-
Επισης θα ηθελα να ξερω απο καταναλωση τι λεει εντος και εκτος?
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Επισης θα ηθελα να ξερω απο καταναλωση τι λεει εντος και εκτος?Δες πιο πάνω, έχω γράψει αναλυτικά
-
Ο χρήστης pol2 έγραψε:
Παιδες καλησπερα. Μια ερωτηση προς οσους εχουν εμπειρία από το προηγουμενο μοντέλο tiguan. Επειδη πολλά έχω διαβάσει για λαδιερες και χαρα του συνεργειου σχετικα με vw, θελω τη γνωμη σας για tiguan διλητρο μοντέλο του 2015 TDI 4 MOTION dsg7 rline με 150 αλογα euro 6. Απο προβληματα πως ειναι? Εχω βρει ενα μεταχοιρισμενο με 85.000χλμ και επειδη δεν ειχα ποτε vw θελω την αντικειμενικη γνωμη σας. Τι να προσεξω? Ευχαριστω ολους εκ των προτερων.Επισης θα ηθελα να ξερω απο καταναλωση τι λεει εντος και εκτος?
Ανοιξε θεμα. Εδω ειναι το καινουριο
Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... start=1890 [Admin]
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειχα αναφερθει παλαιοτερα σε καταναλωση εντος πολης (με ανηφορες και σταματα-ξεκινα) οτι παιζει στο 10-12. Πηγαμε μονοημερη καλαβρυτα (αθηνα - καλαβρυτα χωριο, οχι χιονοδρομικο) και επιστροφη. 3 ενηλικες, 2 παιδια και cruise control 120km/h στο ενα σκελος και 100km/h στην επιστροφη (ημουν κουρασμενος και ειχε και περισσοτερη κινηση). Το κοντερ εγραψε 7.2l/100km το οποιο θεωρω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο νουμερο για αμαξι αυτου του ογκου-βαρους. Υπενθυμιζω βενζινη 1.5 dsg
Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί σαν εσένα και ανεβάζουν πραγματικές καταναλώσεις από τούρμπο βενζίνης γιατί αλλού ακούμε και διαβάζουμε για κάτι 7-7.5 μέσα στην πόλη και ότι έχουν φτάσει στο μισό λίτρο διαφορά τα ντίζελ και ποιος ο λόγος να πάρεις αν δεν κάνεις ...από 30000 χλμ και πάνω!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tiguan 13800χλμ 1.4-125ps το καλοκαίρι 7-7,5 χειμώνα 7,5-8 .Καταναλωση μέσα στην Αθήνα κυριως παραλιακή κα όχι κέντρο πόλης
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λογικό. Παραλιακή φαντάζομαι κάποιες στιγμές θα βάζεις και 6η οπότε θα πέφτουν οι στροφές. Κέντρο λογικά θα δεκαριζεις. Με 6η και 130 πόσες στροφές έχεις;
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Ειχα αναφερθει παλαιοτερα σε καταναλωση εντος πολης (με ανηφορες και σταματα-ξεκινα) οτι παιζει στο 10-12. Πηγαμε μονοημερη καλαβρυτα (αθηνα - καλαβρυτα χωριο, οχι χιονοδρομικο) και επιστροφη. 3 ενηλικες, 2 παιδια και cruise control 120km/h στο ενα σκελος και 100km/h στην επιστροφη (ημουν κουρασμενος και ειχε και περισσοτερη κινηση). Το κοντερ εγραψε 7.2l/100km το οποιο θεωρω οτι ειναι αξιοπρεπεστατο νουμερο για αμαξι αυτου του ογκου-βαρους. Υπενθυμιζω βενζινη 1.5 dsg
Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί σαν εσένα και ανεβάζουν πραγματικές καταναλώσεις από τούρμπο βενζίνης γιατί αλλού ακούμε και διαβάζουμε για κάτι 7-7.5 μέσα στην πόλη και ότι έχουν φτάσει στο μισό λίτρο διαφορά τα ντίζελ και ποιος ο λόγος να πάρεις αν δεν κάνεις ...από 30000 χλμ και πάνω!!!
tiguan 13800χλμ 1.4-125ps το καλοκαίρι 7-7,5 χειμώνα 7,5-8 .Καταναλωση μέσα στην Αθήνα κυριως παραλιακή κα όχι κέντρο πόλης
Εντυπωσιακη καταναλωση!!! Υποθετω οτι ισχυει αυτο που λει ο @Tkin73 οτι μπορεις και το 'ανοιγεις' το αυτοκινητο σε αρκετα σημεια. Επισης, υποθετω δεν εχεις πολλες ανηφορες (που εμενα με σκιζουν).
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Λογικό. Παραλιακή φαντάζομαι κάποιες στιγμές θα βάζεις και 6η οπότε θα πέφτουν οι στροφές. Κέντρο λογικά θα δεκαριζεις. Με 6η και 130 πόσες στροφές έχεις;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο το Μάιο που το έχω πάρει μια φορά είδα 10αρι σε πολύ κοντινή απόσταση .Μεσα πόλη κέντρο κτλ 8.5-9.Πρωι μεσημέρι δουλειά αρκετά 6.Πρωη 6,5-7 μεσημέρι 7,5-7,7.Δουλεια σπίτι 46χλμ πήγαινε-ελα
-
Από ότι διαβάζω και υποθέτω το diesel Tiguan θα είχα 6αρια .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Λογικό. Παραλιακή φαντάζομαι κάποιες στιγμές θα βάζεις και 6η οπότε θα πέφτουν οι στροφές. Κέντρο λογικά θα δεκαριζεις. Με 6η και 130 πόσες στροφές έχεις;
απο το Μάιο που το έχω πάρει μια φορά είδα 10αρι σε πολύ κοντινή απόσταση .Μεσα πόλη κέντρο κτλ 8.5-9.Πρωι μεσημέρι δουλειά αρκετά 6.Πρωη 6,5-7 μεσημέρι 7,5-7,7.Δουλεια σπίτι 46χλμ πήγαινε-ελα
Με 6η και 130 θυμάσαι στροφές;
-
Καλησπέρα και πάλι...
Πήγα αντιπροσωπεία και πήρα προσφορά για πετρέλαιο advance με τριτεκνος στα 24500.
Δεν μιλήσαμε πολύ και δεν ρώτησα για κάποιο δώρο π.χ. συναγερμο.
Η ερώτηση είναι:- Καλή τιμή;
2.στον τιμοκατάλογο έχει εκδόσεις βενζίνης με 150 άλογα act evo.
Τι είναι το evo;
3.ειμαι επαρχία κάνω περίπου 15000χλμ/χρόνο. Πόλη και χωριό +εξοχικό.
Το πετρέλαιο έχει οικονομία η λόγω όγκου βάρους θα αγκομαχαει και θα έχω αυξημένη κατανάλωση.. ενώ βενζίνη λόγω δύναμης είναι καλύτερα..;;;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά.
- Καλή τιμή;
-
Επίσης μου είπαν ότι δεν βγάζουν προσφορές και να μην περιμένω κάτι τέτοιο...
-
Για τα χιλιόμετρα και το που τα κανεις θα πας στο πετρέλαιο καλύτερα.
-
Ο χρήστης costasbab έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι...
Πήγα αντιπροσωπεία και πήρα προσφορά για πετρέλαιο advance με τριτεκνος στα 24500.
Τι είναι το evo;
Το πετρέλαιο έχει οικονομία η λόγω όγκου βάρους θα αγκομαχαει και θα έχω αυξημένη κατανάλωση.. ενώ βενζίνη λόγω δύναμης είναι καλύτερα..;;;
Για την τιμή δεν θα σχολιάσω επειδή δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή όχι. Γενικά δεν κάνουν μεγάλες εκπτώσεις στη VW Skoda πάντως.
Δώρο συνήθως είναι πατάκια συναγερμός.
Ο act Evo είναι ο καινούριος βενζινοκινητήρας 1.5 που απενεργοποιεί τους μισούς κυλίνδρους όταν δεν χρειάζονται, για οικονομία.
Τα χλμ σου δεν είναι πολλά αλλά επειδή είσαι επαρχία και γενικά θα έχεις ελεύθερο δρόμο, είναι μάλλον καλύτερη επιλογή το πετρέλαιο. - Καλή τιμή;
-
Καλησπέρα και πάλι...
Τι είναι το evo;
Η τιμή είναι μια χαρά ειδικά αν περιλαμβάνει μεταλλικό χρώμα και πινακίδες. Βέβαια δεν έχεις να χάσεις τίποτα να ρωτήσεις και σε άλλη αντιπροσωπεία σε άλλη πόλη.
Η δύναμη του diesel είναι μια χαρα (εκτός αν ψάχνεις επιδόσεις) αλλά καλύτερα ζήτα να πάρεις το tiguan για test drive και αν γινεται και για ολόκληρο σαβκο.
Η κατανάλωση είναι σαφως χαμηλότερη από τη βενζινη και εγώ δεν το μετάνιωσα στιγμή (προερχομουν βενζινη 1.6 150 αλογα) - Καλή τιμή;
-
Καλησπέρα και πάλι...
Τι είναι το evo;
Ελπίζω να μην υποστώ bullying που γράφω κάτι τέτοιο στο θέμα του Tiguan, αλλά λόγω άμβλυνσης στην διαφορά τιμής από την τριτεκνια στην θέση σου κοιταγα πρώτα το 3008.
- Καλή τιμή;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι...
Τι είναι το evo;
Ελπίζω να μην υποστώ bullying που γράφω κάτι τέτοιο στο θέμα του Tiguan, αλλά λόγω άμβλυνσης στην διαφορά τιμής από την τριτεκνια στην θέση σου κοιταγα πρώτα το 3008.
Σωστός. Βασικά όλη την κατηγορία να κοιτάξει ο άνθρωπος.
Τα παιδιά τι ηλικία έχουν; Θα έχετε καθισματακια δηλαδή;
- Καλή τιμή;
-
Πήγα χθες για προσφορά στην ΕΤΕΑ στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρέτηση τραγική, οπότε σκέφτομαι μήπως πάω στην ΚΑΡΕΝΤΑ. Έχεις κάποιος από Θεσσαλονίκη εμπειρία από την εταιρεία;
-
Εντάξει πήγα και εγώ στην ΕΤΕΑ Θεσσαλονίκη ανατολικά. Δεν θα την έλεγα τραγική στις δύο επισκέψεις που έκανα. Εξυπηρετικός ήταν ο πωλητής αν και σχετικά άπειρος.
Εγώ προσπαθούσα να βάλω εξοπλισμό στην advance να δω που θα φτάσει όπως το ήθελα και αυτός με ψιλοαπετρεπε λέγοντας μου τι από αυτά που ζητούσα όντως άξιζαν και τι οχι. Με πήρε και τηλέφωνο μετά από ένα μήνα να δει που καταλήγω.Απογοητευτικό για εμένα ήταν ότι πήγα ζήτησα να κάνω βόλτα το ντίζελ μου είπαν δεν γίνεται τώρα γιατί δεν έχει πινακίδες! Κανόνισα μετά από μια βδομάδα ραντεβού για να κάνω βόλτα με το ντίζελ. Ξεκινήσαμε την βόλτα , κάνω σχόλιο στο πωλητή ρε συ πολύ αθόρυβος αυτός ο ντίζελ! Και μου απαντά α ξέχασα να σου πω δεν είναι το ντίζελ δεν ήταν τελικά διαθέσιμο την βενζίνη οδηγάς!!!!....
-
Εγώ την τελευταία -και δεν θα υπάρξει επόμενη- φορά που πήγα στην ΕΤΕΑ, ο πωλητής μόνο που δεν έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι να ξύσει τα @@ του. Όταν τον ρώτησα για κάποιο μοντέλο μου είπε απλά 'να,εκεί είναι...τραβά να το δεις' και συνέχισε ότι έκανε στον υπολογιστή.
-
Ο χρήστης pstef έγραψε:
Πήγα χθες για προσφορά στην ΕΤΕΑ στη Θεσσαλονίκη. Εξυπηρέτηση τραγική, οπότε σκέφτομαι μήπως πάω στην ΚΑΡΕΝΤΑ. Έχεις κάποιος από Θεσσαλονίκη εμπειρία από την εταιρεία;Τη χειροτερη εμπειρια απο ολες τις αντιπροσωπειες που γυρισα οταν εψαχνα αυτοκινητο ειχα απο ενα μ.. πωλητη(αδυνατος γκριζομαλης με γυαλια κ ενα κακογουστο γκρι δαχτυλιδι αν θυμαμαι καλα) της ΚΑΡΕΝΤΑ στη βιλκα...
Τετοια βαρεμαρα και απροθυμια δεν εχω συναντησει,με το ζορι απαντουσε...για τεστ drive ουτε λογος..
Ισως δε με εκοψε αξιο για τα αουντι που κοιτουσα γιαυτο και τους εγραψα εκει π δε πιανει μελανι...Τελικα παρηγγειλα ενα xc40.Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan 2016