-
Είδα σήμερα νέο Tiguan Rline μαύρο.... Ταξί
Στην ίδια πιάτσα που συχνάζει ο ταξιτζής με την Panamera -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε αυτό το αυτοκίνητο (όπως και στα περισσότερα SUV) μόνο αρνητικά έχουν οι 19αρες ζάντες, πέραν της εμφάνισης που είναι κάτι το υποκειμενικό.Αυτό ακριβώς. Μάλιστα καθ υπερβολή θα έλεγα πως μου μοιάζει τόσο ανόητο όσο σε ένα απόλυτα στριτάδικο όχημα να πας να βάλεις oofroad ελαστικά Από εμφάνιση όμως όντως οι 19άρες δίνουν πολλά + για τα περισσότερα βλέμματα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μαγκιά τους εάν το κάνουν για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης όλες οι εταιρίες πλέον πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το αποτύπωμά τους, ακόμα κι αν είναι εταιρίες υπηρεσιών.Εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα, εγώ θα πήγαινα σε 1600αρι diesel R-line φορτωμένο με κάμποσα έξτρα. Θα είναι τάφος αλλά θα χεις γκατζετάκια να παίζεις και θα γλιτώσεις και κάνα ψιλό από την εφορία.
Η ιστορία έχει ως εξης: μέχρι πριν λίγο καιρο είχα Passat 2017 1.6d comfortline. Απο εξοπλισμό ήμουν ικανοποιημένος αλλά και η δύναμη δεν ηταν κακή για την χρηση. Με αυτό έμενα κάτω απο τα 20000€ προ φόρων.
Λόγω αλλαγής εταιρίας σκέφτηκα να ανέβω κατηγορία με επιλογές κάτω απο τα 25000€ προ φόρων παντα diesel. Λόγω της φορολογίας συμφέρει να πάρεις κάτι με 25000€ αντί πχ 21000€ Αφού είδα λοιπόν διάφορα μοντέλα ακόμα και το Passat dsg 2lt 150 αποφάσισα να κινηθω προς tiguan με dsg μιας και το αυτόματο μου έλειψε στο passat.
Θεωρώ πως λόγω βάρους και χειρότερης αεροδυναμικής η εκδοση 1.6 θα είναι χειροτερη απο την αντίστοιχη 1.6 του Passat. Γιαυτό και προσανατολίζομαι προς το 2.0d με τα 150. Τώρα το R-line είναι θέμα περισσότερο οπτικό και ελάχιστα πρακτικο μιας και αυτό που έχει μόνο είναι οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες. Ισως θα πρεπει να δω αν μπορω να κάνω κάτι με τις 19αρες και να πάω σε μικροτερες αλλιως μαλλον θα πρεπει να το υπομεινω.
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έν τω μεταξύ, μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει usb hub σε vw ?
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το Θέμα καθαρίστηκε από τα τα οποία μεταφέρθηκαν εδώ: viewtopic.php?f=5&t=41768&start=285 Παρακαλώ να παραμείνετε εντός θέματος.
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Μόλις έκανα εγγραφή και κάνω το πρώτο μου πόστ εδω.
Σε καμιά εβδομάδα περιμένω το παρακάτω: 1,4 150 R-line Manual στα 32.000, με επέκταση εγγύησης η οποία είναι εργοστασιακή και οχι μέσω ασφαλιστικής τελικά.
Ο αντιπρόσωπος περιμένει να διαλέξω λέει τι αξεσουάρ θέλω για να το πραγγείλει σας δώρο. Ρίχτε καμιά ιδέα.. Καθισματάκι παιδικό έχουμε, η σχάρα μάλλον άχρηστη θα πάει αφού όποτε πάμε κανένα χιόνι τον εξοπλισμό τον βάζουμε μέσα... Οπότε δε ξέρω! Λέω να πάρω την καφετιέρα! χαχαχαχα!
Καλώς σας βρήκα!
Γιώργος -
Καλησπερα έχω το 1.4 125 ps φοράει καδένα η ιμάντες ;η εταιρία λέει ιμάντες βιβλίο συντήρησης δεν υπάρχει για να δω γιατί πλεων υπερχουν ηλεκτρονικά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ιμάντες φοράει.
-
@psynoa εγώ σαν δώρο πήρα τα γνήσια λαστιχένια πατάκια, είναι πολύ ωραία τα υφασμάτινα τα έχω αφόρετα !
-
Ο χρήστης psynoa έγραψε:
Ιμάντες φοράει.αρα αλλάζουν μαζί με τη τρόμπα στο a3 ο κατασκευαστής έλεγε κάθε 90000χλμ εγώ άλλαζα κάθε 70 εδώ ποτέ λέει ο κατασκευαστής γιατί βιβλίο service δεν υπάρχει .Επισης φίλτρα αέρος μπουζί κτλ κάθε ποτέ αλλάζουν έχεις εικόνα ;
-
@ils
Δεν έχω ιδέα. Δε το έχω ακόμα στα χέρια μου. -
Το δώρο, πόσα ευρώ?
-
Αυτος με ρωταγε εαν θελω τα κουρτινακια που τα εχει 220ε. Οποτε καπου εκει νομιζω...
-
Ο χρήστης psynoa έγραψε:
Αυτος με ρωταγε εαν θελω τα κουρτινακια που τα εχει 220ε. Οποτε καπου εκει νομιζω...Μήπως είναι οι αερόσακοι τύπου κουρτίνας ;
Κουρτινάκια 220€ -
Απο τον καταλογο με τα αξεσοριζ:
-
Εγω κατάφερα και το έφτιαξα με τιμή προ φόρων 24.910 ευρώ !!! .Πήρα το 2.0 TDi 4Motion με τα 190 άλογα και πρόσθεσα off road πακέτο με το οποίο δίνουν μαζί και το winter και ανακλινόμενους καθρέφτες.Ζάντες άφησα τις 17άρες που είναι η καλύτερη επιλογή για τέτοιου είδους αυτοκίνητο.Οι μεγάλες 19 ή 20άρες εκτός από εμφάνιση (εμένα δεν μου αρέσουν) μόνο μειονεκτήματα έχουν......
-
Συμφωνώ και εγώ για τις 17άρες ως το καλύτερο μέγεθος από τα διαθέσιμα.
Προσπάθησα να αλλάξω τις ζάντες κατά τη παραγγελία του 5008 από 18 σε 17 αλλά δεν έλεγε.... Καλά για μεγαλύτερη και να με πληρώνανε δεν εβαζα. -
Πάντα η βασική εργοστασιακή είναι η καλύτερη επιλογή
-
Γεια αν καποιος έχει αγοράσει σκαφάκια χώρου αποσκευών σε τιμή μέχρι το πολύ 50e και πατάκια από λάστιχο στη ίδια τιμή από Αθήνα ας μου προτείνει έστω με πμ το μαγαζί
-
Ο κατάλογος δεν φαίνεται..
Αν όλη η συζήτηση γίνεται για τα κουρτινάκια (τα κλασσικά όπως οι βεντούζες), καλύτερα πάρε έκπτωση στη τιμή ή βρες ένα ακριβότερο αξεσουάρ και κόψε από εκεί..
VW Tiguan 2016