-
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά...η σύζυγος μάλλον ήθελε να το δει σε σκούρο χρώμα για να πεισθεί...δεν την αδικώ...
-
Μα δεν γινεται να αντισταθεις και να μην σου αρεσει αυτο το αυτοκινητο και ειδικα σε σκουρο χρωμα...
-
Καλοτάξιδο!
-
Νομίζω έκανες την καλύτερη επιλογή... Καλοτάξιδο, γεροί να είστε όλοι στην οικογένεια και να το χαρείτε με πολλά όμορφα ταξίδια...
-
Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ για τις ευχές και με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό...και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές και κυρίως για τις συμβουλές, οι απόψεις που γράφτηκαν εδώ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή μου.
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Με το καλό να παραλάβεις! Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Νίκος Αργυρόπουλος έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ...είναι ίδιο με αυτό :http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6869421/
...χωρίς τα φιμέ και τα δερμάτινα καθίσματα.
Ωραίο χρώμα!
Θα το χαρείς πολύ!
Οι χώροι του θα σε εκπληξουν.
Σήμερα είχα πίσω δύο 3κυκλα ποδηλατάκια των κοριτσιών ξεχασμένα από το ΣΚ, 10 τσάντες ψώνια και τη τσάντα του γραφείου.
Και είχε κι άλλο χώρο. Χαχα.
Sent from my D6603 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!To αυτο και απο εμενα. Ωραιο και το χρωμα εχει και ζαντουλες ομορφες, ειναι και οικονομικο. Τα παντα ολα λεμε!
-
Το παρακάτω είναι λίγο ανησυχητικό και φαίνεται ότι καλά κάναμε κάποιοι και δεν τους εμπιστευόμασταν μετά το σκάνδαλο.
Ελπίζω να μη σε επηρεάσει φίλε μου.http://www.autoblog.gr/2015/10/08/to-pa ... la-ths-vw/
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Το παρακάτω είναι λίγο ανησυχητικό και φαίνεται ότι καλά κάναμε κάποιοι και δεν τους εμπιστευόμασταν μετά το σκάνδαλο.
Ελπίζω να μη σε επηρεάσει φίλε μου.http://www.autoblog.gr/2015/10/08/to-pa ... la-ths-vw/
Δεν ισχύει αυτό.
Τα Euro 6 δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Βάζεις τον αριθμό πλαισίου και σου λέει ναι ή όχι. Μιλάμε για το επίσημο site της skoda.
Εμένα είναι Euro 6, το έλεγξα και είναι οκ.
-
Αφού τα euro 6 δεν έχουν πρόβλημα, τότε γιατί τσέκαρες το δικό σου;
Όπως και να έχει, ότι και να λες εσύ ή εγώ, ότι και να σου λένε οι αντιπρόσωποι, σημασία έχει τι είπε ο υπεύθυνος ενώπιον του κογκρέσου. Επειδή τα Αμερικανάκια δεν παίζουν σε τέτοια θέματα εξαπάτησης, να είσαι σίγουρος ότι αυτό που είπε εκεί είναι που μετράει και όχι αυτό που μας λένε τοπικά ή ακόμη και σε όλη την Ευρωπαική ήπειρο. Εδώ τριγύρω είναι άρχοντες και δεν τους ελέγχει κανείς. -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Αφού τα euro 6 δεν έχουν πρόβλημα, τότε γιατί τσέκαρες το δικό σου;
Όπως και να έχει, ότι και να λες εσύ ή εγώ, ότι και να σου λένε οι αντιπρόσωποι, σημασία έχει τι είπε ο υπεύθυνος ενώπιον του κογκρέσου. Επειδή τα Αμερικανάκια δεν παίζουν σε τέτοια θέματα εξαπάτησης, να είσαι σίγουρος ότι αυτό που είπε εκεί είναι που μετράει και όχι αυτό που μας λένε τοπικά ή ακόμη και σε όλη την Ευρωπαική ήπειρο. Εδώ τριγύρω είναι άρχοντες και δεν τους ελέγχει κανείς.Δε καταλαβαίνω τη πρώτη ερώτησή σου. Νομίζω ότι είναι προφανές πως τη καλύτερη πληροφόρηση τη παίρνεις από επίσημα στοιχεία/ανακοινώσεις της εταιρίας.
Επίσης, διάβασε καλύτερα το άρθρο. Δε λέει ότι το έχουν, λέει ότι μπορεί. Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι γιαυτό περίμενε να δεις.
-
Ο χρήστης Νίκος Αργυρόπουλος έγραψε:
Από την άλλη η Octavia βγαίνει στα 20100 με απόσυρση και όλα τα παραπάνω έξοδα αλλά στην έκδοση Ambition η οποία υπολείπεται κατά πολύ σε εξοπλισμό από το Leon στην Style. Στα πλεονεκτήματα της Octavia είναι ότι είναι ετοιμοπαράδοτη και με πολύ καλύτερο επιτόκιο χρηματοδότησης (αν την παραγγείλω σήμερα ή αύριο!). Δύσκολη απόφαση...Και γιατί δεν παίρνεις την Elegance που έχει συγκρίσιμο εξοπλισμό με το Style και είναι 1.000 ευρώ ακριβότερη; Αφού αγοράζεις με χρηματοδότηση, το μικρότερο επιτόκιο θα τη βγάλει τη διαφορά και με το παραπάνω...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Και γιατί δεν παίρνεις την Elegance που έχει συγκρίσιμο εξοπλισμό με το Style και είναι 1.000 ευρώ ακριβότερη; Αφού αγοράζεις με χρηματοδότηση, το μικρότερο επιτόκιο θα τη βγάλει τη διαφορά και με το παραπάνω......μα την Elegance πήρα (τώρα την λέει και η Skoda Style!)
Θα έρθει τέλος του μήνα!
SEAT Leon ST TDI 1.6 ή Opel Astra S/T 1.6 ή τι;