-
Μια χαρά ειναι ο σχεδιασμός , μ αρέσει που το συγκρίνετε με BMW λες και η Μπέμπα έχει κατι ιδιαίτερο! Να λέγατε για 3008 παει στο καλο. Κλασική ειναι κι αυτή και αρκετά όμοια με τη προηγούμενη. Εντάξει ολα τα γούστα σεβαστά αλλα μη λέμε τέτοιες ακρότητες.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κλασική ειναι κι αυτή και αρκετά όμοια με τη προηγούμενη.Sent from my iPad using Tapatalk
Καμία σχέση όμως...
-
Εεεεεε εγώ αυτο βλέπω. Σαφώς ομορφότερη αλλα όχι οτι η bmw έβγαλε και κανα τρέλα σύγχρονο σχέδιο.
-
Άλλη πλατφόρμα... πολύ μικρότερο καπό... σαφώς ψηλότερο όχημα...πιο κοντό σε μηκος...πιο πλατύ...πολύ μεγαλύτεροι χώροι στην καμπίνα... πολύ μεγαλύτερος χώρος αποσκευών... καλύτερη σχεδίαση σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου... το προηγούμενο σαν sw, ενω το καινούριο ξεκάθαρα suv, άλλο καντράν...άλλα φώτα... τίποτα δεν είναι ίδιο...
-
Αυτά τα ξέρουμε , δεν είπε κανεις οτι δεν υπάρχουν διαφορές! Βλέποντας ομως τα αμάξια πλάι πλάι η συνολική εικόνα ειναι παρόμοια και ενα μη εξασκημένο μάτι θα μπορούσε να μπερδέψει τα δυο οχήματα - ειδικά αν δεν έβλεπε το πίσω μέρος.
Και το point του post ηταν τα κατα τη γνώμη μου υπερβολικά σχόλια για το άλλον Γερμανό.
Κατα τ αλλα, απ όταν βγήκε έχω πει πόσο πολυ μ αρέσει η Μπέμπα
-
Πάντως η προηγούμενη Χ1 με την τωρινή είναι η μέρα με την νύχτα από πολλές απόψεις. Αλίμονο να χρειάζεται εξάσκηση για να διαπιστώσεις τις διαφορές. Ετσι ακριβώς όπως το νέο με το παλιό τιγκουάν. Πρέπει να είναι ημί τυφλος κάποιος ώστε να μην βλέπει τις διαφορές.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Και το point του post ηταν τα κατα τη γνώμη μου υπερβολικά σχόλια για το άλλον Γερμανό.Η αισθητική είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική, οποτε είναι λογικό σε άλλους να φαίνεται κάτι περισσότερο ή λιγότερο βαρετό/ άχρωμο.
-
εμενα μου θυμιζει εντονα το πασατ του 2011....απο συντηρητισμο και μονοτονια αλλο τιποτα οι γερμανοι,κατι σαν την αγγελα
-
Άψογος ο παραλληλισμός
Άλλος βλέπει αυτό το ντύσιμο βαρετό, άλλος διαχρονικό. Χωρίς το πρώτο να αποκλείει το δεύτερο φυσικά.
-
Φφφφφ τιγκουαν με μερκελ....που ναι κι αυτος ο Νίκος, κοιμάται και δεχόμαστε απανωτές μαχαιριές!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Άψογος ο παραλληλισμόςΆλλος βλέπει αυτό το ντύσιμο βαρετό, άλλος διαχρονικό. Χωρίς το πρώτο να αποκλείει το δεύτερο φυσικά.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Φφφφφ τιγκουαν με μερκελ....που ναι κι αυτος ο Νίκος, κοιμάται και δεχόμαστε απανωτές μαχαιριές!!Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχομαι να βρει λυση ευκολα και ανωδυνα στο προβλημα που του προεκυψε ο συγκατοικος Nikos golf και μπραβο στους υπολοιπους για την συμπαρασταση!!!
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Φφφφφ τιγκουαν με μερκελ....που ναι κι αυτος ο Νίκος, κοιμάται και δεχόμαστε απανωτές μαχαιριές!!Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ στη θέση του...
Που ξέρουν ρε οι σχιστομάτηδες από FKK που θα πείτε τους ούνους συντηρητικούς... Απλά δεν αλλάζουν σαλονάκι κάθε φορά για να πηγαίνει με το φόρεμα της μανδάμ, μόνο υφασματάκι κάθε 4 χρόνια και το λένε golf 1+1, 1+2, 1+3 κλπ... -
Σε γερμανο/ολλανδική εταιρία που εργαζόμουν, ο κανόνας για κάθε νεο προτζεκτ ήταν : 80% επανάληψη (από παλιότερα έργα) + 20% νέα εργασία ( προσαρμογή δηλαδή στις ειδικες απαιτήσεις του νέου έργου).
Παντως γενικά μου αρέσουν όλα τα σχέδια του γκρουπ, όπως και το νεο Τιγκουαν, που ναι, δεν ειναι ρηξικέλευθα, αλλά δε προσβάλουν και ειναι διαχρονικά.
Οταν σε 7-10 χρόνια τα βαλουμε διπλα διπλα Τιγκουαν 3008, τότε ισως να φανουν μεγαλύτερες διαφορες. Εκτος αν ολοι ακόμα στην Ελλάδα καθε 4-5 χρόνια αλλάζουν αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Οταν σε 7-10 χρόνια τα βαλουμε διπλα διπλα Τιγκουαν 3008, τότε ισως να φανουν μεγαλύτερες διαφορες. Εκτος αν ολοι ακόμα στην Ελλάδα καθε 4-5 χρόνια αλλάζουν αυτοκίνητο...Όχι ακόμη, αλλά τώρα που θα έρθει η ανάπτυξη θα γίνει και αυτό
-
Εκτος και αν το αλλάζουν όλοι σε 4 χρόνια για πάρουν παπάκι.....
-
Εντυπωσιακά στοιχεία κατανάλωσης!
Το αυτοκίνητο είναι βενζινοκίνητο, με κινητήρα 1.4 TSI 125 ps.
Όταν είδα την ένδειξη του trip computer, με μέση κατανάλωση **5,6 lt/100 Km,**από τη στιγμή που γέμισα το ρεζερβουάρ και αφού διένυσα 426 Km, πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος.
Σε εθνικό δίκτυο διένυσα το 60% των συνολικών Km, σε επαρχιακό δίκτυο το 30% και σε αστικό δίκτυο πόλης το 10%.
Οι ταχύτητες κίνησης στο εθνικό δίκτυο ήταν μέχρι 120 Km/h, ενώ στο επαρχιακό δίκτυο μέχρι 100 km/h.
Σύμφωνα με trip computer έχω την δυνατότητα να κάνω επιπλέον 670 km, εφόσον βέβαια κινηθώ με τα τελευταία δεδομένα, που ήταν σε αυτοκινητόδρομο και με ταχύτητα 110 Km. Μ’ αυτές τις συνθήκες η στιγμιαία κατανάλωση που κατέγραφε η οθόνη λειτουργιών ήταν 5,2 lt/100 km.Συγκριτικά με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου, που ήταν παραπλήσιας ιπποδύναμης και 150 Kg ελαφρύτερο, εν προκειμένω BMW 316 E90 LCI 122 ps, οι καταναλώσεις που κατέγραφα για την ίδια διαδρομή και με τα ίδια δεδομένα κίνησης, ποτέ δεν ήταν κάτω από 7,50 lt/100 Km.
-
Εντελώς τυχαία ανακάλυψα τη δυνατότητα ενεργοποίησης των φώτων στάθμευσης!
Αρκεί να μετακινήσουμε τον μοχλό των φλάς προς την κατεύθυνση που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τα φώτα, ενώ έχει αφαιρεθεί το κλειδί του κινητήρα και ο διακόπτης των φώτων είναι σε λειτουργία auto. Τότε ενεργοποιούνται μονόπλευρα, το πρόσθιο φώς ημέρας και το πίσω φώς πορείας.
-
Εξαιρετικό νούμερο!!
Εδώ κολλάει αυτο που έχει γραφτεί κατα καιρούς οτι οι βενζινοκινητήρες πια μπορούν να εξοστρακίσουν το πετρέλαιο σιγά σιγά.
-
Ο χρήστης Greg_CivEng έγραψε:
Εντελώς τυχαία ανακάλυψα τη δυνατότητα ενεργοποίησης των φώτων στάθμευσης!Ωραία δυνατότητα, που προσφέρουν οι Γερμανοί από την δεκαετία του '80 (το είχε και το Golf MkII που είχα).
VW Tiguan 2016