-
Ολα καλα !
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και 'γω που νόμιζα οτι μόνο το tiguan έχει μαλακά πλαστικά στο πάνω μέρος της μπροστά πόρτας και σκληρά εξ ολοκλήρου στις πίσω
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
σε τι ειναι φαουλ ?? σε ποιοτητα κατασκευης ?σε εργονομια?σε αποθικευτικους χωρους ?? λετε για την οθονη οτι ειναι φαουλ...δηλαδη οι αλλοι κατασκευαστες την 8αρα οθονη που την εχουν δηλαδη ??να πω οτι ηταν χαμηλα,οτι ηταν δυσκολη στην αναγνωση της η στην προσβασιμοτητα της με το χερι οκ!!... αλλα καθε αλλο,ειναι ψηλα και στο οπτικο πεδιο του οδηγου τα κουμπια στο τελευταιο fl εχουν μειωθει παρα πολυ σε σχεση με το αρχικο μοντελο και εχουν μεινει μονο τα βασικα που μπορεις να τα χειριστεις ειτε μεσο της οθονης αφης ειτε με φωνιτηκες εντολες!σχεδον τα παντα...!!οσον αφορα την ποιοτητα του δεν βλεπω οι αμεσοι ανταγωνιστες να εχουν το κατι παραπανω,οπως και ο μεσος ορος ετσι και αυτο εχει μαλακα πλαστικα στο πανω μερος του ταμπλο και ποιο σκληρα χαμηλα..ποιο εχει μαλακα ποιοτικα πλαστικα και χαμηλα??? επισης ακομα και τα πλαστικα στις πορτες ειναι απο μαλακο ποιοτικο πλαστικο!οσο για αποθυκευτικους χωρους παλι δεν βλεπω να του λειπουν παλι σε σχεση με τον ανταγωνισμο αφου εχει παντου ποτηροθηκες (φωτιζομενες κιολας) και χωρους για μικροπραγματα...απο εξοπλισμνο οκ δεν σχολιαζω ολοι γνωριζετε οτι εχει για 2 αυτοκινητα ... αρα τι να ζητησει κανεις απο ενα συνχρονο αυτοκινητο ?!και προς θεου δεν το βαζω πανω απο τον ανταγωνισμο αλλα θεωρω οτι ειναι στο μεσο ορο!
το οτι δεν αρεσε σε ολους ειναι λογικο δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα αλλα αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι αρνητικο αν δεν μας αρεσει!!Σχεδιαστικα και μονο Γιωργο το εννοησα! Και ναι ειναι γενικοτερο προβλημα οι ξεκαρφωτες οθονες. Απλα στο συγκεκριμενο ειναι απο τις πολυ κακες εκτελεσεις κατα την αποψη μου. Αλλα για να στο κλεισω, επαναλαμβανω οτι σχεδιστικα μιλουσα και εχεις δικιο ,δε το διευκρινισα!
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
[...για το Kuga, αυτό που κανένας δεν έχει παρατηρήσει, ειδικά από εμάς τους κατόχους, είναι η σημαντική διαφορά σε εξοπλισμό και υλικά μεταξύ των μπροστινών και των πίσω θυρών!!! Και γενικά μεταξύ μπροστινών και πίσω θέσεων. Πίσω δεν έχει φωτισμό ποδιών, δεν έχει ambient και έχει (πιο) σκληρά πλαστικά όλη η πόρτα. Για να το πω χοντρικά, οι μπροστά πόρτες είναι ST-Line και οι πίσω πόρτες φαίνονται να είναι Trend. Τουλάχιστον έχει πίσω ρυθμιζόμενους αεραγωγούς, μπρίζα και υποβραχιόνιο, συν φυσικά την 'καλή' πλαφονιέρα με reading lights, κάτι είναι και αυτό....Έτσι είναι Αντώνη (το είχα παρατηρήσει από την 1η ημέρα, αλλά δεν το θεώρησα άξιο σημασίας). Στο 3008 ακόμα και οι μπροστά πόρτες έχουν τα σκληρά πλαστικά που έχει το Kuga στις πίσω...οπότε καλά είμαστε!
-
εσύ χρωστάς review από ένα test drive που έκανες χθες!!
αναμένουμε σεντόνι! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
εσύ χρωστάς review από ένα test drive που έκανες χθες!!
αναμένουμε σεντόνι!Είναι ήδη αναρτημένο!
-
το βλέπω!
Youtube Video -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
το βλέπω!
Youtube VideoΥΓ: Κορυφαίο τραγούδι...από τα αγαπημένα μου των Slayer!
-
για τα πιο σκληρά πλαστικά στις πόρτες και το ταμπλώ, ιδίως στο κατώτερό τους μέρος, σκεφτείτε ότι έρχονται σε επαφή με τα πόδια των επιβατών, τυχόν σκληρά παπούτσια/μποτάκια κλπ (ιδίως τα τζιποειδή - ελευθέρου χρόνου) ενώ μπορεί να χτυπηθούν και από διάφορα πράγματα που μπορεί να φορτωθούν στο πάτωμα μπροστά από τις κενές θέσεις. Εάν υπήρχαν μαλακά υλικά στις πόρτες σε μένα θα είχαν πολλά σημάδια από μικροεπαφές (καθισματάκια παιδιών, κουβαδάκια, κλπ αξεσουάρ μωρών).
-
Θεμα οικονομιας ειναι καθαρα αφου αγοραζουν απο κοινους προμηθευτες ασχετως μαρκας δινοντας παραγγελια το ''καλουπι''-σχεδιο που θελουν και ψωνιζωντας απο πανω η κατω ραφι. Για ολους ισχυει.
-
Σχετικά με τα σκληρά και μαλακά πλαστικά, αφού ομολογήσω ότι και εγώ ζουπαγα τα πλαστικά στα υποψήφια αυτοκίνητα μου για να δω πόσο μαλακά είναι, να πω ότι η όλη υπόθεση είναι μια . Ποτέ αφού αγόρασα αυτοκίνητο δεν άρχισα να το χαϊδεύω για να έχει σημασία αν τα πλαστικά είναι μαλακά η σκληρα
-
Σαφως ,απλα προσωπικα οταν ανεβαινουν τα βαλαντια ανεβαινουν και οι απαιτησεις... Προσωπικα ας πουμε τα πλαστικα των bmw τη τελευταια 10ετια ποτε δε τα βρηκα ανταξια των χρηματων που ζηταει. Δε θα με αποθαρρυνε πιθανα να την αγορασω στη τελος αλλα ειναι φαουλ σ αυτο. Εχω προσωπικο θεμα με την ολη σχεδιαστικη επαναληψη των ταμπλω τους και τα αστεια καντραν τους βεβαια εγω
-
Μετά από μεγάλο ψάξιμο και πολλά test drive (3008, Χ1,Kuga ,Q2, Q3,QQ) κατέληξα στο Tiguan.Το έχω τρεις μήνες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Βρίσκω ότι πήρα πολλά περισσότερα για τα λεφτά που έδωσα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό. Πήρα την έκδοση 2.0TDi 4Motion με τα 190 άλογα.
-
Καλοτάξιδο !
Ποσο πήγε; Όταν είχα κοιτάξει πέρυσι τέτοια εποχή για αυτό πήγαινε γύρω στα 38000 αλλά δεν προχώρησα επειδή δεν μου έδιναν καλή τιμη ανταλλαγής για το QQ.
Πραγματικά τα έχει ολα πάνω ! -
Η τιμή του ήταν 36.800 και πρόσθεσα ηλεκτρικούς ανακλινόμενους καθρέφτες (140 ευρώ προ φόρων) και πακέτο off road (500 ευρώ προ φόρων) και δώρο το winter πακέτο. Βγήκε κάτι λιγότερο από 38.000. Πρό φόρων 24.910 για να μην αλλάξει δασμολογική κλάση.Ούτε καν μεταλλικό χρώμα.
-
Εξαιρετικη επιλογη!
Ριξε και καμια φωτο
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Ωραία επιλογή και σε κινητήρα και σε εξοπλισμο!
Πως κατέληξες σε αυτό αφού κοιταγες και τα πιο premium x1 και q3?Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο ! Ωραία επιλογή και σε κινητήρα και σε εξοπλισμο!
Πως κατέληξες σε αυτό αφού κοιταγες και τα πιο premium x1 και q3?Sent from my iPhone using Tapatalk
Όντως πολύ καλή επιλογή! Να το ευχαριστηθεί!
Γράφει, Σπύρε, ότι το χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθόρισε την επιλογή του! -
Έχεις δίκιο το γράφει είναι όντως φθηνότερο από τα πιο premium σε αντίστοιχο κινητήρα και εξοπλισμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To Tiguan με αυτό τον κινητήρα (2λιτρο, 190αρι) προσφέρεται πράγματι σε πολύ καλή τιμή και είναι σχεδόν ευκαιρία!!
Βέβαια για εμένα λείπουν βασικά πράγματα εξοπλισμού σε αυτοκίνητο αυτής της τιμής, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα και δικό μου 'κόλλημα'.
VW Tiguan 2016