-
Το smoothness και το refinement του 1.2 δεν τα έχει ο Κ10. Ο Κ12 είναι παροιμιώδης σε αυτό,
-
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο το εχω αναφέρει και εγω. Με ταχύτητες 10 με 15χλμ/ωρα και με παράλληλη τη βουη της πόλης νομίζεις είναι ηλεκτρικό καθότι δεν ακούγεται τίποτα ούτε και έξω από το αυτοκινητο.
Επισηςοπως έχω γράψει μπορεί να στρίψει σε στα α πόλης με 3η σχέση χωρίς να ρεταρει με 1200 σ.α.λ. (πάντα με το mh από πίσω)
Σε αυτα είναι όντως εξαιρετικός. Αλλα η δύναμη του k10 είναι αυτή που ολοκληρώνει το αυτοκινητο ως allarounder
-
Τα μεταχειρισμένα λευκά Baleno 1200cc στο car είναι νοικιάρικα και leasing; Ορισμένα είναι με εξαιρετικά λίγα χιλιόμετρα.
1000cc έχει μόνο 2. Από ιδιώτη με 15000χλμ 10250€ www.car.gr/33319023 και από Σφακιανάκη με 42306χλμ 9900€ www.car.gr/34294615
Αυτόματα στα 1200cc έχει 2 νοικιάρικα με 45000 και 65000χλμ αντίστοιχα με 9600€ (www.car.gr/27467774 www.car.gr/27467736) και ένα από μαντρά με 20500χλμ στα 12100€ (www.car.gr/14870262)
Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι GLX. GLX χειροκίνητα έχει μόνο 2: με 60000χλμ 9700€ www.car.gr/35277812 και με 26000χλμ 11000€ www.car.gr/36824819.
Κρατάνε οι τιμές τους πάντως. Περίμενα να έπαιζαν κανά χιλιάρικο παρακάτω όλα αυτά.
-
-
Έλα ντε.... Μαλλον!
Εμενα μ αρεσει δίχρωμο. Στο τιμονι δεν μ αρεσε που του εβαλαν άλλο χρώμα. Αλλα γενικα του πάει πολύ το διπλό χρώμα στο ταμπλο. Αυτή η μαυρίλα της suzuki πραγματικά είναι βαρετή.
Ασχετο polivios βάλε αυτό που είπα στο thread του swift για το ταμπλο. Θα δεις θα στο κάνει πολύ όμορφο οπτικά.
Εχω τις εξής ερωτήσεις :
Τι είναι αυτές οι λάμπες στα φώτα ομίχλης; Lazer; και αν ναι ποσο κοστιζουν εκεί στην Ινδία;
Βλέπω πως του κάνουν ppf επίστρωση. Πως γίνεται αυτό εκεί ί να κανουν ppf και εμείς δεν μπορούμε εδώ λόγω κόστους; Πόσο κοστίζει σε αυτούς;
-
Χαιρετω την ομαδα! Ειμαι ή μαλλον ημουν πολυ ψημμενος τωρα που θα αλλαξω το ignis 2006 4x4 που εχω να παρω ενα baleno μεταχειρισμενο γιατι εχω 2 μικρα παιδια και εχει λιγο μεγαλυτερους χωρους και ειναι πιο νεο αρα καλυτερη ασφαλεια κλπ
Προβληματιστηκα ομως που ειδα οτι δεν υπαρχει πλεον σαν νεο μοντελο και αρα μελλοντικα ισως υπαρχει θεμα με ανταλλακτικα ειτε νεα ειτε κυριως μεταχειρισμενα?
Οι εναλλακτικες μου ηταν/ ειναι nissan note ή homda jazz ολα χρονολογιες εκει στο 2014.
Θα εκτιμουσα τις γνωμες σας.
Υγ μενουμε νησι κανουμε ελαχιστα χιλιομετρα ανα ετος
-
Το κινητήριο σύνολο που φοράει το Baleno, υπάρχει αυτούσιο στο swift. Εκεί δε θα έχεις θέμα με ανταλλακτικά. Το αυτό και για αρκετά αναλώσιμα.λ, νομίζω. Τώρα για φανοποιια ναι ίσως υπάρχει θέμα.
-
Στην Ινδία δεν νομίζω να σταματάνε την παραγωγή και για αρκετά χρόνια μετά.
-
https://www.91wheels.com/news/2021-maruti-suzuki-baleno-strong-hybrid-spied-on-test
Μαλλον έρχεται full hybrid Κουλα. Αν όντως ισχύει εξαφανίζει το yaris διοτι σε ολα τα αλλα ακόμα και σήμερα καλύτερη είναι ως μικρό αυτοκίνητο πόλης που τα κάνει όλα . (σχεδίαστικα έχει τα χρονακια της αλλά μια χαρά ειναι)
Ααααααχχχχ!
-
Δύσκολο το βλέπω. Να το πάρει πάνω της η maruti? Έχουμε κανένα νέο από japan? Εκτός και αν το κρατήσουν μερικά χρόνια ακόμα με προσθήκες τύπου υβριδίων. Στην Ινδία μην ξεχνάτε το baleno ένα φεγγάρι πουλούσε όσο όλοι οι ανταγωνιστές του μαζί.
-
Καλησπερα σε ολους και Χρονια πολλα.
Eιμαι κατοχος του Baleno 1.0 GLX απο το 2017.
Μηπως μπορει καποιος να μου πει εαν εχει συνδεσει το κινητο του Smartphone με λειτουργικο android στο αυτοκινητο του?
Εαν ναι ποιο κινητο εχει? Οχι apple .
Ευχαριστω.
-
Πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή. Δεν βρήκα άκρη και το παράτησα. Ας μας πουν και οι κάτοχοι swift/vitara που έχουν το ίδιο infotainment
-
Εγω κατέβασα το Android auto από εξωτερικο site όχι από Google app store.
Το συνέδεσα και έκανε κάποια δευτερόλεπτα καθυστέρηση και το εμφάνισε στην οθονη.
-
Έχεις κανένα λινκ;
-
https://filehippo.com/android/download_android-auto/
Εγω κατεβάζω από αυτό το site, οι ΙΤ αδες αν έχουν κάποιο καλύτερο δεκτον. Δεν είμαι και σούπερ εξπέρ σε αυτα.
-
Που σαι Λάπη, δεν πετάγεσαι μέχρι Ιταλία; ένα 600αρι το πολύ εκτελωνισμό θα χει αυτό...
-
Μα έχω αυτοκίνητο, σχεδόν ίδιο.
Θα περιμένω το επόμενο. Αν και εφόσον πάρουν έγκριση τα Diesel για euro7, που πραγματικά θα είναι υπερ αυστηρό, και θα καλύπτει την οικολογικη μου συνείδηση, τοτε αν δεν βγάλουν σε diesel euro7 ή lpg δεν ξέρω αν θα μείνω με βενζίνη. Εκτός αν ισοσκελισθούν οι φόροι στα δύο καύσιμα ή με κάποιο τρόπο έχω έκπτωση σε φόρο ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν γινεται να πληρωνω περισσότερο φόρο για ένα πιο καθαρό αυτοκινήτο με νέα αντιρρυπαντική τεχνολογία, που έγινε άθλος ωστε να καταναλωνει σαν diesel σε απόλυτα νουμερα λίτρων και κατ επέκταση εκπομπων co2 , χωρίς τις παράπλευρες ρυπανσεις του diesel, και ο συμπολίτης μου που βρομιζει τον τόπο να πληρώνει λιγότερους φόρους στο λίτρο. Ποσο μάλλον και τα παλαιοτερα diesel euro 4 και euro 5. Νιώθω κορόιδο. Άσε που μετά από μια βόλτα ρύπανσης στους δρόμους σου πετάει και το ωραιο πως είναι πιο οικονομικό το δικό του dieselακι.
Δηλαδη πληρώνεις και δέχεσαι να είσαι beta tester νέας τεχνολογίας, βάζω μέσα και τα υβριδικα, οχι μονο της Toyota αλλά και άλλων κατακσευαστων που μπήκαν στο club αργοτερα, και σου έρχεται ο άλλος με το φουγάρο και λέει πως πληρώνει λιγότερα και ειναι μάγκας.
-
Η ζωή είναι μαγκιά.
-
Μα έχω αυτοκίνητο, σχεδόν ίδιο.
Θα περιμένω το επόμενο. Αν και εφόσον πάρουν έγκριση τα Diesel για euro7, που πραγματικά θα είναι υπερ αυστηρό, και θα καλύπτει την οικολογικη μου συνείδηση, τοτε αν δεν βγάλουν σε diesel euro7 ή lpg δεν ξέρω αν θα μείνω με βενζίνη. Εκτός αν ισοσκελισθούν οι φόροι στα δύο καύσιμα ή με κάποιο τρόπο έχω έκπτωση σε φόρο ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Δεν γινεται να πληρωνω περισσότερο φόρο για ένα πιο καθαρό αυτοκινήτο με νέα αντιρρυπαντική τεχνολογία, που έγινε άθλος ωστε να καταναλωνει σαν diesel σε απόλυτα νουμερα λίτρων και κατ επέκταση εκπομπων co2 , χωρίς τις παράπλευρες ρυπανσεις του diesel, και ο συμπολίτης μου που βρομιζει τον τόπο να πληρώνει λιγότερους φόρους στο λίτρο. Ποσο μάλλον και τα παλαιοτερα diesel euro 4 και euro 5. Νιώθω κορόιδο. Άσε που μετά από μια βόλτα ρύπανσης στους δρόμους σου πετάει και το ωραιο πως είναι πιο οικονομικό το δικό του dieselακι.
Δηλαδη πληρώνεις και δέχεσαι να είσαι beta tester νέας τεχνολογίας, βάζω μέσα και τα υβριδικα, οχι μονο της Toyota αλλά και άλλων κατακσευαστων που μπήκαν στο club αργοτερα, και σου έρχεται ο άλλος με το φουγάρο και λέει πως πληρώνει λιγότερα και ειναι μάγκας.
Είμαι φανατικός ντιζελακιας, άσχετα αν δεν είχα ποτέ αλλά το θεωρώ πολύ επιφοβο να αγοράσει κάποιος σημερα ντίζελ.
Πιστευω ότι κάπου θα τα χτυπήσουν οικονομικά τα επόμενα χρόνια, η τιμή του ντίζελ θα είναι; κάποιος έξτρα φόρος;
Καλοβλεπω κάποια ντίζελ μοντέλα αλλά δε ξέρω αν θα το τολμούσα.
-
@Georgemit Αυτό που λές μου θυμίζει τη φάση με το υγραέριο. Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε λέγανε ότι θα του ανεβάσουν την τιμή και θα γίνει ασύμφορο. Τα χρόνια πέρασαν και όσοι το τόλμησαν από νωρίς κέρδισαν. Εγώ δε τα συμπαθώ καθόλου για άλλους λόγους αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία τους.
Έτσι το βλέπω και το diesel στην παρούσα φάση, δαιμονοποιείται μέν και θα φάει κυνήγι μελλοντικά, πιστεύω όμως ότι θα αργήσει η μέρα που θα είναι ασύμφορο. Εγώ αν το γλυκοκοίταζα θα ψώνιζα..
Suzuki Baleno II