-
Πωπωωω....
Πάλι προκάλεσα αναστάτωση... Ρε παιδιά, δεν έχουμε μετοχές σε καμία εταιρία και δεν βγάζουμε κέρδος εμείς προσωπικά απο τις πωλήσεις! Χαλαρώστε όλοι και ας απολαύσουμε την Κυριακή μας!
Εγώ σε λίγο θα πάω τον μικρό για ποδήλατο, το οποίο θα χωρέσει εύκολα στο πορτπαγκάζ της Χ1 , και μετά θα πάω με τα φιλαράκια μου στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι για να σχολιάζουμε και να ακούγονται όλες οι απόψεις!
Καλό μας υπόλοιπο ΣΚ λοιπόν και με το καλό να ανοίξει ο καιρός για να μας κάνει καρδιά για μεγαλύτερες βόλτες! -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Καλημέρα!
Αφήστε τα εκτός θέματος παρακαλώ πολύ και πέστε μας εσείς οι πιο παλιοί τις εμπειρίες σας για καύσιμο:- V Power diesel, Elιn Crystal ή ΒΡ;
- Βάζετε πρόσθετο για τους μύκητες ή όχι;
Καλα τα λες!
Αν σκεφτεις οτι υπάρχουν δυο μονο διυλιστήρια στη χώρα που παράγουν καύσιμα οι διάφορες δεν νομίζω να ειναι μεγάλες.
Η πρώτη ύλη ειναι η ίδια και διαφέρουν μονο τυχόν πρόσθετα. Σημαντικό έπισης για την ποιότητα ειναι η σταθερότητα ενος καλού πρατηρίου.
Στα πετρέλαια που είχα για 3 χρονια και με σχεδόν 45000 χιλιόμετρα σε αυτά έβαζα κυρίως eko avio, eko απλό και κάποιους λίγες φορές Avin.
Το vpower το είχα βάλει 2-3 φορές μονο και δεν μου άρεσε αφενός γιατι με εκνεύριζε το γεγονός της προσφοράς μια μονο ημέρα της εβδομάδας (ενω στην εκο με την κάρτα eurobank έπαιρνα επιστροφή σε καθε συναλλαγή ανεξαρτήτως μέρας) και το γεγονος οτι ακουγοταν τραχύτερος ο κινητητρας του qq.
Καλή εικόνα είχα και απο το avin best action που εχει και αντιμηκυτιακο μεσα.
Για φάρμακο στο τεπόζιτο μου είχαν δώσει στο σερβις δεύτερου έτους ενα μπουκάλι wynn's για καθαρισμο dpf με αντιμηκυτιακο μεσα μιας και δεν έκανα πολλα χιλιόμετρα και έμενε το καύσιμο στο τεπόζιτο καιρό. Δεν ξέρω τι αποτελέσματα ειχε γιατι μετα απο δυο μήνες το πούλησα στο αμάξι με μισό τεπόζιτο γεμάτο ακομα.
Στο τέλος πάντως έβαζα απλο εκο λόγω της αύξησης της τιμης. Πολυ μεγάλες διάφορες στις ταχυτητες που πήγαινα δεν είχα δει όποτε διάλεγα την οικονομία. Το πρατήριο ηταν γνωστό και ελεγμένο όποτε δεν είχα λογο να φοβηθώ κατι.Σταθερα ελεγμένα πρατήρια ειναι γενικα μια καλή συμβουλή για ολα τα καύσιμα.
Και στις βενζίνες απλό εκο βάζω γιατι εχω 5% επιστροφή σε κοντινά πρατήρια, ενα ιδιώτη που βάζω χωρις πρόβλημα χρονια και ενα εταιρικο, πάντα απλή χωρις να ψάχνω συνεχώς για την καλύτερη τιμη. Μονο στο leasing ειμαι λιγο πιο ελαστικός και θα κυνηγήσω καμία φορα την καλύτερη τιμη αλλα και παλι μονο σε εκο, οχι σε ΑΠ ή ΕΠ -
Έχω χρησιμοποιήσει αποκλειστικά eko avio για όλα τα 28.000+ χλμ που έχω κάνει μετά κ από παρότρυνση επαγγελματιών οδηγών κ μαστόρων κ όλα από ένα μόνο πρατήριο. Βέβαια από όσα διαβάζω δεν πρέπει να υπάρχουν μεγαλες διαφορές ανάμεσα στα καύσιμα της ίδιας κατηγορίας.
-
Καλημέρα σε όλους. Λερώνουμε λίγο το τοπικό με εκτός θέματος αλλα δεν πειράζει. Κυριακή πρωί χαλαρώνουμε! [emoji38]
Εχω γράψει και παλιότερα ότι συμφωνώ κατά πολύ με τον Στέφανο. Δεν πέρασε καλά με το QQ του. Δεν ήταν αυτό που περίμενε και ευτυχώς το ξεφορτώθηκε.
Και συμφωνώ διότι και εγώ βρέθηκα πριν χρόνια σε μια παρόμοια θέση. Απλά η αντίδραση μου ήταν διαφορετική. Οι παλιοί του φόρουμ θυμούνται τις γκρίνιες μου για το Megane μου. Ενα υπέροχο αυτοκίνητο, ακόμα και τώρα μ' αρέσει όταν το βλέπω, πέρασα πολύ καλά μαζί του αλλά είχε δύο σοβαρά θέματα που μέχρι και τώρα με αποτρέπουν από αυτή την εταιρία ... Που λέει ο λόγος βέβαια γιατί γύρω μου βρίσκεται... [emoji38]
Μεγάλο θέμα είχα τότε με τα ηλεκτρικά του παράθυρα. Κάκιστη αντοχή με πλαστικά εξαρτήματα οι μηχανισμοί της Bosch και σαν Renault πανάκριβο ανταλλακτικό. Ο αντιπρόσωπος εδώ ήταν και εισαγωγέας των ανταλλακτικών της Bosch και έτσι οι επιλογές ήταν μονόδρομος. Με κουτί Renault 240€ και το ίδιο με κουτί Bosch 170€. Και στα 9 χρόνια που το είχα χρειάστηκα από 2 τεμάχια και για τα 4 παράθυρα ... φρίκη! Το δεύτερο μεγάλο μου θέμα ήταν με τον ιμάντα χρονισμού. Κάθε 60000 χλμ αλλαγή και τότε δυστυχώς έκανα και επαγγελματικά ταξίδια και είχα φτάσει στο σημείο κάθε χρόνο να έχω τουλάχιστον 2 αλλαγές λαδιών και ανα δύο χρόνια και ιμάντες. Ενα κόστος περίπου 400€ συν άλλα 200€ ή 100€ που έβγαινε το σέρβις ή τα λαδόξιδα. Υπερβολικά ποσά και με τέτοια συχνότητα που ούτε στην BMW που είχε τότε ο πατέρας μου δεν έδινε, Δεν ήξερα δε τι να πρωτομισήσω. Την Renault για τα διαστήματα της? Την Bosch για την ποιοτητα και τις τιμές των ανταλλακτικών της? Τον αντιπρόσωπο που είχε τιμές υλικών και εργατοώρας ως τον θεό, περνούσε 8ωρα το αμάξι στο συνεργείο του και παράλληλα βραβευόταν από περιοδικά και πελάτες του για την καλή του εξυπηρέτηση? Ιεραρχώντας τα, μ' αρεσαν και μ' αρέσουν τα Renault, έχω πει όμως ότι εγώ ξανά Renault με κινητήρα με ιμάντες γιοκ ΠΟΤΕ. Βασικά έχω πει ότι ποτέ ξανά αυτοκίνητο με κινητήρα με ιμάντα χρονισμού. Ακόμα και αν οι αλλαγές του είναι κάθε 300.000 χλμ. Το θέμα μου εντέλει ήταν ο τελευταίος της αλυσίδας. Δεν μ' ενδιέφερε τι επέλεγε η Renault, τι έφτιαχνε η Bosch αλλά τι περνούσα εγώ από τον αντιπρόσωπο... Αυτή ηταν εξαρχής και η διαφωνία μου με τον Στέφανο. Δεν θα με ενδιέφερε τι φτιάχνει η Nissan και πως λειτουργεί ο εργάτης στο Σαντερλαντ αλλά θα μ' ενδιέφερε ότι το αμάξι κάθε λίγο και λιγάκι ήταν στον αντιπρόσωπο για τους τριγμούς του και κάποιος από το εκεί aftersales δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Διότι στο δικό μου προηγούμενο QQ μου όταν το πήγα την μία φορά για έναν τριγμό μου έλεγξαν και έφτιαξαν και καναδυο άλλα θέματα που ... είχαν ακούσει ή διαβάσει ότι παίζουν σε κάποιους κατόχους χωρίς να περιμένουν να μου τύχουν σε μένα για να ξαναπάω. Τεσπα! Ο καθένας λειτουργεί όπως εκείνος θεωρεί καλύτερα.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο ... Βρε Στέφανε! Είσαι σε νέα σχέση με μια πανέμορφη και χλιδάτη γκόμενα και κάθεσαι και της λες συνέχεια τι πέρασες με την προηγούμενη την λαϊκάτζα, που έτριζαν τα δόντια της και πόσο σε είχε σπάσει τα νεύρα με τις τακτικές επισκέψεις στις πρώτες βοήθειες και ότι το DNA της δεν ήταν αυτό που περίμενες ... Αρπαξε την την κούκλα και βγάλε την βόλτα να χαρείς και εσύ και αυτή την τωρινή σας σχέση. [emoji38]Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Εγώ πάντως επικροτώ τους ανθρώπους που προσπαθούν να εμφανίσουν και τα κακώς κείμενα στα αυτοκίνητα τους.Πριν από δεκαέξι χρόνια με τρόμο είχαμε διαπιστώσει οτι τα θέματα με τους γρίλλους στα Golf IV τα είχαμε όλοι πρακτικά οι κάτοχοι τρίπορτων Golf IV ελληνικών προδιαγραφών κατασκευασμένα στο Βέλγιο.
Ο καθένας πέρναγε το μαρτύριο μόνος του πιστεύοντας οτι το πρόβλημα ήταν στο δικό του αυτοκίνητο και όχι πρόβλημα του κατασκευαστή , ο οποίος είχε κάνει περικοπές στα υλικά των γρίλλων. Η μαγεία του internet (στα πρώτα βήματα τότε) έδειξε οτι η πραγματικότητα ήταν άλλη.
Καλό είναι να μοιραζόμαστε και τα καλά και τα κακά.
+1 Γι' αυτό υπάρχει το νετ. Να γράφαμε όλοι ότι χαζοχαρούμενο και πόσο πολύ τα αγαπάμε τα αμάξια μας δεν θα είχε νόημα.
Γρίλλοι Golf! Παρέα με τους γρίλλους του Megane ήμασταν τότε! Από το ίδιο μαγαζί ψωνίζαν και αυτοί (VW και Renault) και ... εμείς! [emoji106] [emoji38]
-
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Πωπωωω....
Πάλι προκάλεσα αναστάτωση... Ρε παιδιά, δεν έχουμε μετοχές σε καμία εταιρία και δεν βγάζουμε κέρδος εμείς προσωπικά απο τις πωλήσεις! Χαλαρώστε όλοι και ας απολαύσουμε την Κυριακή μας!
Εγώ σε λίγο θα πάω τον μικρό για ποδήλατο, το οποίο θα χωρέσει εύκολα στο πορτπαγκάζ της Χ1 , και μετά θα πάω με τα φιλαράκια μου στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι για να σχολιάζουμε και να ακούγονται όλες οι απόψεις!
Καλό μας υπόλοιπο ΣΚ λοιπόν και με το καλό να ανοίξει ο καιρός για να μας κάνει καρδιά για μεγαλύτερες βόλτες!Φαντασου την δικη μου εκπληξη διαβαζοντας τη διαδοχη των σχολιων φιλε κατασκευαστη. Μολις επεστρεψα απο τη βολτα στο βουνο με τα σκυλακια μου. Προσωπικα δεν ηθελα να χαλασει και ουτε θελω η μερα για κανενα. Απαντησα το πρωι διαβαζοντας καποια σχολια για ενα κινητηρα αναφορας και για ενα κιβωτιο αδερφακι του δικου μου που εχει χρησιμοποιηθει ηδη 80000 χλμ και οι ταχυτητες μπαινουν μια χαρα.Να τα λεμε κι αυτα
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Κι εμένα με τσαντίζουν οι τριγμοί.
Σε καινούριο αυτοκίνητο και κάποιας αξίας; Ούτε συζήτηση.
Έχω αποφασίσει ότι αυτοκίνητο που τρίζει δεν το θέλω.
Θεωρώ χρήσιμο να γνωρίζω τις εταιρείες που δεν αποδίδουν σημασία και σε αυτό τον τομέα.
Οι εταιρείες αυτές κατά την προσωπική μου άποψη παίρνουν άκυρο.Κάτι γενικό. Σ'αυτό το θέμα (των τριγμών) ευθύς εξαρχής να αποκλείσετε τα κάμπριο. Δεν ξέρω πως είναι η ανοιχτή Rolls Royce αλλά από το φτηνότερο μτχ ανοιχτό μέχρι το premium των πολλών εκατοντάδων και χιλιάδων ευρώ τρίζουν από κατασκευής τους και είναι δύσκολα έως καθόλου διορθώσιμοι οι τριγμοί τους. Και για να είμαι και στο θέμα μου έτυχε και σε 3αρα και σε Ζ4. Ευτυχώς δεν έχω ευαίσθητα αυτιά!
-
Για το offtopic με τους γρύλους, δυστυχώς δεν είναι θέμα ενός μοντέλου ή μιας εταιρείας και μόνο,
είναι ευρύτερο θέμα της βιομηχανίας και των προμηθευτών.Για τα προβλήματα των αυτοκινήτων,
το θέμα είναι να είναι περιορισμένης έκτασης,
και να είναι αντιμετωπίσιμα και μάλιστα εύκολα, ανέξοδα και αποτελεσματικά.Για τους τριγμούς
το να χαλαστώ και να ξενερώσω και να μη χαρώ,
το να αφιερώσω χρήμα, χρόνο και κόπο,
το να λύσω το ταμπλώ και το σαλόνι ολόκληρο,
να το λύσω εκατό φορές και να το λύνω κάθε μήνα,
να γίνω μάστορας και να μαθαίνω καλύτερα από το μάστορα,
να ανοίγω νέα προβλήματα κάθε φορά και νέα διαρκώς να προκύπτουν
να εκνευριστώ που δεν καταλαβαίνω πόθεν και πότε θα ξεπηδήσει κάτι άλλο,
και στο τέλος να ανακαλύπτω ότι δεν μπορεί το χέρι μου να φτάσει όσο βαθειά χρειάζεται...όλο αυτό να μου λείπει
τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω
αρκεί που θα ξέρω ποιό αυτοκίνητο θα διαλέξω εξαρχής.Αυτή είναι η λογική που είναι χρήσιμες οι αναφορές των χρηστών σε κάθε είδους προβληματισμό από τη συμβίωση με ένα αυτοκίνητο.
Γιατί ακριβώς κάθε πελάτης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις με συγκεκριμένη ιεράρχηση,
όσο δεύτερες κι αν είναι για κάποιους άλλους.Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κι εμένα με τσαντίζουν οι τριγμοί.
Σε καινούριο αυτοκίνητο και κάποιας αξίας; Ούτε συζήτηση.
Έχω αποφασίσει ότι αυτοκίνητο που τρίζει δεν το θέλω.
Θεωρώ χρήσιμο να γνωρίζω τις εταιρείες που δεν αποδίδουν σημασία και σε αυτό τον τομέα.
Οι εταιρείες αυτές κατά την προσωπική μου άποψη παίρνουν άκυρο.Κάτι γενικό. Σ'αυτό το θέμα (των τριγμών) ευθύς εξαρχής να αποκλείσετε τα κάμπριο. Δεν ξέρω πως είναι η ανοιχτή Rolls Royce αλλά από το φτηνότερο μτχ ανοιχτό μέχρι το premium των πολλών εκατοντάδων και χιλιάδων ευρώ τρίζουν από κατασκευής τους και είναι δύσκολα έως καθόλου διορθώσιμοι οι τριγμοί τους. Και για να είμαι και στο θέμα μου έτυχε και σε 3αρα και σε Ζ4. Ευτυχώς δεν έχω ευαίσθητα αυτιά!
Και Mercedes τρίζουν και BMW και Audi.
To ζητούμενο είναι αν κατασκευαστικά έχει γίνει επιμελής συναρμογή στη βάση μιας στιβαρής κατασκευής.
Έχει διαφορά το αυτοκίνητο που είναι κουδούνι από τη μάνα του. -
Συμφωνώ ότι τα μηχανολογικά προβλήματα είναι τα πιο βαρβάτα και με μεγάλο κόστος, αλλά κι αν είσαι τακτικά με μικροπροβλήματα στο συνεργείο, αφ ενός σε ξενερώνει, αφ ετέρου αν τα αθροίσεις λίγο λίγο το κόστος αυξάνει. Άρα είναι λογικό να απογοητεύεσαι και μπορείς να πεις ποτέ πια για μια εταιρία. Γενικά είναι να μη σου τύχει. Τριγμοί, γρυλλοι, πολαπλασιαστες κα τέτοια είναι στην ημερήσια διάταξη για αρκετές μάρκες. Και μιας και μιλάμε για bmw παρά το καλό πλαίσιο, τα εξαιρετικά τιμόνι και φρένα και γενικά την αίσθηση στιβαρότητα που σου βγάζει, μη νομίζετε ότι είναι άνευ μικρόπροβλημάτων που για μένα είναι απαράδεκτα για την εταιρία και για αμάξια 30 - 40 χιλ€. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος η εμπειρία μου από το Χ3 μου έδειξε: κατανάλωση λαδιού, 1 Γρύλλο, 2 χαλασμένα αντλιάκια που πετούν το νερό στο παρμπρίζ και τα πιο απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου τα οποία δείχνουν φτηνό υλικά σε αμάξι υποτίθεται premium, τα οποία είναι: σπασμένοι οι αεραγωγοί (3απο τους 4) στο σημείο που το μετακινείς για να αλλάξει θέση και το ότι βάζει νερό από τη πόρτα ! Ειδικά μετά απο έντονη βροχόπτωση όπως η χθεσινή. Θα πει κανείς ότι συνεπώς απορρίπτεις τη μάρκα. Εγώ προσωπικά όχι και πιθανότατα το επόμενο αυτοκίνητο μου να ήταν πάλι bmw γιατί σου δίνει οδηγική απόλαυση που δεν τη βρίσκεις άλλου, αλλά μη γελιόμαστε, προβλήματα μπορεί να σου τύχουν σε οποιαδήποτε εταιρία ακόμα και σε premium που υποτίθεται δεν το περιμένεις. Εύχομαι πάντως στους κατόχους της χ1 παλιούς και νέους να απολαύσουν τα αμάξια τους χωρίς προβλήματα ούτε καν ήσσονος σημασίας
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κώστα και Σπύρο, το θέμα δεν το ξεκίνησα εγω, προέκυψε απο αναφορές άλλου συμφορουμιτη που απλα κατέγραψε την όλως πραγματική κατάσταση στο εμφανισιακά δεκαετίας 1980 κεντρικό σερβις μιας μεγάλης σε πωλήσεις εταιρίας.
Δεν είχα καμία όρεξη να ξανά στεναχωρηθώ ενθυμούμενος δυσάρεστα πράγματα, ενω όπως γράφει και ο Κώστας εχω καινούργια 'σχεση'!
Απο μια λεπτομέρεια ομως μόνο Κώστα και Σπύρο.
Δεν μου αρκεί να μου κάνουν κατι προληπτικά κατόπιν εορτής αφού διάβασαν τη λύση απο τους χρήστες στο διαδίκτυο (όπως διάβασα στο j11 χθες κάποιος αντιπρόσωπος έκανε κατι προληπτικό βασιζόμενος σε πατέντα που είχαν δώσει χρήστες στο internet) γιατι τις μισές φορές είχα παει για θέματα που έπρεπε να είχαν λυθεί στο pdi που πληρώνω και μάλιστα χωρις να ειμαι συνέχεια με το φόβο μην με βγάλουν εκτός εγγυησης επειδή είχα βάση κινητού στο ταμπλό, ράγες στην ορόφη ή ανεμοθραύστες heko αντι για τους εργοστασιακούς (πραγματικές περιπτωσεις)Επίσης μπορει ο κινητητας να ειναι αναφοράς (ποτε μου δεν εχω γράψει αλλιώς παρά την έντονη κριτική μου) αλλα η συμπεριφορά του κιβωτίου που περιγράφω μπορει να μην συμβαίνει σε ολους αλλα όπως όλοι μου είπαν ειναι feature των Γαλλικών κιβωτίων και οχι πρόβλημα. Δυστυχως το feature αυτο δεν μου άρεσε και μου χάλαγε και την εμπειρία οδήγησης. Το να ψάχνω με αλλαγές βάσεων κινητήρα ή οτιδήποτε αλλο στο οποιο ισως και να οφείλεται δεν το είχα σκοπό, αρκετά το είχα σε εξουσιοδοτημένα για διαφορά μεχρι να το φέρω σε σχετικά ανεκτή κατάσταση και να το δώσω σωστό στον επόμενο γιατι δεν ειμαι απατεώνας.
Οταν λοιπόν η όλη φάση εμένα μου κόστισε δυο χρονια φαγούρας και 5-6 χιλιάδες ευρώ, ε οχι μονο δεν θα κανω το κορόιδο αλλα την ιστορία μου αυτη θα τη λέω οσο μπορώ και μακάρι τη ζημια που έπαθα να γυρίσεις πίσω σε αυτούς που μου την προκάλεσαν.
Προσωπική ιστορία και άποψη αλλα αληθής 100% και αν κρίνω και απο οσα περισσότερα διαβάζω και απο άλλους οχι και τόσο μοναδική.Λυπάμαι που ενδεχομένως στεναχωρώ σήμερα και άλλους πέρα απο τον ευατο μου, αλλα απο τη στιγμή που στο φόρουμ υπαρχει κριτική ακομα και την αμιγώς προσωπική άποψη ετσι υπαρχει και αντίλογος.
-
Η δική μου εμπειρία έχει απομυθοποιήσει χωρίς να καταρρίπτει όμως την εικόνα του 'premium'.
Κοινοί προμηθευτές, κοινά προβλήματα.
Γήινες κατασκευές, γείωση από το ξενέρωμα μιας βλάβης.Το θέμα είναι το πακέτο συνολικά ποιά εικόνα προσφέρει.
Και πώς δικαιολογείται αυτή η εικόνα. -
Άσχετο αλλά η Ζ4 μου δεν έτριζε καθόλου (και ας είχε κακή ποιότητα κατασκευής made in usa) και πολύ σκληρά πλαστικά. Άλλα θέματα έχουν οι bmw (πονάνε στο σύστημα ψύξης, στους πολλαπλασιαστές κλπ.) που παρουσιάζονται σποραδικά όμως. Τελικά όλα είναι θεμα προσωπικής εμπειρίας. Ρωτήστε και κάτοχο bmw που άλλαξε κινητήρα στα 1.000χλμ (!!!), λογικό να μην εμπιστεύεται την bmw.
-
Δεν ξέρω αν έχει καταγραφεί κάπου ή αν το έχει πετύχει κάποιος αλλά στα τόσα χρόνια πολλές φορές άκουσα για κατόχους BMW να τα αντικαθιστουν μετά από χρόνια μόνο με Mercedes και όχι επόμενες BMW. Ίσως να γερνανε ή να χάνουν το ιδιαίτερο οδηγικο ενδιαφέρον που έχουν οι BMW ή να ισχύει κάτι άλλο αλλά μου έχει τύχει αρκετές φορές συγκεκριμένα για τις BMW. Και δεν είναι σαν περιπτώσεις πχ πούλησα το Opel και πήρα το καινουριο Volvo μιας και προοδευσα οικονομικά να πάω σε κάτι πιο πριμιουμ αλλά πολύ χαρακτηριστικη η μετάβαση από BMW σε Mercedes.
Ο πατέρας μου θυμάμαι από την Ε34 να μπαίνει στην αρκετά φτηνότερη πρώτη C class και να την βρίσκει πολύ καλύτερη της λίγο παλιότερης 5αρας του.
Κουβέντα να γίνεται βέβαια γιατί προσωπικά θα προτιμούσα τώρα τον Άσο από την Α. -
Νομίζω ότι η συζήτηση περί αξιοπιστίας πρέπει να γίνεται όχι γενικά και αόριστα για εταιρείες αλλά για συγκεκριμένα μοντέλα και εκδόσεις ή προβληματικά εξαρτήματα. Θεωρώ λάθος να καταδικάζουμε ολόκληρες εταιρείες για συγκεκριμένα ελαττώματα σε συγκεκριμένα μοντέλα. Και λίγο πολύ τέτοια έχουν εμφανιστεί σε όλες...
-
Κώστα ισως ειναι θέμα ηλικίας ή κάποιας προσωπικής εμπειρίας.
Η οικογένεια του κουμπάρου μου ειναι φανατικοί της bmw και δεν αλλάζουν.
Ο μπάμπας με 518 και μετα Χ5, ο γιος απο 318, σε 335 και τωρα m4 .... ο μικρός γιος με άσο.
Καποια στιγμή μπορει η αγαπημένη σου εταιρία να μην εχει κατι που θες. Και εγω με την Τογιότα δεν βρήκα τωρα αυτο που θα ήθελα, γιατι το μεν chr ηταν μικρο και ακριβό για αυτο που έδινε, το δε rav δίλιτρο.
Χωρις να εχω άποψη για merc τα πρόσφατα μοντέλα της δεν μου αρέσουν εμφανισιακά (έρωτας η τελευταία σειρά Ε με τις γωνιές) και δυστυχως αμάξι που δεν μου αρέσει εμφάνισιακα δεν το εξετάζω καν. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Νομίζω ότι η συζήτηση περί αξιοπιστίας πρέπει να γίνεται όχι γενικά και αόριστα για εταιρείες αλλά για συγκεκριμένα μοντέλα και εκδόσεις ή προβληματικά εξαρτήματα. Θεωρώ λάθος να καταδικάζουμε ολόκληρες εταιρείες για συγκεκριμένα ελαττώματα σε συγκεκριμένα μοντέλα. Και λίγο πολύ τέτοια έχουν εμφανιστεί σε όλες...Σωστο θεωρητικά αυτο, πολυ σωστο, αλλα ισχύει και το 'αν εχεις καεί στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι', όποτε εξαρτάται πως το βλέπει κανεις το όλο θέμα.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Εγώ προσωπικά όχι και πιθανότατα το επόμενο αυτοκίνητο μου να ήταν πάλι bmw γιατί σου δίνει οδηγική απόλαυση που δεν τη βρίσκεις άλλουΥπάρχουν και άλλες εταιρείες που δίνουν ακόμα περισσότερη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ προσωπικά όχι και πιθανότατα το επόμενο αυτοκίνητο μου να ήταν πάλι bmw γιατί σου δίνει οδηγική απόλαυση που δεν τη βρίσκεις άλλου
Υπάρχουν και άλλες εταιρείες που δίνουν ακόμα περισσότερη.
Καλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλες όμως η Βαυαροί έχουν το τρόπο τους να φτιάχνουν ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Αν δεν κάνω λάθος 330 δεν έχεις Δια; όποτε ξέρεις ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
έχει έρωτα με τις...Ιταλίδες ο Δίας
-
Γνωριζετε αν ο 1500 τρικυλινδρος βενζινη φοραει καδενα ή ιμαντα χρονισμου; αν φοραει ιμαντα καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Γνωριζετε αν ο 1500 τρικυλινδρος βενζινη φοραει καδενα ή ιμαντα χρονισμου; αν φοραει ιμαντα καθε ποτε χρειαζεται αλλαγη;Sent from my iPad using Tapatalk
Καδενα.
BMW X1 2016