-
Αν ερχόταν με τέτοιους χρωματισμούς στο ταμπλό αντί για μαυριλα;
Αλήθεια πως αλλαζουν χρώμα στο ταμπλό; Σαν εργοστασιακό φαίνεται; και το δέρμα επίσης.
Μονό αύτες οι μπλε λεπτομέρειες να έλειπαν, μια χαρά θα ήταν. Είπαμε έχουμε γούστο.
θεωρώ πως υπάρχει πολυς κόσμος που αρέσκεται στα φωτεινά και κρεμ χρώματα παρά στα Σπόρτιφ μαυρα.
Εντάξει αν το εσωτερικό είναι σαν του 208 που είναι μια κλάση από μονο του, οκ ας είσαι μαύρο, αλλά όλα τα άλλα ισως δεν χρειάζεται να είναι τόσο σκοτεινα
Υ.γ Αχ! Κούλα μου με τα δερμάτινα σου.
Υ.γ.1 ......Κολαζεις και vegan
-
θεωρώ πως υπάρχει πολυς κόσμος που αρέσκεται στα φωτεινά και κρεμ χρώματα παρά στα Σπόρτιφ μαυρα.
Και εγώ προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα εσωτερικά, αλλά είναι σπάνια και συνήθως σε ακριβά αυτοκίνητα.
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου εσωτερικά:
Και στο Clio/Captur το ανοιχτόχρωμο στην έκδοση Initiale μου αρέσει πολύ.
-
Όσο όμορφα κι αν μοιάζουν οι ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες στο αυτοκίνητο, τόσο εύκολα θα λερώσουν, εκτός αν χρησιμοποιείς μόνο εσύ το αυτοκίνητο άντε και κανένας πολιτισμένος ακόμα.
-
Όσο όμορφα κι αν μοιάζουν οι ανοιχτόχρωμες ταπετσαρίες στο αυτοκίνητο, τόσο εύκολα θα λερώσουν, εκτός αν χρησιμοποιείς μόνο εσύ το αυτοκίνητο άντε και κανένας πολιτισμένος ακόμα.
τα κάτω λερώνουν λίγο, ακόμη και τα γκρι ανοιχτά, γι' αυτό βάζω καλύμματα μέχρι να μεγαλώσουν τα μωρά.
αλλά ο ουρανός είναι πολύ καλύτερα ανοιχτόχρωμος, φωτίζει μέσα το αυτοκίνητο λίγο.
-
https://www.youtube.com/watch?v=R39P6MsqMKc
Βλέπουμε ότι ήδη από το 2019 το baleno και όλα τα Κ10C υποβαθμίστηκαν στα 102 άλογα, και στην Ιαπωνία.. -
Συμφωνω. Με αυτο το σκεπτικο το 6αρι δεν το πηρα με το πολυ ανοιχτο μπεζ σαλονι και πηρα το κατραμι! Τοτε ειχα τρελο διλημμα,σημερα νιωθω οτι εκανα το σωστο.
-
Τρια χρονια μετα και 36.000 χιλιομετρα μπορω να πω οτι το 1.2 με τα 90 αλογα (στα 14.500 ευρω φουλ εκδοση) ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο για οικογενειαρχες, χωρους μεγαλυτερης κατηγοριας (και περισσοτερους χωρους απο αυτοκινητο μεγαλυτερου κυβισμου) και καταναλωση καυσιμου μικροτερου αυτοκινητου.
Δεν ειναι για πολλα γκαζια, δεν ξερω ποσο στιβαρο ειναι το 1.0 turbo, ειναι παντως ελαφρυ αυτοκινητο γενικα. Επιβεβαιωνω απο μαρτυριες οτι αυτος που καθεται πισω καποιες φορες παραπονιεται. Δεν ξερω αν ειναι θεμα αναρτησεων, βαρους και πιεσης ελαστικων.
Για την καταναλωση του, με αφορμη ποστ που ειχαν γινει παλια και ενα αρθρο που παρουσιαζε σε αρχικες σελιδες αν δεν κανω λαθος την αυτονομια του στα 675 χιλιομετρα, αλλα και με αφορμη σχολιο Lap για 4.9 καταναλωση, εχω να πω οτι σε αυτοκινητοδρομο δυνατο ολοκαινουριο στην Ελλαδα:
εβγαλε με το adaptive cruise για ενα 90% της διαδρομης 800 χιλιομετρα με 90 και 5η χωρις να αναψει λαμπακι και γεμισε με 32 λιτρα σε βενζιναδικο, οποτε do the math. Εκτος πολης με το cruise βγαζει ανετα 4.1, 4.2 καταναλωση.
Το adaptive ειναι πανευκολο στη χρηση, δεν εχω καν μπει στη διαδικασια να το ψαξω, 2 κουμπια πατας, βαζεις επιθυμητη ταχυτητα και αυτο ηταν.
Εντος πολης βγαζει 650 χιλιομετρα ευκολα.
Δεν εχει ζητηση, δεν πουλαει ιδιαιτερα, μικρη σημασια εχει ομως. Για οποιον το αυτοκινητο δεν ειναι θεμα στατους και δεν ψοφαει να δωσει 3-4 χιλιαρικα παραπανω για κατι που θα του αρεσει σχεδιαστικα αλλα θα το πληρωσει σε συντηρηση κλπ, αξιζει 100%. Πρακτικο, δεν απευθυνεται σε κατω απο 45, κανει τη δουλεια οπως πρεπει και αν του φερθεις ωραια, θεωρω οτι θα το χεις για πολλα πολλα χρονια χωρις να σου πιει το αιμα.
Στα πολυ σπαστικα, επιβεβαιωνω οτι αν δεν ρυθμισεις την πιεστη στα ελαστικα οπως 'αρεσει' στο τριπ, δεν βγαινει η ενδειξη για λαθος πιεση απο το καντραν, αρα σπαει νευρα. Ο δε 'εργοστασιακος' πλοηγος για γελια, αν δεν βαλεις ΤΚ δεν σ αφηνει να ψαξεις τιποτα.
Κοιταζω κατα καιρους το φορουμ, νομιζω εχουν αναφερθει και τα 2 προβληματα, δεν εχω δει οριστικες λυσεις.
-
Έχει ιδιαίτερη ζήτηση στους ληστές
-
-
4 χρόνια και 27.000χμ. Αύριο πάει για το σέρβις.
Πρέπει να αλλαχτούν και τα μαμά ecopia.
Σκέφτομαι τα Falken 310 ecorun τα οποία βλέπω ότι έχουν καλά reviews και είναι στα 350ε τοποθετημένα, Ρέθυμνο
Επίσης Hankook Ventus prime 3 K125. Για αυτά δεν έχω πάρει τιμή. Τα κλασσικά πάνε 450+
-
Τα turanza ποσο βγαινουν;
-
Toyo Proxes CF2 λέγω. Με ευχαριστείτε αργότερα.
-
285ε σέρβις.
Λάδια, φίλτρο λαδιού, μπουζί ιριδίου, υγρά φρένων, απολύμανση a.c μαζί με φίλτρο a.c. Την απολύμανση του a.c. Τη ζήτησα εγώ γιατί κατά καιρούς μύριζε λίγο. 75ε κάνουν μόνο τα μπουζί... Έκαναν και 15% έκπτωση..
-
Στο τούρμπο.
-
285 Ευρώ σέρβις (με υγρά φρένων και απολύμανση A/C ως έξτρα) και με 15% έκπτωση, δηλαδή 335 Ευρώ χωρίς έκπτωση, ΔΕΝ το λες και φθηνό ή έστω σε αντιστοιχία με την τιμή κτήσης του αυτοκινήτου...
-
Εμένα τα 3 πρώτα service μέχρι τώρα έχουν παίξει στα 100-120€ για το turbo. Νομίζω δεν είχαν αλλαγή μπουζί όμως.
-
4ος χρόνος. 220ε θα κόστιζε αλλά πήγε 60 για τον καθαρισμό και απολύμανση. 75ε ήταν το κόστος των μπουζί.
-
τελικά το baleno έχει πολλούς χώρους.
-
-
Ρέθυμνο, Μαραθι (Χανιά) πήγαινε έλα 80 με 100 χμ την ώρα και με κίνηση κάποια κομμάτια πιο αργά, με 4 ατομα και clima παντού, το τρίπ έδειξε 4.2/100 για διαδρομή 170χμ.
Γενικά σε αστικές διαδρομές και μικτές συνθήκες με πατήματα κτλ στο τρίπ δείχνει 6 με 6.5λτ. Γεμίζω έχοντας κάνει περίπου 450χμ σε κάθε τεποζιτο. Συνηθως το τρίπ σε σχέση με την αντλία πέφτει έξω μέχρι 0.4
Suzuki Baleno II