-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Βέβαια το θεμα δεν ειναι μονο η τιμή. Ειναι και τι παίρνεις σε αυτή. Ας πουμε... συγκρίνονται οι επιδοσεις; συγκρίνεται η ποιότητα; η ασφάλεια; η κατανάλωση;
Μίλησα για καθαρά vfm αγορά και μόνο. Σιγουρα πάντως συγκρίνονται σε όλα και ειναι σε ίδια επίπεδα, εκτός απο καταναλωση που έχει μεγαλύτερη το Kuga.
Θεωρώ ότι στον μέσο όρο είναι σε ίδια επίπεδα. Το καθένα υπερτερεί ή υστερεί έναντι του άλλου σε κάποιους τομείς. Π.χ. το tiguan υπερτερεί σε χώρους κ μάλλον σε κατανάλωση, αλλά για μένα χάνει σε στήσιμο, κύλιση κ οδηγική συμπεριφορά αλλά κ σε εμφάνιση - το βρίσκω εντελώς άγευστο σε σχέση με το kuga. Επίσης από τη μία το tiguan προσφέρει περισσότερες επιλογές κινητήρων αλλά δεν έχει απάντηση στα 150 κ 180 άλογα στα 1500 κυβικά.
-
Κατσε την εμφανιση να τη δεχτω , ειναι υποκειμενικη. Την οδηγικη συμπεριφορα και τη ποιοτητα κυλισης πως τις συμπερανες, το οδηγησες; βγηκαν συγκριτικα;
Γιαυι εγω οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω βρει κατι σχετικο ειναι πολυ φρεσκος ο ευρωπαιος αμερικανοςΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κατσε την εμφανιση να τη δεχτω , ειναι υποκειμενικη. Την οδηγικη συμπεριφορα και τη ποιοτητα κυλισης πως τις συμπερανες, το οδηγησες; βγηκαν συγκριτικα;
Γιαυι εγω οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω βρει κατι σχετικο ειναι πολυ φρεσκος ο ευρωπαιος αμερικανοςΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηταν ο πρωτος που το οδηγησε στην Ελλαδα απ οτι καταλαβες! Τι ρωτας και συ τωρα?
Υ.Σ. Το tig εχει 125 και 150 αλογα στα βενζινης αλλα λογω τιμης ειδικα το 150 βγαινει εκτος σε σχεση με το kuga -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Γιαυι εγω οπως εγραψα και παραπανω δεν εχω βρει κατι σχετικο ειναι πολυ φρεσκος ο ευρωπαιος αμερικανοςΦρέσκο δεν είναι το Kuga, facelift ειναι, οπότε υπαρχουν πολλες δοκιμές του (οκ με το 1.5 diesel λιγες, γιατι ειναι νεο μοτερ για αυτο το αυτοκινητο). Εγω οδηγησα τον Αυγουστο και το tiguan και το kuga (αμφότερα 4κινητα κ αυτόματα) σε παρόμοια διαδρομή (πέριξ του Αμαρουσίου) και το Kuga υπερτερεί σαφώς στα του δρόμου (ανεση, ποιοτητα κυλισης και κρατημα οσο μπορεσα να δω).
-
με πρόλαβε ο ΦΑΝΗΣ...ο κομπλεξισμος κάποιων εξακολουθεί...
-
Κυριοι στα facelift δεν αλλαζουν μονο φωτα και μασκα αλλαζουν και αλλα πραγματα που μπορει να κανουν ενα αμαξι καλυτερο ή χειροτερο. Συνηθως καλυτερο αλλα αυτο το ξερουμε οταν το ξαναοδηγαμε αλλιως δε θα καναμε τεστ στα facelift.
Τωρα οσον αφορα τη γνωμη καποιων που ενω οδηγουσαν γιαπωνεζικο ξαφνικα με το τιγκουαν κινδυνευουν να βγουν εκτος δρομου και δεν τους αρεσει ενω με μια π.χ. bmw οδηγουν στα ορια και με ασφαλεια δε μπορεις να τη παρεις σαν κανονα παρα μονο σαν υπερβολη -
Προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι ότι επαναλαμβανεις τις ίδιες ατάκες ξανά κ ξανά σαν εμμονικός... Άλλωστε ποιος εμμονικός το αντιλαμβάνεται...;
Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το kuga κ το tiguan; Προσπαθείς με βλακείες να υποστηρίξεις ότι όσα γράφω είναι αναξιόπιστα; Όποιος διαβάσει την κριτική μου στο tiguan θα δει αυτό που έγραψα εξαρχής: μία κριτική με πάρα πολλά θετικά για το αμάξι κ ελάχιστα αρνητικά. Τα σχόλιά μου φαίνεται ότι ταυτίζονται με τη συντριπτική πλειοψηφία των test drive των περιοδικών αλλά κ άλλων χρηστών εδώ μέσα. Από αυτό κ μόνο φαίνεται ότι δεν έχω κανένα κόλλημα απέναντι στο αυτοκίνητο, το οποίο επανειλημμένα έχω χαρακτηρίσει πολύ καλό.
Επειδή 'τόλμησα' να γράψω κ 1-2 αρνητικά έχεις φάει κόλλημα εναντίον μου ότι είμαι αντι VW και άλλα τέτοια εντελώς βλακώδη... Είμαι νοήμων άνθρωπος πτυχιούχος ΑΕΙ με Διδακτορικό με άριστα στον τομέα μου. Τέτοιες συμπεριφορές ανήκουν σε παιδάκια... όχι σε μένα.
Το αμάξι το σκίσαμε με φίλο 3 μέρες στα Γιάννενα. Προσπάθησα να κάνω ό,τι με το δικό μου και με αυτό και από ένα σημείο και μετά...απλά ΔΕΝ...Αυτό είδαμε με τον Κώστα, αυτό έγραψα. Δεν είναι ανεπαρκές. Είναι πολύ καλό. ΔΕΝ είναι το καλύτερο.
Το Kuga μου άρεσε περισσότερο. Αυτό ένιωσα, αυτό έγραψα...Αυτή είναι η γνώμη μου...Επειδή δεν αρέσει σε κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να καταγράφεται. Αυτό που κάνεις είναι φασισμός...Επιτίθεσαι κάθε φορά που κάποιος θα γράψει ότι το Tiguan δεν είναι το καλύτερο...Ξεκόλλα...
Υπάρχουν καλύτερα αμάξια από αυτά που έχουμε ΟΛΟΙ μας...και θα υπάρξουν πολύ περισσότερα όσο περνάνε τα χρόνια...
Η κουβέντα μου θυμίζει το 'ο μπαμπάς μου τον δέρνει τον δικό σου...' Ντροπή... -
Και επειδή είμαι τέρμα αντι-vw, άλλη μια διάκριση για το tiguan:
http://www.caroto.gr/2016/12/28/to-vw-t ... %B9%CE%B1/
[spoiler:23yn5wc1]Ο οργανισμός EuroNCAP (European New Car Assessment Programme), δημοσίευσε τη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα για το έτος 2016…
Ο πολυπόθητος τίτλος απονέμεται στο Tiguan, το οποίο ψηφίστηκε ως «Best in Class» στην κατηγορία των «μικρών off-roader». Το συγκεκριμένο βραβείο κατατάσσει το δημοφιλές αυτό best-seller ανάμεσα στα ασφαλέστερα οχήματα στην κατηγορία του.VW-TIGUAN-BEST-IN-CLASS-EURONCAP-2016 (3)Τον Ιούνιο, το νέο Tiguan πέρασε ήδη τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP και κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστέρων. Ελήφθησαν υπόψη τα αποτελέσματα για τις 4 υποκατηγορίες: σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών για ενήλικες και παιδιά, προστασία πεζών, και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.
Το 2016, οι προδιαγραφές των δοκιμών του NCAP, έγιναν ακόμα πιο αυστηρές. Φέτος, για πρώτη φορά κατασκευάστηκαν και αποτελούν μέρος των δοκιμών, νέων διαστάσεων κούκλες (dummies) για την προσομοίωση των ανήλικων επιβατών. Το νέο Tiguan πέτυχε καταπληκτικά αποτελέσματα στον τομέα της προστασίας ενηλίκων και παιδιών. Χάρη στο στάνταρ σύστημα ISOFIX και τα άγκιστρα παιδικών καθισμάτων τύπου Top Tether, σε συνδυασμό με τους προεντατήρες των ζωνών ασφαλείας για τη 2η σειρά των καθισμάτων, τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες είναι εξαιρετικά προστατευμένοι σε οποιαδήποτε περίπτωση εμπρόσθιας ή πλευρικής σύγκρουσης.
VW-TIGUAN-BEST-IN-CLASS-EURONCAP-2016 (2)Στον τομέα της προστασίας των πεζών, τα δομικά στοιχεία του Tiguan, αξιολογήθηκαν επίσης θετικά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η συμπεριφορά του «ενεργού καπό» το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να βοηθά στον περιορισμό των εγκεφαλικών τραυματισμών σε περιπτώσεις σύγκρουσης. Επιπρόσθετα, το Tiguan εντυπωσίασε με τα συστήματα παρακολούθησης πεζών, καθώς και παρακολούθησης της εμπρόσθιας κυκλοφορίας (Front Assist με City Emergency Braking), τα οποία ελαχιστοποιούν τις σοβαρές επιπτώσεις ενός ατυχήματος, ενώ στην καλύτερη περίπτωση, αποτρέπουν ακόμα και την ίδια τη σύγκρουση.
Επιπρόσθετα, τα συστήματα ασφαλείας όπως το ESC (Electronic Stability Control), η λειτουργία υπενθύμισης των ζωνών ασφαλείας για τα πίσω καθίσματα, καθώς και το ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist), βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό του νέου Tiguan.
Ο οργανισμός Euro NCAP δημοσιοποιεί κάθε χρόνο μία λίστα με τα μοντέλα που έλαβαν την κορυφαία βαθμολογία. Για το 2016 στις ιδιαίτερα απαιτητικές και αυστηρές διαδικασίες των δοκιμών πρόσκρουσης του Euro NCAP υπεβλήθησαν συνολικά 22 μοντέλα διαφόρων κατασκευαστών. Τον προηγούμενο χρόνο, ο τίτλος του «Best in Class» είχε απονεμηθεί στο Volkswagen Touran.[/spoiler:23yn5wc1]
-
Εδώ ένα φρέσκο συγκριτικό μεταξύ Tiguan 1.4 TSI και X1 18i sDrive.
To δημοσιεύω στο θέμα του Tiguan διότι όπως θα διαβάσετε στο συμπέρασμα...
Από όποια πλευρά κι αν το εξετάσει κανείς, κάνοντας αυστηρά λόγο για τις δύο συγκεκριμένες εκδόσεις, θα διαπιστώσει ότι το Tiguan μόνο κατ' όνομα μπορεί να λέγεται «αυτοκίνητο του λαού». Σε αυτήν του τη δεύτερη έκδοση, σίγουρα δεν μπορεί να κερδίσει αβίαστα μία θέση στην ελίτ των premium κατασκευαστών, να όμως που, με τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεδομένα, μπορεί να τοποθετηθεί ξεκάθαρα πάνω από έναν premium ανταγωνιστή. Η μικρότερη βενζινοκίνητη Χ1 χωλαίνει απέναντι σε ένα σαφώς αρτιότερο κινητήριο σύνολο, την ώρα που και οι αυξημένες διαστάσεις αλλά και η καλύτερη εκμετάλλευση χώρων, σε συνδυασμό με τον υπερπλήρη εξοπλισμό, κάνουν το Tiguan ίσως το πιο ολοκληρωμένο μικρομεσαίο SUV αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Αναφορικά με οδηγικές συγκινήσεις, αν η Χ1 θελήσει να πάρει τα ηνία, θα πρέπει να επιστρατεύσει κάποιο 2λιτρο σύνολο, αλλά και εκεί χωρίς να προεξοφλείται η επικράτησή της . -
Είναι δεδομένο ότι το tiguan είναι ένα συνολικά πολύ καλό αυτοκίνητο χωρίς χτυπητές αδυναμίες. Μπορεί να μην έχει το στήσιμο και την αμεσότητα του kuga ή μιας x1 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επικίνδυνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν αγοράζουν όλοι με κριτήριο το πόσο καλό είναι το τιμόνι ή το πόσο συμμετοχικό είναι το αυτοκίνητο στην οδήγηση. Ευτυχώς οι επιλογές πλέον είναι πολλές και για κάθε βαλάντιο.
Το kuga πλέον παίζει πολύ δυνατά με τέτοιες τιμές, εξοπλισμό και εγγύηση και θα ήταν η επιλογή μου στην κατηγορία. -
Σεβαστό ασφαλώς το συγκριτικό που παραθέτει ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ! Υπενθυμίζω ότι εγώ συνέκρινα το αυτόματο διλιτρο τετρακίνητο diesel με τα 150 άλογα...
Πολλές φορές έχω τονίσει το ότι οι μικροί αυτοί κκινητήρες είναι ανεπαρκείς για τέτοια αμαξώματα. Το ίδιο συμβαίνει κ με τη συγκεκριμένη Χ1!
Πολλά από αυτά που πριν πολύ καιρό είχα γράψει βγια την οδηγική συμπεριφορά φαίνονται κ στο απόσπασμα του παραπάνω άρθρου:
[spoiler=:19mdcni5]Ψυχή τε και σώματι
Έχοντας ήδη βρεθεί πίσω από το τιμόνι αρκετών εκδόσεων των δύο μοντέλων, σημειώνουμε ότι εδώ δε στεκόμαστε στη γενικότερη αίσθηση, παρά μόνο σε ό,τι έχουν να δώσουν οι παρούσες εκδόσεις. Επομένως, ήδη από το ξεκίνημα θα πρέπει να... δεχτούμε ότι το καλύτερο πλαίσιο της κατηγορίας, που δεν είναι άλλο από αυτό της Χ1, δεν έχει παρά να «μεταφέρει» έναν κινητήρα, που από τα στοιχεία και μόνο δε δείχνει ικανός να ξυπνήσει τις αρετές του αμαξώματος. Και είναι πολλές αυτές, με πρώτη και καλύτερη την ακαμψία του πλαισίου, που απέχει όχι μόνο από το Tiguan, αλλά και από οτιδήποτε σχετικό. Δε χρειάζεται να οδηγήσει κανείς για περισσότερο από λίγα χιλιόμετρα για να καταλάβει ότι αυτό το πλαίσιο μπορεί να σηκώσει ακόμα και 300 ίππους. Σε συνδυασμό με τη σφιχτή, αλλά όχι ξερή ανάρτηση, η μικρότερη «Χ» περνάει υποδειγματικά πάνω από οποιασδήποτε κατάστασης άσφαλτο, κυλάει με χαρακτηριστική άνεση, δεν... κοπανάει και επιπλέον δε γέρνει όταν θα την πιέσεις σε κάποια σβέλτη διαδρομή. Εκεί, ωστόσο, η υπερστροφή θα έρθει εύκολα και, μετά το στιγμιαίο «άσε», ο κινητήρας δεν έχει τη δύναμη ώστε να σου επιτρέψει να φύγεις από την κορυφή της στροφής με το ρυθμό που θα ήθελες. Το ίδιο και το αυτόματο κιβώτιο των 6 σχέσεων, που δυστυχώς δε θυμίζει σε ταχύτητα αλλαγών το 8άρι Steptronic, την ίδια ώρα που εντύπωση (σ.σ.: για BMW!) προκαλεί ένα στιγμιαίο «νεκρό σημείο» του συστήματος διεύθυνσης, την ώρα που οι εμπρός τροχοί γλιστρούν - κυρίως σε ανωφέρειες. Περνώντας από την Χ1 στο Tiguan, στιγμιαία αισθάνεσαι σαν να μην έχεις τιμόνι! Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά βάρους μεταξύ των συστημάτων διεύθυνσής τους. Εντούτοις, δεν υστερεί σημαντικά σε επίπεδο πληροφόρησης, ενώ, χάρη και στα ελαφρύτερα ελαστικά (run-flat της Χ1), oι όποιοι κραδασμοί -ακόμα και στο χώμα- σπάνια φτάνουν στα χέρια του οδηγού. Εδώ η λειτουργία του κινητήρα είναι μακράν πιο ραφιναρισμένη, ενώ η υπεροχή σε ισχύ και ροπή αποτυπώνεται και στις επιδόσεις. Από την άλλη, το 6άρι DSG του Tiguan μπορεί να είναι πιο μακρύ από εκείνο της Χ1, κάπως δύστροπο στο ξεκίνημά του (κυρίως με το Start/Stop), αλλά συνολικά θα ανταποκριθεί καλύτερα σε ένα γρήγορο ρυθμό (σ.σ.: τα κατεβάσματα και στα δύο θέλουν βελτίωση), την ώρα που εντός πόλης φυσικά θα αποτελέσει σύμμαχο. Συγκριτικά, το Tiguan μπορεί να παρουσιάζει μεγαλύτερες κλίσεις, αλλά στο τέλος, με δεδομένο το χαρακτήρα των δύο αυτοκινήτων, που απευθύνεται στην οδηγική καθημερινότητα, δεν μπορείς παρά να καταγράψεις ότι η ανάρτησή του είναι το μαγικό χαλί της κατηγορίας και επιπλέον παίζει χαρακτηριστικό ρόλο στην υποδειγματική ομοιογένεια του αμαξώματος υπό πίεση[/spoiler:19mdcni5]
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μάλλον μπερδευεις το kuga με το edge
-
μόλις γύρισα από ταξίδι Καλαμάτα Λάρισα, με εκδρομή στην Ελάτη Τρικάλων, 1500 χιλιόμετρα συνολικά. θυμίζω έχω το διλιτρο 190 άλογα. Πολύ άνετο ταξίδι για μένα, αν και νομίζω πως η μεγάλη μου κόρη ζαλιζεται κάπως παραπάνω σε σχέση με την alfa-romeo. Ταχύτητα έως 195 χμ /ώρα άνετα ανεβάζει, μετά κόβει κάπως, βέβαια σε φορτωμένο αμάξι. κατανάλωση σε μέση ταχύτητα 130-140 γύρω στα 8 λίτρα, και σε 100-120χμ /ώρα 6 λιτρα, 6-8 λίτρα δηλαδή. βέβαια δεν έχει στρώσει ο κινητήρας ακόμα, 2300 χιλιόμετρα έχει προς το παρόν. Ένιωσα να με τραβάει δυνατός πλευρικος άνεμος κάποιες φορές, όχι κάτι τρομερό. Αυτά τα λίγα...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κυριοι στα facelift δεν αλλαζουν μονο φωτα και μασκα αλλαζουν και αλλα πραγματα που μπορει να κανουν ενα αμαξι καλυτερο ή χειροτερο. Συνηθως καλυτερο αλλα αυτο το ξερουμε οταν το ξαναοδηγαμε αλλιως δε θα καναμε τεστ στα facelift.Ναι στο συγκεκριμένο άλλαξε και το στερεοφωνικό Και τίποτα άλλο..
-
Μετά από 2 μήνες οδήγηση και 5,500 χλμ, ίσως το μόνο που θεωρώ αποτυχία στο αμάξι είναι η αυτόματη προσαρμογή προβολέων. Η ευαισθησία τους είναι μεγάλη (μπορεί να χαμηλώσουν γιατί έχει φώτα στο απέναντι βουνό και όχι γιατί έρχεται αμάξι), η επαναφορά στη σκάλα προβολέων γίνεται πολύ αργά σε σχέση με το πότε μας προσπερνά το απέναντι αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οδήγηση στο πλήρες σκοτάδι (χρησιμοποιώ συχνά τον πίσω δρόμο που ενώνει Νέα Πεντέλη με Κεφαλάρι, ο οποίος έχει μηδέν φωτισμό και είναι αρκετά στενός με στροφές κλπ). Αν ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης εσείς οι Tiguaners, πείτε μου να γλυτώσω χρόνο. Μερσί.
ΥΓ: Γνωρίζω πως κάνοντας μπροστά το μοχλό δύο φορές, ενεργοποιώ τους προβολείς μόνιμα, αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτό κάθε φορά που πρέπει να τους σβήσω γιατί έρχεται αμάξι απέναντι!
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Μετά από 2 μήνες οδήγηση και 5,500 χλμ, ίσως το μόνο που θεωρώ αποτυχία στο αμάξι είναι η αυτόματη προσαρμογή προβολέων. Η ευαισθησία τους είναι μεγάλη (μπορεί να χαμηλώσουν γιατί έχει φώτα στο απέναντι βουνό και όχι γιατί έρχεται αμάξι), η επαναφορά στη σκάλα προβολέων γίνεται πολύ αργά σε σχέση με το πότε μας προσπερνά το απέναντι αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οδήγηση στο πλήρες σκοτάδι (χρησιμοποιώ συχνά τον πίσω δρόμο που ενώνει Νέα Πεντέλη με Κεφαλάρι, ο οποίος έχει μηδέν φωτισμό και είναι αρκετά στενός με στροφές κλπ). Αν ξέρετε αν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης εσείς οι Tiguaners, πείτε μου να γλυτώσω χρόνο. Μερσί.ΥΓ: Γνωρίζω πως κάνοντας μπροστά το μοχλό δύο φορές, ενεργοποιώ τους προβολείς μόνιμα, αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτό κάθε φορά που πρέπει να τους σβήσω γιατί έρχεται αμάξι απέναντι!
υπάρχει δυνατότητα απενεργοποιησης και ρύθμισης ευαισθησίας αν θυμάμαι καλά από την κεντρική οθόνη στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου, car-> κάτω δεξιά εικονίδιο ρυθμίσεων.
εγώ είμαι ικανοποιημενος με το Light assist , μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να ξεχωρίσει το σύστημα ανάμεσα σε φώτα αυτοκινήτου και άλλα φώτα. έχει μια χρόνοκαθυστέρηση στο άνοιγμα των φώτων πάντως περίπου 3 sec που νομίζω ρυθμίζεται.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σε αυτοκινητοδρομο που έχω χρησιμοποιήσει το light assist μου αφησε αριστες εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
μόλις γύρισα από ταξίδι Καλαμάτα Λάρισα, με εκδρομή στην Ελάτη Τρικάλων, 1500 χιλιόμετρα συνολικά. θυμίζω έχω το διλιτρο 190 άλογα. Πολύ άνετο ταξίδι για μένα, αν και νομίζω πως η μεγάλη μου κόρη ζαλιζεται κάπως παραπάνω σε σχέση με την alfa-romeo. Ταχύτητα έως 195 χμ /ώρα άνετα ανεβάζει, μετά κόβει κάπως, βέβαια σε φορτωμένο αμάξι. κατανάλωση σε μέση ταχύτητα 130-140 γύρω στα 8 λίτρα, και σε 100-120χμ /ώρα 6 λιτρα, 6-8 λίτρα δηλαδή. βέβαια δεν έχει στρώσει ο κινητήρας ακόμα, 2300 χιλιόμετρα έχει προς το παρόν. Ένιωσα να με τραβάει δυνατός πλευρικος άνεμος κάποιες φορές, όχι κάτι τρομερό. Αυτά τα λίγα...Sent from my iPad using Tapatalk
Αν κουναει οπως το q3 πισω δε μου κανει καθολου εντυπωση η αντιδραση της κορης Το χει ο κολλητος και σε διαδρομες μικτες που εχει τυχει 2 φορες να κατσω πισω σιχτιριζα και σκεφτομουν που απευθυνονται Πολυ κουνημα δεξια-αριστερα. Απορω ποιος βαζει τα παιδια του κει πισω. Δυσαρεστη αισθηση.
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Φιμε θελουμε τωρα για να ειμαστε οκ με τον ηλιο εμεις και οι δικοι μας
τι ποσοστό σκιασης Νίκο? τα πίσω έχουν 35%. αν βάλεις πες γιατί με ενδιαφέρει και μένα
Sent from my iPad using Tapatalk
Μπηκαν afex -
Νίκο τι ποσοστό είναι??
Με το μάτι, ίσως και να με ξεγελάει, δύο γνωστοί μου με παρόμοιο ποσοστό φωτεινότητας δέχθηκαν κλήση (Αθήνα βέβαια).Καλορίζικες!!
VW Tiguan 2016