-
Θα μπορεί να χτυπήσει και το πιο συντηρητικό κοινό από άποψη σχεδιασης.
-
Αναμένουμε να το δούμε ολόκληρο.
(πόσο να πιάνει το δικό μας άραγε; )
Εσύ κανονικά πρέπει να το αλλάξεις σε ένα χρόνο όμως. Οπότε αν υπολογίσουμε ένα 20% λόγω που έχει κάνει χλμ ένα 10% λόγω φόρουμ και άλλο ένα 10% να σου στέλνω εφ όρου ζωής ακτινίδια οπότε το πήρες 26 μείον 40% βαριέμαι να κάνω την πράξη περίπου 14500 :))
-
χαχαχαχα
-
Με 14000 το παιρνω εγώ αφου βγει το καινουριο και το παραλαβεις!!!!
-
Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και την εμφάνιση του! Σε καλό να μου βγει...
Δείτε εδώ να πιάνω 221 πραγματικά χιλιόμετρα σε σχετικά μικρή απόσταση ελαφρώς ανηφορική. Μέσα Ιούνη με 25 θερμοκρασία.
https://drive.google.com/file/d/1qSKiYGraTcesSzcfKezduQVCPWNQ_HOY/view?usp=drivesdk
-
Τι ειναι αυτο ;;;; που ειναι το civic;
Edit και εγω εδω με το δικο μου. Και εγω ειμαι ευχαριστημενος με το δικο μου. Μου βγηκε καλο εν τελη.
-
Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο και την εμφάνιση του! Σε καλό να μου βγει...
Δείτε εδώ να πιάνω 221 πραγματικά χιλιόμετρα σε σχετικά μικρή απόσταση ελαφρώς ανηφορική. Μέσα Ιούνη με 25 θερμοκρασία.
https://drive.google.com/file/d/1qSKiYGraTcesSzcfKezduQVCPWNQ_HOY/view?usp=drivesdk
Άψογο knock control. Πήγαινες και παραπάνω όμως. Άφησες το γκάζι γρήγορα.
-
Τι ειναι αυτο ;;;; που ειναι το civic;
Αυτό που βλέπεις είναι το play ενός data log μέσα από το λογισμικό ktuner.
Data Log είναι η καταγραφή μια σειρά από παραμέτρων του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο.
-
Ρε σεις για εμας τους φτωχους υπαρχουν τετοια ή μονο honda ;
-
OBD2 reader
Δεν μπορεί να γίνει με OBD2 Reader για δύο λόγους
-
Χρειάζεσαι υπολογιστική μονάδα για την καταγραφή (πχ laptop ή κινητό τηλέφωνο). Το ktuner συνδέεται στην OBD2 και καταγράφει στην εσωτερική του μνήμη.
-
Το OBD2 (και μάλλον το USB/WIFI/Bluetooth interface) δεν επαρκεί για την καταγραφή μεγάλου πλήθους παραμέτρων σε πραγματικό χρόνο.
Πάντως το Android Torque είναι μια λύση.
-
-
vasilas wrote:
Πήγα την 5η κόφτη. Δεν πρόλαβα να βάλω 6η γιατί μετά έχει ανοικτή καμπή. Μετρίου οδοστρώματος εθνική οδός με μόνο δύο λωρίδες και κίνηση. Άλλη φορά που ξεχάστηκα βράδυ μπήκα στη καμπή με 195 και βγήκα με 205 (πραγματικά χιλιόμετρα) και ήταν επικίνδυνο. Είχα περιγράψει τη φάση σε προηγούμενες σελίδες.
-
Misa33 wrote:
vasilas wrote:
Πήγα την 5η κόφτη. Δεν πρόλαβα να βάλω 6η γιατί μετά έχει ανοικτή καμπή. Μετρίου οδοστρώματος εθνική οδός με μόνο δύο λωρίδες και κίνηση. Άλλη φορά που ξεχάστηκα βράδυ μπήκα στη καμπή με 195 και βγήκα με 205 (πραγματικά χιλιόμετρα) και ήταν επικίνδυνο. Είχα περιγράψει τη φάση σε προηγούμενες σελίδες.
Και.ειχαμε τσουτσουριασει!!!!!!!
-
.
-
.
-
.
-
Την Παρασκευή έκανα μλκια και ξέχασα τα κλειδιά στη μίζα, πιθανώς στη θέση που κανει το τσεκ. Το αλλο πρωί η μπαταρία είχε πέσει τόσο, που δεν άναβε σωστά ούτε το κοντερ. Τελικά το έβαλα μπροστά με καλώδια αφου το άφησα να φορτίσει 5 λεπτά. Το δυσκολότερο ήταν το να ανοιξω το πορτμπαγκάζ για να παρω τα καλώδια. Αν σας τύχει θα καταλάβετε τι εννοώ.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το Garmin έχασε όλες του τις ρυθμίσεις, ακόμα και τα αρχεία της κατανάλωσης. Το υπόλοιπο σύστημα όμως ,ραδιόφωνο και λοιπές ρυθμίσεις συστήματος δεν χαθηκαν.
-
Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο! Και τι απίστευτο χρώμα;!
Από πίσω μοιάζει λίγο με alfa romeo!
-
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το επόμενο στα μελλοντικά μοντέλα.
-
Πολύ όμορφο και ιδιαίτερο! Και τι απίστευτο χρώμα;!
Από πίσω μοιάζει λίγο με alfa romeo!
Ενταξει μπορουμε να βγουμε ολοι μαζι με τις γυναικες μας. Δεν σε φοβαμαι.
-
Ενταξει μπορουμε να βγουμε ολοι μαζι με τις γυναικες μας. Δεν σε φοβαμαι.
Αχαχαχαχα!!
Αλλά να μιλάς και εσύ που σου αρέσει η Κούλα και κάτι άλλα εκτρώματα είναι ειρωνεία....αχαχα!!
Νέο Honda Civic 2017