-
Δεν ειναι μονο οτι εχει λιγο μεγαλυτερους χωρους το τιγκ απο την x1 αλλα οτι εχει πολυ καλη εκμεταλλευση χωρων που μαζι με τα συρομενα και ανεξαρτητα πισω καθισματα οπου ρυθμιζονται και σε κλιση ανεβαζει κι αλλο τη πρακτικοτητα. Αυτο στο βασικο ςξοπλισμο και οχι προαιρετικα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Κρίση καταραμένη ....
Από προπέλες,αστέρια και τρίαινες σε αυτοκίνητο του λαου -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Δεν ειναι μονο οτι εχει λιγο μεγαλυτερους χωρους το τιγκ απο την x1 αλλα οτι εχει πολυ καλη εκμεταλλευση χωρων που μαζι με τα συρομενα και ανεξαρτητα πισω καθισματα οπου ρυθμιζονται και σε κλιση ανεβαζει κι αλλο τη πρακτικοτητα. Αυτο στο βασικο ςξοπλισμο και οχι προαιρετικαΗ κλίση των πίσω καθισμάτων είναι στο βασικό εξοπλισμό της χ1. Μόνο τα συρόμενα πίσω καθίσματα είναι εξτρα.
Σε κάθε πάντως περίπτωση το Τιγκ σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου καθώς είναι πιο ογκώδες (όπως και το Kuga) -
Tiguan 190 tdi, πλέον 24540 προ φόρων που σημαίνει ότι μόνο ηλεκτρικούς καθρέφτες βάζεις άμα δε θες να υπερβεί τα 25000 €! Και έχει τόσο ωραία εξτρά.. Δε μπορώ τα αλογόνου με τίποτα, καμία σχέση με το φανάρι με led. Με ενδιαφέρει 4κινηση και αυτόματο, υπάρχει και το 1.4 tsi πως σας φαίνεται αυτό το μοτέρ? Έχει κακή ιστορία? Αυτό έχει χώρο για πολλά έξτρα μέχρι και ηλιοροφη. Το 2.0 tsi βγαίνει σε exclusive αλλά και 10 λίτρα στα 100..
Απογοήτευση...
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
1.4 αν ειναι με 150 ιππους ειναι πολυ καλο μοτερ, το εχω οδηγησει σε Αουντι.
-
Μου βγήκε 24.910 προ φόρων με ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέφτες και off road πακέτο. Τα φώτα τα άλλαξα αμέσως και έβαλα λάμπες Philips +150% και είναι μια χαρά. Ο ανηψιός μου έχει το BiTDi με τα 240άλογα και led φώτα στανταρ και δεν νομίζω ότι βλέπω το βράδυ χειρότερα.Η έκδοση Advance δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.Η ηλιοροφή είναι φάουλ για την Ελλάδα διότι το σκίαστρο είναι σίτα και περνάει ο ήλιος.
-
Εμενα μου είπαν είναι ρίσκο να πας τόσο κοντά στα 25000 γιατί έχει 4 μήνες αναμονή το αμάξι και αν πάρει αύξηση στο μεταξύ ανεβαίνεις κατηγορία και φορτώνεται το φόρο που σε ακολουθεί. Ο 2.0 tdi νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος για αυτό το αμάξι. Τον 1.4 τον φοβάμαι και δεν έχει και τις ροπές του πετρελαίου. Έχω τη λίστα με τα εξτρά και άμα είχα έστω και 1000 ευρώ περιθώριο θα έμπαιναν πολλά πράματα..
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η κλίση των πίσω καθισμάτων είναι στο βασικό εξοπλισμό της χ1. Μόνο τα συρόμενα πίσω καθίσματα είναι εξτρα.
Σε κάθε πάντως περίπτωση το Τιγκ σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου καθώς είναι πιο ογκώδες (όπως και το Kuga)Ναι Στεφανε στανταρ ειναι η κλιση στην x1 απλα εγω μιλησα σαν ολοκληρωμενη λυση στο τιγκ που προσφερει και ανεξαρτητα πισω συρομενα καθισματα.
Επισης μη ξεχνας πως πεφτει και το καθισμα του συνοδηγου δινοντας επιπλεον χωρο για μακρυα αντικειμενα οπου στην x1 ειναι εξτρα.
Στο τομεα της πρακτικοτητας, εργονομιας χωρων, θηκων δε παιζεται. Εσενα υπερτερει αλλου -
Ο χρήστης nick.geo έγραψε:
Τον 1.4 τον φοβάμαι και δεν έχει και τις ροπές του πετρελαίου.Μια χαρά κινεί το αυτοκίνητο: http://www.drive.gr/test-drives/test-dr ... s-act-dsg6
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Η κλίση των πίσω καθισμάτων είναι στο βασικό εξοπλισμό της χ1. Μόνο τα συρόμενα πίσω καθίσματα είναι εξτρα.
Σε κάθε πάντως περίπτωση το Τιγκ σου δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου καθώς είναι πιο ογκώδες (όπως και το Kuga)Ναι Στεφανε στανταρ ειναι η κλιση στην x1 απλα εγω μιλησα σαν ολοκληρωμενη λυση στο τιγκ που προσφερει και ανεξαρτητα πισω συρομενα καθισματα.
Επισης μη ξεχνας πως πεφτει και το καθισμα του συνοδηγου δινοντας επιπλεον χωρο για μακρυα αντικειμενα οπου στην x1 ειναι εξτρα.
Στο τομεα της πρακτικοτητας, εργονομιας χωρων, θηκων δε παιζεται. Εσενα υπερτερει αλλουΔεν το έγραψα βρε συ με σκοπό τη σύγκριση... απλα διευκρινιστικά.
Το οτι το Τίγκ εχει και το κάθισμα του συνοδηγού που πέφτει στάνταρ το κανει ακομα καλύτερο στον τομέα αυτο.... [emoji108] -
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Μου βγήκε 24.910 προ φόρων με ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέφτες και off road πακέτο. Τα φώτα τα άλλαξα αμέσως και έβαλα λάμπες Philips +150% και είναι μια χαρά. Ο ανηψιός μου έχει το BiTDi με τα 240άλογα και led φώτα στανταρ και δεν νομίζω ότι βλέπω το βράδυ χειρότερα.Η έκδοση Advance δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον.Η ηλιοροφή είναι φάουλ για την Ελλάδα διότι το σκίαστρο είναι σίτα και περνάει ο ήλιος.Ποιές philips έβαλες; Τυφλώνουν;
https://www.powerbulbs.com/store/catego ... ing/h7-499
-
Αυτές, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα....
https://www.powerbulbs.com/product/phil ... on-h7-twin
-
Έχει κανείς τον 2.0 tsi να μας πει εντυπώσεις αλλά κυρίως κατανάλωση? Ακούγεται ότι θα εξισορροπεί η τιμή βενζίνης πετρελαίου σύντομα, και η έκδοση 2.0 tsi exclusive έχει παραπλήσια λεφτά με την 2.0 tdi 190 τη μεσαία. Όμως καλύτερο εξοπλισμό και πιο ήσυχο μοτέρ. Το θέμα είναι αν θα έχει τρελές διαφορές στην αντλία. Όλοι λένε diesel για αυτά τα αμάξια αλλά άμα θέλω τον εξοπλισμό της exclusive που έχει διαφορές, μόνο στη βενζίνη μπορώ χωρίς να περάσει τις 25 χιλιάδες προ φόρων. Αξίζει ο tsi τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης nick.geo έγραψε:
Έχει κανείς τον 2.0 tsi να μας πει εντυπώσεις αλλά κυρίως κατανάλωση? Ακούγεται ότι θα εξισορροπεί η τιμή βενζίνης πετρελαίου σύντομα, και η έκδοση 2.0 tsi exclusive έχει παραπλήσια λεφτά με την 2.0 tdi 190 τη μεσαία. Όμως καλύτερο εξοπλισμό και πιο ήσυχο μοτέρ. Το θέμα είναι αν θα έχει τρελές διαφορές στην αντλία. Όλοι λένε diesel για αυτά τα αμάξια αλλά άμα θέλω τον εξοπλισμό της exclusive που έχει διαφορές, μόνο στη βενζίνη μπορώ χωρίς να περάσει τις 25 χιλιάδες προ φόρων. Αξίζει ο tsi τι γνώμη έχετε? ΕυχαριστώΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμη και να εξισορροπιστεί η τιμή πετρελαίου και βενζίνης η κατανάλωση του diesel -και με ίδια κυβικά-είναι μικρότερη.
Οπότε αναλόγως της χρήσης που θα του κάνεις,πάλι μπορεί να σε συμφέρει το diesel. -
Το ντίζελ σίγουρα υπερτερεί σε κατανάλωση. Το βενζινοκίνητο σε όλα τα άλλα.
-
Αφού θέλεις βενζίνη γιατί δε πας σε 1,4 TSI 150ps που με ένα 500αρικο πας στα 170-180 άλογα και : 1.Έχεις πολύ χαμηλότερη κατανάλωση 2. χαμηλότερο τεκμήριο 3. χωρίς φόρο πολυτελείας 4. Πολύ χαμηλότερα τέλη -ασφάλεια 5. Λεφτά στη τσέπη για να βάλεις οτι λείπει από την advance(εκτός της τετρακίνησης ).
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αφού θέλεις βενζίνη γιατί δε πας σε 1,4 TSI 150ps που με ένα 500αρικο πας στα 170-180 άλογα και : 1.Έχεις πολύ χαμηλότερη κατανάλωση 2. χαμηλότερο τεκμήριο 3. χωρίς φόρο πολυτελείας 4. Πολύ χαμηλότερα τέλη -ασφάλεια 5. Λεφτά στη τσέπη για να βάλεις οτι λείπει από την advance(εκτός της τετρακίνησης ).Το έχω σκεφτεί φίλε και είναι λογικα όλα αυτά που λες. Εταιρικό αμάξι θα πάρω, οπότε το όριο των 25 χιλ με ενδιαφέρει μόνο. Σκέφτομαι όμως ότι ο 1.4 είναι πιεσμενο μοτέρ, για τόσα άλογα. Και στη κατανάλωση πόση διαφορά να έχει με το 2.0? Άμα είναι να καίω 9 καίω και 10 που λέει ο λόγος και έχω άλλο αμάξι σε επιδόσεις. Είναι βαρύ το αμάξι, κανονικά θέλει ροπή και άλογα. Το 1.4 νομίζω είναι μικρό.. Θα μου πεις δε μπορείς να τα έχεις όλα.. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις.. Το διλιτρο πρέπει να είναι απολαυστικό, αλλά τουλάχιστον να είναι μέχρι 10-11 λ/100, παραπάνω δεν αξίζει.. Σα να πληρώνεις την exclusive στο ντίζελ θα είναι, σε βάθος χρόνου
-
Οι επιδόσεις του 2.0TSi με τα 180 και του 2.0TDi με τα 190 άλογα είναι πρακτικά ίδιες.H κατανάλωση του diesel είναι από 6.3 αν οδηγάς χαλαρά μέχρι 8.3 αν το σκίζεις.(από προσωπική εμπειρία).Το βενζινοκίνητο πιστεύω ότι θα ξεκινάει από 7 με προσεκτική οδήγηση μέχρι τουλάχιστον τα διπλάσια του diesel αν το πιέσεις πολύ.Σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων μάλλον θα σκεφτόμουν μόνο diesel λόγω της περισσότερης ροπής και μικρότερης κατανάλωσης. (κάνω 30.000+ χλμ το χρόνο)
-
Και χειρότερες να είναι οι επιδόσεις του diesel, με τόσα χλμ το χρόνο η αγορά diesel είναι σχεδόν μονόδρομος.
Με κάτω από 15000 χλμ το χρόνο είναι σχεδόν βλακεία (εξαιρούνται μόνο περιπτώσεις αυτοκινήτου διακοπών, αλλά και πάλι υπάρχουν θέματα)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Εγώ είμαι μέσο όρο γύρω στα 20.000 χλμ. Μάλλον πάμε για εξισορρόπηση τιμών ντίζελ και βενζίνης οπότε μικραίνει το πλεονέκτημα του tdi. Από την άλλη το tsi είναι exclusive που σημαίνει εργοστασιακά led, Navi, θερμαινόμενα ίσως καθίσματα και 18 ρες ζάντες, ambient lighting εσωτερικά, πιο πλούσιο. Αλλά και πάλι η κατανάλωση είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ στα 6-7 χρόνια.. Δίλημμα
VW Tiguan 2016