-
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
Για αυτό ρωτάω επειδή δεν ξέρω τι θα προσφέρει τελικά. Σκεφτόμουνα καλύτερα κρατήματα
Τίποτα ουσιαστικό δεν θα σου προσφέρει, πέραν της χειρότερης επιτάχυνσης - αυξημένης κατανάλωσης και γρηγορότερης υδρολίσθησης.
Καλύτερα κρατήματα δεν νομίζω, εκτός πια αν μετράς δευτερόλεπτα στο Μερκούρη. -
@a-d-p said in Suzuki Baleno II:
Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πάω σε μεγαλύτερη διάσταση ελαστικών τι κερδίζω τι χάνω. Έχω τσεκάρει κ έχω δει ότι από 185 16 μικρότερη απόκλιση έχω αν πάω σε 205 50 16.
Αφορά 1.0 112 psΚαλησπέρα και χρόνια πολλά.
Σκέφτεσαι να αλλάξεις και ζάντες ή παίρνει 205/50 η εργοστασιακή;Με την εργοστασιακή ζάντα απλά όλα είναι σε σκέψη. Έλεγα για κράτημα
@polistas said in Suzuki Baleno II:
Έχω τσεκάρει κ έχω δει ότι από 185 16 μικρότερη απόκλιση έχω αν πάω σε 205 50 16.
Γιατί να το κάνεις?
Μεγαλύτερες τριβές, μεγαλύτερη αντίσταση στον αέρα, χάνεις επιδόσεις και σπιρτάδα.
Αντιληπτό όφελος κανένα.Για αυτό ρωτάω επειδή δεν ξέρω τι θα προσφέρει τελικά. Σκεφτόμουνα καλύτερα κρατήματα κ μεγαλύτερες επιλογές ελαστικών
Μια χαρά ήταν το δικό μου με τα 185/55-16, άλλωστε δεν νομίζω να στρώσει καλά το 205, θυμάμαι ότι η ζάντα ήταν στενή. Νομίζω είναι 6j x 16
@lap οι φίλοι μας οι Ινδοί βάζουν φαρδύτερα; 17αρα ζάντα παίρνει;
-
Δέκα ετών και στέκεται σχεδιαστικά! Αμαξάρα του λαού λέμε!
Δείτε το νέο polo η fabia και μετά το δέκα ετών baleno πιο πάνω!
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Ωχχ, απασφαλισε πάλι
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Αχχχ Κούλα!!!
-
Αααχχχ! -
Η επόμενη γενιά του προσφέρει heads up display στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, όταν το c3 έχει βάλει μια οθονουλα που δεν δείχνει καν το στροφόμετρο!!!
-
Στην Ινδία φοράνε 195/55/16. Δεν είναι πολύ μεγάλη διαφορά 1,8% διαφορά στο βήμα. Σίγουρα θα είναι πιο άνετο στις γούβες λόγω μεγαλύτερου προφιλ, θα σηκωθεί και λίγο και μπορεί να κρατάει λίγο καλύτερα λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας. Βέβαια θα μαγουλιάζει περισσότερο. Το 185/55/16 είναι δύσκολη διάσταση και πολύ ακριβή. Λίγο πιο φτηνή η 195/55/16.
-
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Στην Ινδία φοράνε 195/55/16. Δεν είναι πολύ μεγάλη διαφορά 1,8% διαφορά στο βήμα. Σίγουρα θα είναι πιο άνετο στις γούβες λόγω μεγαλύτερου προφιλ, θα σηκωθεί και λίγο και μπορεί να κρατάει λίγο καλύτερα λόγω μεγαλύτερης επιφάνειας. Βέβαια θα μαγουλιάζει περισσότερο. Το 185/55/16 είναι δύσκολη διάσταση και πολύ ακριβή. Λίγο πιο φτηνή η 195/55/16.
Ναι, αλλά στην Ινδία ξεχάσανε τον πίσω υαλοκαθαριστήρα ενώ φαίνεται από το design πως σκόπευαν να τον βάλουν! Θα μας τρελάνουν αυτές οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα κράτη με τους κανονισμούς τους που δεν βγάζουν νόημα. Είναι απαραίτητο να έχεις κάμερα οπισθοπορείας, έναν υαλοκαθαριστήρα πίσω δεν είναι...
Ούτως ή άλλως ο Σφακιανάκης δεν θα το φέρει γιατί του κανιβαλίζει πωλήσεις του Swift και του Ignis (λες και είμαστε απο τις αγορές που αγκάλιασε τα crossover), άρα τι ασχολούμαστε; Ακόμα και τα αναπηρικά καροτσάκια και τα πατίνια έτσι όπως πάμε θα γίνουν όλα crossover τρικύληνδρα με turbo. Αναρωτιέμαι πότε θα παλιώσει αυτό το trend να ασχοληθούμε με κάτι άλλο λιγότερο καταστροφικό.
Suzuki Baleno II