-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποτέ δεν μπόρεσα να την αντιληφθω αυτή την premium αίσθηση σε ιαπωνικό αυτοκίνητο...
Αρκει να μπεις στο νεο civic και σε κανα pulsar ή s cross/vitara και θα καταλαβεις αμεσως... Τα δευτερα εχουν μετριοτατης απτη ποιοτητα εως και πραγματικη ποιοτητα εσωτερικου. Η συναρμογη θα φανει με τα χρονια.
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
η διαφορα στη τιμη μεταξυ golf-leon. Μιλαμε για πολλες φυσσες χωρις μονωσεις, περισσοτερα καλωδια χυμα, διαφορες σε αρμους, ποιοτητα βαφης, πολλα δεματικα-πιαστρακι των 10 cent στο μηχανοστασιο κτλπ. Απο τα χειροτερα αυτοκινητα σε τετοια θεματα τα seat-skoda που δειχνουν μια προχειροτητα που χτυπαει ασχημα χωρις να σημαινει πιθανα προβληματα, αλλα πολυ χυμα κατασταση.
μου κάνει φοβερή εντύπωση πολύ ειλικρινά
αλλά είσαι σίγουρος πως τα ίδια δεματικα-πιαστρακι των 10 cent δεν βρίσκονταν και στο μηχανοστασιο ενός Golf αντίστοιχης έκδοσης κινητήρα-μετάδοσης,
οι ίδιες φύσες 'χωρίς μονώσεις', τα ίδια καλώδια χύμα, οι ίδιες ποιότητες γενικά;ειδικά σε τέτοια θέματα ηλεκτρομηχανολογικά δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε διαφορές ανάμεσα σε seat- skoda και vw
και θα ήθελα να αναφερθούμε συγκεκριμένα για να δούμε κωδικό προς κωδικό τα εξαρτήματα που αναφέρειςplacebo effect θεωρώ
ειδικά όταν μιλάμε για το μηχανοστάσιο ή για τη μη απτή ποιότητα κατασκευήςΕγω σε προκαλω ν ανοιξεις καπω Και να παρατηρησεις τελειωματα καπω-φτερου στα seat που δεν υπαρχει πληρης ευθυγραμμιση, μεγεθη αρμων ανα πλευρα ομοιως και τη βαφη. Δε μπορω να σου αναφερω συγκεκριμενα κωδικους. Περιεγραψα τη γενικη εντυπωση μου με πολλα μικρα καλωδιακια που καταληγουν σε φυσες να μην ειναι μονωμενα κτλπ. Ομοιως ας πουμε μου ειχαν κανει εντελως αρνητικη εντυπωση οι μεντεσεδες που χρησιμοποιει η ford σε πορτμπαγκαζ κτλπ.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τα παραπάνω λεφτα που ζηταει το σιβικ (χωρις να σημαίνει οτι ειναι φτηνό βεβαια) θα στα γυρίσει
πισω σε βάθος χρόνου.Αυτο δε προκυπτει και για μενα η μεταπωληση ειναι ζητημα ναι μεν αλλα... Δηλαδη τι περιμενες οτι θα πιασει τα ιδια μεταχειρισμενο Leon σε σχεση με civic στη 5-10ετια οταν κοστιζε 7 χιλιαρικα λιγοτερο?! Συνηθως μαλιστα τοσο μεγαλες διαφορες στη τιμη αγορας δεν αντικατοπτριζονται ποτε στη μεταπωληση. Εκτος κι αν πιστευουμε οτι το civic θα πωλειται μεταχειρισμενο 7 χιλιαρικα περισσοτερο απο το leon σε 5 χρονια....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα παραπάνω λεφτα που ζηταει το σιβικ (χωρις να σημαίνει οτι ειναι φτηνό βεβαια) θα στα γυρίσει
πισω σε βάθος χρόνου.Αυτο δε προκυπτει και για μενα η μεταπωληση ειναι ζητημα ναι μεν αλλα... Δηλαδη τι περιμενες οτι θα πιασει τα ιδια μεταχειρισμενο Leon σε σχεση με civic στη 5-10ετια οταν κοστιζε 7 χιλιαρικα λιγοτερο?! Συνηθως μαλιστα τοσο μεγαλες διαφορες στη τιμη αγορας δεν αντικατοπτριζονται ποτε στη μεταπωληση. Εκτος κι αν πιστευουμε οτι το civic θα πωλειται μεταχειρισμενο 7 χιλιαρικα περισσοτερο απο το leon σε 5 χρονια....
Εκτός απο τη μεταπώληση , το σιβικ υπερέχει κ σε εξοπλισμό (δεν υπαρχει τπτ που να μην εχει αυτη η εκδοση κυριολεκτικά!).
Ομως η αναφορά μου πηγαινε περιςςοτερο στην αξιοπιστία (πρωτιςτως) κ στην ποιότητα (δευτερευόντως). -
Και εγώ πάντως (και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό) θα το αγόραζα το σιβικ μετά που το οδήγησα-περιεργάστηκα. Λόγω του συνολικού πακέτου που προσφέρει και της παροιμιώδους αξιοπιστίας της εταιρίας κ φυσικά όχι λόγω εμφάνισης. αν ήταν κ όμορφο π.χ. σαν τα a class, giulietta θα τρελαινόταν στισ πωλήσεις παγκοσμίως!
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Και εγώ πάντως (και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό) θα το αγόραζα το σιβικ μετά που το οδήγησα-περιεργάστηκα. Λόγω του συνολικού πακέτου που προσφέρει και της παροιμιώδους αξιοπιστίας της εταιρίας κ φυσικά όχι λόγω εμφάνισης. αν ήταν κ όμορφο π.χ. σαν τα a class, giulietta θα τρελαινόταν στισ πωλήσεις παγκοσμίως!Πράγματι, αν βγάλουμε εκτός το θέμα της εμφάνισης, το πακέτο μοιάζει ασυναγώνιστο: Χώροι, επιδόσεις, κατανάλωση, άψογα μηχανικά μέρη και την αξιοπιστία της Χόντα.
Τι άλλο να θέλει κάποιος; Ίσως μια χαμηλότερη τιμή..
-
Εκτός απο τη μεταπώληση , το σιβικ υπερέχει κ σε εξοπλισμό (δεν υπαρχει τπτ που να μην εχει αυτη η εκδοση κυριολεκτικά!).
Ομως η αναφορά μου πηγαινε περιςςοτερο στην αξιοπιστία (πρωτιςτως) κ στην ποιότητα (δευτερευόντως).Απλα το ''θα στα γυρισει πισω σε βαθος χρονου'' το μετεφρασα ''τοις μετρητοις'' και θεωρησα οτι μιλας για τη μεταπωληση.
Σε θεωρητικο επιπεδο συμφωνω με αυτα που μολις εγραψες. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ομως η αναφορά μου πηγαινε περιςςοτερο στην αξιοπιστία (πρωτιςτως) κ στην ποιότητα (δευτερευόντως).Απλα το ''θα στα γυρισει πισω σε βαθος χρονου'' το μετεφρασα ''τοις μετρητοις'' και θεωρησα οτι μιλας για τη μεταπωληση.
Σε θεωρητικο επιπεδο συμφωνω με αυτα που μολις εγραψες.Οκ ισως κ εγω ήταν καπως διφορούμενο οπως το έγραψα.
-
Ομως η αναφορά μου πηγαινε περιςςοτερο στην αξιοπιστία (πρωτιςτως) κ στην ποιότητα (δευτερευόντως).Αν μιλας για το Σπορτ 5θυρο 1.5 πραγματι εχει καλο εξοπλισμο (Apple Car play και μεγαλη οθονη και αισθητηρες παρκαρισματος με οπτικη ενδειξη μπρος πισω ξεχωρισα, και σπορ εξωτερικο πακετο) αλλα τα καθισματα δεν ειναι καλα το μονο μειον που ειδα στον εξοπλισμο. Αλλα γενικα ναι ειναι καλο πακετο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ομως η αναφορά μου πηγαινε περιςςοτερο στην αξιοπιστία (πρωτιςτως) κ στην ποιότητα (δευτερευόντως).Αν μιλας για το Σπορτ 5θυρο 1.5 πραγματι εχει καλο εξοπλισμο (Apple Car play και μεγαλη οθονη και αισθητηρες παρκαρισματος με οπτικη ενδειξη μπρος πισω ξεχωρισα, και σπορ εξωτερικο πακετο) αλλα τα καθισματα δεν ειναι καλα το μονο μειον που ειδα στον εξοπλισμο. Αλλα γενικα ναι ειναι καλο πακετο.
Ναι για αυτό μιλάω. Το καθίσματα μου φάνηκαν μια χαρά με εξαίρεση την κλιμακωτή ρύθμιση.
Τι δεν σου άρεσε σ' αυτά;
-
Eiναι αβολα, μη ανετα, και οχι καλης ποιοτητας, τυπικο cost cutting. Το Type-R εχει καλα καθισματα. Το Α3 στην σπορ εκδοση εχει πολυ καλυτερα μπακετ καθισματα και ειναι λιγο πολυ στα ιδια χρηματα. Περα απο αυτα μου αρεσε το εσωτερικο. Βεβαια απο την μεση και κατω τα πλαστικα ηταν αθλια, αλλα απο την μεση και πανω ειναι μια χαρα.
-
Eiναι αβολα, μη ανετα, και οχι καλης ποιοτητας, τυπικο cost cutting. Το Type-R εχει καλα καθισματα. Το Α3 στην σπορ εκδοση εχει πολυ καλυτερα μπακετ καθισματα και ειναι λιγο πολυ στα ιδια χρηματα. Περα απο αυτα μου αρεσε το εσωτερικο. Βεβαια απο την μεση και κατω τα πλαστικα ηταν αθλια, αλλα απο την μεση και πανω ειναι μια χαρα.Έκανες πολύωρο TD και το διαπίστωσες αυτό (για το οτι είναι άβολα μιλάω); Γιατί δεν έχω διαβάσει κανένα παράπονο γι' αυτό..Λουσάτα βέβαια δεν είναι, συμφωνώ.
Το A3 sportback sport με τον νέο 1.5 TSi βγαίνει στα 26000; Πολύ λίγα μου φαίνονται, κάνουν τόσο μεγάλη έκπτωση;
-
Δεν ξερω για Α3, αλλα λιγο πολυ κοντα θα ειναι χωρις ομως πακετο σπορ εμφανιση και αλλο εξοπλισμο. Αλλα θα εχει τα μπακετ.
Εχω εμπηρεια απο καθισματα και ξερω καλα πως θα ειναι (οχι σε αυτο αλλα σε αλλα ΧΟντα με παρομοια καθισματα). Αυτο γιατι εχουν βαλει τα στανταρ καθισματα τους. Τεσπα αν δεν με πιστευεις αγορασε το. Ειναι καλο πακετο. Αλλα κατσε και σε αυτα του type R να δεις τις διαφορες.
-
Δεν ξερω για Α3, αλλα λιγο πολυ κοντα θα ειναι χωρις ομως πακετο σπορ εμφανιση και αλλο εξοπλισμο. Αλλα θα εχει τα μπακετ.Εχω εμπηρεια απο καθισματα και ξερω καλα πως θα ειναι (οχι σε αυτο αλλα σε αλλα ΧΟντα με παρομοια καθισματα). Αυτο γιατι εχουν βαλει τα στανταρ καθισματα τους. Τεσπα αν δεν με πιστευεις αγορασε το. Ειναι καλο πακετο. Αλλα κατσε και σε αυτα του type R να δεις τις διαφορες.
Καταρχήν δεν σκέφτομαι να αγοράσω τπτ προς το παρόν
Κατά δεύτερον Type R δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα ακόμα.
Το Α3 ναι έχει καλά καθίσματα απ' όσο θυμάμαι, στα υπόλοιπα όμως το βλέπω να είναι πίσω.
Το καλύτερα όμως θεωρώ ότι είναι της Volvo (πρώτα) και τα (έξτρα όμως) σπορ της BMW.
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Και εγώ πάντως (και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό) θα το αγόραζα το σιβικ μετά που το οδήγησα-περιεργάστηκα. Λόγω του συνολικού πακέτου που προσφέρει και της παροιμιώδους αξιοπιστίας της εταιρίας κ φυσικά όχι λόγω εμφάνισης. αν ήταν κ όμορφο π.χ. σαν τα a class, giulietta θα τρελαινόταν στισ πωλήσεις παγκοσμίως!Αρχίζει να παίρνει φόρα ,πρώτο στις ΗΠΑ για το 9μηνο του '17
http://www.thetruthaboutcars.com/2017/1 ... e-quaters/
Ένα γκρι sport 1,5T το αγόραζα χθες για μένα το ομορφότερο και καλλίτερο στην κατηγορία σόρυ γράψτε λάθος ξέχασα τον Σ!
-
*Το Honda Civic Type R βρίσκεται πλέον στην χώρα μας με τις τιμές του να έχουν ανακοινωθεί και επισήμως. Συγκεκριμένα, το ιαπωνικό θηρίο διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα σε δύο εκδόσεις, την «απλή» και την GT.
Η τιμή αφετηρίας του Honda Civic Type R λοιπόν είναι στα 49.740€, ενώ η τιμή του Honda Civic Type R GT είναι στα 53.650€.
Οι δύο εκδόσεις του Honda Civic Type R έχουν εξοπλιστικές διαφορές, με την πιο ακριβή να διαθέτει επιπλέον πληροφόρηση τυφλού σημείου, διζωνικό κλιματισμό, εσωτερικό καθρέφτη με αυτόματη σκίαση, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός, ηλεκτρικά αναδιπλούμενος εξωτερικούς καθρέφτες, φως στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, πλοήγηση και μπροστινά φώτα ομίχλης LED.
Το νέο Honda Civic Type R έχει το ρεκόρ για το ταχύτερο προσθιοκίνητο στο Nurburgring και εφοδιάζεται με 2.0 λτ. υπερτροτφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 320 ίππους, 400 Nm ροπής και για να περάσει η κίνηση στους εμπρός τροχούς συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και μπλοκέ διαφορικό.
Το νέο Honda Civic Type R έχει τρία προγράμματα οδήγησης, τα Comfort, Sport και +R (για οδήγηση στην πίστα) τα οποία ρυθμίζουν το βάρος του τιμονιού, την ανάρτηση και την απόκριση του γκαζιού, ενώ παρεμβαίνουν παράλληλα στα συστήματα ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας.
Το νέο Honda Civic Type R κατασκευάζεται στην γραμμή παραγωγής της Honda στο Σουίντον της Αγγλίας, δίπλα στο Honda Civic 10ης γενιάς και είναι διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελίας.*
Πηγή -
Αν και η τιμή του είναι 'λογική' -δηλαδή κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με των υπολοίπων ανταγωνιστών του- βρείτε στη λίστα παρακάτω 'αυτό που δεν ταιριάζει'
CTR 50Κ€
Focus RS 51K€
A45 AMG 60Κ€
Μ140 50Κ€
S3 49K€
Golf R 45Κ€
Leon Cupra 31K€ -
Ο Λεωντας μας αρέσει δεν μας αρέσει,ακόμη και αν είναι/ήταν το πιο αργό είναι μακράν VFM!!!
-
Και με ενα προγραμματακι το πας χαλαρα στα 350 αλογα με τις επωνυμες εταιριες. Κλεβεις τη σεατ με αυτη τη τιμη
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ο Λεωντας μας αρέσει δεν μας αρέσει,ακόμη και αν είναι/ήταν το πιο αργό είναι μακράν VFM!!!+1
Και με ενα προγραμματακι το πας χαλαρα στα 350 αλογα με τις επωνυμες εταιριες. Κλεβεις τη σεατ με αυτη τη τιμη
+1
Νέο Honda Civic 2017