-
Τα 1600kg δεν τα περνάει και είναι πιο βαρύ από το Tiguan αλλά δεν νομίζω 100kg.
Προ λίγο σε ένα site (cars-data.com) είχε διαφορά 34kg μεταξύ των 2 (1390 το tig 1,4 1424 το Kia 1,6T άδεια).
Σε διαφορετικά site συνήθως βρίσκεις διαφορετικά kg όποτε δεν επιμένω για τα απόλυτα νούμερα βάρους και διαφοράς βάρους,κάνω την σχετική συζήτηση υπό της οπτικής ότι και το Tiguan δεν είναι κανένα πούπουλο και η διαφορά βάρους δεν είναι και τόσο φοβερή. -
Το Kia Sportage έχει κάποια σοβαρά θέματα.Σχεδιαστηκα ενώ στο πλάι και πίσω είναι ομορφο, μπροστά δεν βλέπεται .Οσες φορές είχα πάει στο μαγαζί να το δω δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα .Το εσωτερικό του παρα πολύ μουντό και σκληρά πλαστικά .Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει τώρα κάτι σε κινητηρες και εξοπλισμό αλλά όταν το είχα δει αν έπαιρνες βεντζηνα σίγουρα θα έκαιγες περισσότερο από kuga και σε diesel μαύρα χάλια .Ο εξοπλισμός του σχετικά καλος με εργοστασιακό πλοηγό αλλά απαρχαιωμένος .Ουτε ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας .Επειδή παρακολουθούσα για μήνες το μοντέλο ,οι πωλησεις του ήταν στα 10 το πολύ 30 το μήνα και στα μαγαζιά που πήγα αρκετες φορες δεν είχα δει ούτε ένα πελάτη να το κοιτάζει .Οταν ένα αυτοκίνητο δεν φεύγει και δεν έχει ενδιαφέρον σαν καινούργιο είναι δύσκολο να φύγει σαν μεταχειρισμένο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οκ αν το sportage ήταν συγχρόνως φθηνότερο,ελαφρύτερο,γρηγορότερο και με καλύτερα πλαστικά μπορεί και να το σκεφτόσασταν . Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες αδυναμίες από την άλλη όμως δεν έχουν και όλοι 30-35 χιλιάρικα να δώσουν για αυτοκίνητο.
-
Είναι μια καλή επιλογή .Eγω με 3000 παραπάνω και με αναδιπλούμενους πήγα σε Tiguan .Δεν είμαι της φιλοσοφίας να δώσω 20-32 σε ρόδες τσάμπα λεφτά τα θεωρώ και αυτά που έδωσα πολλα τα είδα και επειδή δεν μπηκα σε διακανονισμό ειλικρινά μου λείπουν ακόμα .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Είναι μια καλή επιλογή .Eγω με 3000 παραπάνω και με αναδιπλούμενους πήγα σε Tiguan .Δεν είμαι της φιλοσοφίας να δώσω 20-32 σε ρόδες τσάμπα λεφτά τα θεωρώ και αυτά που έδωσα πολλα τα είδα και επειδή δεν μπηκα σε διακανονισμό ειλικρινά μου λείπουν ακόμα .Sent from my iPhone using Tapatalk
30-32 ήθελα να πω
-
Πατα επεξεργασια στην δημοσιευση σου και διορθωσε το. Και εγω ολο διορθωσεις ειμαι λογω ορθογραφικων λαθων.
Απειρα τα ορθογραφικα μου λαθη, δεν εχω και αυτοματο λεξικο. Αστα να παν. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
γατος κλαιει....ΑρΕς
Γνωματευσις
μονον αι μαθησιακαι δυσκολιαι οδηγουν εις επιλογην φαου καθως η συχνη ενναλαγη μοτιβων δεν ειναι συμβατη της καταστασεως.
βεβαιως ειχαμεν και ημεις....hatchback μετά μπαγκαζιέρας λέει ο θείος Luis... και εμείς είχαμε φάου βε, αλλά αλλάξαμε, δεν αλλαξοπιστισαμε βεβαίως βεβαίως. Ωραία τα περίπτερα θέλουν και φράγκα όμως.... τα 10k που γλυτωσα θα επενδυθούν πιθανότατα με ταξιδάκια στο εξωτερικό μετά συμβίας και μπέμπαρου Luis
-
Τεχνολογια απενεργοποίησης κυλίνδρου έχουν και οι δυο εκδόσεις του 1,5 tsi?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Τεχνολογια απενεργοποίησης κυλίνδρου έχουν και οι δυο εκδόσεις του 1,5 tsi?Νομίζω πως ναι αφού ως act Evo αναφέρονται όλες οι εκδόσεις.
-
Το τιγκουάν σε ντίζελ με τι μηχανές βγαίνει τώρα ; Είναι καινούργιοι για να πιάσουν τα καινούργια όρια ;
-
Σιγά μην καθίσει η vw να εξελίξει κινητήρες,ειδικά πετρελαίου....με ένα λογισμικό καθάρισε.....
-
Ο χρήστης poimenas έγραψε:
Το τιγκουάν σε ντίζελ με τι μηχανές βγαίνει τώρα ; Είναι καινούργιοι για να πιάσουν τα καινούργια όρια ;Υποτίθεται έχει τον 1.6 115 που όμως δεν εμφανίζεται πουθενά στα σάιτ αλλά κάποιοι που πήγαν στην αντιπροσωπεία πήραν κανονικά χρόνο παράδοσης. Τώρα για τα νέα όρια τι καλύπτουν και το όχι αυτό στην vw όπως ξέρουμε είναι θέμα πολιτικής απόφασης.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βλέπω τον 1.6 diesel με τους 115 ίππους στον τιμοκατάλογο>Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το τιγκουάν σε ντίζελ με τι μηχανές βγαίνει τώρα ; Είναι καινούργιοι για να πιάσουν τα καινούργια όρια ;
Υποτίθεται έχει τον 1.6 115 που όμως δεν εμφανίζεται πουθενά στα σάιτ αλλά κάποιοι που πήγαν στην αντιπροσωπεία πήραν κανονικά χρόνο παράδοσης. Τώρα για τα νέα όρια τι καλύπτουν και το όχι αυτό στην vw όπως ξέρουμε είναι θέμα πολιτικής απόφασης.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή Χρονιά!!!
Ναι εκεί όντως φαίνεται στον διαμορφωτή δεν φαίνεται για να πάρεις on line προσφορά.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή χρονιά! Πέρασα από καρεντα στο mall σήμερα και έχουν 1.6 diesel 115hp advance στη βιτρίνα και υποθέτω ετοιμοπαραδοτο.
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Καλή χρονιά! Πέρασα από καρεντα στο mall σήμερα και έχουν 1.6 diesel 115hp advance στη βιτρίνα και υποθέτω ετοιμοπαραδοτο.Οποιος εχει σε βιτρινα αμαξι ειναι ετοιμοπαραδοτο? Και γω σε βιτρινα το ειδα πριν 2 χρονια και περιμενα 2 μηνες
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλή χρονιά! Πέρασα από καρεντα στο mall σήμερα και έχουν 1.6 diesel 115hp advance στη βιτρίνα και υποθέτω ετοιμοπαραδοτο.
Οποιος εχει σε βιτρινα αμαξι ειναι ετοιμοπαραδοτο? Και γω σε βιτρινα το ειδα πριν 2 χρονια και περιμενα 2 μηνες
Περίμενες να παραλάβεις δυο μήνες ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο? Κανονικά δεν έπρεπε να κάνει πάνω από 2-3 εβδομάδες.
-
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.και εγώ αυτό που λέει ο Φάνης κατάλαβα
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ο Νίκος Golf προφανώς εννοεί ότι το ότι το αυτοκίνητο είναι στην βιτρίνα δεν σημαίνει ότι είναι και ετοιμοπαράδοτο. Και μας λέει το δικό του παράδειγμα, οτί ενώ το αυτοκίνητο που ήθελε ήταν στην βιτρίνα, ΔΕΝ ήταν ετοιμοπαράδοτο.+1
VW Tiguan 2016