-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σήμερα το είδα πιο αναλυτικά σε μια έκθεση. Ρε παιδιά στην ένωση πλάτης-καθίσματος το ύφασμα είχε ήδη 'σακουλιάσει' όπως το 8 ετίας golf μου ! Είναι δυνατόν;; Και στου οδηγού και στου συνοδηγού!Τι να σου πουμε?Εμενα στο 10ετιας γκολφ ειναι σαν καινουριο. Στο tiguan επισης
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Σήμερα το είδα πιο αναλυτικά σε μια έκθεση. Ρε παιδιά στην ένωση πλάτης-καθίσματος το ύφασμα είχε ήδη 'σακουλιάσει' όπως το 8 ετίας golf μου ! Είναι δυνατόν;; Και στου οδηγού και στου συνοδηγού!To ύφασμα της πλάτης είναι ανεξάρτητο κομμάτι από το ύφασμα του καθίσματος.
Δεν είναι ενιαίο κομμάτι υφάσματος για να ανησυχεί κάποιος για 'σακούλιασμα'.Προσωπική διαπίστωση,
θα έλεγα πως ίσα ίσα το vag δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο θέμα των υφασμάτων των καθισμάτων και στην εφαρμογή τους.
Μπορώ να αριθμήσω άλλα θέματα, όχι αυτο όμως. -
-
Ελα ρε Νίκο καλοτάξιδο το όχημα, πανέμορφο!!!
Μου αρέσει και η διχρωμία στον καθρέφτη αν και στα άσπρα αμάξια μου αρέσουν πολύ οι φουλ μαύροι καθρέπτεςSent from my iPad using Tapatalk
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ Νικόλα!!!
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Σήμερα το είδα πιο αναλυτικά σε μια έκθεση. Ρε παιδιά στην ένωση πλάτης-καθίσματος το ύφασμα είχε ήδη 'σακουλιάσει' όπως το 8 ετίας golf μου ! Είναι δυνατόν;; Και στου οδηγού και στου συνοδηγού!
To ύφασμα της πλάτης είναι ανεξάρτητο κομμάτι από το ύφασμα του καθίσματος.
Δεν είναι ενιαίο κομμάτι υφάσματος για να ανησυχεί κάποιος για 'σακούλιασμα'.Προσωπική διαπίστωση,
θα έλεγα πως ίσα ίσα το vag δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο θέμα των υφασμάτων των καθισμάτων και στην εφαρμογή τους.
Μπορώ να αριθμήσω άλλα θέματα, όχι αυτο όμως.Εννοείται πως είναι ξεχωριστό! Και όμως στο πίσω μέρος του καθίσματος (οχι της πλάτης) είχε σακουλιάσει το εκθεσιακό που είδα όπως ακριβώς του golf μου Δεν το θεωρώ κάτι τραγικό αλλά... πχ στην ίδια έκθεση είδα και το passat και το κάθισμα στο πίσω μέρος του έχει σαφώς περισσότερο υλικό .
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ελα ρε Νίκο καλοτάξιδο το όχημα, πανέμορφο!!!
Μου αρέσει και η διχρωμία στον καθρέφτη αν και στα άσπρα αμάξια μου αρέσουν πολύ οι φουλ μαύροι καθρέπτεςSent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστω πολυ
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ Νικόλα!!! [emoji106]
Να σαι καλα Φανη
-
Άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι!
Να το χαρείς Νίκο! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Να το χαιρεσαι Νίκο. Πολύ ωραίες οι ζάντες. Καλές βόλτες.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Άπειρα ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι!
Να το χαρείς Νίκο!Ευχαριστω πολυ Βασιλη
Να το χαιρεσαι Νίκο. Πολύ ωραίες οι ζάντες. Καλές βόλτες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστω. Υπομονη κανε εσυ!
-
Καλοτάξιδο Νίκο. Τελικά βρε τα φώτα τα είδες ; γιατι δεν μας έβαλες και μια φωτό ανφας ;
-
Nικο να μαστε καλα να τα χαρουμε τα Tiguanακια μας. Εσυ το εχεις παρει ποσο καιρο;
-
Δυο τρεις παρατηρήσεις ακομα, μετα από χρηση του αυτοκινητου εντος και εκτος πολης:
- Η μεση καταναλωση εχει ανεβει στο 7. Δε το λες και φθηνο, περιμενα να είναι παρακατω, στο 6,5...
- Η ασταθεια που ενιωθα στις μεγαλες ταχύτητες, νομιζω ειχαν να κανουν με τη lane assist. Την οποια μαλλον θα απενεργοποιησω, γιατι όταν το αμαξι προσπαθει να σε φερει ξανα στον ισιο δρομο, είναι σαν στιγμιαια να χανεις τον ελεγχο του αμαξιου.
- Τοσο με το Golf, οσο και με το SLK, ειχα ξεχασει τη χρηση της 1ης ταχύτητας. Ξεκιναγα σχεδόν παντα με 2η, μη σας πω με 3η στην SLK σε καποιες κατηφορες. Εδώ μου εχει σβησει ηδη δυο φορες που εκανα χρηση 2ης νωρίτερα από οσο επρεπε.
Και επειδή οσα εγραψα μοιαζουν με παρατηρήσεις αρνητικες, να πω ότι ΟΛΑ τα αλλα είναι μαγικα. Το αμαξι σχιζει, ξεχωριζει, και είναι χαρα μου να το οδηγω.
-
Καλορίζικο Νίκο,να το χαρείς για πολλά χλμ!
Greg με το καλό να παραλάβεις!
Είναι όμορφο και επιβλητικό το άτιμο,το ξαναείδα πρόσφατα στο parking του Βασιλόπουλου στο Ελληνικό και το θαύμασα -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Είναι όμορφο και επιβλητικό το άτιμο,το ξαναείδα πρόσφατα στο parking του Βασιλόπουλου στο Ελληνικό και το θαύμασαΕυχαριστώ πολύ “lleonidas”.
Το αναμένω, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στα τέλη του Νοεμβρίου. -
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Και επειδή οσα εγραψα μοιαζουν με παρατηρήσεις αρνητικες, να πω ότι ΟΛΑ τα αλλα είναι μαγικα. Το αμαξι σχιζει, ξεχωριζει, και είναι χαρα μου να το οδηγω.
Δεν είναι κακό να γράφουμε και κάποια αρνητικά για κάθε αυτοκίνητο, είτε αυτά είναι υποκειμενικά είτε αντικειμενικά!
Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο, ούτε εμείς έχουμε κάνει την άριστη επιλογή! -
Nικο να μαστε καλα να τα χαρουμε τα Tiguanακια μας. Εσυ το εχεις παρει ποσο καιρο;Ενα μηνα
Καλορίζικο Νίκο,να το χαρείς για πολλά χλμ!
Είναι όμορφο και επιβλητικό το άτιμο,το ξαναείδα πρόσφατα στο parking του Βασιλόπουλου στο Ελληνικό και το θαύμασαΕυχαριστω Λεωνιδα να σαι καλα. Ειναι λιγο matso(δλδ ογκωδες) αν μπορω να χρησιμοποιησω την εκφραση
-
Δυο τρεις παρατηρήσεις ακομα, μετα από χρηση του αυτοκινητου εντος και εκτος πολης:- Η μεση καταναλωση εχει ανεβει στο 7. Δε το λες και φθηνο, περιμενα να είναι παρακατω, στο 6,5...
- Η ασταθεια που ενιωθα στις μεγαλες ταχύτητες, νομιζω ειχαν να κανουν με τη lane assist. Την οποια μαλλον θα απενεργοποιησω, γιατι όταν το αμαξι προσπαθει να σε φερει ξανα στον ισιο δρομο, είναι σαν στιγμιαια να χανεις τον ελεγχο του αμαξιου.
- Τοσο με το Golf, οσο και με το SLK, ειχα ξεχασει τη χρηση της 1ης ταχύτητας. Ξεκιναγα σχεδόν παντα με 2η, μη σας πω με 3η στην SLK σε καποιες κατηφορες. Εδώ μου εχει σβησει ηδη δυο φορες που εκανα χρηση 2ης νωρίτερα από οσο επρεπε.
- Μπορεις και στο 6αρι να πας. Δεν εχεις συνηθισει ακομα το πετρελαιο. Αν κανεις συντομες διαδρομες ειναι φυσιολογικο να ειναι ψηλα αφου πρεπει να ζεσταθει.
Εμενα ζεσταινεται μετα απο 7,8,9 χλμ και μιλαω για το λαδι να πιασει κοντα 90 και οχι ο δεικτης νερου. - Εγω το εχω βγαλει.
- Στις χαμηλες στροφες και στα στενα δε μπορεις με 2α αφου θα σκορτσαρει και θα σβησει. Πρεπει να βαζεις 1η. Με αυτοματο δεν 6α ειχαμε τετοιες 'δυσκολιες'. Συνηθεια ειναι.
Να πω και γω καποια αρνητικα που διαπιστωνω μετα το γκολφ και μου κανει προσπαθεια εκπτωσης κοστους: - Το ντουλαπακι πλεον δεν εχει κλειδαρια οπως στο γκολφ παρα μονο κουμπι ανοιγματος.
- Η μπαταρια εδω και λιγα χρονια δεν ειναι καλυμενη και δεν εχει πλαστικο κουτι αποθηκευσης οπως παλια.
Το ρεζερβουαρ καυσιμου δεν εχει κουμπι ανοιγματος απο μεσα οπως παλια αλλα ανοιγει απ εξω. Κλειδωνει αυτοματα ομως οταν ξεκεινας.
Κατα τ αλλα η μηχανη ειναι τακτοποιημενη οπως και το πατωμα απο κατω ειναι καλυμενο
-
Έβαλες και τη μηχανή, βάλε βρε μια και πάλι τα φώτα να μας φύγει η απορία. Έχει ή δεν έχει Led φώτα ημέρας;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Η μπαταρια εδω και λιγα χρονια δεν ειναι καλυμενη και δεν εχει πλαστικο κουτι αποθηκευσης οπως παλια.Δεν βρίσκω τον λόγο να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Το ρεζερβουαρ καυσιμου δεν εχει κουμπι ανοιγματος απο μεσα οπως παλια αλλα ανοιγει απ εξω. Κλειδωνει αυτοματα ομως οταν ξεκεινας.
Πιο εύκολα έτσι. Δεν χρειάζεται να πατάς κουμπάκια.
Κατα τ αλλα η μηχανη ειναι τακτοποιημενη
Καλυμμένη είναι βασικά, όπως στα περισσότερα καινούρια. Δεν βλέπεις τίποτα...
VW Tiguan 2016