-
Κινείσαι κυρίως πολη; (Αθήνα;) Χωρίς απόδειξη; Δεν το πας αντιπροσωπεία;
-
Κινείσαι κυρίως πολη; (Αθήνα;) Χωρίς απόδειξη; Δεν το πας αντιπροσωπεία;
Κινούμαι 50-50 πόλη / επαρχία. Είμαι Κρήτη και πήγα σε εξουσιοδοτημένο. Σε ταξίδι που είχα κάνει Χανιά Ηράκλειο και πίσω με οικογένεια μέσα (προσεκτική οδήγηση μεχρι 120χαω) έγραψε 6 Lt/100 και ήταν 30-35 ευρώ 100άρα που κοστίζει 1,7 το λίτρο.
Κάνω 950 χιλιόμετρα ανα μήνα μέσο όρο και βάζω 140 με 150€.
Είναι τα διπλά λεφτά από Yaris diesel 2013 (120-130 άλογα με πρόγραμμα και παράλληλο εγκέφαλο ταυτόχρονα) που είχα και έκανα 950 χιλιόμετρα με 70-80€ σε τιμή 1.3 περίπου. Εκεί μέση ολική κατανάλωση είχε 6 λίτρα στα 100.
Σίγουρα το civic χρειάζεται στην πράξη περισσότερα χρήματα από το προηγούμενο μου αυτοκίνητο. Το καύσιμο είναι πιο ακριβό αλλά σαν σύνολο το αυτοκίνητο το αξίζει και με το παραπανω. Το civic είναι μουν@@α
-
Σημερα το δοκιμασα σε ασχημες συνθηκες. Το αμαξι παει υποδειγματικα ακομη και στα ορια χωρις εκπληξεις.
-
Σημερα το δοκιμασα σε ασχημες συνθηκες. Το αμαξι παει υποδειγματικα ακομη και στα ορια χωρις εκπληξεις.
Δώσε του πόνο. Δεν πονάει
-
Tkin73 wrote:
Παιδια όσοι το γνωρίζετε καλα το θεμα του εξοπλισμου του νυν με το προ fl στην sport plus εκδοση και τα δυο , εκτός από το ηλεκτρικο κάθισμα, τον διαχυτη στην εξάτμιση, την ροδελα , μια διαφορα στην ζαντα και τις εξωτερικές πινελιες που άλλαξαν υπάρχει κατι άλλο που δεν έχει το προ fl ? και ας πουμε και το θέμα της ηχομόνωσης στην καμπίνα που βελτίωσαν.
Υπαρχει διαφορά πχ στα φωτα το προ fl μοντελο σπορ + ειχε και αυτό φουλ λεντ? ή κάπου αλλού?
Καδενα εχει το σιβικ ή ιμαντα?
Τα σερβις σας είναι οντως 100-110 ευρω το χρονο ή μου λενε πιπες?
110 το χρόνο χωρίς απόδειξη.
Έχει καδένα.
Εμένα μέση κατανάλωση έχει 8.9 σε όλα τα χιλιόμετρα 7.000 και ανταποκρίνεται απόλυτα στην πραγματικότητα. Το ταιζω συνέχεια. 50άρικα τρώει και του αρέσουνε
Τιμή και δόξα στον συμφορουμίτη που πήρε αμάξι με 180 άλογα και το χρησιμοποιεί as intended.. Πάντα τέτοια !
-
ομως θα επαιρνα και παλι με κλειστα τα ματια οτιδηποτε σιβικ phev εβγαζε, αν ειχε.
Επιασες το νοημα.....το εχω αναφέρει πιο παλιά και εγω....
-
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα...σε ταξίδι φέτος 2 φορές μου άναψε αλάρμ στάθμης λαδιού μηχανής, αλλά μετα μόλις σταμάτησα να ελέγξω, ήταν οκ η στάθμη,έφυγε.Το ανέφερα στο σέρβις σήμερα κ μου είπαν ότι περιμένουν μια αναβάθμιση γιατί διαβάζει κάποιες φυσαλίδες κ ανάβει το αλάρμ,κ για κάποια δυσλειτουργία των σισθητήρων όταν βρέχει σε βάζουν λίστα για αλλαγή μάσκας..Τώρα με το Σ θα περιμένουμε...αρκετά..110€ σέρβις ΑΒ με δώρο τα εργατικά..
-
Α ξέχασα 1.5 new civic 2017
-
Εμένα μου παίρνουν 90κάτι το Α και 35 το Β. Δεν έχω δώρο τα εργατικά.
Ενημέρωσε για την αναβάθμιση όταν την κάνεις.
-
Στα 5 χρόνια δωρεάν σέρβις που έχω νομίζω είναι δώρο τα εργατικά. Θα πάρει μήνες όπως βλέπω για την αναβάθμιση..Θα ενημερώσω
-
Το type-r που δίνει το site στα 52Κ, ειναι μοντέλο προ f/l ή κάτι τέτοιο?
Πόσο απαρατήρητος μπορείς να περνάς?
Θεωρείτε ότι είναι στόχος ψηλά στη λίστα να στο βουτήξουν αν το παρκάρεις έξω κάποιες φορές?
-
Εδω κλεβουν τα παντα, το type r θα ναι το bonus τους.
Κριμα διοτι ειναι αυτοκινηταρα.
.......Α! κριμα και τα 50 χιλιαρικα.
-
Δυστυχώς δεν αξίζει να πάρει κάποιος Type R στην Ελλάδα. Η τιμή του είναι ανόητα αυξημένη... Σκέψου πως στην Γερμανία ξεκινάει από γύρω στα 38 χιλιάρικα.
-
Το type-r που δίνει το site στα 52Κ, ειναι μοντέλο προ f/l ή κάτι τέτοιο?
Θεωρείτε ότι είναι στόχος ψηλά στη λίστα να στο βουτήξουν αν το παρκάρεις έξω κάποιες φορές?
Χαχα. Και να στο κλέψουν τι πειράζει; άσε κ κάνα κλεφτρονι να χαρεί!! Εσύ κάνε μια μικτή και είσαι καλυμμένος.
-
>Το type-r που δίνει το site στα 52Κ, ειναι μοντέλο προ f/l ή κάτι τέτοιο?
Σιγουρα τραβαει τα βλεμματα. Το αξιζει
-
Ε ναι ετσι οπως το λες δεν εχεις και αδικο..... Εισαι φιλανθρωπος, το εχω παρατηρήσει.
-
χαχαχαχα.
Ασε ρε Lap να κυκλοφορήσει το χρήμα να αυξήσουμε και ΑΕΠ!
Να πουλήσει και τίποτα παραπάνω ο Σ, να δουλέψει και κάνα συνεργείο παραπάνω, να χαρεί και ο φίλος κλέφτης (που ξέρεις, μπορεί να πορωθεί και αυτός και μετά να μπαίνει εδώ μέσα να γράφει...να αυξηθεί και η κίνηση στους 4Τ!), θα έχουμε χαρεί εμείς με φωτό που θα ποστάρει ο φίλος (ο νοικοκύρης αυτή τη φορά..) με το αμάξι του (πριν του το κλέψουν)! Τρελή αλυσίδα σου λέω! Win win για όλους!
(Μόνο η ασφαλιστική χάνει αλλά σιγά...ποιος τους συμπαθεί αυτούς;)
-
χαχαχαχα.
Ασε ρε Lap να κυκλοφορήσει το χρήμα να αυξήσουμε και ΑΕΠ!
Να πουλήσει και τίποτα παραπάνω ο Σ, να δουλέψει και κάνα συνεργείο παραπάνω, να χαρεί και ο φίλος κλέφτης (που ξέρεις, μπορεί να πορωθεί και αυτός και μετά να μπαίνει εδώ μέσα να γράφει...να αυξηθεί και η κίνηση στους 4Τ!), θα έχουμε χαρεί εμείς με φωτό που θα ποστάρει ο φίλος (ο νοικοκύρης αυτή τη φορά..) με το αμάξι του (πριν του το κλέψουν)! Τρελή αλυσίδα σου λέω! Win win για όλους!
(Μόνο η ασφαλιστική χάνει αλλά σιγά...ποιος τους συμπαθεί αυτούς;)
Πώς λέμε τώρα τελευταία'Kazan Kazan'
-
Οχι απλα ολοι ειμαστε Πασοκ, και ξερουμε απο ενισχυση τζιρου. Καποιοι το λενε καινρρεχουν στις πρασινο ροζ παρελασεις καποιοι αλλοι πολεμουν με τον εαυτο τους και κρυφα διαβαζουν Κεινς, Δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει ποτε ανθρωπος στην Ελλαδα που να μην ηταν εστω μια φορα (και ειναι κρυφα) Πασοκ. Ουτε ενας.
-
καλησπερα!! αφηστε τις καταναλωσεις και χαρειτε το εργαλειο μας!!!
Νέο Honda Civic 2017