-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Πολύ μου αρέσει αυτή η μπλε διχρωμία.Ωραία φαίνεται, αλλά είναι κάπως 'δεσμευτική' για το εξωτερικό χρώμα. Πχ το κόκκινο δύσκολα το βλέπω να ταιριάζει με αυτό το εσωτερικό. Για αυτό οι Ινδοί δείχνουν στις promo φωτογραφίες μόνο το μπλε.
Το μαύρο είναι πιο ουδέτερο (και άσχημο).Προσωπικά έχω απογοητευτεί από το facelift. Πολύ περιορισμένο και αμφίβολης αισθητικής.
Έχει κανείς ιδέα - άποψη για το πότε θα έρθει στο Ελλάντα; -
Τώρα που το παρατηρώ στο facelift έχει καταργηθεί το μεσαίο πίσω προσκέφαλο και η 3η ζώνη έχει γίνει αεροπορικού τύπου
Άρα τα πίσω καλύμματα δεν θα ταιριάζουν σε pro facelift -
Το ινδικο ειναι αυτο. Ετσι ηταν και πριν το φεις λιφτ. Καμια σχεση με τα ευρωπαϊκα.
Αυτοι εκει δεν εχουν ουτε καν 6 αεροσακους (οπως το ευρωαπϊκο κλιο) και esp. -
Απο οτι φαινεται το φεισλιφτ στην τερμα βασικη εκδοση, εχει φουλ λνετ φωτα παντου και ηλεκτρονικο κλιματισμο.
Δεν εχει ναβι, αλλα πραγματικα με 11800 παιρνεις οικογενειακο αυτοκινητο με 90 αλογα.
Επειτα οποτε θες βαζεις μια αφτερμαρτκετ οθονη
https://youtu.be/Hwi2xi9nDmo
Και εισαι κομπλε, τα εχεις ολα εκτος κρουιζκοντρολ και αυτοματο φρεναρισμα.Πιο φθηνο απο το 108 και καταναλωση ιση ή καλυτερη του 108.
-
Οι προηγούμενες ινδικες δέλτα εκδόσεις ήταν εντελώς γυμνές. Ούτε στροφόμετρο δεν είχαν.. Τα ινδικά τώρα για κάποιο περίεργο λόγο έχουν αναδιπλωμενους καθρέπτες και συναγερμό στάνταρ.
-
Το θεμα ειναι με τι εξοπλισμο θα ερθουν τα f/l Ελλαδα...
Παντως αν στην βασικη εκδοση ερθουν με full led,κλιματισμο,συναγερμο και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες χωρις αυξηση τιμης (η εστω ελαχιστης) μιλαμε για πολυ καλο πακετο! -
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Το θεμα ειναι με τι εξοπλισμο θα ερθουν τα f/l Ελλαδα...
Παντως αν στην βασικη εκδοση ερθουν με full led,κλιματισμο,συναγερμο και ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες χωρις αυξηση τιμης (η εστω ελαχιστης) μιλαμε για πολυ καλο πακετο!Πότε τα αναμένουμε περίπου??? Έχουν κάποιο Χρονοδιάγραμμα???
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.carwale.com/news/2019-marut ... -features/
Ωραιο ειναι τελικα απο μπροστα -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.carwale.com/news/2019-maruti-suzuki-baleno-top-6-features/
Ωραιο ειναι τελικα απο μπροσταΚουκλι είναι!!!
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την τιμή και τα έξτρα σε σχέση με τα αλλά ας μην κρυβόμαστε.
Βασική επιλογή για εμένα μαζί με τρία,τέσσερα ακόμα (León, i30,corrola,308)
Άντε να δούμε. Ποτε περίπου αναμένεται παιδιά;Έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το μπαλενακι ειναι β κατηγορια, τα αλλα που λες ειναι γ και δ κατηγορια.
Δηλαδη εχει αλλα αυτοκινητα ως αντιπαλους, αλλα με την φουλ εξτρα εκδοση με δυνατο τουρμπο κινητηρα και ενα πολυ καλο 6ταχυτο αυτοματο βγαινει οσο οι βασικες των αλλων που αναφερεις χωρις σχεδον τιποτα απο τα πολλα εξτρα του μπαλενο, και σιγουρα 2 με 3 λιτρα παρακατω καταναλωση.Οι χωροι ομως ειναι καλυτεροι απο τα αλλα.
Δες το προφιλ του στην φωτο ποσο μεγαλη εσωτερικη καμπινα εχει και ποσο μικρο καπο για το κινητηρα.
Για αυτο και οι τεραστιοι χωροι οπως ενος αουντι α6
Το αυτοκινητο ειναι 3,99μ μηκος.
Τι χρηση ειπες θελεις απο το τουτου σου;
Δεν ξερω ποτε ερχετε, πιστευω πως θα εχει το πακετο ασφαλειας του βιταρα.
Δηλαδη τα παντα ολα, οτι υπαρχει σε ενα συγχρονο αυτοκινητο και αισθητηρες τυφλου σημιεου στους καθρευτες. -
Το πίσω μέρος με αυτά τα φώτα και το όσο δεν παίρνει Ινδικό κιτς νίκελ σποιλερ δεν το άλλαξαν γιατί ήταν το δυνατό του σημείο....
Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
-
Ναι και εμενα δν μ αρεσει κιτσοφερνει.
Αλλα στο μεταλλικο ασημι δεν φαινεταιΝομιζω το εχω ξαναποσταρει, αλλα αξιζει τον κοπο δειχνει αρκετα πραγματακια ως δοκιμη του αυτοκινητου. Ενταξει δεν το δοκιμαζει σε στροφιλικια αλλα παιρνεις μια ιδεα του αυτοκινητου, αλλωστς ειναι αυτοκινητο πολης.
-
πάει λένε με 5η και 40 και χωρίς κραδασμούς
-
Το ιδιο και στο σουιφτ. Το εχω νιωσει. Τραβαει χωρις κανενα προβλημα χωρις καραδασμους χωρις πολυ συμπλεκτη. Τραβαει μεν αργα αλλα αψογα.
10 κιλα ανα ιππο, αλλα και ενα ελαστικοτατο συνολο με τον ηλεκτροκινητηρα, και ενας λεβιες ποιημα.
5 λιτρα καταναλωση.Οταν λεω οτι ειναι εξαιρετικο μηχανολογικα μου λενε για πλαστικα του ταμπλο
-
Ο χρήστης galanakop έγραψε:
Βασική επιλογή για εμένα μαζί με τρία,τέσσερα ακόμα (León, i30,corrola,308)
Άντε να δούμε.Για να επιλέξεις Baleno έναντι όλων αυτών των μικρομεσαίων, πρέπει να έχεις πολύ ειδικά κριτήρια: φθηνή τιμή αγοράς, μεγάλοι χώροι σε μικρό αμάξωμα και μικρό κόστος χρήσης.
Κατά τ' αλλά είναι ένα σαφέστατα υποδεέστερο αυτοκίνητο έναντι όλων των μικρομεσαίων που αναφέρθηκαν. Είπαμε, αναγνωρίζουμε τις έξυπνες επιλογές της Suzuki, αλλά ας βάλουμε και λίγο φρένο στον ενθουσιασμό μας! Ένα οικονομικό αυτοκίνητο για να καλύψει βασικές ανάγκες είναι! Μην το βγάλουμε και Rolls Royce... -
Σωστος ο χαρισμα αυτο πρεσβευει το αυτοκινητο αλλα εγω θα πω να μην προσπερνατε ετσι το αυτοματο με τον μετατροπεα. Φαινεται πιο ακριβο απο ολες τις εκδοσεις του μπαλενο αλλα μετα δεν θα ξαναγυρισετε σε ντεμοντε παλια χειροκινητα αυτοκινητα ακομα και μια κατηγορια πανω και ας εχουν καλυτερο κρατημα στα 140 150 χλμ/ωρα σε ανοιχτες καμπες και ξερω γω και καλα πιο βαρια αισθηση.
Τοσα ευρωπαικα που εχω οδηγησει δεν ειδα τεραστια διαφορα στα σουτζουκια. Υπερσυγχρονα αυτοκινητα με αισθηση ανω του μεσου ορο οχι ομως και κορυφαια.
Καλοι δηλαδη οι αριστουχοι αλλα και αυτοι με 17,5 - 18 το πολυ δεν ειναι για τα μπαζα. -
Tέρμα, το ερχόμενο Σάββατο θα πάω να το δω σπό κοντά! Είναι η δεύτερη ανάλογη δήλωση που κάνω, είχε προηγηθεί το 3008 μετά από όλα αυτά που διάβαζα.
-
Να δεις την εκδοση glx και να εχεις στο μυαλο σου οτι μιλαμε για b seg, αν και οι χωροι θα σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι απο το c seg.
Το φεις λιφτ θα εχει μαλλον το ιδιο ταμπλο του σημερινου glx απο τη βασικη, χωρις το ασχημο χειροκινητο κλιμα.
Πρωτη εντυπωση η πολυ ελαφρια πορτα, σαν πουπουλο, δευτερη ο επιλογεας απο βαμβακι.
Και ρωτα τιμη με το κλειδι στο χερι για το glx 1,2
-
Να πάρεις και pepsamar για να χωνέψεις την όψη του....
Λαπ σε πειράζω...
-
Δεν παρεξηγουμε, μ αρεσουν οι τσιγκλιες, οι λεκτικες
Δεν εχω τα κλειδια της καλαισθησιας, μη μ ακουσει το ετερον ημιση διοτι της λεω συχνα ποσο ομορφη ειναι.
Ουτε το μπαλενο ειναι αποτελεσμα του δημιουργικου μου οιστρου με ολογιομο φεγγαρι.Αλλωστε και εγω ανα περιοδους καθως ριχνω ενα περιπατο με τα χερια πισω σφυριζοντας, στο δικο σου νημα, του c3 aircross σηκωνω το γαντι κατα καιρους
Suzuki Baleno II