-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
...δεν ξέρω, αλλά εγώ χαλάστηκα που μπήκα μια μέρα στη 'χαμηλή' bmw 116...μου φάνηκε άβολη σε σχέση με το πιο ψηλό δικό μου...
Βέβαια, από την άλλη πιο χαμηλά αμάξια είναι πιο μάχιμα για στροφιλίκια και...άλλα 'κόλπα'...Εσύ είσαι 1,95 εγώ είμαι 1,65. Παίζει και αυτό το ρόλο του. Σίγουρα το σκύψιμο για να μπεις είναι ζόρι. Εγώ, πχ δεν θέλω να γέρνει στις στροφές (άλλο με το auris, σιχαμένη φτώχεια γαρ), ούτε κινούμαι σε δρόμους με απαραίτητη την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
-
Η απόσταση από το έδαφος δεν είναι χρήσιμη μόνο για χωματοδρομους αλλά για να έχεις καλύτερη και πιο μακριά οπτική του δρόμου.
Επίσης και να γέρνει στη στροφή πάρε την με λιγότερα χιλιόμετρα. Ασφαλέστερα θα είσαι! -
Ωραία τα Octavia 4x4 και Audi Allroad, αλλά νομίζω πως ο κύριος λόγος που δεν προχώρησαν είναι η εμφάνιση τους, μιας και πρακτικά είναι υπερυψωμένα station. Και ξέρουμε τι επιτυχία έχουν σημειώσει τα station στην Ελλάδα.
-
Εγω θα θελα πολυ την χ1 ειναι ενα απο τα λιγα αμαξια που θα προτιμουσα έναντι του golf. Το οποιο για μενα ειναι ιδανικο σε θεμα μεγεθους ΑΛΛΑ μια χ1 4χ4 που δεν ειναι και τοσο πια μεγαλη, θα τη γουσταρα παρα πολυ.
Επειδη δεν ειμαι τυπος που τρεχει πολυ, αν και διάλεξα αμαξι με 150 ιππους, δε θα με πειραζε να κανω καποια παραχώρηση για χαρη του ύψους.
Αλλωστε η χ1 στριβει τοσο καλα που ικανοποιεί πολλους.Σκεφτομαι οταν γυρισω απ τις διακοπες να δω αν μπορω να κλεισω το Tiguan για κανα σκ βα το δικια δω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η απόσταση από το έδαφος δεν είναι χρήσιμη μόνο για χωματοδρομους αλλά για να έχεις καλύτερη και πιο μακριά οπτική του δρόμου.Πολύ σωστή παρατήρηση αυτή! Και το θεωρώ σημαντικό + για την ασφάλεια του οδηγού αυτό!
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εγω θα θελα πολυ την χ1 ειναι ενα απο τα λιγα αμαξια που θα προτιμουσα έναντι του golf. Το οποιο για μενα ειναι ιδανικο σε θεμα μεγεθους ΑΛΛΑ μια χ1 4χ4 που δεν ειναι και τοσο πια μεγαλη, θα τη γουσταρα παρα πολυ.Επειδη δεν ειμαι τυπος που τρεχει πολυ, αν και διάλεξα αμαξι με 150 ιππους, δε θα με πειραζε να κανω καποια παραχώρηση για χαρη του ύψους.
Αλλωστε η χ1 στριβει τοσο καλα που ικανοποιεί πολλους.Σκεφτομαι οταν γυρισω απ τις διακοπες να δω αν μπορω να κλεισω το Tiguan για κανα σκ βα το δικια δω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αναμένουμε εντυπώσεις ursus!
-
Εμένα το audi allroad πάντως μου αρέσει . Κάθε φορά που βλέπω ένα στο δρόμο μου τραβάει το βλέμμα .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το all road είναι τούμπανο, για το skoda προτιμούσα το scout όχι το combi
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είπα καλή κουβέντα για όχημα του ομίλου . Μαλλον Δεν είμαι τόσο απόλυτος . Χαχαχα .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Είπα καλή κουβέντα για όχημα του ομίλου . Μαλλον Δεν είμαι τόσο απόλυτος . Χαχαχα .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Είπα καλή κουβέντα για όχημα του ομίλου . Μαλλον Δεν είμαι τόσο απόλυτος . Χαχαχα .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμ εγώ τι να πω; Από τόσα και τόσα έσφιξα τα δόντια έκανα κουραγιο και είπα αυτό που είναι αλήθεια . Το allroad είναι όντως θρύλος και ας προέρχεται από τη μήτρα του ομίλου vw . Τώρα για τις ψηλές και χαμηλές θέσεις οδήγησης λυπάμαι παιδιά αλλά αν και σε ψηλό όχημα πλέον δεν νιώθω τόσο πολύ να βελτιώνεται η ορατότητα μου, όχι τουλάχιστον τόσο ώστε να απέρριπτα χαμηλότερες προτάσεις. Οι λόγοι που πήρα ένα αυτοκίνητο ψηλό άλλοι ήταν. Από εκεί και μετά όμως σε ότι έχει να κάνει με την οδηγική απόλαυση έχει ειπωθεί και από άλλους εδώ μέσα με σχεδόν 2 εκατοντάδες ή και περισσότερους ίππους, πως αναβλύζει από ένα street car...
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... motion-dsg
Αρκετά εμπεριστατωμένη κριτική με τα + και τα - του αυτόματου diesel με τα 150 άλογα
-
Ανάμεσα στο 1.4 dsg6 150 άλογα advance συν led και ηλεκτρικού καθρέπτες 35.700€ και 2.0 dsg7 τετρακινητο 190 άλογα με ίδιο εξοπλισμό 36.600€ τι θα παίρνατε. Δεν έχω ανάγκη το πετρέλαιο από άποψη χιλιομέτρων αλλά θα πηγαίνει αέρα και με ασφάλεια ο διλιτρος 4x4. Τι λέτε?
Παράδοση σε 4 μήνες. Δώρο μεταλλικό χρώμα και μείον 800€Sent from my iPad using Tapatalk
-
Θα πήγαινα στο πετρέλαιο αν μπορούσα φορολογικά να δικαιολογήσω τα 2000 κυβικά .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Θα πήγαινα στο πετρέλαιο αν μπορούσα φορολογικά να δικαιολογήσω τα 2000 κυβικά .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορώ να τα δικαιολογησω. Σκέφτομαι πως δεν αλλάζω εύκολα αυτοκίνητο (έχω μια alfa 147 από το 2004 που ζορίζεται τώρα με οικογένεια και αποσκευες) και να πάρω κάτι που θα ευχαριστιεμαι και θα είναι πιο ασφαλες( τετρακίνηση ). Πολλά τα λεφτά βρε παιδί μου, φαγαμε το τελος ταξινόμησης στη μάπα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Διλιτρο φιλε αφου το σηκωνεις. Τη διαφορα θα τη βγαλεις στη καταναλωση.
Εγω πηρα το 1.6d advanceΣτάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το παρήγγειλες ή το έχεις πάρει νικο? Τι χρώμα?
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω πηρα το 1.6d advanceΜε γειά και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Το παρήγγειλες ή το έχεις πάρει νικο? Τι χρώμα?
Παραγγελια σε ασπρο. Ολα τα χρωματα ειναι δωρεαν μεχρι τελος Αυγουστου. Εγω ειχα μαυρο παλια και μετα ενα μπλεγκρι σκουρο οποτε βαρεθηκα τα σκουρα. Φοβερος εξοπλισμος παντως σαν εκδοση
Στάλθηκε με tapa
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγω πηρα το 1.6d advance
Με γειά και καλοτάξιδο!
Ευχαριστω Φανη
Στάλθηκε με tapa
VW Tiguan 2016