-
Η χ2 στα δυναμικα τεστ αποφυγης εμποδιου εδειξε παρα πολυ κακη συμπεριφορα για αυτοκινητο που ζητα ενα σεβαστο ποσο χρηματων και που προερχεται απο μια σοβασρη εταιρια. Ειναι παρα πολυ ομορφη σιγουρα και απο κοντα ακομα καλυτερη απο τις φωτο, αλλα αυτη η συμπεριφορα που ισως οφειλεται στην ρυθμιση του εσπ ειτε στην κακη γεωμετρια της αναρτησης της, την βγαζει αυτοματως απο την ορθολογικη επιλογη εναντι ολων των αλλων μοντελων της κατηγοριας.
Αν η μπεμβε ξαναδει το θεμα της αποφυγης εμποδιου και γενικως την εντονα υποστροφικη της συμπεριφορα και προχωρησει στις καταλληλες ρυθμισεις, τοτε αν και ακριβη θα ταν καλη περιπτωση
-
Ακόμα με το ηλιθιο τεστ του Ισπανού ασχολούμαστε;
Εδώ έβγαλε την Μ5 με θέματα στις Χ1 και Χ2 θα κολλήσει ;
Κάτι δεν πάει καλά..... -
Ανεξαρτήτως του ποσοστού αντικειμενικότητας του ισπανικού τεστ, η χ1/2 παραμένει μια εμπροσθοβαρής σχεδίαση και υλοποίηση, με ικανό βαθμό υποστροφής. Το έχω δει στην πράξη, αν και στη δική μου με τετρακίνηση και 190 άλογα περιορίζεται κάπως το φαινόμενο.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απο την στιγμη που δεν υπαρχει τεστ που να αναδικνυει το αντιθετο, πως δηλαδη η χ2 δεν παρουσιαζει εντονη υποστροφικη συμπεριφορα οταν παει να αποφυγει ενα εμποδιο και συμπεριφερεται ομαλα και προοδευτικα, το ισπανικο τεστ μπορει να ειναι η βαση της οποιας κριτικης.
Τα χρηματα που ζητα ειναι αρκετα για τετοια επιδοση στην συγκεκριμενη δοκιμασια.
Μπορει ενα φθηνουτσικο σουβ να εδειχνε παρομοια συμπεριφορα, αλλα αυτο λιγο πολυ θα ηταν αναμενομενο.
Μια ακριβουτσικη μπεμβε ομως;
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Ξέρουμε αν τρέχει επισήμως κάποια προσφορά αυτή την εποχή για την X1?
Ή μονο ότι πετύχω στον τοπικό αντιπρόσωπο
Θενξ
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά.....Aυτό το ηλίθιο τεστ όμως ήταν που οδήγησε στη διόρθωση του grand Cherokee και αν δε κάνω λάθος παλαιότερα της A-Class.
Έχεις οδηγήσει το συγκεκριμένο; Γιατί από τη μια βλέπω ένα τεστ στο οποίο υποστρέφει και κάποιον (dr.angelo) να έχει προσωπική εμπειρία και να λέει ότι υποστρέφει, όχι σε τι βαθμό βέβαια. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά.....Aυτό το ηλίθιο τεστ όμως ήταν που οδήγησε στη διόρθωση του grand Cherokee και αν δε κάνω λάθος παλαιότερα της A-Class.
Έχεις οδηγήσει το συγκεκριμένο; Γιατί από τη μια βλέπω ένα τεστ στο οποίο υποστρέφει και κάποιον (dr.angelo) να έχει προσωπική εμπειρία και να λέει ότι υποστρέφει, όχι σε τι βαθμό βέβαια.Έχω τη δικινητη Χ1 και έχω οδηγήσει σε εκτενές τεστ ενεκα φόρουμ το δίλιτρο Χ2.
Το τεστ είναι υπερβολικό. Δεν ξέρω πως το κάνουν αλλά όταν βλέπεις να βγάζει προβλήματα και στην Μ5 καταλαβαίνεις οτι καπως δεν κάνουν κάτι σωστά.
Είναι μεν εμπροσθοβαρη οχήματα αλλά όχι αυτό που δείχνει το τεστ.
Τελωσπαντων μην ανοίξουμε πάλι την ιδια ανούσια κουβέντα και ξεσαλώνουν οι haters αλλά δεν μπορεί η επίκληση ενος τεστ άνευ γνωστών προδιαγραφών και από άγνωστο φορέα να αναφέρεται σαν μείον ή θετικό ενος αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλάΞέρουμε αν τρέχει επισήμως κάποια προσφορά αυτή την εποχή για την X1?
Ή μονο ότι πετύχω στον τοπικό αντιπρόσωπο
Θενξ
Όχι δεν τρέχει κάτι. Μιλα με τοπικούς αντιπροσώπους και καλύτερα περίμενε για τέλος χρόνου για προσφορες.
-
Απο τους σουηδους ηταν το τεστ του τσεροκυ και της α κλαςς.
https://teknikensvarld.se/this-is-how-t ... st-117095/
Η διαφορα με τους ισπανους ειναι πως εχουν μια διαφορετικη διαδικασια.
Στο δευτερο ελιγμο δινουν ενα επιπλεον μετρο χωρο καθως θετουν τα ορια με τις κορινες. Ετσι ενω φαινεται πιο ευκολο, δεν ειναι καθως φορτωνουν το αμαξωμα με πεντε επιβατες και αποσκευες σε αντιθεση δηλαδη με τους ισπανους που στο τεστ τους το αυτοκινητο ειναι αδειο απο επιπελον βαρος, περα φυσικα απο τον οδηγο του.
Στους σουηδους ηταν που η ξανθια ακτιβα με 6κυλινδρο μοτερ, φορτωμενη με πεντε ενηλικα ατομα και αποσκευες και χωρις ηλεκτρονικα συστηματα μπηκε με 85χιλ/ωρα και εβγαλε με αριστα τη δοκιμασια πανω σε 15αρηδες τροχους.
Πιθανων μεχρι σημερα κανενα αυτοκινητο με τοσο εξτρα βαρος και απο τον μεγαλο κινητηρα και στο υπολοιπο αμαξωμα δεν μπορει να επιτυχει αυτην την επιδοση χωρις ηλεκτρονικα
Το τεστ των ισπανων γινεται με συγκεκριμενο ISO το οποιο εμφανιζεται πριν απο καθε τεστ.
Χωρις να θελω να υποβαθμισω θεωρω πως πιο σιγουρα αποτελεσματα παιρνει κανεις για μια δοκιμασια, η οποια εχει σκοπο να αναδειξει την ικανοτητα αποφυγης εμποδιου με αποτομη κινηση του τιμονιου, μεσα απο μια συγκεκριμενη διαδιακασια με συγκεκριμενες προδιαγραφες, παρα γενικα απο την αισθηση σε δρομους χωρις πραγματικη προαπαθεια αποφυγης καποιου πραγματικου εμποδιου.
Το τεστ ειναι ενας δεικτης, οπως ακριβως και τα κρας τεστς ειναι δεικτες της ικανοτητας προστασιας, τα οποια και αυτα γινονται με συγκεκριμενες προδιαγραφες.
Δεν λεω οτι δεν στριβει η χ2 αλλα για τα χρηματα που ζητα ειναι τσαπατσουλα στην δευτερη αποτομη αλλαγη κατευθυνσης, οταν δηλαδη το σασι και οι αναρτησεις της εχουν φορτωσει ενεργεια και μετατοπιση μαζας, δηλαδη στο σημειο εκεινο που η πραγματικα καλη ή οχι δουλεια των μηχανικων δεν μπορει να κρυφτει.
-
Ωραία (και ψύχραιμα) τα λέει ο Lap!
-
Η BMW ανακοίνωσε και επισήμως πως προσφέρει τα μοντέλα X1,X2,X3,X4 και Χ5 με όφελος το οποίο ανέρχεται μέχρι τα 20.000€.
Αναλυτικότερα εδώ . -
Καλημέρα,
δεν έχω Χ1, αλλά κλείνω να πάω προς Χ2. Σήμερα έχω test drive, ενώ παράλληλα το έχω ρίξει στο διάβασμα προσπαθώντας να βγάλω άκρη με τα πακέτα/προαιρετικό εξοπλισμό. Σε αυτά τα πλαίσια θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς από δω το ConnectedDrive. Απαιτείται; Μήπως φτάνει το integration με το τηλέφωνο; ΔΕΝ έχω apple.
Επίσης, τι παίζει με τους χάρτες; Ξέρω πως στο Volvo που είχα δει μπορείς να ανανεώνεις τους χάρτες με USB key αφού τους κατεβάσεις από το site τους. Στη BMW τι παίζει;
Μπορεί να συνδεθεί στο internet χρησιμοποιώντας κάποιο hotspot; (από wifi σε κάποιο μέρος, hotspot από κινητο κτλ;). Υποστηρίζει δική του SIM για data; Βασικά όλη η φάση, υποστηρίζεται στην Ελλάδα;
-
Connected drive δίνεται πια στανταρ και υποστηρίζονται κάποιες λίγες εφαρμογές.
Έχει δικη του sim το αμάξι για να λαμβάνει τα απαραίτητα δεδομένα.Οι χάρτες αν βαλεις το εργοστασιακό ναβι ανανεώνονται και μέσω usb αφού τους ανεβάσεις.
Πρέπει ομως να το βαλεις έξτρα με κόστος περίπου 1500 + φόροι.
Αλλιώς βάζεις aftermarket μεγαλύτερη οθόνη με android και παράλληλη λειτουργία μαμα και Android συστημάτων. -
Κανα 2500 εβγαινε το ναβι αν θυμαμαι καλα οταν ενδιαφερομουν κ ειχα ρωτησει....Δε τα δινεις καθολου ευκολα....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβάζω ξανα στον configurator και κάτι δε μου πάει καλά. Ηχοσύστημα default δεν έχει μέσα στο αμάξι;
-
Από την μικρή μου εμπειρία σαν υποψήφιος Χ1 αγοράστης, μπορώ να σου καταθέσω οτι δεν αξίζει να παίζεις με τον configurator. Ειναι προτιμότερο να δεις στα ετοιμοπαράδοτα αυτοκινητα κάποιο να σου ταιριάζει και να παίξεις εκει.
Me to wltp έχεις ακόμη ενα κινητρο να παρεις ετοιμοπαράδοτο.
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Διαβάζω ξανα στον configurator και κάτι δε μου πάει καλά. Ηχοσύστημα default δεν έχει μέσα στο αμάξι;Έχει κανονικά απλά έχει και δυο επιπλέον επιλογές για αναβάθμιση.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Από την μικρή μου εμπειρία σαν υποψήφιος Χ1 αγοράστης, μπορώ να σου καταθέσω οτι δεν αξίζει να παίζεις με τον configurator. Ειναι προτιμότερο να δεις στα ετοιμοπαράδοτα αυτοκινητα κάποιο να σου ταιριάζει και να παίξεις εκει.Me to wltp έχεις ακόμη ενα κινητρο να παρεις ετοιμοπαράδοτο.
Άνετα παίζεις μιας και το πακέτο xline advanced παίζει και με παραγγελία ώστε να φτιάξεις χρωμα και σαλόνι όπως θες. Απλά επίπλεον εξοπλισμό αν βαλεις τοσο περισσότερο φόρο θα πληρώσεις.
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Διαβάζω ξανα στον configurator και κάτι δε μου πάει καλά. Ηχοσύστημα default δεν έχει μέσα στο αμάξι;Έχει. Αλλά - εάν δεν έχει αλλάξει κάτι - δεν έχει στάνταρ cd player....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Διαβάζω ξανα στον configurator και κάτι δε μου πάει καλά. Ηχοσύστημα default δεν έχει μέσα στο αμάξι;
Έχει. Αλλά - εάν δεν έχει αλλάξει κάτι - δεν έχει στάνταρ cd player.... [emoji38]
Τα περισσότερα νέα αμάξια δεν δίνουν. Και στο yaris του 2016 σε καλό επίπεδο εξοπλισμού δεν έχει...
Τι να το κάνεις;
BMW X1 2016