-
Έδω μπορεί να δει κάποιος τι εννοω (αν δεν έχει μπει ο ιδιος στο αμάξι)
Το λες και χοντροκομμένο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
+1000 για το εσωτερικό του Kuga, το οποίο μου φαίνεται αρκετά ογκώδες. Την ίδια και χειρότερη αίσθηση είχα όταν μπήκα στο CMax. Ευτυχώς με το τελευταίο Fiesta, φαίνεται να περνάνε σε μια πιο κομψή και λιτή σχεδίαση. Το Tiguan δεν με τρελαίνει αλλά δεν με χαλάει κιόλας.
-
Όλο το κεντρικό ταμπλώ/κονσόλα είναι ανασηκωμένα προς τον οδηγό, και όντως το CD φαίνεται σαν να εξέχει. Να σε πνίγει πάντως αποκλείεται, εκτός και αν είσαι πάνω από 2μ και ζυγίζεις 130+ κιλά. Γι'αυτό και έγραψα ότι δίνει την αίσθηση 'τζιπούρας', και είναι ότι πιο macho κυκλοφοράει Ευρώπη σε αυτή τη κατηγορία.
Πάντως από το ίδιο-και-απαράλλαχτο 'σε-ποιο-μοντέλο-έχω-μπει-τώρα' ταμπλώ του VAG, εγώ το προτιμώ 1000 φορές
-
Χαχα οκ το έβαλα σε ' ' δεν είπα οτι δε χωρατά να κατσω κιόλας
Καταλαβες Παντως τι εννοω
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
...εσωτερικα παρολο που ειναι συντηρητικο το τιγκ ειναι ομορφοτερο απο το φορντ. Στο κουγκα δε μπορω να χωνεψω οτι θα καθομαι και θα βλεπω αυτους τους αεραγωγους, την οθονη αφης ή το κοντερ. Ισως θα μπορουσα να κανω τα στραβα ματια λογω εξοπλισμου αλλα για ποσο....
Seriously ?!?! [emoji38]
Του Tiguan είναι το ΊΔΙΟ που υπάρχει σε άλλα 10 μοντέλα και εκδόσεις, εδώ και 7-8 χρόνια, με ελάχιστη -μην πω μηδενική- φαντασία και εξέλιξη. Όχι ότι του Kuga είναι καμιά σπουδή στην ομορφιά και το νεωτερισμό, αλλά μην τα παραλέμε. Και βρίσκεις ομορφότερο του Tiguan, και δεν μπορείς να βλέπεις το ταμπλώ, το navi και τους αεραγωγούς του Kuga ? ΟΚ, γούστα είναι αυτά....
Ναι ρε Αντωναρε δε μ αρεσει. Τι σημασια εχει αν μπαινει σε αλλα μοντελα ή αν ειναι 6 χρονων παρομοια με αλλα. Οι περισσοτεροι οπως βλεπεις δε μπορουν αυτο το συνοθυλευμα απο αεραγωγους καθετους, οθονες αφης περιεργες κ.λ.π.
Καμια φορα το απλο ειναι καλυτερο.
Κανονησε να τα πουμε απο κονταΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Μα γι'αυτό έγραψα αυτό...ΟΚ, γούστα είναι αυτά....
Είμαι ο πρώτος που θα πει 'περί ορέξεως.....'
Χαχα οκ το έβαλα σε ' ' δεν είπα οτι δε χωρατά να κατσω κιόλας
Καταλαβες Παντως τι εννοω
Μα -και- γι'αυτό είπα για macho SUV, αυτό φαίνεται παντού, μέσα-έξω. Πάντως εγώ, με 1,87 και 110 κιλά, το βρίσκω εξαιρετικά άνετο, μπροστά και πίσω
-
Το ταμπλό του Kuga είναι κ για το δικο μου γούστο από τα πιο αδυνατα σημεία του. Για το συγκεκριμένο σημείο προτιμώ κ εγώ του tiguan!
-
-
-
@AMarinos ειστε κι οι 2 ψωμωμενοι γι αυτο σου ταιριαζει το αμαξι! Χαχαχαχα
(Χιουμορ ε ελπιζω δε παρεξηγεισαι)
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγώ πάντως πιστεύω και όλοι κοιτάμε την συνολική εικόνα στο τι μας αρέσει εσωτερικά και εξωτερικά ...εσωτερικά αν το δούμε αντικειμενικά το Φορντ δεν είναι έκτρωμα απλά για μερικούς είναι ογκώδες ...τώρα εξωτερικά τι να πω.... ?!! κάποιοι το συντηρητικό και το αναπνευστό το λένε κομψό....!οκ περί ορέξεως….αλλά για να δώσει κάποιος 30+ για να έχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού που φουλ πάει 33+ και με 2 χρόνια εγγύηση οκ είναι πολλά ...αν φόραγε ένα μοτέρ πχ σαν τον 1,6 160 του crv η είχε τον χαρακτήρα Χάι - τεκ ενός 3008 οκ το καταλαβαίνω αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι τρομερό ούτε άδω σε αυτή την κατηγορία ώστε να κοστολογείται τόσο
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου υπέρ του Kuga,αφού αρέσει ως σχεδίαση το ταμπλώ του Tiguan,θα παίρνει τη θετική ψήφο σας κι αυτό του Scross:Και ομως φίλε και εγώ αυτό θα προτιμούσα μεταξύ αυτού και του τυπικού εσωτερικού ενός ford.
Παλιότερα τα ford είχαν πιο λιτά ταμπλό. Με το fiesta και κατόπιν βλέπω λίγο εξαμβλωματικες καταστάσεις.Όσον αφορά αυτό που είπε ο Αντώνης για το οικονομομετρο της μπέμπας ειλικρινά δεν είναι θέμα γούστου. Θα προτιμούσα να έχω το εκτεταμένο και σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζονταν καν οικονομετρο. Θα προτιμούσα εκεί ένα δείκτη θερμοκρασίας.
-
Προσωπικά το kuga θεωρώ πως έχει ένα πνεύμα πιο κοντά στην Χ1. Δεν μπορεί να σ' αρέσει η Χ1 και όχι το kuga. Προσανατολισμένο κυρίως για την άσφαλτο αλλά και με αρκετά καλό στήσιμο να βγει και λίγο έξω. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι Μάβερικ. Αυτό πέρα από κάποιες μικροευαισθησίες ήταν στα πρότυπα των τζιπ, όχημα για καθε ώρα και τόπο. Το τιγκ είναι πιο offroader με καλή οδική συμπεριφορά, πιο ξεκούραστο ίσως για ταξίδι όπως αντιλαμβάνομαι. Το εσωτερικό του κλασικό με έντονη τη Γερμανική ιδιοσυγκρασία αλλά πολύ ποιοτικό. Το kuga μέσα έξω, από όπου κι αν το δεις φωνάζει πως απευθύνεται σε πιο μοντέρνο κοινό. Έχω όμως την αίσθηση πως το τιγκουάν είναι πιο ισορροπημένο όχημα και λόγω ιδιοσυγκρασίας ανεξάρτητα από τα χρήματα θα το επέλεγα... Με την προυπόθεση να μην υπήρχε η Χ1!
Το scross μέσα είναι θαυμάσιο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανένα των προαναφερθέντων. Μάλιστα με απόλυτους όρους 'τι δίνω και τι παίρνω' είναι η καλύτερη επιλογή ως προς την ουσία. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου υπέρ του Kuga,αφού αρέσει ως σχεδίαση το ταμπλώ του Tiguan,θα παίρνει τη θετική ψήφο σας κι αυτό του Scross:
Τι λες?????? Απορω καταρχήν πως καταδέχεσαι και μπαίνεις σε τετοιο εσωτερικό αυτοκινήτου.
Εσωτερικά τα Suzuki επειδή έχω μπει σε ολα όταν χάζευα στο Σφακιανακη στην κηφισιας περιμένοντας για το QQ είναι του γούστου μου.
Λιτά, εργονομικά χώρις εξαλλοσύνες άρα και πρακτικά.
Εξωτερικά δεν βλέπεται το scross ενώ προσωπικά μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το ποσο λεπτές και ελαφριές είναι οι λαμαρίνες του.
Μια ανασφάλεια προσωπικά που είμαι και ογκώδης μου δημιουργείτο. -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
εγώ πάντως πιστεύω και όλοι κοιτάμε την συνολική εικόνα στο τι μας αρέσει εσωτερικά και εξωτερικά ...εσωτερικά αν το δούμε αντικειμενικά το Φορντ δεν είναι έκτρωμα απλά για μερικούς είναι ογκώδες ...τώρα εξωτερικά τι να πω.... ?!! κάποιοι το συντηρητικό και το αναπνευστό το λένε κομψό....!οκ περί ορέξεως….αλλά για να δώσει κάποιος 30+ για να έχει ένα ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού που φουλ πάει 33+ και με 2 χρόνια εγγύηση οκ είναι πολλά ...αν φόραγε ένα μοτέρ πχ σαν τον 1,6 160 του crv η είχε τον χαρακτήρα Χάι - τεκ ενός 3008 οκ το καταλαβαίνω αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι τρομερό ούτε άδω σε αυτή την κατηγορία ώστε να κοστολογείται τόσοΒασικά όταν δίνεις πάνω από 30 (για μένα κιολας όταν δίνεις το παραμικρό ποσο) πρέπει να μην σε χαλαει τίποτα. Δεν λέμε να μην κανεις συμβιβασμούς αλλά να μην υπάρχει κάτι που πραγματικά σε χαλάει. Εμένα με χαλάει σε βαθμό deal breaking η εμφάνιση ενός οχήματος.
Πρέπει να το γουστάρω να το βλέπω.
Έκπτωση εκεί δεν κάνω και επειδή έχω τέτοιο κόλλημα έχω φαει και φόλα όπως με τo QQ -
Κι εμένα το εσωτερικό του Tiguan μου αρέσει περισσότερο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το scross μέσα είναι θαυμάσιο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανένα των προαναφερθέντων. Μάλιστα με απόλυτους όρους 'τι δίνω και τι παίρνω' είναι η καλύτερη επιλογή ως προς την ουσία.
Φυσικά εκανα χιουμορ εννοείται....
-
Όταν οι επιλογές σου, σου βγαίνουν σωστές φυσικά και δικαιούσαι να αστειεύεσαι. Πάντως εγώ ότι γράφω το εννοώ και το scross εξωτερικά και μόνο με χάλαγε. Αν και λίγους μήνες τώρα ένα σκούρο μπλε που έχει φίλος στην γειτονιά τολμώ να πω πως του πάει πολύ!!!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εσωτερικά τα Suzuki επειδή έχω μπει σε ολα όταν χάζευα στο Σφακιανακη στην κηφισιας περιμένοντας για το QQ είναι του γούστου μου.
Λιτά, εργονομικά χώρις εξαλλοσύνες άρα και πρακτικά.
Εξωτερικά δεν βλέπεται το scross ενώ προσωπικά μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το ποσο λεπτές και ελαφριές είναι οι λαμαρίνες του.
Μια ανασφάλεια προσωπικά που είμαι και ογκώδης μου δημιουργείτο.Για την εξωτερική εμφάνιση δεν μπορω να απαντησω γιατι είναι θέμα προσωπικού γουστουκαι το σεβομαι.Εμενα ας πούμε δεν μου αρεσι καθόλου το captur. Το θεωρω ασχημο.
Αλλα εν ετη 2017 θεωρω οτι ολα τα αυτοκίνητα στην τιμη 22+ ειναι γενικα αξιοπρεπεστατα. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ευτυχώς με το τελευταίο Fiesta, φαίνεται να περνάνε σε μια πιο κομψή και λιτή σχεδίαση.Η οθόνη πάνω από το ταμπλό,εκτός του ότι δεν μου αρεσει, φαίνεται ότι είναι και πηγή τριγμων από ότι λένε στο νήμα του fiesta. Μήπως σε έλκουν τα αυτοκίνητα που τρίζουν? Ελπίζω χωρίς παρεξηγηση
VW Tiguan 2016