξη του καθίσματος;
Είμαι 1,80 και 83 κιλά. δεν μπορώ να πώ οτι κουμπώνω στο κάθισμα και επίσης σε γρήγορο στροφιλίκι μετακινούμε αρκετά.
Στην alfa 147 που έχω η στήριξη είναι χίλιες φορές καλύτερη.
-
Δε φταίει το αμάξι, εσύ φταις που είσαι αδύνατος...
-
Καλύτερα κι από Recaro....
Στο λέω εγώ που ως αθλητής ήμουν ακριβώς στις διαστάσεις σου...
Θα δεις διαφορά στο κράτημα!
-
Δε φταίει το αμάξι, εσύ φταις που είσαι αδύνατος...
ΧΆΧΑ εντάξει δεν παίζεστε και συ και ο πηλιος.
-
Εγω παλι, mk7 θα πω πως αν τα 83 κιλα ειναι μυς, μεγαλο ρισπεκτ. Εισαι μαγκας μεγαλος.
Αν ομως οχι.....αντιθετα του τι λενε οι fit πιο πανω, θα προτεινα διαιτα.
-
Εγω παλι, mk7 θα πω πως αν τα 83 κιλα ειναι μυς, μεγαλο ρισπεκτ. Εισαι μαγκας μεγαλος.
Αν ομως οχι.....αντιθετα του τι λενε οι fit πιο πανω, θα προτεινα διαιτα.
Fit εννοείς και μένα lap?
-
Α, δεν ξερω χαρακτηριστικα για να πω.
Για τους αλλους τους fit....που βρισκουν τα 83 κιλα ως fit
Υ.γ Εισαι fit; δεν ξερω , εγω τωρα με πανδημια κανω αρκετη γυμανστικη με βαρη και χανω αντι να παιρνω. Βεβαια το βραδυ μου ερχεται να παω στο ψυγειο και να το τσακισω αλλα ....οκ κρατιεμαι....μεχρι στιγμης.
Ευκαιρια για σωμα το καλοκαιρι
-
Α, δεν ξερω χαρακτηριστικα για να πω.
Για τους αλλους τους fit....που βρισκουν τα 83 κιλα ως fit
Υ.γ Εισαι fit; δεν ξερω , εγω τωρα με πανδημια κανω αρκετη γυμανστικη με βαρη και χανω αντι να παιρνω. Βεβαια το βραδυ μου ερχεται να παω στο ψυγειο και να το τσακισω αλλα ....οκ κρατιεμαι....μεχρι στιγμης.
Ευκαιρια για σωμα το καλοκαιρι
κοίτα 100κιλα 1.83 fit δεν το λες. Όσο για την καραντίνα είμαι από τους τυχερούς γιατί στη δουλειά πάω για 24ωρες και κάθομαι 3 μέρες (40ωρες την εβδομάδα) μετά τα κτήματα τα έχω ακριβώς 100μετρα από το σπίτι οπότε κάνω εκεί δουλειές και γλυτώνω μεροκάματο.. πως να μην φας μετά... :))
-
Οχι να φας.....να ντερλικωσεις.
Σε νιωθω καινεγω οταν κουραζομαι.....τρωω για εναν λοχο. Ασε.
-
Και το χειρότερο Lap είναι που θες να αγιάσεις και δεν μπορείς να είσαι κομμάτια από το χωράφι να γυρνάς σπίτι και επειδή η γυναίκα δουλεύει με τηλ εργασία τι κάνει? Βλέπει πετρετζικης και αργυρό και κάνει συνταγές κάνε δίαιτα εσύ μετά με σαλάτα. Αυτό που τηρώ βέβαια θα έπεφτε φωτιά να με κάψει είναι τρώω Ακτινίδια και πορτοκάλια κάθε μέρα παραγωγής. Sargus ακούς πορτοκάλια ακτινίδια θα είχες 10ετη σύμβαση Χαχα. Ξεφύγαμε από το νήμα. Ζητώ το civic.
-
Κανένα τεχνικό εγχειρίδιο και μηχανικών μερών στο διαδίκτυο;; Μου είπαν ότι υπάρχει αλλά δεν βρίσκω κάτι. Φυσικά για FC FK.
-
Κανένα τεχνικό εγχειρίδιο και μηχανικών μερών στο διαδίκτυο;; Μου είπαν ότι υπάρχει αλλά δεν βρίσκω κάτι. Φυσικά για FC FK.
To link για download είναι στο πρώτο link του 2ου post, ενώ ο κωδικός για το Zip αρχείο είναι στο πρώτο post.
-
[quote=piliourits]
Καλύτερα κι από Recaro....
Στο λέω εγώ που ως αθλητής ήμουν ακριβώς στις διαστάσεις σου...
Θα δεις διαφορά στο κράτημα!
Τα πεθαίνω αλλά με μέτρο, δε με παίρνει για παραπάνω!!
-
Δηλαδή είστε όλοι ικανοποιημένοι με το κράτημα του καθίσματος;
Τι είχατε πιο πρίν Pony;;
-
otokomae wrote:
To link για download είναι στο πρώτο link του 2ου post, ενώ ο κωδικός για το Zip αρχείο είναι στο πρώτο post.
Ωραίος το έψαχνα καιρό και έβρισκα μέχρι IX. Χρησιμότατο.
-
Δηλαδή είστε όλοι ικανοποιημένοι με το κράτημα του καθίσματος;
Τι είχατε πιο πρίν Pony;;
Όταν το βλέπεις λες αυτό;;; Δεν σου γεμίζει το μάτι.
Τι περιμένεις;;; Να τα πάρεις όλα με 28Κ;;; Ε τότε πάρε άλλο αμάξι!!!! Δεν κατάλαβες;;; Πάρε i30n για να τα έχεις όλα. Ποτέ δεν τα έχεις όλα.
Νέο Honda Civic 2017