-
To 1.6 ντίζελ advance πόσο έχει αυτό τον καιρό 27700 που βλέπω; Αποσκευές το 420 λτ που διαβάζω αυτό είναι; Πώς και τόσο λίγο για 4.5 αμάξι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
To 1.6 ντίζελ advance πόσο έχει αυτό τον καιρό 27700 που βλέπω;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχει 'αυτόν τον καιρό' τίποτα συγκεκριμένο. Από προσωπική εμπειρία,πας σε αντιπρόσωπο και ρωτάς τι υπάρχει διαθέσιμο εκτελωνισμενο.
Έχω την εντύπωση ότι μέχρι να βγει άκρη με το wltp δεν μπαίνουν νέες παραγγελίες. Αυτά μετά από επίσκεψη στη καρεντα πριν λίγες εβδομάδες. -
To Tiguan ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έχει πίσω σε όλες τις εκδόσεις?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
To Tiguan ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έχει πίσω σε όλες τις εκδόσεις?Ναι, εχει απαντηθεί αρκετα ποστ πιο πανω.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
Πήγα στη karenta να ρωτήσω για το status του WLTP και με ενημέρωσαν ότι ο 1,5 που θα μπει στο tiguan θα έχει νέες αυξημένες τιμές από τον 150αρι 1,4 οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε 1-2 εβδομάδες στον νέο τιμοκατάλογο που θα ανέβει στο site τους.
Για να δούμε πόσο αυξημένες θα είναι. Ελπίζω να μη περάσει τις 20 λτπφ.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Για να δούμε. Προς το παρόν έχουμε δει νέο τιμοκατάλογο στη seat αλλά τιμές εκπομπών κενές.>Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πήγα στη karenta να ρωτήσω για το status του WLTP και με ενημέρωσαν ότι ο 1,5 που θα μπει στο tiguan θα έχει νέες αυξημένες τιμές από τον 150αρι 1,4 οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε 1-2 εβδομάδες στον νέο τιμοκατάλογο που θα ανέβει στο site τους.
-
Πάντως κάτι μου λέει ότι θα τους πάρει πολύ καιρό μέχρι να αποκατασταθεί η ροή από την παραγγελία ενός αυτοκινήτου έως την παράδοση στον πελάτη. Υπάρχει τεράστιο backorder παραγγελιών που περιμένουν να εκπληρωθούν .
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
To 1.6 ντίζελ advance πόσο έχει αυτό τον καιρό 27700 που βλέπω; Αποσκευές το 420 λτ που διαβάζω αυτό είναι; Πώς και τόσο λίγο για 4.5 αμάξι;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω τα 420 είναι με τη διάταξη του δαπέδου του πορτπαγκαζ στην πάνω θέση και με τα καθίσματα τερμα πίσω
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πήγα στη karenta να ρωτήσω για το status του WLTP και με ενημέρωσαν ότι ο 1,5 που θα μπει στο tiguan θα έχει νέες αυξημένες τιμές από τον 150αρι 1,4 οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε 1-2 εβδομάδες στον νέο τιμοκατάλογο που θα ανέβει στο site τους.Για να δούμε πόσο αυξημένες θα είναι. Ελπίζω να μη περάσει τις 20 λτπφ.
Νίκο δεν θα επηρρεάσουν την ΛΤΠΦ οι ρύποι, μονο τον συντελεστη φορου αλλαζουν και τα τελη. Καπου 164γρ θα ειναι στμφωνα με το γερμανικο σαιτ, αρα 400€ τα τελη και αυξημενος ο συντελεστης φορου.
-
400 ευρώ τέλη για 1.4 βενζίνη; Φαρμάκι...μέχρι τώρα πόσο πλήρωνε;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Νίκο δεν θα επηρρεάσουν την ΛΤΠΦ οι ρύποι, μονο τον συντελεστη φορου αλλαζουν και τα τελη. Καπου 164γρ θα ειναι στμφωνα με το γερμανικο σαιτ, αρα 400€ τα τελη και αυξημενος ο συντελεστης φορου.
Καλό αυτό Φάνη. Ευχαριστώ!
-
βασει του τιμοκαταλογου στο ελληνικο σαιτ (που δειχνει τον παλαιο τροπο υπολογισμο ρυπων) 155-160 ευρω για την δικινητη manual κιβωτιο εκδοση 1.4tsi
-
Εντάξει 2.5 φορές πανω... μακελειό...1750 ευρώ τελη παραπάνω για μια 7ετια... συνολικά τέλη πάνω από το 10% της αξίας κτήσης! Τελη και αναλογία κόστους τελών με αξία λογικής 2.2λιτρα προ δεκαετίας!
Το 1.6 ντίζελ πλήρωνε 150 πόσα θα πληρώνει τώρα;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βασει του γερμανικου skoda configurator, δινει τον χειροκινητο 1.6tdi στα 149 το οποιο μεταφραζεται σε 275ευρω τελη κυκλοφοριας.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντάξει 2.5 φορές πανω... μακελειό...1750 ευρώ τελη παραπάνω για μια 7ετια... συνολικά τέλη πάνω από το 10% της αξίας κτήσης!
Το 1.6 ντίζελ πλήρωνε 150 πόσα θα πληρώνει τώρα;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι το karoq όμως με τον 1,5 ίδια τέλη δε πληρώνει?
-
αυτο βγαινει στα 153, οποτε υπαρχει μια διαφορα αλλα ειναι σχεδον ασημαντη (283 πρεπει να βγαινει το καροκ).
Το προβλημα ομως δεν εινα μονο τα τελη κυκλοφοριας αλλα και το οτι η αυξηση των μετρησιμων ρυπων θα οδηγησει και σε αυξηση του τελος εκτελωνισμου.
Τα αυτοκινητα για τα οποια συζηταμε ειναι συνηθως στο bracket 17.000-20.000 αξια προ φορων, το οποιο σημαινει 16% τελος εκτελωνισμου, δηλαδη 3200 ευρω. επισης, παιζουν στο bracket 140-160ρυποι, οποτε θα εχουμε αυξηση 20% στο τελος ταξινομησης, δηλαδη το 3200 θα γινει 3840Αν εχω κανει καποιο λαθος στους υπολογισμους παρακαλω διορθωστε με.
Τις τιμες ρυπων τις εχω παρει απο τον γερμανικο skoda configurator
τελη κυκλοφοριας http://www.odigostoupoliti.eu/teli-kykloforias-2019/
τελος ταξινομησης http://www.enikonomia.gr/auto/100903,neo-telos-taxinomisis-fthinotera-ta-diesel-kai-ta-ftocha-ich.htmlΓια αυτο και ειχαν παρει ολες οι αντιπροσωπειες εντολη να εκτελωνισουν οτι αυτοκινητο υπηρχε διαθεσιμο στην ελλαδα
-
Εγώ το είχα πει. Ο νέος τρόπος υπολογισμού των ρύπων ήρθε δώρο στο κράτος μετά από πολλά χρόνια μείωσης των τελών κυκλοφορίας. Ο κόσμος είχε αρχίσει να αγοράζει μικρά και μικρομεσαία με μηδενικά ή πάρα πολύ μικρά τέλη κυκλοφορίας. Αργά ή γρήγορα το κράτος θα ανέβαζε τους συντελεστές
τώρα με αυτό δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα -
δεν λες παλι καλα που δεν προλαβε να τους ανεβασει; φανταστειτε να ειχαμε ανεβασμενους συντελεστες και στα καπακια αυξηση μετρησιμων ρυπων λογω wltp. Τραγωδιες θα ειχαμε το δεκεμβριο.
-
Το αν αυξηθούν οι φόροι είναι καθαρά πολιτική απόφαση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζήτησε από τις εθνικές κυβερνήσεις να προσαρμόσουν άμεσα την φορολογία. http://wltpfacts.eu/taxation-wltp/
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
To 1.6 ντίζελ advance πόσο έχει αυτό τον καιρό 27700 που βλέπω; Αποσκευές το 420 λτ που διαβάζω αυτό είναι; Πώς και τόσο λίγο για 4.5 αμάξι;
Νομίζω τα 420 είναι με τη διάταξη του δαπέδου του πορτπαγκαζ στην πάνω θέση και με τα καθίσματα τερμα πίσω
+1
Το εχουμε πει πολλες φορες πως 420 ειναι με το διπλο πατωμα στη πανω θεση και τα καθισματα τερμα πισω. Αν τα βαλεις τερμα μπροστα και αφαιρεσεις το πατωμα φτανει 600
VW Tiguan 2016