-
Για πείτε γνώμες. Έκαναν πολλές αλλαγές. Και μου κάνει εντύπωση ότι άλλαξαν και σχεδιασμό σε πόρτες και γενικά σε σχεδίαση στον ουρανό κτλ. Άρα η Maruti πήρε τον προκάτοχο και το προχώρησε. Μικρότερο κόστος εξέλιξης αφού η πλατφόρμα και το βασικό hardware είναι ίδιο και παίζουν πια με τα μαλακά πλαστικά και την εσωτερική σχεδίαση. Πολύ ωραίο...Αν ερχόταν με το 1000αρι πάλι θα το σκεφτόμουν σοβαρά..
-
Το 1ο πράγμα που πρόσεξα ήταν το τεράστιο λογότυπο στη μάσκα. Γιατί τόσο μεγάλο; Σαν να είναι το αυτοκίνητο του σούπερμαν.
-
@storm said in Suzuki Baleno II:
Το 1ο πράγμα που πρόσεξα ήταν το τεράστιο λογότυπο στη μάσκα. Γιατί τόσο μεγάλο; Σαν να είναι το αυτοκίνητο του σούπερμαν.
Για να χωράει το logo της τουοτα που θα το πουλάει ως Starlet.
In other news
https://www.rushlane.com/2023-maruti-baleno-suv-coupe-render-looks-sporty-nexon-rival-12427834.html -
Εγώ το βρίσκω μια χαρά αυτοκίνητο. Φυσικά δεν ξέρω από ποιότητα, υλικά κλπ... αλλά από σχεδίαση είναι Ok. Φυσικά αν δεν είχε τα (ψευτο)χρώμια θα ήταν ακόμη ποιο όμορφο.
-
Εντάξει έγινε πολύ ωραίο τώρα. Μακάρι να έρθει. Με μια τιμή στα 16.500 στην glx (1,2 Mhev)θα ήταν πολύ καλή επιλογή.
Άλλωστε λενε πως το 1,2 και στο νέο swift θα ξαναπάει στα 90 αλογα και θα έχει 48v μπαταρία. -
Σε κάποιες αγορές θα παίζει και ο 1.5 102 άλογα.
-
Αν είναι σαν τον μικρό με την ροπή στις 2800 σαλ και το 80% αυτής στις 2000 σαλ μια χαρά ειναι.
Πάντως πλέον το μπαλένο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Και ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό βλέπω, και καλύτερη ηχομόνωση και σούπερ εξοπλισμό και κλασικά τεράστιοι εσωτερικοι χώροι, ελαφρυ αμάξωμα, μικρή κατανάλωση και λογικά αξιόπιστο.
Γιατί το Corsa έχει καλύτερο εσωτερικο;
-
Αν του βάλουν και τον 1.5 full hybrid του Vit. με τα 116 θα είναι το τέλειο υβριδικό.
Και οικονομικό και με καλές επιδόσεις και με χώρους καλύτερους από το yaris! -
https://www.overdrive.in/amp/reviews/2022-maruti-sukuzi-baleno-first-drive-review/
Δείτε τις φωτογραφίες και δείτε εσωτερικούς χώρους...δεν το πιάνει κανένα αυτοκινητο. Ούτε η νέα fabia και ας είναι μόνο 4 μέτρα.
Επίσης έχει χώρο για τα γόνατα του οδηγού, αλλά τα χειριστήρια του κλίμα είναι σε χειρότερη θέση από το προηγούμενο διότι έτσι πως εξέχουν λίγο είναι ακριβώς εκεί που χτυπάει το γόνατα. Το ίδιο κι στο swift.
Ωραίο θα ήταν με το υβριδικο σύστημα, αλλά φοβαμαι ότι θα ακριβύνει υπερβολικά. Άλλωστε με το mhev η διαφορά στη κατανάλωση θα είναι 1,5 λίτρο μέσα στην πόλη και καλύτερη σε ανοιχτο δρόμο. Δεν ξέρω αν αξίζει.
-
Ώπα, έχει αλλαγές στην πλατφόρμα...είναι λέει τη νεότερη γενιά της πλατφόρμας της Suzuki (5η γενια) και έχει νέα ανάρτηση.
Παρότι μοιάζει πολύ με το υπάρχον είναι ολοκαίνουργιο λένε...Λογικά η νέα γενιά πλατφόρμας έχει να κάνει με την υβριδικότητα. Και επειδή εκεί δεν προβλέπεται υβριδικοτητα στο άμεσο μέλλον.....βρε λες να έρθει Ευρώπη;
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Ώπα, έχει αλλαγές στην πλατφόρμα...είναι λέει τη νεότερη γενιά της πλατφόρμας της Suzuki (5η γενια) και έχει νέα ανάρτηση.
Παρότι μοιάζει πολύ με το υπάρχον είναι ολοκαίνουργιο λένε...Καλά το τι λένε στο marketing και το τι ισχύει, έχει μια διαφορίτσα.
Μάλλον απλά facelift είναι (και διατηρεί και τις ίδιες διαστάσεις, άρα μάλλον όντως είναι). -
Έχεις δίκιο
Εδώ το προηγούμενο ανέφεραν πως ήταν στην 5η γενιά.
Άρα μπουρδομακρετινγκ η μαντάμ.
-
Aαακριβώς.
Τέσπα, στα θετικά τουλάχιστον το βάρος που παραμένει ακόμα κάτω από τόνο! -
Όχι μόνο το βάρος, αλλά και οι χώροι.
Οκ ο δοκιμαστής δεν είναι πρώτο μπόι, αλλά είναι ένα μέσο ύψος ενός ενήλικα.
Δείτε χώρους πίσω από τον εαυτό του σε αυτοκίνητο 4 μέτρα!Εκτός αυτού συνεχίζει η καλή οδική συμπεριφορά, η χαμηλή κατανάλωση και βελτιώθηκε η άνεση.
Α ρε Baleno...
Στο 9:20 οι πίσω χώροι.
Ενδιαφέρον ότι πλέον φορά λόγο μεγαλύτερους δίσκους μπροστά συγκριτικά με το προηγούμενο -
Εσύ καλά τα λες, αλλά μάλλον ο Ινδός είναι λίγο κοντός.
-
Lap η Κούλα σε Toyota mode
Γεμάτο δυναμισμό το νέο Toyota Glanza
Νομίζω ότι είναι πιο όμορφη η glanza, βέβαια βλέποντας glanza αλλά πράγματα περνάνε από το μυαλό μου και όχι μια άλλη έκδοση της Κούλας!
ΥΓ κάτι σαν αυτό που έπαθα με το eclipse
-
Εδώ ένας πιο μικροκαμωμένος και ένας πιο πολύ στον μέσο όρο. Γενικά είναι δείγμα για τους εσωτερικούς χώρους και για τους χώρους για παιδιά και εφήβους.
Σε κάτω είναι από το προηγούμενο
https://i0.wp.com/carjasoos.com/car-blog/wp-content/uploads/2021/08/bal5.jpg?resize=586%2C331&ssl=1
Το θέμα είναι ότι με 4 μέτρα έχεις οικογενειακό αυτοκίνητο με εσωτερικούς χώρους επιβατών μιας οκτάβια.
Νικ,τι διαπίστωσες στο εκλιπς;Θεωρώ πως η Κούλα είναι πιο κομψή μπροστά αλλά όπως πάντα υπερβολική στο πλάι και πίσω με τα νικελ
-
Διαβάζα eclipse Lap και περίμενα ενα τούμπανο ζμπορ αμάξι, όχι μια ψηλή βάρκα SUV θύμα της μόδας της εποχής!!!
Ας κράταγαν το όνομα outlander!
Φαντάσου να κάνει το αντίστοιχο η VW με το sirocco ή h tonale ονομαζόταν giulieta -
Α ναι, και εγώ είχα ξενερώσει όταν το πρωτοεμαθα. Άσε, δεν σέβονται ούτε την ιστορία τους.
Εδώ ο χώρος αποσκευών
https://m.youtube.com/watch?v=QAMTod03_u8Εδώ το καινούργιο
https://m.youtube.com/watch?v=oAaU_Dj0vEMΤεσπά, τα νικελ του είναι υπερβολικά πάντως
-
Εδώ δοκιμή κατανάλωσης σε ινδική πόλη με 4 άτομα μέσα δηλαδή 280 κιλά όπως λένε (?) και νορμάλ κίνηση και περιφερειακές...πραγματική κατανάλωση στην αντλία 4,44 λίτρα!
Suzuki Baleno II