-
Το συγκριτικό το έχω δει. Status εδώ στα ΒΠ που ζω δείχνει να έχει λίγο περισσότερο η vw
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το συγκριτικό το έχω δει. Status εδώ στα ΒΠ που ζω δείχνει να έχει λίγο περισσότερο η vw [emoji38]Μηπως να ανοιξεις ενα θεμα αγορας? Εδω μεσα Στεφανε(δε παει μονο για σενα αλλα γενικα μιλωντας) μπαινει καποιος να δει για το tiguan και διαβαζει για τογιοτα.
Εγω θυμαμαι πριν αγορασω εγραφα σε ενα θεμα που ειχε για αγορα suv μεχρι 27.000 νομιζω π.χ. viewtopic.php?t=56161 -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Περισσότερο status από Toyota;Πάντως και οι αντιπροσωπείες τις VW νομίζω πως κινούνται στον μέσο όρο, όπως και οι περισσότερες. Μη περιμένεις αυτά που έχεις συνηθίσει από Toyota!
Status εδώ στα ΒΠ που ζω δείχνει να έχει λίγο περισσότερο η vw
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Σχόλιο: Επειδή κι εγώ ξεκίνησα από Καρεντα. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένα, αυτό έχω καταλάβει. Ακόμα κι αν χάσουν τον πελάτη. ΟΠΟΥ κι αν πας το μεταχειρισμένο σου, δε πρόκειται να πάρεις χαμηλότερη τιμή από την Καρέντα.Εμένα πάντως η Karenta (στο Μαρούσι) μου έδωσε πολύ καλή τιμή για την 116i. Αρχικά μου έδωσε €17.000 (η Βελμάρ συγκριτικά μου έδωσε €16.500) και όταν τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, μου βελτίωσαν την πρόταση ανταλλαγής δίνοντάς μου €18.000 για την 116i και μου έκαναν και €800 έκπτωση στο Tiguan.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ την πολλή καλή τιμή ανταλλαγής, μεταχειρισμένου BMW 316 LCI E90 (2009) με καινούργιο TIGUAN, που μου προσέφερε η KARENTA.
Εν προκειμένω, η προσφερθείσα τιμή ανταλλαγής για το BMW μου ήταν 12.500 € και επιπλέον μου προσεφέρθη έκπτωση στο καινούργιο (με αγορά τοις μετρητοίς) 500 €.
Εδώ να σημειωθεί ότι η BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ για παραγγελία καινούριου BMW X1 Sdrive 18i, μου προσέφερε το ποσό των 9.000 €, ως τίμημα ανταλλαγής.
Προχώρησα λοιπόν στην παραγγελία του TIGUAN 1.4 TSI 125 ps, μέσω της KARENTA. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σχόλιο: Επειδή κι εγώ ξεκίνησα από Καρεντα. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένα, αυτό έχω καταλάβει. Ακόμα κι αν χάσουν τον πελάτη. ΟΠΟΥ κι αν πας το μεταχειρισμένο σου, δε πρόκειται να πάρεις χαμηλότερη τιμή από την Καρέντα.
Εμένα πάντως η Karenta (στο Μαρούσι) μου έδωσε πολύ καλή τιμή για την 116i. Αρχικά μου έδωσε €17.000 (η Βελμάρ συγκριτικά μου έδωσε €16.500) και όταν τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, μου βελτίωσαν την πρόταση ανταλλαγής δίνοντάς μου €18.000 για την 116i και μου έκαναν και €800 έκπτωση στο Tiguan.
Tί να σου πω. Να μην ενδιαφέρονταν επειδή ήταν παλιό μοντέλο (SLK 2006); Δεν έκαναν βελτιωμένη τιμή και έχασαν και εμένα από πελάτη. Η προσφορά ήταν στην Καρέντα Αργυρούπολη.
-
Ο χρήστης Greg_CivEng έγραψε:
Εδώ να σημειωθεί ότι η BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ για παραγγελία καινούριου BMW X1 Sdrive 18i, μου προσέφερε το ποσό των 9.000 €, ως τίμημα ανταλλαγής.Ο Σφακιανάκης είναι τραγικός στις τιμές που δίνει για ανταλλαγή.
Στην Ζ4 μου είχε δώσει τιμή ανταλλαγής €12.000 (χαρακτηριστικά μου είπε: 'ούτε τις ζάντες δεν μπορούμε να σου πληρώσουμε!!' όταν ο Σπανός μου έδινε €17.000!
Στην 116i ο Σπανός μου έδινε το καλοκαίρι €19.000 και η BMW Σφακιανάκης €15.000!!
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Σχόλιο: Επειδή κι εγώ ξεκίνησα από Καρεντα. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένα, αυτό έχω καταλάβει. Ακόμα κι αν χάσουν τον πελάτη. ΟΠΟΥ κι αν πας το μεταχειρισμένο σου, δε πρόκειται να πάρεις χαμηλότερη τιμή από την Καρέντα.
Εμένα πάντως η Karenta (στο Μαρούσι) μου έδωσε πολύ καλή τιμή για την 116i. Αρχικά μου έδωσε €17.000 (η Βελμάρ συγκριτικά μου έδωσε €16.500) και όταν τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι, μου βελτίωσαν την πρόταση ανταλλαγής δίνοντάς μου €18.000 για την 116i και μου έκαναν και €800 έκπτωση στο Tiguan.
Tί να σου πω. Να μην ενδιαφέρονταν επειδή ήταν παλιό μοντέλο (SLK 2006); Δεν έκαναν βελτιωμένη τιμή και έχασαν και εμένα από πελάτη. Η προσφορά ήταν στην Καρέντα Αργυρούπολη.
Μπορεί να γουστάρουνε μόνο bmw
-
Προχώρησα λοιπόν στην παραγγελία του TIGUAN 1.4 TSI 125 ps, μέσω της KARENTA.
Για ποιό λόγω προτίμησες την βενζίνη από το diesel ενω έχουν την ίδια τιμή; (δε λέω οτι έκανες λάθος)
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μπορεί να γουστάρουνε μόνο bmw
Στο Μαρούσι που πήγα εγώ μάλλον θα θεωρούν ότι στα ΒΠ που απευθύνονται αυτοί δεν θα είχε αξία ένα QQ.
BMW και άλλα premium λογικά θα παίζουν καλά. Και μια φορά άλλωστε που είχα κοιτάξει για μτχ εκεί είχαν vag και πάνω.
Λογικά αντιπροσωπία σε πιο λαϊκά μέρη θα μου δώσει πολύ καλύτερη τιμή.
Όταν η ασφαλιστική σήμερα μου άσφαλισε και μετά από επίσκεψη πραγματογνώμονα το αμάξι στα 22000 ευρώ θεωρώ ότι οτιδήποτε κάτω από 21K είναι κορόιδια..... Ακόμα και στα 24K είχα τηλέφωνα απλά ήταν σε διάθεσή παζάριου και εξονυχιστικου ελέγχου και ούτε χρόνο ούτε διάθεσή είχα να τρέχω. -
Σε πια ασφαλιστικη εισαι? και η δικη μου εντυπωση ειναι οτι αν περιμενεις μερικους μηνες ακομα δεν θα χασεις επιπλεον χρηματα.
-
Ήμουν στην aig λόγω συμβολαίου κατα την αγορα, αλλα γύρισα φοίνικα που εχω και επαγγελματική συνεργασία, παρότι μου κοστίζει λιγο παραπάνω.
Εδώ τους ξέρω ολους και αν συμβεί κάτι θα βρω άκρη άμεσα.
Επιπλέον ο φοίνικας εχει πολυ μικρή απαλλαγή στη μικτή (μόλις 250 ευρώ) -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
....Επιπλέον ο φοίνικας εχει πολυ μικρή απαλλαγή στη μικτή (μόλις 250 ευρώ)Τι είπες τώρα ?
Μήπως όμως πληρώνεις κανά premium που είναι 'μέσα στη τιμή' ?
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Για ποιό λόγω προτίμησες την βενζίνη από το diesel ενω έχουν την ίδια τιμή; (δε λέω οτι έκανες λάθος)
Η επιλογή του βενζινοκίνητου TIGUAN 1.4 TSI 125 PS σε σχέση με το πετρελαιοκίνητο 1.6TDI έγινε για τους κάτωθι λόγους:
- Εξαιτίας του υπερβολικού θορύβου που παράγει ο πετρελαιοκινητήρας τόσο εν κινήσει όσο και εν στάσει, ο οποίος μεταφέρεται στην καμπίνα των επιβατών. Το πρόβλημα είναι εντονότερο με κρύο κινητήρα.
- Της υστέρησης απόκρισης του πετρελαιοκινητήρα στην επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές περιστροφής του, φαινόμενο που είναι ιδιαίτερα έντονο μέχρι τις 1700 rpm.
- Του μικρού εύρους στροφών λειτουργίας του πετρελαιοκινητήρα που σου δίνει την αίσθηση του κομπιάσματος και της στέρησης δύναμης όταν επιχειρήσεις να ανεβάσεις τις στροφές του άνω των 4000 pm.
- Των χειρότερων επιδόσεων του πετρελαιοκινητήρα σε σχέση με τον βενζινοκινητήρα, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αισθητές στη διαδικασία της επιτάχυνσης.
- Της αίσθησης πιο ποιοτικής κύλισης του αυτοκινήτου με τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας λειτουργεί με περισσότερους κραδασμούς.
- Του ραφιναρισμένου ήχου του βενζινοκινητήρα με την πιο sportive χροιά, που σου δίνει μια ευχάριστη αίσθηση και προκαλεί τα συναισθήματά σου.
- Του υψηλού κόστους των ανταλλακτικών του πετρελαιοκινητήρα σε περίπτωση βλάβης.
Επίσης ο πετρελαιοκινητήρας είναι πιο επιρρεπής σε ζημιές στα συστήματα τροφοδοσίας του και στο φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων (DPF), εξαιτίας της νόθευσης των καυσίμων. - Της χρήσης του αυτοκινήτου ως επί το πλείστον σε αστικό περιβάλλον με πολλές και μικρές διαδρομές, όπου ο βενζινοκινητήρας υπερέχει στον τρόπο λειτουργίας του, έστω και κρύος.
Ο πετρελαιοκινητήρας λόγω του ότι σ’ αυτές τις διαδρομές δεν επιτυγχάνει υψηλές θερμοκρασίες καυσαερίων, αδυνατεί να αναγεννήσει το φίλτρο DPF, με αποτέλεσμα να μπουκώνει μ’ ότι αυτό συνεπάγεται. - Του γεγονότος ότι καλλιεργείται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες η άποψη ότι οι βενζινοκινητήρες είναι πιο τεχνολογικά προηγμένοι με μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης τόσο στην οικολογική λειτουργία τους όσο και στην απόδοσή τους.
Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα ανατραπεί η τάση επιλογής των πετρελαιοκινητήρων για λόγους οικονομίας στα καύσιμα, προς όφελος του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που θα έχουν άλλης μορφής κινητήρες (π.χ. υβριδικοί). - Της εικόνας που μου έχει αποκρυσταλλωθεί από την χρήση των πετρελαιοκίνητων ταξί, με τα σύννεφα μαύρου καπνού από τις εξατμίσεις τους.
- Της αβέβαιης κυβερνητικής πολιτικής για τα αυτοκίνητα (π.χ. πράσινο περιβαλλοντικό τέλος για τα ρυπογόνα πετρελαιοκίνητα), καθώς επίσης και της επικείμενης αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης, η οποία θα είναι ποσοστιαία υψηλότερη απ’ αυτής της βενζίνης.
- Των σχετικά λίγων ετήσιων χιλιομέτρων που διανύω (12000 ~ 15000). Συνεπώς δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου η οικονομία στην κατανάλωση.
Τέλος πιστεύω ότι οι μικροί πετρελαιοκινητήρες δεν ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των αυτοκινήτων αυτής της κατηγορίας.
Η γνώμη μου είναι ότι δημιουργήθηκαν περισσότερο για να καλύψουν τις τάσεις της αγοράς, που είχαν καλλιεργηθεί με μέτρο την οικονομία στα καύσιμα.
Θεωρώ ότι κανόνας στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα είναι οι άνω των 2 lt κινητήρες με υψηλά αποθέματα δύναμης και ροπής.
Εκεί πράγματι αξίζει η επιλογή τους, μιας και τα προτερήματά τους υπερκεράζουν τα ελαττώματά τους.
-
Η επιλογή του βενζινοκίνητου TIGUAN 1.4 TSI 125 PS σε σχέση με το πετρελαιοκίνητο 1.6TDI έγινε για τους κάτωθι λόγους:
- Εξαιτίας του υπερβολικού θορύβου που παράγει ο πετρελαιοκινητήρας τόσο εν κινήσει όσο και εν στάσει, ο οποίος μεταφέρεται στην καμπίνα των επιβατών. Το πρόβλημα είναι εντονότερο με κρύο κινητήρα.
- Της υστέρησης απόκρισης του πετρελαιοκινητήρα στην επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές περιστροφής του, φαινόμενο που είναι ιδιαίτερα έντονο μέχρι τις 1700 rpm.
- Του μικρού εύρους στροφών λειτουργίας του πετρελαιοκινητήρα που σου δίνει την αίσθηση του κομπιάσματος και της στέρησης δύναμης όταν επιχειρήσεις να ανεβάσεις τις στροφές του άνω των 4000 pm.
- Των χειρότερων επιδόσεων του πετρελαιοκινητήρα σε σχέση με τον βενζινοκινητήρα, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αισθητές στη διαδικασία της επιτάχυνσης.
- Της αίσθησης πιο ποιοτικής κύλισης του αυτοκινήτου με τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα, ενώ ο πετρελαιοκινητήρας λειτουργεί με περισσότερους κραδασμούς.
- Του ραφιναρισμένου ήχου του βενζινοκινητήρα με την πιο sportive χροιά, που σου δίνει μια ευχάριστη αίσθηση και προκαλεί τα συναισθήματά σου.
- Του υψηλού κόστους των ανταλλακτικών του πετρελαιοκινητήρα σε περίπτωση βλάβης.
Επίσης ο πετρελαιοκινητήρας είναι πιο επιρρεπής σε ζημιές στα συστήματα τροφοδοσίας του και στο φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων (DPF), εξαιτίας της νόθευσης των καυσίμων. - Της χρήσης του αυτοκινήτου ως επί το πλείστον σε αστικό περιβάλλον με πολλές και μικρές διαδρομές, όπου ο βενζινοκινητήρας υπερέχει στον τρόπο λειτουργίας του, έστω και κρύος.
Ο πετρελαιοκινητήρας λόγω του ότι σ’ αυτές τις διαδρομές δεν επιτυγχάνει υψηλές θερμοκρασίες καυσαερίων, αδυνατεί να αναγεννήσει το φίλτρο DPF, με αποτέλεσμα να μπουκώνει μ’ ότι αυτό συνεπάγεται. - Του γεγονότος ότι καλλιεργείται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες η άποψη ότι οι βενζινοκινητήρες είναι πιο τεχνολογικά προηγμένοι με μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης τόσο στην οικολογική λειτουργία τους όσο και στην απόδοσή τους.
Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου θα ανατραπεί η τάση επιλογής των πετρελαιοκινητήρων για λόγους οικονομίας στα καύσιμα, προς όφελος του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που θα έχουν άλλης μορφής κινητήρες (π.χ. υβριδικοί). - Της εικόνας που μου έχει αποκρυσταλλωθεί από την χρήση των πετρελαιοκίνητων ταξί, με τα σύννεφα μαύρου καπνού από τις εξατμίσεις τους.
- Της αβέβαιης κυβερνητικής πολιτικής για τα αυτοκίνητα (π.χ. πράσινο περιβαλλοντικό τέλος για τα ρυπογόνα πετρελαιοκίνητα), καθώς επίσης και της επικείμενης αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης, η οποία θα είναι ποσοστιαία υψηλότερη απ’ αυτής της βενζίνης.
- Των σχετικά λίγων ετήσιων χιλιομέτρων που διανύω (12000 ~ 15000). Συνεπώς δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου η οικονομία στην κατανάλωση.
Τέλος πιστεύω ότι οι μικροί πετρελαιοκινητήρες δεν ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των αυτοκινήτων αυτής της κατηγορίας.
Η γνώμη μου είναι ότι δημιουργήθηκαν περισσότερο για να καλύψουν τις τάσεις της αγοράς, που είχαν καλλιεργηθεί με μέτρο την οικονομία στα καύσιμα.
Θεωρώ ότι κανόνας στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα είναι οι άνω των 2 lt κινητήρες με υψηλά αποθέματα δύναμης και ροπής.
Εκεί πράγματι αξίζει η επιλογή τους, μιας και τα προτερήματά τους υπερκεράζουν τα ελαττώματά τους.
Μεστή απάντηση και αρκούντως τεκμηριωμένη!
Είναι βέβαια άλλη η αίσθηση να βλέπεις στο βενζινάδικο πάντα μικρό λογαρισμό και να μην καις σχεδόν τίποτα σε ανοιχτό δρόμο, αλλά all around νομίζω ότι έχεις δίκιο!
Γενικά το diesel υπήρξε και μόδα στην Ελλάδα αν και πλέον οφελείται από το φορολογικό καθεστώς (τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας).
Προσωπικά το κατάλαβα νωρίς και ήδη έχω μοιράσει τα χαρτιά μου (ένα βενζίνης σαν καθημερίνο αντι-σκούτερ, ένα υβριδικό για πόλη και ελάχιστα εκτός, ένα diesel μόνο για εκτός πόλης, και με τάση στο τελευταίο ή να ανέβω κυβικά ή να το κάνω και αυτό υβριδιο ή μικρό τούρμπο βενζίνης) -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
....Επιπλέον ο φοίνικας εχει πολυ μικρή απαλλαγή στη μικτή (μόλις 250 ευρώ)
Τι είπες τώρα ?
Μήπως όμως πληρώνεις κανά premium που είναι 'μέσα στη τιμή' ?Ειπαμε είναι ακριβότερος ο Φοίνικας σε βαθμό που να μην είναι πολύ ανταγωνιστικός (για ίδια αξία οχήματος ο Φοίνικας μου βγαίνει 140 περίπου ευρώ το χρόνο παραπάνω από AIG που είχα), αλλά τη συγκεκριμένη απαλλαγή την παρέχει χρόνια (είχαμε και στο yaris diesel). Σε ότι άλλο έχω πάει/δει μιλάμε για 400+ απαλλαγή.
Προσωπικά αποφάσισα να πληρώσω παραπάνω επειδή ως συνεργάτης γνωρίζω τους πάντες εκεί και παλιότερα όταν είχε χρειαστεί είχα άμεση και άριστη εξυπηρέτηση.
Η μικρότερη απαλλαγή που έχω δει σε μιτκή ήταν της AVIS για μικρά οχήματα στυλ 108, Aygo κλπ, όπου ήταν μόλις 100 ευρώ (+ΦΠΑ)!
Αντίθετα στην Leaseplan που πήγα τελικά είχε 300+ΦΠΑ και δυστυχώς μου χρειάστηκε μιας και στο μήνα πάνω είχα πέσει πίσω από μία Mercedes με το 108 και έγινε ζημιά! -
Η επιλογή του βενζινοκίνητου TIGUAN 1.4 TSI 125 PS σε σχέση με το πετρελαιοκίνητο 1.6TDI έγινε για τους κάτωθι λόγους:- Εξαιτίας του υπερβολικού θορύβου που παράγει ο πετρελαιοκινητήρας τόσο εν κινήσει όσο και εν στάσει, ο οποίος μεταφέρεται στην καμπίνα των επιβατών. Το πρόβλημα είναι εντονότερο με κρύο κινητήρα. Σε σταση οντως εχει θορυβο αλλα μονο με ανοιχτα παραθυρα.Εν κινησει και ειδικα σε ταξιδι δεν ακουγεται
- Της υστέρησης απόκρισης του πετρελαιοκινητήρα στην επιτάχυνση στις χαμηλές στροφές περιστροφής του, φαινόμενο που είναι ιδιαίτερα έντονο μέχρι τις 1700 rpm.Εχεις δικιο κατα το ημισυ γιατι αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι πως τραβαει απο τις 1500 περιπου.Πιο κατω οντως κοιμαται
- Του μικρού εύρους στροφών λειτουργίας του πετρελαιοκινητήρα που σου δίνει την αίσθηση του κομπιάσματος και της στέρησης δύναμης όταν επιχειρήσεις να ανεβάσεις τις στροφές του άνω των 4000 pm.Εδω να πω οτι ειναι περιττο να ανεβασεις πανω απο 4.000. Στις 2.000 πηγαινεις με 120χλμ ενω εισαι μεσα σε ολη τη ροπη και στο τουρμπο ηδη απο τις 1.700 ενω φτανοντας στις 3.000 εισαι στα 180χλμ
- Της εικόνας που μου έχει αποκρυσταλλωθεί από την χρήση των πετρελαιοκίνητων ταξί, με τα σύννεφα μαύρου καπνού από τις εξατμίσεις τους.Για μενα αυτο δεν ηταν παραγοντας αποτροπης απο την αγορα του αφου θα εχει τη συντηρηση που θα πρεπει
- Της αβέβαιης κυβερνητικής πολιτικής για τα αυτοκίνητα (π.χ. πράσινο περιβαλλοντικό τέλος για τα ρυπογόνα πετρελαιοκίνητα), καθώς επίσης και της επικείμενης αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης, η οποία θα είναι ποσοστιαία υψηλότερη απ’ αυτής της βενζίνης. Και η βενζινη θα ακριβηνει εκτος απο το πετρελαιο.Ακομα και ιδια τιμη να εχουν παλι πιο οικονομικο θα ειναι. Το βλεπω να μου βγαζει 1.000 -1.100χλμ με ενα ντεποζιτο (68 ευρω με το ακριβο πετρελαιο κιολας!)
Καλοριζικο και καλοταξιδο.Πολυ καλη αγορα εκανες.
Στα περισσοτερα εχεις δικιο και εγραψα τη γνωμη μου σε καποια μιας και εχω μια μικρη εμπειρια απο το TIGUAN 1.6tdi -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο.Πολυ καλη αγορα εκανες.
Στα περισσοτερα εχεις δικιο και εγραψα τη γνωμη μου σε καποια μιας και εχω μια μικρη εμπειρια απο το TIGUAN 1.6tdiΕυχαριστώ πολύ για τις ωραίες ευχές σου!
Αντεύχομαι για όμορφες, συναρπαστικές και απροβλημάτιστες διαδρομές. -
Καλοριζικο και καλοταξιδο.Πολυ καλη αγορα εκανες. [emoji106]
Στα περισσοτερα εχεις δικιο και εγραψα τη γνωμη μου σε καποια μιας και εχω μια μικρη εμπειρια απο το TIGUAN 1.6tdiΕυχαριστώ πολύ για τις ωραίες ευχές σου!
Αντεύχομαι για όμορφες, συναρπαστικές και απροβλημάτιστες διαδρομές.Να σαι καλα ευχαριστω
-
Σήμερα το είδα πιο αναλυτικά σε μια έκθεση. Ρε παιδιά στην ένωση πλάτης-καθίσματος το ύφασμα είχε ήδη 'σακουλιάσει' όπως το 8 ετίας golf μου ! Είναι δυνατόν;; Και στου οδηγού και στου συνοδηγού!
VW Tiguan 2016